Παραλειπόμενα από τη συνέντευξη Φώτη Καραβασίλη

Παραλειπόμενα από τη συνέντευξη Φώτη Καραβασίλη

lΕιδική αναφορά στη μοναδική γυναίκα του συνδυασμού του Σοφία Ζεϊμπέκη έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, αναφέροντας το βαρύ βιογραφικό και το καθημερινό έργο της. «Είναι μία αλλά κάνει για δέκα» σημείωσε.

**

Καθαρή εντολή ζήτησε για τον ίδιο και τους υποψηφίους του ο κ. Καραβασίλης, δεδομένου ότι οι εκλογές θα γίνουν με ξεχωριστές κάλπες για πρόεδρο και συμβούλους. «Δεν θέλω να είμαι πρόεδρος-μαριονέτα» σχολίασε.

**

Τη θλίψη του για την εικόνα πολλών ξένων δικηγόρων στις αίθουσες των δικαστηρίων ανέφερε σε άλλο σημείο ο υποψήφιος πρόεδρος. «Το θεωρώ αδιανόητο. Τα λεφτά πρέπει να μένουν εδώ» σχολίασε, προαναγγέλοντας επαφές με τους θεσμικούς φορείς στην κατεύθυνση αυτή.

**

Στο γεγονός ότι χάθηκαν 15 θέσεις δικηγόρων για να γλιτώσουν εισφορές, που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν και δύο έδρες στο σημερινό δ.σ. (εννιαμελές από ενδεκαμελές) επειδή ο σύλλογος έπεσε κάτω των 300 μελών, ανέφερε ο κ. Καραβασίλης, σχολιάζοντας με νόημα: «Το σύνθημά μας είναι Δικηγορία ή θάνατος, και Δικηγορία με κεφαλαίο ‘Δ’, για να μην φύγει κανείς άλλος από τον κλάδο»!

**

«Θα ήθελα να είναι κοντά μου κάποιοι που ήμουν κοντά τους...» απάντησε σε κάποιο σημείο ο κ. Καραβασίλης, αναφερόμενος σε συναδέλφους άλλου ψηφοδελτίου.

**

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η προεδρία του Δικηγορικού είναι σκαλοπάτι για άλλες βλέψεις, ο κ. Καραβασίλης απάντησε: «Όλα τα πολιτικά πόστα τα ανέβηκα σε νεαρή ηλικία. Στα 38 μου κιόλας έφυγα για να μην ασχοληθώ εκ νέου. Πρόπερσι είχα μια τιμητική πρόταση από το ΠΑΣΟΚ, όταν τότε κάποιοι διάλεγαν δεξιά και αριστερά. Τι άλλο σκαλοπάτι να ανέβω; Αποφάσισα και το δήλωσα από τον Μάιο κιόλας ότι θα είμαι δίπλα στους συναδέλφους μου και στον δικηγορικό κόσμο. Όχι για να διαχειριστώ την απελπισία τους, αλλά για να δώσω μαζί τους τις μάχες για τους ίδιους και τον κλάδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πάσχα των Καθολικών επηρεάζει τις συναλλαγές μας με τις Τράπεζες

Το Πάσχα των Καθολικών επηρεάζει τις συναλλαγές μας με...

Κατεβάσουν... ρολά για τέσσερις ημέρες οι τράπεζες στο...

Παράταση πληρωμής των ασφαλίστρων ΕΛΓΑ, ζητά η ΕΘ.Ε.Α.Σ.

Παράταση πληρωμής των ασφαλίστρων ΕΛΓΑ, ζητά η ΕΘ.Ε.Α.Σ.

Με αίτημα της ΕΘ.Ε.Α.Σ. στο υπουργείο Αγροτικής...

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα και τι θα γίνει με εξετάσεις και Ευρωεκλογές;

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα και τι θα γίνει με...

Φέτος, το Πάσχα πέφτει στις 5 Μαΐου, ενώ η Μεγάλη...

ΕΔΕΥΑ: Ραντεβού με Σκυλακάκη και με προτάσεις για τη διαχείριση του νερού

ΕΔΕΥΑ: Ραντεβού με Σκυλακάκη και με προτάσεις για τη...

Οι επικείμενες αλλαγές του θεσμικού πλαισίου για τη...

«Στάση» με συνεδρίαση στο Ταγαροχώρι για το Τοπικό Συμβούλιο Βέροιας

«Στάση» με συνεδρίαση στο Ταγαροχώρι για το Τοπικό...

Συνεχίζονται με επιτυχία οι ανοιχτές συνεδριάσεις του...

Καλάθι του Πάσχα στις 24 Απριλίου, ενδέχεται και «καλάθι νονών»

Καλάθι του Πάσχα στις 24 Απριλίου, ενδέχεται και...

Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα με πιθανή ημερομηνία...

Στις 16 Οκτωβρίου η απόφαση της επανακαταμέτρησης για την 4η βουλευτική έδρα της Ημαθίας

Στις 16 Οκτωβρίου η απόφαση της επανακαταμέτρησης για...

Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Συμβούλιο...

Σκοτάδια στον δρόμο πριν την γέφυρα της Μπαρμπούτας

Σκοτάδια στον δρόμο πριν την γέφυρα της Μπαρμπούτας

Αρκετοί αναγνώστες μας επεσήμαναν ότι διασχίζοντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...