ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, μετά από την περάτωση των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών: συμβολή στην συλλογική -μεθοδική – εξειδικευμένη αντιμετώπιση», που έλαβε χώρα στην πόλη μας την Τετάρτη 1-11-2017 (Χώρος Τεχνών Δήμου Βεροίας)  και την Πέμπτη 2-11-2017 (Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον»), επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμότατα:

1.Τον Δήμο Βεροίας και την ΚΕΠΑ του Δήμου Βεροίας, για την οικονομική και οργανωτική συμμετοχή τους στο Συνέδριο, καθώς και την παραχώρηση του Χώρου Τεχνών. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Βέροιας κύριο Κώστα Βοριαζίδη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού κύριο Θεόφιλο Κορωνάκαι τους υπεύθυνους και  εργαζομένους της ΚΕΠΑ για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

2. Την κυρία Αμαλία Παπαοικονόμου και όλους τους ανθρώπους του ξενοδοχείου «Αιγές Μέλαθρον» και του ξενοδοχείου «Βίλλα Ελιά», για την παραχώρηση του συνεδριακού κέντρου, την θερμή φιλοξενία και την γενική υποστήριξη της εκδήλωσης, με την παράθεση του δείπνου της δεύτερης ημέρας, την χορηγία διανυκτερεύσεων και το cateringτου Συνεδρίου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον μαιτρ του ξενοδοχείου κύριο Νίκο για την άψογη εξυπηρέτηση.

3.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κύριο Δημήτρη Ζυγουλιάνο, για την μεγάλη οικονομική και οργανωτική υποστήριξη των εκδηλώσεων.

4. Την Εταιρεία STONEGROUPINTERNATIONALγια τη μεγάλη οικονομική υποστήριξη των εκδηλώσεων.

5.  Την VENUSGROWERSκαι προσωπικά τον κύριο Στέλιο Θεοδουλίδη για τη μεγάλη οικονομική υποστήριξη των εκδηλώσεων.

6. Την Εταιρεία «ΜΠΙΚΑΣ ΑΕ – Εμπόριο τροφίμων» και ιδιαίτερα τον κύριο Γιώργο Μπίκα, για την μεγάλη υποστήριξή του, ηθική και οικονομική στο Συνέδριο.

7. Τον Πολυχώρο της «ΕΛΙΑΣ» για την παράθεση του επίσημου δείπνου του Συνεδρίου και την άριστη φιλοξενία.

8. Την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ιδιαίτερα το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για τη μεγάλη οργανωτική υποστήριξη των εκδηλώσεων.

9. Την επιχείρηση «Αντώνης Νούσιος& ΣΙΑ Ο.Ε.» για την οικονομική υποστήριξη των εκδηλώσεων και τη διάθεση προϊόντων της.

10. Το ΚΤΕΛ του Νομού Ημαθίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΔΣ κύριο Αναστάσιο Συμεωνίδη και τον Νομικό Σύμβουλό του κύριο Φώτη Καραβασίλη, για την παραχώρηση λεωφορείου προς κάλυψη των ξεναγήσεων των Ελλήνων και των ξένων συνέδρων. Ευχαριστούμε ακόμη τον οδηγό κύριο Σάκη Δελαντώνη για τον επαγγελματισμό και την υπομονή του.

11. Το ζαχαροπλαστείο «ΛΙΝΤΟ» των αδελφών Κουτόβα, για την κάλυψη των αναγκών του cateringτων εγκαινίων του Κέντρου Θεραπείας Τραύματος και της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου.

12. Την φαρμακευτική Εταιρεία «ELPENA.E.» για την οικονομική υποστήριξη των εκδηλώσεων.

13. Την επιχείρηση πετρελαιοειδών των ΑΦΩΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ  (πρατήριο BP) και ιδιαίτερα την κυρία Κική Σιδηροπούλου, για την οικονομική υποστήριξη των εκδηλώσεων.

14. Το Βιβλιοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» για την σημαντική σε είδος υποστήριξη του Συνεδρίου.

15. Την ταβέρνα-μεζεδοπωλείο «ΑΠ’ ΑΛΛΟΥ» για την παράθεση δείπνου στους εισηγητές-συνέδρους.

16. Το ξενοδοχείο-εστιατόριο «ΛΟΖΙΤΣΙ» για την παράθεση ενός υπέροχου δείπνου στους εισηγητές-συνέδρους.

17. Την Εταιρεία «NOVACERT Ε.Π.Ε», τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Ημαθίας, το πρακτορείο μεταφορών «ΝΕΟΣ ΙΚΑΡΟΣ», την Γ. & Κ. Γαβριηλίδης Ο.Ε., και το Κέντρο επιμόρφωσης “EASYEDUCATION” του κ. Νίκου Μουρτζίλα, για την οικονομική ενίσχυση του Συνεδρίου.

18. Το εστιατόριο “BELUGA” του κυρίου Νίκου Οικονόμου για την παράθεση γεύματος στους εισηγητές-συνέδρους.

19. Το πρατήριο υγρών καυσίμων των ΑφωνΚαλλιαρίδη, για την κάλυψη των κινήσεων οχημάτων μας.

20. Το εστιατόριο-catering «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» της Βεργίνας, για την βοήθεια στο catering του Χώρου Τεχνών.

21. Το Φροντιστήριο Αγγλικών της κυρίας Αναστασίας Κιαπκίδου για την μεταφραστική κάλυψη στα έντυπα.

22. Τους εθελοντές-μεταφραστές κύριο Γιώργο Τσακελίδη, Μαρίνα Μπανιά , Γιάννη Παπαδόπουλο  και Ξανθή Χόνδρου για τη μεγάλη βοήθειά τους στη διεξαγωγή των εργασιών (διερμηνεία-μετάφραση).

23. Το STUDIO ΕΙΔΩΛΟ της κυρίας Σοφίας Ελευθεριάδου, για τη βιντεσκόπιση και φωτογράφιση των εργασιών και των δύο ημερών. Η συμβολή τους υπήρξε σπουδαία και θα αποδειχθεί πολύτιμη μετά την αποκωδικοποίηση του υλικού.

24. Το STUDIO «ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ» του κυρίου Μιχάλη Ασικίδη, για την δημιουργία-παραγωγή του videoγια το Συνέδριο και το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος.

25. Την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και ιδιαίτερα τον Αρχαιολόγο κύριο Γιώργο Παπαζαφειρίου για την ξενάγηση στους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας, και τον φύλακα κύριο Δημήτρη Δημησιάρη για την ξενάγηση στους Τάφους  της Κρίσεως και των Ανθεμίων.

26. Το Café McOza των Αφων Τσιάρα για τις εξυπηρετήσεις τους.

27. Το Οινοποιείο  ΔΑΛΑΜΑΡΑ για τη φιλοξενία και την ξενάγηση των συνέδρων.

28. Όλες τις υπέροχες κυρίες της Πρωτοβουλίας που παρασκεύασαν τα παραδοσιακά φαγητά και γλυκά τους για το γεύμα στο Οινοποιείο Δαλαμάρα και υπογράμμισαν  στους ξένους συνέδρους με την αγάπη τους την ελληνική φιλοξενία, ενισχύοντας τις άριστες εντυπώσεις της όλης διοργάνωσης.

29. Όλες τις νεαρές κυρίες που υποστήριξαν εθελοντικά από διάφορες θέσεις το Συνέδριο, την Ιωάννα Χατζή, την Κική Τσατσά, την Ιφιγένεια Ρήγα, την Αντωνία Παπαγιάννη, την Νένα Ιντζεβίδου, την Πόπη Τηλιοπούλου, την Σοφία Λαδοπούλου, την Γεωργία Νούσιου, την Κική Αλμπανίδου, τη Ρούλα Ανδρονικίδου, τη Μαριλένα Μητρούλα, την Ελένη Παράσχου, την Ειρήνη Ρέππα, τη Βασιλική Γεωργοπούλου, τη ΜιρέλαΟρταντζόγλου, τη Γιούλη Καραγιάννη κ.α. Επίσης τον εθελοντή κύριο Λάμπρο Μπατσούρη .

30. Το FRONT (πωλητήριο της Πρωτοβουλίας στη Βεργίνα) για την υποστήριξή του σε είδος.

31. Το ανθοπωλείο  «Άνθη-φυτά Δημήτρης», για την υπέροχη σύνθεση που κόσμησε το τραπέζι των συνέδρων.

32. Τα μέλη της Σχολικής Χορωδίας Βεροίας και τα μέλη της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αιγές» Βεργίνας, καθώς και την δάσκαλό τους κυρία Ελένη Αναγνώστου που διηύθυνε το σύνολο, για την συμμετοχή τους με ένα υπέροχο μουσικό διάλλειμα στο Συνέδριο.

33. Τους δημοσιογράφους  των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων της πόλης μας που κάλυψαν τα γεγονότα με προσοχή και ευαισθησία και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του Συνεδρίου.

34. Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, που εργάστηκαν άοκνα, επί σειρά εβδομάδων για να επιτευχθούν οι στόχοι του Συνεδρίου: την κυρία Ειρήνη Αναγνώστου, Σχολική Ψυχολόγο και Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Ημαθίας, τον κύριο Μάνο Βαρακλή, εκπαιδευτικό-Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου, την κυρία Αθανασία Καλαϊτζίδου, Κοινωνική Λειτουργό στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, τον Δημήτρη Καπετανάκη λογοτέχνη-εθελοντή της Πρωτοβουλίας, την κυρία Μαριάννα Κατσαβού, γραμματέα ανηλίκων της Εισαγγελίας, τον κύριο Θεόφιλο Κορωνά, Αντιδήμαρχο, τον κύριο Δημήτρη Μπατζιάκα, δικηγόρο, τον κύριο Αντώνη Μπιδέρη, δικηγόρο-εθελοντή της Πρωτοβουλίας και την κυρία Θεοδώρα Νιώπα, Κοινωνική Λειτουργό-Διευθύντρια στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Πρωτοβουλίας.

35. Τους εκατοντάδες συνέδρους από όλη τη χώρα, που προσήλθαν στις εργασίες των δύο ημερών,  αποδεικνύοντας ότι το φλέγον θέμα της παιδικής προστασίας ενδιαφέρει και κινητοποιεί πάρα πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα νέους σε ηλικία, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε διαβούλευση το σχέδιο για τα «Μέτρα ελέγχου της αγοράς γάλακτος»

Σε διαβούλευση το σχέδιο για τα «Μέτρα ελέγχου της...

Μέχρι την Κυριακή 25 ΝοεμβρίουΣε δημόσια διαβούλευση...

Συνάντηση του Προέδρου της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ   Π. Δραγκόλα με τον Περιφερειάρχη   Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη

Συνάντηση του Προέδρου της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ Π. Δραγκόλα με τον...

Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων...

Δηλώσεις Σταικούρα – Βεσυρόπουλου για την έκθεση προϋπολογισμού της Βουλής

Δηλώσεις Σταικούρα – Βεσυρόπουλου για την έκθεση...

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας,...

Το δισέλιδο μιας παλιάς εφημερίδας

Το δισέλιδο μιας παλιάς εφημερίδας

Του Ορέστη ΣιδηρόπουλουΣκάλιζα τα χαρτιά μου,...

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνουν   Αστυνομικοί, Δικηγόροι   και Εκπαιδευτικοί της Ημαθίας

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο...

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των...

Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών –  Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Κάλεσμα συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες της Βέροιας

Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Κέντρων...

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Κέντρων...

Εκδήλωση με ομιλητή   τον Κωσταντίνο Τσιάρα, για τις προκλήσεις   του νέου μοντέλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην σημερινή εποχή

Εκδήλωση με ομιλητή τον Κωσταντίνο Τσιάρα, για τις...

ΑΠΟ ΤΗ  ΔΗΜ.ΤΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ Την...

Συνεδριάζει η Δημοτική   Επιτροπή Διαβούλευσης

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μέχρι την Κυριακή 25 ΝοεμβρίουΣε δημόσια διαβούλευση τέθηκε από χθες στην ιστοσελίδα του Yπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) με θέμα τα «Μέτρα ελέγχου...

Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης Παύλο Δραγκόλα, δέχθηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος...

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, με αφορμή...

Του Ορέστη ΣιδηρόπουλουΣκάλιζα τα χαρτιά μου, αναζητώντας κάποιες σημειώσεις μου. Έξαφνα έπεσα πάνω σ’ ένα μονόφυλλο μιας παλιάς τοπικής εφημερίδας.«Δε μου χρειάζεται!» αποφάνθηκα και ήμουν έτοιμος να...