Δύο γυναίκες μιλούν για το πώς αλλάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα

Δύο γυναίκες μιλούν για το πώς αλλάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα

380 μετρημένα ήταν τα άτομα που βρέθηκαν στην πολιτική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Αιγές Μέλαθρον. Φρόντισε να μας ενημερώσει για τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων εργαζόμενος του ξενοδοχείου που πάντα ερωτάται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Στο επίκεντρο της προσοχής το βράδυ της Δευτέρας και η παρουσία του Ημαθιώτη πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην αίθουσα, που είχε αρκετό καιρό να εμφανιστεί δημόσια στα μέρη μας.

Θερμή χειραψία και ασπασμό αντάλλαξαν η Φώφη Γεννηματά με την τέως δήμαρχο Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, με την πρόεδρο να αναζητά τον σύζυγό της Θανάση Γεωργιάδη. Ο πρώην βουλευτής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν λίγο πίσω από την κ. Ουσουλτζόγλου, με την πρόεδρο να ανταλλάσσει χειραψία και μαζί του.

Με τη θύμιση της επετείου της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη, στις 22 Μαϊου του 1963, ξεκίνησε χειροκροτούμενος την ομιλία του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Συνεχή τα σχόλια του συντονιστή της νομαρχιακής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Ασλάνογλου, για τη μεγάλη παρουσία του κόσμου. «Ούτε το 1/3 δεν μπορούν να μαζέψουν στον ίδιο χώρο οι κυβερνητικοί» σχολίασε σε κάποιο σημείο του χαιρετισμού του ο κ. Ασλάνογλου.

«Πριν λίγα χρόνια είχα προβλέψει σε αντίστοιχη εκδήλωση ότι η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου θα ήταν η πρώτη γυναίκα δήμαρχος Βέροιας. Σήμερα από εδώ προβλέπω ότι η Φώφη Γεννηματά θα είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στη χώρα» είπε κλείνοντας και χειροκροτούμενος ο κ. Ασλάνογλου.

Πολύ δυναμικό χώρο παραγωγής χαρακτήρισε την Ημαθία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που είχε την ευκαιρία νωρίτερα να επισκεφθεί χωράφια με παραγωγές, να συζητήσει με αγρότες και μεταποιητές.

«Αναπτυξιακό σοκ χρειάζεται η Ελλάδα» είπε στη διάρκεια της ομιλία της η κ. Γεννηματά.

Φανερά ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου φαίνονταν στην αρχή της εκδήλωσης οι δύο πρόεδροι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που στη συνέχεια αναφέρθηκαν στην ομιλία τους και στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Εκεί όπου θα ακούσουμε τους πολίτες και τους φορείς» όπως σχολίασαν και οι δύο επίσης.

«Επιστρέψαμε» είπε για το ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά κλείνοντας την ομιλία της, «ξαναανταμώνουμε με τους πολίτες της Ημαθίας σε μια μεγάλη συγκέντρωση στη Βέροια μετά από πολύ καιρό» σχολίασε μετά το τέλος της ομιλίας ο πρώην υπουργός Άγγελος Τόλκας.

Σύντομη συνάντηση με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ Σάκη Παπαντωνίου είχε καθοδόν προς την αίθουσα της ομιλίας της η κ. Γεννηματά. Δήλωσε ενημερωμένη για το θέμα και κοντά στον αγώνα των εργαζομένων για την επαναλειτουργία της μονάδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλάθι του Πάσχα στις 24 Απριλίου, ενδέχεται και «καλάθι νονών»

Καλάθι του Πάσχα στις 24 Απριλίου, ενδέχεται και...

Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα με πιθανή ημερομηνία...

Στις 16 Οκτωβρίου η απόφαση της επανακαταμέτρησης για την 4η βουλευτική έδρα της Ημαθίας

Στις 16 Οκτωβρίου η απόφαση της επανακαταμέτρησης για...

Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Συμβούλιο...

Σκοτάδια στον δρόμο πριν την γέφυρα της Μπαρμπούτας

Σκοτάδια στον δρόμο πριν την γέφυρα της Μπαρμπούτας

Αρκετοί αναγνώστες μας επεσήμαναν ότι διασχίζοντας...

Ακριβαίνουν τα διόδια στην Εγνατία Οδό-Τέλος όλες οι δωρεάν διελεύσεις

Ακριβαίνουν τα διόδια στην Εγνατία Οδό-Τέλος όλες οι...

 Σήμερα Πέμπτη (28/3) υπογράφεται η σύμβαση παραχώρησης...

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για το  2024

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών...

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε χθες Τετάρτη 27...

«Πρωτόκολλο ποινών» για την απαγόρευση κινητών στα σχολεία

«Πρωτόκολλο ποινών» για την απαγόρευση κινητών στα...

 «Πρωτόκολλο ποινών» με στόχο την τήρηση της...

Έκθεση ζωγραφικής για την Γέφυρα Καραχμέτ!

Έκθεση ζωγραφικής για την Γέφυρα Καραχμέτ!

Εννέα καταξιωμένοι εικαστικοί της Βέροιας,...

Η Ωραιοζήλη-Μαρία Κουτσουπιά ξεκίνησε από την Βέροια και τον ΑΚΟΥ 99.6 την προεκλογική εκστρατεία της

Η Ωραιοζήλη-Μαρία Κουτσουπιά ξεκίνησε από την Βέροια...

Από την γενέτειρά της Βέροια ξεκίνησε την προεκλογική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...