Ιnternational Βirthlight Τeacher η Ηλιάνα Τεληγιαννίδου, του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα»

Ιnternational Βirthlight Τeacher η Ηλιάνα Τεληγιαννίδου, του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα»

Υψηλή διάκριση για την προπονήτρια του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» Ηλιάνα Τελληγιαννίδου. Η γυμνάστρια κατάφερε να αποκτήσει το Baby Swimming Diploma και πλέον να είναι η μόνη προπονήτρια στη Νάουσα που διαθέτει τον τίτλο του Ιnternational Βirthlight Τeacher.

H Ηλιάνα, πρώην αθλήτρια και προπονήτρια χαντ-μπολ στον Ζαφειράκη, από το 2010 εργάζεται στο κολυμβητήριο της Νάουσας σε τμήματα εκμάθησης κολύμβησης,  Αqua Aerobic & Baby Swim. Έχει εξειδικευμένες γνώσεις και πιστοποίηση στην «Βρεφική & Προσχολική Κολύμβηση» του Βρετανικού Οργανισμού Swimming Teachers’ Association (STA)  (STA Level 2 Award in Aquatic Teaching - Baby & Pre-School) & στο Αqua Aerobic από τον εκπαιδευτικό φορέα Α.F. STUDIES.

Παράλληλα, η Ηλιάνα λόγω της ειδικότητας στην ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α. έχει συμμετάσχει στα προγράμματα κολύμβησης του αθλητικού συλλόγου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΑΜΕΑ, με πρακτική εφαρμογή της ειδικότητας στα ιδρύματα Αγιος Δημήτριος (Θες/νίκης), ΕΛΕΠΑΠ, Σχολή Τυφλών, Ειδικό Σχολείο Βασιλικών, Σύλλογος Αμ.εΑ ΥΦΑΔΙ. Συμμετείχε ως προπονήτρια σε Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics Hellas  με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ «ΥΦΑΔΙ» και εργάστηκε σε προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού «Άθληση και ΑΜΕΑ» & «Άθληση και Γυναίκα» στο Δήμο Νάουσας.

Σήμερα οι γνώσεις στην ειδική αγωγή εξελίσσονται με υποτροφία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σπουδές στην Εκπαίδευση- Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων με κατεύθυνση στην Ειδική Αγωγή».

Η ίδια με υψηλό επίπεδο αθλητικής παιδείας και ήθους έχει την ικανότητα να κρατήσει στην πισίνα ακόμη και τα παιδιά με τις μεγαλύτερες δυσκολίες και εμπόδια.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά της κολύμβησης με τη βοήθεια των καταξιωμένων προπονητών του Ομίλου ανάμεσα σε αυτούς και η Ηλιάνα Τεληγιαννίδου, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα 6973716130-6978488579 ή να ζητήσουν πληροφορίες στη γραμματεία του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρουσίαση των τμημάτων του ΣΧΟ Βέροιας για το 2018-2019

Παρουσίαση των τμημάτων του ΣΧΟ Βέροιας για το 2018-2019

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η...

Αθλητικός Μάνατζερ της Χρονιάς ο Γιώργος Μπεμπέτσος

Αθλητικός Μάνατζερ της Χρονιάς ο Γιώργος Μπεμπέτσος

SPORT MANAGER OF THE YEAR 2018Κορυφαία αναγνώριση για τον Γιώργο...

Με επιτυχία έγινε το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ και το 47ο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Με επιτυχία έγινε το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ και το 47ο Rally...

Ακόμα ένα Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο πέρασε στην...

Επιτυχίες σε δύο διεθνείς διοργανώσεις για τους παλαιστές του Ημαθίωνα

Επιτυχίες σε δύο διεθνείς διοργανώσεις για τους...

Σε δύο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις συμμετείχαν...

Στην Βέροια 22-23 Δεκεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Ανδρών - Γυναικών

Στην Βέροια 22-23 Δεκεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα...

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο προκήρυξε το ετήσιο...

Διαβάστε αύριο στην

Διαβάστε αύριο στην "ΚΕΡΚΙΔΑ"

Ιστορική ΝΙΚΗΒΑΦΤΗΚΕ... ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ...

Και 2ος παιδικός αγώνας στον 7ο Φιλίππειο δρόμο - Το πρόγραμμα των αγώνων

Και 2ος παιδικός αγώνας στον 7ο Φιλίππειο δρόμο - Το...

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα 7ος Φιλίππειος δρόμος...

Στον ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ δρόμο και ο νικητής του Μαραθωνίου της Αθήνας Κώστας Γκελαούζος

Στον ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ δρόμο και ο νικητής του Μαραθωνίου της...

 Ο νικητής του πανελλήνιου πρωταθλήματος Μαραθωνίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του φετινού προγράμματος των τμημάτων Αλπικού σκι και σκι Δρόμων Αντοχής του ΣΧΟΒ, σε γονείς και παιδιά που ενδιαφέρονται για τα χειμερινά σπορ.Η...

SPORT MANAGER OF THE YEAR 2018Κορυφαία αναγνώριση για τον Γιώργο Μπεμπέτσο. Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ), το επιστημονικό όργανο των αθλητικών μάνατζερ, ανέδειξε τον...

Ακόμα ένα Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο πέρασε στην ιστορία.17 Νοεμβρίου το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ18 Νοεμβρίου το 47ο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΪΚΟΥΣυνδιοργάνωση Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης & Λέσχη Αυτοκινήτου...