Χάντμπολ Γυναικών - Στο β’ ημίχρονο φάνηκε η διαφορά  Φίλιππος-Ν. Ιωνία 22-33

Χάντμπολ Γυναικών - Στο β’ ημίχρονο φάνηκε η διαφορά Φίλιππος-Ν. Ιωνία 22-33

Μπορεί στο α’ ημίχρονο η γυναικεία ομαδα του Φιλίππου να «κοντράρισε» στα ίσα την πανίσχυρη ομάδα της Ν. Ιωνίας και μάλιστα σε δύο δεκάλεπτα βρέθηκε και μπροστά στο σκορ 9-5 και 9-8, όμως η διαφορά φάνηκε στο β’ ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενες έδειξαν την ανωτερότητα τους και πήραν στο τέλος δίκαια  την νίκη με το καθαρό 22-33.

Ευχάριστη στιγμή για τις παίκτριες του Φιλίππου στο ξεκίνημα του αγώνα όπου μετά το πρώτο 5λεπτό όχι μόνο πήραν προβάδισμα στο σκορ αλλά έκαναν και μία διαφορά τεσσάρων γκολ 9-5. Φαίνεται όμως οτι μετά από αυτό «πείσμωσαν» οι φιλοξενούμενες και με ένα σερί 0-5 έκαναν το σκορ΄9-10. Τελικά το α’ ημίχρονο έληξε με νίκη της Ν. Ιωνίας 10-13 . Όμως στο β’ ημίχρονο φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με την ομάδα της Ν. Ιωνίας να δείχνει οτι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του Ελληνικού γυναικείου χαντ μπολ, αφού πολύ γρήγορα ξέφυγε στο σκορ΄και «κλείδωσε» την νίκη. Μετά το 45’ βρισκόταν μπροστά από 8-έως 10 γκολ χωρίς να κινδυνεύσει από τις γηπεδούχες .

Τα 5λεπτά  1-1, 5-2, 9-5, 9-8, 10-11, 10-13 ημ, 11-15, 13-19, 16-25, 19-28, 19-31, 22-33 τελ.


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Τσικίνας): Νάκο, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 1, Ντόβα, Παπαδοπούλου 5, Χρ. Ανθίτση, Καραχαρίση 2, Β. Θεοδοσοπούλου, Σπυριδοπούλου, Καλμουκίδου 1, Μπατζαρακούδη 11,  Γεωργιάδου, Σ. Θεοδοσοπούλου, Στεφανίδου,  Νοχουσίδου, Πιτούλια.

ΟΦΝΙ (Ναϊσίδου- Ζιβούλοβιτς): Κεπεσίδου, Κερλίδη, Στεφάνοβιτς , Μίλατσιτς 1, Παπανικολάου 6, Πάπα 7, Πανούση, Ζυγούρα 7, Μακρή, Βαφειάδου 5, Διακογιάννη, Κοντοστεργίου, Σαραντάκου, Ζηνονίδου 1, Χρονοπούλου 3, Στουγιαννίδου 3.

Διαιτητές: Πατιός, Τσιάνας, Δίλεπτα: 7-6, Πέναλτι:7/7-3/3.


Ευχαριστήριο

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος Χειροσφαίρισης του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, οι προπονητές και οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας εύχονται ταχεία και γρήγορη ανάρρωση στην παίκτρια της γυναικείας ομάδας Όλγα Ζουμπουλίδου, μετά την εγχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο γόνατο της για την αποκατάσταση του τραυματισμού του πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Νάουσας, κ. Ελευθερόπουλο καθώς και την ομάδα των ιατρών που συμμετείχαν εγχείρηση της αποκατάστασης του τραυματισμού της αθλήτριας μας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Για 4η φορά στην ιστορία του μετά το 2012, το 2015 και το 2017,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...