Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας,ενημερωνει για τους αγωνες «22α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ στο ΔΑΚ Νάουσας» και «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017»

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας,ενημερωνει για τους αγωνες «22α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ στο ΔΑΚ Νάουσας» και «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017»

Τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας για εικοστή χρονιά οι επιτυχημένοι αγώνες στίβου «22ά Κωνσταντινίδεια».
Στους αγώνες θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων, παγκορασίδων, παίδων, κορασίδων, εφήβων, νεανίδων,
ανδρών και γυναικών σε αγωνίσματα δρόμου, αλμάτων και ρίψεων.
Διοργανωτές των αγώνων είναι η Γ.Ε. Νάουσας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας και την ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας.

«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ LONGRUN ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ-ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Δήμος Βέροιας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ., συνδιοργανώνουν τον λαϊκό αγώνα «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΟΧΗΣ» απόστασης 32.000μ. (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας-Σχολή Αριστοτέλους) και τον αγώνα 5.000μ. την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00 π.μ. στο Ανάκτορο των Αιγών στη Βεργίνα και ο τερματισμός θα γίνει στην Σχολή Αριστοτέλους. Το κόστος ατομικής συμμετοχής είναι 10,00 ευρώ. Για ομαδικές συμμετοχές (άνω των 10 ατόμων) το κόστος είναι 7,00 ευρώ κατ’ άτομο.

Ο Αγώνας των 32.000μ. διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ξεκινάει από τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας, ακολουθεί τον δρόμο για Βέροια περνώντας από Μετόχι, γέφυρα τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα, Αγία Βαρβάρα, κόμβος Εγνατίας, οδός Πιερίων, εντός πόλης Βέροιας, Εργοχώρι, περιφερειακή οδός προς Πατρίδα, Πατρίδα, Τρίλοφος, παλαιά επαρχιακή οδός Νάουσας-Έδεσσας, Κοπανός Νάουσας, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 5.000μ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα»), Σχολή Αριστοτέλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr (ακολουθώντας το σχετικό εικονίδιο στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας ή εναλλακτικά στο http://ift.tt/2fsjA64). Η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής είναι μέχρι την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 (ώρα 23:59).

Για την ασφάλεια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι απαραίτητη η συμμετοχή ικανού αριθμού εθελοντών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Γρ. Πολιτισμού Δήμου Νάουσας, τηλ.: 23323 50360, 50375, email: culture@naoussa.gr. (ώρες 08:00-14:00).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...