Ιnternational Βirthlight Τeacher η Ηλιάνα Τεληγιαννίδου, του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα»

Ιnternational Βirthlight Τeacher η Ηλιάνα Τεληγιαννίδου, του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα»

Υψηλή διάκριση για την προπονήτρια του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» Ηλιάνα Τελληγιαννίδου. Η γυμνάστρια κατάφερε να αποκτήσει το Baby Swimming Diploma και πλέον να είναι η μόνη προπονήτρια στη Νάουσα που διαθέτει τον τίτλο του Ιnternational Βirthlight Τeacher.

H Ηλιάνα, πρώην αθλήτρια και προπονήτρια χαντ-μπολ στον Ζαφειράκη, από το 2010 εργάζεται στο κολυμβητήριο της Νάουσας σε τμήματα εκμάθησης κολύμβησης,  Αqua Aerobic & Baby Swim. Έχει εξειδικευμένες γνώσεις και πιστοποίηση στην «Βρεφική & Προσχολική Κολύμβηση» του Βρετανικού Οργανισμού Swimming Teachers’ Association (STA)  (STA Level 2 Award in Aquatic Teaching - Baby & Pre-School) & στο Αqua Aerobic από τον εκπαιδευτικό φορέα Α.F. STUDIES.

Παράλληλα, η Ηλιάνα λόγω της ειδικότητας στην ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α. έχει συμμετάσχει στα προγράμματα κολύμβησης του αθλητικού συλλόγου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΑΜΕΑ, με πρακτική εφαρμογή της ειδικότητας στα ιδρύματα Αγιος Δημήτριος (Θες/νίκης), ΕΛΕΠΑΠ, Σχολή Τυφλών, Ειδικό Σχολείο Βασιλικών, Σύλλογος Αμ.εΑ ΥΦΑΔΙ. Συμμετείχε ως προπονήτρια σε Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics Hellas  με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ «ΥΦΑΔΙ» και εργάστηκε σε προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού «Άθληση και ΑΜΕΑ» & «Άθληση και Γυναίκα» στο Δήμο Νάουσας.

Σήμερα οι γνώσεις στην ειδική αγωγή εξελίσσονται με υποτροφία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σπουδές στην Εκπαίδευση- Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων με κατεύθυνση στην Ειδική Αγωγή».

Η ίδια με υψηλό επίπεδο αθλητικής παιδείας και ήθους έχει την ικανότητα να κρατήσει στην πισίνα ακόμη και τα παιδιά με τις μεγαλύτερες δυσκολίες και εμπόδια.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά της κολύμβησης με τη βοήθεια των καταξιωμένων προπονητών του Ομίλου ανάμεσα σε αυτούς και η Ηλιάνα Τεληγιαννίδου, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα 6973716130-6978488579 ή να ζητήσουν πληροφορίες στη γραμματεία του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέος Γ.Γ. Αθλητισμού ο Γιώργος Μαυρωτάς

Νέος Γ.Γ. Αθλητισμού ο Γιώργος Μαυρωτάς

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας Πόλο (από το...

Η χαλκιδικιώτισσα αθλήτρια Αρνάκη Ελισσάβετ με καριέρα στο εξωτερικό, στον  ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ! - Φωτό

Η χαλκιδικιώτισσα αθλήτρια Αρνάκη Ελισσάβετ με...

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του...

Με 5 αθλητές συμμετείχε η Makridis Running Team στον 9ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου

Με 5 αθλητές συμμετείχε η Makridis Running Team στον 9ο Αγώνα...

Την Κυριακή 14 Ιουλίου διεξήχθη ο 9ος Αγώνας Ορεινού...

Με 24 συμμετοχές η 1η Ανάβαση Ξηρολιβάδου - Ποιος κέρδισε τον αγώνα και ποιοι τις ηλικιακές κατηγορίες

Με 24 συμμετοχές η 1η Ανάβαση Ξηρολιβάδου - Ποιος...

Με 24 ποδηλάτες διεξήχθη η1η Ανάβαση Ξηρολιβάδου. Ήταν...

ΑΟΡΓ: Δυο μετάλλια η Μαρία Μήτσιου, 5η στο στεφάνι η Στέλλα  Μοτσιοπούλου

ΑΟΡΓ: Δυο μετάλλια η Μαρία Μήτσιου, 5η στο στεφάνι η...

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν την αγωνιστική τους...

Έξι μετάλλια ο απολογισμός του

Έξι μετάλλια ο απολογισμός του "Εν Σώματι Υγιεί'...

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν οι συμμετοχές των...

Με επιτυχία έγινε ο 9ος  αγώνας  ορεινού τρεξίματος στο Ξηρολιβάδου.

Με επιτυχία έγινε ο 9ος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο...

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν...

Αποτελέσματα Σ.Δ.Βέροιας απο τον 9o αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου 14χλμ

Αποτελέσματα Σ.Δ.Βέροιας απο τον 9o αγώνα ορεινού...

Πρώτος δρομέας του Συλλόγου δρομέων Βέροιας  στον 9o...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας Πόλο (από το 1995 έως και 2000), Γιώργος Μαυρωτάς είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία σπουδαία προσωπικότητα του αθλητισμού της...

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου, είναι γεγονός!!! Η χαλκιδικιώτισσα αθλήτρια με καριέρα στο εξωτερικό, Αρνάκη Ελισσάβετ, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά την φανέλα του ΓΑΣ...

Την Κυριακή 14 Ιουλίου διεξήχθη ο 9ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος 14km στο Ξηρολίβαδο, όπου έλαβε μέρος η Μakridis Running Team με 5 δρομείς.Αναλυτικά Αποτελέσματα 14km1)Λαμπροπούλου Κατερίνα 1:19:09 1η Γυναίκα στην ηλικιακή...