Νοσταλγία 2017. Τα παιχνίδια της Κυριακής στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας

Νοσταλγία 2017. Τα παιχνίδια της Κυριακής στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας

Συνεχίστηκε στο ΔΑΚ «Βικέλας» λόγο της βροχής , η αγωνιστική δράση για το Τουρνουά «ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017» με τρία δυνατά παιχνίδια.

Στο πρώτο χρονικά της ημέρας, οι Bad Boys επικράτησαν των nJOYers με σκορ 35-47 και ανέβηκαν προσωρινά στην δεύτερη θέση του Β Ομίλου. Στο δεύτερο ματς, η Θύελλα σημείωσε τη δεύτερη νίκη της με αντίπαλο τους Βέροια23 (42-33) ενώ στο τελευταίο παιχνίδι, οι Slow Pistons επικράτησαν με 45-35 των Basket Gurus.

Bad Boys -nJOYers  35-47

Ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να φέρει την ομάδα του Κανελλίδη πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να κυνηγάει τους αντιπάλους τους. Παρά την πολύ καλή άμυνα πάνω του, ο αρχηγός ήταν καταιγιστικός για ένα ακόμα παιχνίδι, με συμπαραστάτη τον συνήθη ύποπτο Μάρτο που σκόραρε από την περιφέρεια. Πολύ καλός αμυντικά ο Πουλτσίδης μαζί με τον Γκίνη, αλλά δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα.

Ο Δούλαλας έβγαζε…φωτιές στην επίθεση για ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά ο άνθρωπος του αγώνα ήταν ο Δομουτζής που βοήθησε πολύ στην άμυνα αλλά και σκόραρε όταν η μπάλα «έκαιγε». Ο Λιακόπουλος ήταν ουσιώδης και ο Γαβριλάκης «βράχος» στην άμυνα, κατεβάζοντας τα ρολά και πετυχαίνοντας ένα τρίποντο μαχαίρια στην λήξη του χρόνου από τα οχτώ μέτρα!

enJOYers: Χατζημηνιάδης, Τσιγκογιάννης 3, Γκίνης 2, Λαφάρας 2, Μάρτος 11, Κανελλίδης 15(2), Μουρατίδης 1, Χονδροματίδης, Πουλτσίδης 1.

Bad Boys: Δούλαλας 17(1), Γώγος 2, Δομουτζής 14, Μπακαλίδης 2, Στύκας, Λιακόπουλος 6, Πολυμέρης 2, Γαβριλάκης 4(1)

Βέροια23 - Θύελλα  33-42  

.Μαχητική η αρμάδα του Ηλιάδη, πήρε τα ηνία του αγώνα αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Τζανέτος οργάνωσε με μαεστρία, ο Τρομπούκης σκόραρε από μέση απόσταση και οι Μπαλτζής, Μιχαηλιδης σκόραραν από το ζωγραφιστό, χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή. Τελευταίο ματς του τουρνουά για τους αγαπητούς Βεροια23, οι οποίοι τερμάτισαν στην έκτη θέση του Β Ομίλου καθώς δεν τους ευνόησαν τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών.Θύελλα ήταν και τα πήρε όλα…σβάρνα, ακόμα και μέσα σε κλειστό γήπεδο! Ο αρχηγός Κονδώνης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στο φινάλε των ομίλων, ο Χατζηπαυλίδης ήταν ασταμάτητος και ο Μαυροκεφαλίδης έκανε πάρτι μέσα στην ρακέτα. Αξίζει να σημειωθεί και το καταπληκτικό ρεκόρ του Μουρατίδη, που σκόραρε τουλάχιστον από ένα τρίποντο σε κάθε παιχνίδι! Πέμπτη θέση για την ομάδα της Θύελλας, που κλείνει την ωραία πορεία της στο τουρνουά με ένα ροζ φύλλο.

Βέροια23 : Αβραάμ 2, Ευθυμιάδης 1, Μιχαηλίδης 7, Τρομπούκης 8, Μπαλτζής 7, Λεονταράκης 2, Τζιμογιάννης 2, Τζανέτος 4

Θύελλα : Κονδώνης 6, Χατζηπαυλίδης 10, Γκοντόπουλος, Πεχλιβανίδης 2, Ζαλώνης 2, Κατσιγιαννόπουλος 5, Μαυρομιχάλης 12, Μουρατίδης 5(1).

Slow Pistons -Basket Gurus 45-35

Ένας ακόμα αρχηγός διέπρεψε σήμερα για την ομάδα του και δεν ήταν άλλος από τον Τσαμήτρο, που κρατούσε το καλύτερο για το τελευταίο ματς των ομίλων! «Καλαθομηχανή» ο Μαυροκεφαλίδης και τρομερή η παρουσία του Λελεκάκη, ο οποίος «έγραφε» ανελλιπώς! Ασταμάτητος ο Λιακόπουλος, που ακόμη και… τώρα μοιράζει τάπες, ενώ την ίδια ώρα για τα «πιστόνια» αυτό ήταν το τελευταίο ματς, έχοντας το βλέμμα τους στο παιχνίδι της Δευτέρας ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των Άτλας, ώστε να μην αποχαιρετήσουν από τώρα την διοργάνωση.

Αξιέπαινη η προσπάθεια των Gurus, έχοντας το επιθετικό τους όπλο Τζούρτζια καλά κλεισμένο, ο οποίος όμως βοήθησε σημαντικά στην άμυνα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση, οι Φουτσιτζής και Μπιζέτας πάλεψαν, ο Χωματάς σκόραρε στο ζωγραφιστό και ο Κυβεντίδης πυροβολούσε αλλά δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει η ροή του αγώνα.

Slow Pistons : Μαυροκεφαλίδης 21, Τσαμήτρος 12, Καπαγερίδης 2, Λελεκάκης 5(1), Λιακόπουλος 2, Σπυριδόπουλος, Τσιάρας 2, Παπαδημητρίου 2.

Basket Gurus : Φουτσιτζής 7, Πολυμένης 2, Χασιώτης 4, Μπιζέτας 7, Χωματάς 4, Θεόδωρόπουλος 2, Τζούρτζιας 4, Κυβεντίδης 5

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (12/6) :

21.00  Nouveau – Άτλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...