Ανακοίνωση – οδηγία της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας

Ανακοίνωση – οδηγία της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας

Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στη Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας, οι ιθύνοντες στην Ακαδημία ανακοίνωσαν μια σειρά από οδηγίες σχετικά με τη συντήρηση και διαφύλαξη του ιματισμού των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αναλυτικά:

 

«Μία ακόμα πλούσια ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες για όλους εμάς στη σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αισθανόμαστε την υποχρέωση να υπενθυμίσουμε σε όλους τους αθλητές μας, στους γονείς τους και τους φίλους τους πως θα πρέπει να φροντίσουν με τη δέουσα προσοχή όλο τον ιματισμό τόσο των επίσημων αγώνων όσο και των προπονήσεων, να επιδιορθώσουν επιμέρους φθορές και να τον αποθηκεύσουν σε καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από υγρασία.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι αθλητικές μας κάλτσες πρέπει να ανανεώνονται κάθε 6 μήνες προς αποφυγή διαφόρων δερματικών λοιμώξεων και οι επικαλαμίδες να πλένονται με σαπούνι μετά από κάθε χρήση. Κατά τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα σε συνεννόηση με το Ιατρικό επιτελείο της Σχολής μας, μπορείτε να προσθέτετε ειδικές πούδρες με αντιμυκητιασική δράση σε παπούτσια επικαλαμίδες ή κάλτσες. Ειδικά για τα ποδοσφαιρικά μας παπούτσια οφείλουμε να αγοράζουμε πάντα ειδικές ανατομικές σόλες προσαρμοσμένες ακριβώς στο πόδι και το νούμερο του αθλητή. Είναι πολύ σημαντικό να φοράμε πάντα τα ίδια παπούτσια αποφεύγοντας συνδυασμούς διαφορετικών παπουτσιών σε δεξί και αριστερό πόδι χάριν της όποιας μόδας. Ελέγχουμε συχνά τις πιθανές φθορές των παπουτσιών καθώς πολύ συχνά, αρκετοί τραυματισμοί αθλητών οφείλονται σε αυτές.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά, παπούτσια και αθλητικά ρούχα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον και εφόσον διατηρούνται σε καλή κατάσταση να μη καταστρέφονται αλλά να ανακυκλώνονται.

Όλοι γνωρίζουν πως η Σχολή μας έχει αναλάβει πολλές φορές τη πρωτοβουλία να συλλέξει και να διαθέσει σε όποιον το έχει ανάγκη, πλούσιο αθλητικό εξοπλισμό από παρόμοιες δράσεις φίλων εθελοντών.

Το ίδιο είμαστε σε θέση να πράξουμε και τώρα.

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε ο παλιός αλλά καλά διατηρημένος ιματισμός των παιδιών σας να συνεχίσει να προσφέρει συγκινήσεις και σε αλλά παιδιά, μπορείτε να μας τον εμπιστευτείτε και εμείς θα τον προωθήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Από το τμήμα Ιματισμού της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας, οι πιο θερμές ευχές για ένα ξεκούραστο και δροσερό καλοκαίρι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΛΕΜΟΒ κόβει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου την πίτα της

Η ΛΕΜΟΒ κόβει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου την πίτα της

Η ΛΕΜΟΒ καλεί όλους τους Μοτοσυκλετιστές μέλη και μη...

Διασυλλογικό πρωτάθλημα τετράθλου την Κυριακή στη Μελίκη

Διασυλλογικό πρωτάθλημα τετράθλου την Κυριακή στη...

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Ανάληψη», μετά από...

Πανελλήνιο Παλαιμάχων/ fis masters 2019 στο Σέλι

Πανελλήνιο Παλαιμάχων/ fis masters 2019 στο Σέλι

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου πραγματοποιήθηκε...

Έλεγχος προόδου οι Χειμερινοί αγώνες 9-10-11-12 ετών για την Κ.Α.Νάουσα

Έλεγχος προόδου οι Χειμερινοί αγώνες 9-10-11-12 ετών για...

Ένα δυνατό τεστ σε αγώνες πολύ καλού επιπέδου, 56...

Βέρμιο: Χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια - Πορεία στο χιόνι με τους Ορειβάτες Βέροιας

Βέρμιο: Χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια - Πορεία στο χιόνι με...

Ένα τοπίο μαγευτικό ξετυλίγεται μπρος τα μάτια μας, με...

Διαβάστε στην

Διαβάστε στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" που κυκλοφορεί 11/2

Πάτησε κορυφή!Η ΒΕΡΟΙΑ 3-0 ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο...

Βόλει . Εύκολα τον Αρχέλαο οι κορασίδες του Ποσειδώνα με 3-0 σετ

Βόλει . Εύκολα τον Αρχέλαο οι κορασίδες του Ποσειδώνα...

Παίζοντας συνετά και ώριμα, με πλούσια προσόντα δεν...

Στα χρώματα του ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας στο ΑΡΕ της Σουηδίας

Στα χρώματα του ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα...

Σκληρή δουλεία και ημέρες γεμάτες με πρωτόγνωρες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Η ΛΕΜΟΒ καλεί όλους τους Μοτοσυκλετιστές μέλη και μη μέλη στην καθιερωμένη κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 6 μ.μ στα καινούργια  γραφεία της Λέσχης στην οδό Σταδίου 34...

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Ανάληψη», μετά από απόφαση της Ε.ΟΜ.Τ., διοργανώνει στην κωμόπολη της Μελίκης Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τετράθλου. Στην διοργάνωση συνέβαλαν στον μέγιστο βαθμό η Δημοτική...

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων /fis masters από τις 9 εώς 10 Φεβρουαρίου Από τη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο κ. Σταύρος Πλατίτσας ο αειθαλής...