Βρέθηκε ο δράστης της συκοφαντικής  αφισοκόλλησης στη Νάουσα  για τη Φρόσω Καρασαρλίδου

Βρέθηκε ο δράστης της συκοφαντικής αφισοκόλλησης στη Νάουσα για τη Φρόσω Καρασαρλίδου

Τον έναν εκ των δύο δραστών που τοιχοκόλλησαν αφίσα με υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος της βουλευτή Φρόσως Καρασαρλίδου έχει ήδη εντοπίσει η αστυνομία μετά από έρευνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Η προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας  ανακοίνωσε τα εξής για το περιστατικό:

«Η ανώνυμη τοιχοκόλληση λίβελων κατά της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσως Καρασαρλίδου στη Νάουσα, δεν είναι μόνο μια πράξη καταδικαστέα. Είναι μια πράξη άνανδρη, ανθρώπων οι οποίοι καταργούν τον δημόσιο διάλογο επειδή τον φοβούνται και οι οποίοι προσπαθούν να πλήξουν πολιτικά και προσωπικά ένα δημόσιο πρόσωπο με αναλήθειες και στρεβλώσεις που εύκολα καταρρέουν. 

Οι άνανδροι αυτοί τοιχοκολλητές καταφέρονται εναντίον μιας βουλευτίνας, η οποία έδωσε και δίνει ασταμάτητα πολλούς αγώνες για την περιοχή της Νάουσας και της Ημαθίας, μαζί με τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αγώνες για την λειτουργία της ΕΝ ΚΛΩ, αγώνες για το Νοσοκομείο της Βέροιας και της Νάουσας, αγώνες για τα αγροτικά προβλήματα, αγώνες για τους Μικρομεσαίους κλπ. Αγώνες που η πλειοψηφία της κοινωνίας των πολιτών της Νάουσας και της Ημαθίας, παρακολουθεί και αναγνωρίζει. Και αγώνες που δεν αναιρούνται από κανέναν λίβελλο. 

Καλούμε τους ``εκπροσώπους΄΄ της επονομαζόμενης Κοινωνίας πολιτών να αποκτήσουν το πολιτικό θάρρος και να βγάλουν τη μάσκα τους. Όχι για να τους κρίνει η δικαιοσύνη. Για να τους κρίνει η κοινωνία των πολιτών την οποία επικαλούνται τόσο αυθαίρετα. 

Τους προσκαλούμε να φανερώσουν το πρόσωπο και την φωνή τους παρότι γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα μάταιο προσκλητήριο. Οι τοιχοκολλητές τέτοιων ψεμάτων δεν θα μπορούσαν να έχουν την πολιτική ανδρεία που απαιτείται. Μα φιγούρες που θρέφονται από τα αποφάγια της μισαλλοδοξίας και της πολιτικής ανυπαρξίας τους, δεν μπορούν να επηρεάσουν με το μίσος τους μια κοινωνία ψύχραιμη αρκετά για να διακρίνει τα κατάφωρα ψέματα από την αλήθεια». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε αύριο στη

Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 19/11

Ακόμα να χτυπήσει η καμπάνα στον Προμηθέα  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη άλατος από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη...

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

 Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με ...

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου...

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν   οι λέξεις

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν οι λέξεις

Γράφει η Όλγα  Κουτμηρίδου - ΜεταξάΟι λέξεις άνοιξαν...

Για οριστική άδεια λειτουργίας πάει το   Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

Για οριστική άδεια λειτουργίας πάει το Χιονοδρομικό...

Την έγκριση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών...

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική   Κοινότητα   Βέροιας

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας...

Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

17 Νοέμβρη 2018.Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια από την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ακόμα να χτυπήσει η καμπάνα στον Προμηθέα  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΡΘΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - «ΜΠΑΧΑΛΟ» ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ- ΤΙ ΛΕΝΕ Ο...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη άλατος από συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας.Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία επιχειρούν σε τμήματα...

 Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και νέων προγραμμάτων,προσφέρει στην κοινωνία της Ημαθίας δυο ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης Ρωσικών και ...

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Νάουσας  διοργανώνει σεμινάριο με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό (bulling) -σε συνεργασία με την κα Τασιώνα Αθηνά (επισκέπτρια υγείας) και το Πανεπιστήμιο Κύπρου-...