Στην προπονητική ομάδα του ΑΟΡΓ η καταξιωμένη Δασκάλα Μπαλέτου Natalia Knyazieva

Στην προπονητική ομάδα του ΑΟΡΓ η καταξιωμένη Δασκάλα Μπαλέτου Natalia Knyazieva

Την έμπειρη και επιτυχημένη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Knyazeva ενέταξε στην προπονητική της ομάδας Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας. Η Ναταλία Knyazeva γεννήθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Σπούδασε κλασικό μπαλέτο στην Κρατική Ακαδημία Χορού της Βαγκάνοβα στην Αγία Πετρούπολη, το 1990 αποφοίτησε με πτυχίο ‘’άριστα Μπαλέτου’’ με σπουδές πάνω σε ιατρική γυμναστική , ιστορία τέχνης, θεωρία μουσικής, ιστορία μπαλέτου, παιδαγωγικής και στα πρακτικά μαθηματα κλασικού χορού ,κλασικού ρεπερτορίου, ιστορικών χορών, ρεπερτορίου ΄΄character’’ ,ηθοποιίας και ΄΄pas de deux’’.

 

Για 3 χρόνια εργάστηκε ως χορεύτρια στο μόνιμο δυναμικό του χοροθεάτρου ‘’Χορογραφικές Μινιατούρες του Γιάκομπσον’’ στην Αγία Πετρούπολη. Συμμετείχε στα έργα κλασικού ρεπερτορίου και σύγχρονων χορογράφων. Πρωταγωνίστησε στη ‘’Λίμνη των κύκνων’’, ‘’’Πακίτα’’, ‘’Ζιζέλ’’’, ‘’Σπάρτακος’’, ‘’Τα αγάλματα του Ροντέν΄΄, ‘’Γυμνάσματα του 20ου αιώνα, ‘’Σουραλέ’’ και ‘’Συλφίδες’’. 

Από το 1993 μένει στην Ελλάδα. Το 1994 ξεκίνησε να διδάσκει κλασικό μπαλέτο στις ιδιωτικές, δημοτικές και κρατικές σχολές χορού της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα σπούδασε στην Ακαδημία Μουσικής και Χορού της Φιλιππούπολης της Βουλγαρίας και πήρε πτυχίο ‘’διδασκαλίας χορού’’ και χορογραφίας. Το 1996 ίδρυσε την Πρωτότυπη Σχολή Χορού του Δήμου Καλαμαριάς , όπου και παρέμεινε στο πόστο του καλλιτεχνικού διευθυντή ως το 2000. 

Το 2008 υπό την αιγίδα Υπουργείου Αθλητισμού παρέδωσε τον κύκλο μαθημάτων στο αντικείμενο κλασικού χορού στη ‘’Σχολή Προπονητών’’. Από το 2009 ως το 2015 συνεργάστηκε με Αθλητικό Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής ‘’Αμφιτρίτη’’. Το 2015 συμμετείχα στο Διεθνές Διαγωνισμό Χορού στο Λιβόρνο της Ιταλίας , όπου ξανά έλαβε πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ‘’κλασικός χορός-ντουέτο’’. Από το 2015 ως το 2017 συνεργάστηκε με τον αθλητικό σύλλογο ‘’Φίλιππος Βέροιας’’ ως καθηγήτρια κλασικού χορού και προπονήτρια.

Χαρακτηρίζεται στην δουλεία της ως υπεύθυνη και σοβαρή. Πιστεύει στο ζωντανό παράδειγμα του καθηγητή. Βλέπει το επάγγελμα της ως λειτούργημα, ψάχνει πρόθυμα παιδιά να τα βοηθήσει στα όνειρά τους , ακολουθεί τους κανόνες ανθρωπιάς και ποιότητας με τα οποία γαλουχήθηκε η ίδια. 

Με την προσθήκη της κ. Κnyazeva δυναμώνει κατά πολύ η ήδη επιτυχημένη προπονητική ομάδα του Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας και οι επιτυχίες του συλλόγου της πόλης μας αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερες. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...