Ανακοίνωση – οδηγία της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας

Ανακοίνωση – οδηγία της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας

Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στη Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας, οι ιθύνοντες στην Ακαδημία ανακοίνωσαν μια σειρά από οδηγίες σχετικά με τη συντήρηση και διαφύλαξη του ιματισμού των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αναλυτικά:

 

«Μία ακόμα πλούσια ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες για όλους εμάς στη σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αισθανόμαστε την υποχρέωση να υπενθυμίσουμε σε όλους τους αθλητές μας, στους γονείς τους και τους φίλους τους πως θα πρέπει να φροντίσουν με τη δέουσα προσοχή όλο τον ιματισμό τόσο των επίσημων αγώνων όσο και των προπονήσεων, να επιδιορθώσουν επιμέρους φθορές και να τον αποθηκεύσουν σε καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από υγρασία.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι αθλητικές μας κάλτσες πρέπει να ανανεώνονται κάθε 6 μήνες προς αποφυγή διαφόρων δερματικών λοιμώξεων και οι επικαλαμίδες να πλένονται με σαπούνι μετά από κάθε χρήση. Κατά τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα σε συνεννόηση με το Ιατρικό επιτελείο της Σχολής μας, μπορείτε να προσθέτετε ειδικές πούδρες με αντιμυκητιασική δράση σε παπούτσια επικαλαμίδες ή κάλτσες. Ειδικά για τα ποδοσφαιρικά μας παπούτσια οφείλουμε να αγοράζουμε πάντα ειδικές ανατομικές σόλες προσαρμοσμένες ακριβώς στο πόδι και το νούμερο του αθλητή. Είναι πολύ σημαντικό να φοράμε πάντα τα ίδια παπούτσια αποφεύγοντας συνδυασμούς διαφορετικών παπουτσιών σε δεξί και αριστερό πόδι χάριν της όποιας μόδας. Ελέγχουμε συχνά τις πιθανές φθορές των παπουτσιών καθώς πολύ συχνά, αρκετοί τραυματισμοί αθλητών οφείλονται σε αυτές.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά, παπούτσια και αθλητικά ρούχα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον και εφόσον διατηρούνται σε καλή κατάσταση να μη καταστρέφονται αλλά να ανακυκλώνονται.

Όλοι γνωρίζουν πως η Σχολή μας έχει αναλάβει πολλές φορές τη πρωτοβουλία να συλλέξει και να διαθέσει σε όποιον το έχει ανάγκη, πλούσιο αθλητικό εξοπλισμό από παρόμοιες δράσεις φίλων εθελοντών.

Το ίδιο είμαστε σε θέση να πράξουμε και τώρα.

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε ο παλιός αλλά καλά διατηρημένος ιματισμός των παιδιών σας να συνεχίσει να προσφέρει συγκινήσεις και σε αλλά παιδιά, μπορείτε να μας τον εμπιστευτείτε και εμείς θα τον προωθήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Από το τμήμα Ιματισμού της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας, οι πιο θερμές ευχές για ένα ξεκούραστο και δροσερό καλοκαίρι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι επιδόσεις των αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας στο 51ο Ράλι ΔΕΘ και στο Drag Racing

Οι επιδόσεις των αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου...

Το "αγωνιστικό" Σαββατοκύριακο πέρασε και οι δύο...

Διαβάστε αύριο στην

Διαβάστε αύριο στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" 17/9

Αρέσει...Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...

Το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας Βέροιας για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας Βέροιας για το...

Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής για το Σάββατο 15/9...

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 2ος...

Διαβάστε αύριο στην ΚΕΡΚΙΔΑ 10/9

Διαβάστε αύριο στην ΚΕΡΚΙΔΑ 10/9

Διαβάστε αύριο στην ΚΕΡΚΙΔΑ

Στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 ο 7ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

Στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 ο 7ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του 7ου...

Με τις ευχές και την στήριξη του Δήμου Βέροιας οι Κελεπούρης και Ιωαννίδου στην μακρινή Αργεντινή

Με τις ευχές και την στήριξη του Δήμου Βέροιας οι...

Τους νεαρούς αθλητές στίβου, Ελένη Ιωαννίδου και...

Τα νέα του Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ

Τα νέα του Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ

Προετοιμασία Αλπικου Σκι σε παγετώνα Οι αθλητές του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Το "αγωνιστικό" Σαββατοκύριακο πέρασε και οι δύο αγώνες, όπου έλαβαν μέρος αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας, στεύθηκαν με επιτυχία!- 51ο Ραλι ΔΕΘO Γιάννης Κωνσταντινίδης οδήγησε το Citroen ZX στην 4η...

Αρέσει...Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ 4-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΕΒΔΟΜΗ ΝΙΚΗ ΣΕ 8 ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ• ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΑ ΛΕΦΙΔΗ• Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ΕΓΙΝΕ 58...

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας. Αναλυτικά τα στοιχεία:Κυριακή 16/09/2018 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εκκίνηση Gidas Fun Run 1000μ : 10:00Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί από τις 08:30 στον...