Μεγάλη συγκίνηση και ποδοσφαιρική ΄ιστορία΄ στον αγώνα των παλαιμάχων Βέροιας- ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεγάλη συγκίνηση και ποδοσφαιρική ΄ιστορία΄ στον αγώνα των παλαιμάχων Βέροιας- ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή παικτών και παλαιών παραγόντων στον φιλικό αγώνα παλαιμάχων που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο μεταξύ της Βέροιας και του ΠΑΟΚ.

Η παρουσία τόσων ανθρώπων έδειξε οτι υπάρχει εκτίμηση μεταξύ των παλαιών παικτών και φυσικά είναι σημαντικό που συναντιούνται και για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά και για σύσφιξη των σχέσεων. 

Η εκδήλωση στέφτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό το αναγνώρισαν και οι φιλοξενούμενοι παίκτες του ΠΑΟΚ στο δείπνο που έγινε στο κέντρο "Σείριος".

Όμως εκτιμήθηκε πολύ από συγγενείς και φίλους η απόφαση της διοίκησης των παλαιμάχων της Βέροιας να ψαλεί από τον πατέρα Σωσίπατρο επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ανθρώπων (προέδρων και παικτών) που έφυγαν από τη ζωή. Μάλιστα τα παιδιά του Νίκου Κουτόβα (Γιώργος και Πέτρος) του ζαχαροπλαστείου LIDO μερίμνησαν και για δίσκο με κόλλυβα αλλά και κέρασμα για τους καλεσμένους. 

Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν οι απονομές των πλακετών σε παίκτες του ΠΑΟΚ και της Βέροιας, αλλά και σε χορηγούς της ομάδας των παλαιμάχων.

Πρώτη πλακέτα δόθηκε στον "Μεγαλέξανδρο" του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργο Κούδα, από τον πρόεδρο των παλαιμάχων Βέροιας Τάκη Παπατζίκο. Ο παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟΚ είπε τα εξής. "Δεν έχουν τόση μεγάλη σημασία οι πλακέτες και τα κύπελλα όσο που βρίσκομαι ανάμεσα σε παλιούς συμπαίκτες μου και αντιπάλους." Την πλακέτα στον Χρήστο Τερζανίδη απένειμε ο Χρήστος Υφαντίδης που υπήρξε συμπαίκτης με τον άσσο του ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε η απονομή του προπονητή της Βέροιας του Γιώργου Χατζάρα στον παίκτη με το καλύτερο ήθος στους αγωνιστικούς χώρους, τον Κούλη Αποστολίδη. Στη συνέχεια ο Θωμάς Παπαδόπουλος τίμησε τον Κώστα Ιωσηφίδη, ενώ ο Άγγελος Σπυρίδων έδωσε την πλακέτα προς τιμήν του Σταύρου Σαράφη -που έλειπε- στον Φιλώτα Πέλλιο, πρόεδρο των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ. 

Σε τοπικό επίπεδο η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώτο αρχηγό της Βέροιας Θέμη Θεοδωρίδη, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης τίμησε την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια τιμήθηκε με πλακέτα από τον Παναγιώτη Μιχαηλίδη ο γιατρός και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Γιάννης Μουρτζίλας για την πολύτιμη βοήθεια προς στους παλαίμαχους της Βέροιας και τέλος ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης  τίμησε για την προσφορά τους στον σύλλογο τους αδελφούς Στέλιο και Γιώργο Μεϊμαρίδη.

 

Πολλές οι παρουσίες στην κερκίδα 

Πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και θυμήθηκαν παλιές όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδων.

Μεταξύ των άλλων διακρίναμε τους περιφερειακούς συμβούλους  Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, τον πρώην νομάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, τον πρώην βουλευτή Ηλία Φωτιάδη, τους πολιτευτές της Ν.Δ κ.κ. Απόστολο Εμμανουηλίδη (διετέλεσε και πρόεδρος της Βέροιας) και Τάσο Μπαρτζώκα, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλη Φωτιάδη, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και φίλο του βεροιώτικου ποδοσφαίρου Θανάση Ακριτίδη, τον γιατρό Γιώργο Μηνά, παλιό παράγοντα της Βέροιας και φίλο των παλαιμάχων, τον πρώην πρόεδρο του συνδέσμου φιλάθλων Βέροιας Δάνο Φιλιππίδη, τον πρόεδρο του Τ.Σ. Φυτειάς και παλιό φίλαθλο Νίκο Αγγέλου. Αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι στην κερκίδα όπου μεταξύ των άλλων διακρίναμε και τις συζύγους παικτών που έφυγαν από τη ζωή.  

Για την ιστορία να αναφέρουμε και τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες.

ΓΑΣ -ΠΑΕ Βέροια (προπονητής Γιώργος Χατζάρας): Χωλόπουλος (Κοταρίδης) Μίλης, Μελετίδης, Κελεσίδης, Παπανώτας, Τρούπκος Θωμάς, Υφαντίδης, Ελευθεριάδης, Χωματάς, Σαββίδης, Μαντζιαρίδης, Νατσούρας, Τσιούχας, Κεσίδης Ταντής, Αδαλόγλου, Αντωνίου, Χαραλαμπίδης, Φουλατσικλής, Παπαστέργιος, Παπαδόπουλος Σ. Σταφυλίδης. 

ΠΑΟΚ (προπονητής Γιώργος Κούδας): Γκιτσιούδης, Αργυρόπουλος, Σαμαράς, Μήτογλου, Αργυρίου, Καπουσούζης, Μπορμπόκης, Αλεξανδρίδης, Τουρσουνίδης, Ιωσηφίδης, Αποστολίδης, Χόρχε, Λαγωνίδης, Βουτσιάς, Κουρτσαλίδης. Συνοδοί Αποστολίδης, Τερζανίδης, Πέλλιος.

Διαιτητής ο Μπάμπης Σουκιούρογλου .με βοηθούς τους κ.κ Δέλλα και Λινάρδο 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...