Ευχαριστήριο του Συλλόγου Παλαιμάχων ΓΑΣ/ΠΑΕ Βέροιας

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Παλαιμάχων ΓΑΣ/ΠΑΕ Βέροιας

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια και στο Δημοτικό Στάδιο στις 15-5-2017 και είχε μεγάλη επιτυχία. Η εκδήλωση είχε και ένα άλλο συμβολισμό με την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ανθρώπων (προέδρων και παικτών) που έφυγαν από τη ζωή από τη συγχώνευση της ομάδας από το 1960 και είχε συγκινησιακό χαρακτήρα.

 

Να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όχι μόνο τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της Βέροιας και του ΠΑΟΚ αλλά και παλαιμάχους άλλων ομάδων, παλιούς προέδρους και παράγοντες – φιλάθλους και φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τους αδελφούς Στέλιο και Γιώργο Μεϊμαρίδη για τη συνεχή με οποιονδήποτε τρόπο προσφορά προς τους παλαιμάχους.

Την ΠΑΕ Βέροια για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό. Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας για την αθλοθέτηση πλακέτας και κυπέλλου νίκης. Τον τοπικό αθλητικό Τύπο (ΛΑΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΚΕΡΚΙΔΑ) για τις διευκολύνσεις επικοινωνίας. Την επιχείρηση LIDO. Το φαρμακείο Ιωάννη Μουρτζίλα για τον επανειλημμένο εξοπλισμό του φαρμακείου μας. Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Τον τέως Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη για το γεύμα τουλάχιστον 70 ατόμων που προσέφερε και στις δύο αποστολές μετά τον αγώνα στο κέντρο ΣΕΙΡΙΟΣ. Τον Ζήση Πατσίκα τον δημοσιογράφο και Δημοτικό Σύμβουλο για την απόλυτη συνεργασία που είχαμε μαζί του κατά την τελετή απονομής των πλακετών. Την επιχείρηση ΣΕΡΑΪ. Την προσφορά του φιλάθλου Αδάμου Πάπαρη. Το διοικητικό τρίο αποτελούμενο από τον Σουκιούρογλου-Δέλλα-Λινάρδο.

 

Παραλειπόμενα από τον αγώνα

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Τάκης Παπατζίκος από την προσέλευση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και στους μάχιμους και στους μη μάχιμους.

Για πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα παρών και ο Σάκης Αδαμόπουλος, ο Θεόδωρος Τοπαλίδης, ο Χάρης Μπλατσιώτης, ο Νίκος Τσιρέλας, ο Χάρης Τραπεζανλίδης, ο Χρήστος Γιατζιτζόπουλος και οι αγωνισθέντες Μιχάλης Αντωνίου, Δημήτρης Λαζαρίδης (ταξίδεψε από Καστοριά), Κώστας Χαραλαμπίδης (Κιλκίς), Γρηγόρης Κάκαλης.

Μηνύματα επιτυχίας και συμπαράστασης απέστειλαν για την εκδήλωση λόγω μη προσέλευσης ο Θωμάς Λιόλιος (Λευκάδα), Γιάννης Στόϊος (Εδεσός), Γιάννης Μουσούρης (Αθήνα), Λάζαρος Λαζάρου (Καστοριά) που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.

Στον αγώνα παρευρέθη και ο Τάκης Πάζος με την σύζυγό του για πρώτη φορά σε εκδήλωση.

Για την ιστορία ο Τάκης Πάζος ήταν ποδοσφαιριστής της εφηβικής ομάδας Βέροιας που αγωνίσθηκε στον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δυστυχώς γι’ αυτόν ένα πρόβλημα δεν του επέτρεψε να συνεχίζει να αγωνίζεται αν και θεωρήθηκε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Χατζάρας αγκαλιάσθηκε στο τέλος του αγώνα με το βοηθό του Χριστόφορο Πουρσανίδη αφού για 14ο ματς έμεινε αήττητος.

Συγκινητικό το κλίμα κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης και την εκφώνηση τρων ονομάτων (προέδρων- - ποδοσφαιριστών θανόντων) αφού στις κερκίδες παρευρίσκοντο πολλοί συγγενείς τους.

Ένα όμορφο δείπνο απήλαυσαν οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές στο κέντρο ΣΕΙΡΙΟΣ του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, προσφορά του ιδίου για τους παλαιμάχους.

Μαζί με τους παλαιμάχους παρόντες και οι Αντιεισαγγελεύς Αρείου Πάγου Θανάσης Ακριτίδης, ο Ηλίας Φωτιάδης, Φώτης Καραβασίλης, Γιάννης Ιωαννίδης, Βασίλης Φωτιάδης, ενώ πρωταγωνίστησε στις ποδοσφαιρικές ατάκες ο Γιώργος Χατζάρας και ο αμίμητος Μήτσος Γκέσιος.

Λίγο πριν την αναχώρηση ο Γιώργος Κούδας εξ ονόματος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ συνεχάρη τους παλαίμαχους της Βέροιας για την ωραία αυτή εκδήλωση και ευχαρίστησε και τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη για τον όμορφο και ζεστό χώρο και την ευγενή εξυπηρέτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...