Πλυντήριο χαλιών ΄Κύκνος΄: Εγγύηση ποιοτικής εργασίας από την παραλαβή έως την παράδοση!

Η εταιρία «Πλυντήρια Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ» προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας των χαλιών και των μοκετών σας, με σεβασμό στις ανάγκες και τα περιουσιακά στοιχεία του πελάτη. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία, την υποδομή και την οργάνωση...  το πλυντήριο χαλιών «ΚΥΚΝΟΣ» ανταποκρίνεται άμεσα ακόμα και στην πιο πολύπλοκη και απαιτητική σας ανάγκη. Επικοινωνήστε στο τηλ. 23310 90001 και αφήστε τη φροντίδα των χαλιών σας στους ειδικούς.

 Παραλαβή


Με ένα τηλεφώνημα προγραμματίζεται ηλεκτρονικά η ημέρα και η ώρα παραλαβής & παράδοσης των χαλιών από τον χώρο σας, με ιδιόκτητα οχήματα, της εταιρίας μας για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Κατά την παραλαβή κωδικοποιούνται τα παραλαμβανόμενα είδη με κωδικό μοναδικό για το καθένα από αυτά.

 Κάθε χαλί έχει την δική του ταυτότητα με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ανα πάσα στιγμή τον ιδιοκτήτη, την ποιότητα του, το χρώμα του, τα τ.μ. του, όπως και κάθε εργασία που έγινε στο χαλί.

 

Τίναγμα

https://www.youtube.com/watch?v=ui5laPzDrIs

 Είναι το πρώτο στάδιο καθαρισμού των χαλιών. Όλα τα χαλιά πριν πλυθούνε περνάνε από το ειδικό μηχάνημα τινάγματος. 

Το χαλί εισέρχεται από την ανάποδη επιφάνεια και ένα σύστημα δονήσεων (τύμπανο) πάλλει το χαλί διώχνοντας σκόνη, χώματα, σκουπιδάκια που έχουν εισχωρήσει μέσα στο πέλος του χαλιού καθώς επίσης και όλη την επιφανειακή βρωμιά.

 

Πλύσιμο

https://www.youtube.com/watch?v=qqjVL0TSoPo

 Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή των χαλιών σας γίνεται και ο καθαρισμός τους. Το υπερσύγχρονο μηχάνημά μας, διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα πλυσίματος χαλιών ανάλογα με το είδος και την ευαισθησία του καθενός χρησιμοποιώντας ουδέτερα αντίαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.

Η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία αυτή, εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας.Η όλη διαδικασία έχει ως εξής: η πρώτη φάση είναι το τρίψιμο του χαλιού όπου 4 βούρτσες εκτελώντας παλινδρομική κίνηση τρίβουν στο πέλος του χαλιού εισχωρώντας μέσα του για βαθύ καθαρισμό.

Η δεύτερη φάση είναι το ξέβγαλμα. Χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα νερού, 4 μπέκ παλλινδρομικής κίνησης και 2 κυλινδρικές βούρτσες ξεπλένουν το χαλί αφαιρώντας όλη την βρωμιά και τη σκόνη που υπήρχε.

 

Στύψιμο

 Είναι το τελικό στάδιο της διαδικασίας καθαρισμού των χαλιών. Το ειδικό φυγοκεντρικό μηχάνημα αποβάλλει όλη την ποσότητα του νερού που έχει δεχτεί το χαλί για τον καθαρισμό του σε ελάχιστο μόλις χρόνο (2 έως 4 λεπτά) εκτελώντας έως και 1300 στροφές ανά λεπτό. Έτσι αποκλείεται και η παραμικρή πιθανότητα να ξεβάψει, να ξεχειλώσει ή ακόμα και να ξεβγάλουν τα κρόσσια από το χαλί.

 

Στέγνωμα Χαλιών

 Μετά το στύψιμο και την απομάκρυνση της υγρασίας τα χαλιά απλώνονται για να στεγνώσουν σε εξωτερικό χώρο με τον απολύτως φυσικό τρόπο, διαμορφωμένο ειδικά, έτσι ώστε να απομακρύνονται οι επικίνδυνες υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου για να μην αλλοιωθούν τα χρώματα.

 

Συσκευασία

https://www.youtube.com/watch?v=cEk7JTF5ONk&t=17s

Στο στάδιο της συσκευασίας, σκουπίζεται, φιλτράρεται και ανασηκώνεται το πέλος του χαλιού σας. 

Αφού στεγνώσει πλήρως το χαλί και βεβαιωθούμε 100 % ότι δεν υπάρχει καθόλου υγρασία έρχεται το τελευταίο στάδιο όπου γίνεται ποιοτικός έλεγχος, ώστε να διαπιστωθούν και να διορθωθούν έγκαιρα τυχόν ατέλειες στον καθαρισμό του χαλιού σας (τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία όπως τσίχλες, κεριά, μελάνια κλπ). Ένα υπερσύγχρονο ειδικό μηχάνημα συσκευασίας το οποίο διαθέτει μια κυλινδρική βούρτσα η οποία απομακρύνει το περιττό χνούδι από το πέλος του χαλιού το αμπαλάρει (ρολό) και συσκευάζεται σε νάιλον. Ταυτόχρονα γίνεται και ηλεκτρονικά το μέτρημα των διαστάσεων του όπου με τη χρήση ετικετών barcode και barcode scanner ενημερώνει τα στοιχεία του χαλιού στον Η/Υ.

 

Αποθήκευση


 Tα χαλιά τοποθετούνται σε ράφια μέσα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αποθήκευσης μακριά από συνθήκες υγρασίας και οποιασδήποτε άλλης αιτίας που μπορεί να βλάψει το χαλί σας. Η ταξινόμηση των χαλιών στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία τους, έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξης τους. Τέλος, η απογραφή γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (σκανάρισμα κωδικών barcode), δίνοντας μας τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση και τις διαστάσεις τους.

 

Καθαρισμός Σαλονιών & Στρωμάτων


Η υγιεινή μέθοδος βιολογικού καθαρισμού που εφαρμόζει η εταιρία μας έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση τόσο των λεκέδων που δημιουργούνται από την καθημερινή χρήση των επίπλων, όσο και των ακάρεων και των περιττωμάτων τους, των μικροβίων, των βακτηριδίων, των μυκήτων, της οικιακής σκόνης και άλλων αλλεργιογόνων που συγκεντρώνονται και αναπτύσσονται, όχι μόνο στην ταπετσαρία, αλλά και στο εσωτερικό τους. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε, επίσης, την πολύ σημαντική ελάττωση του μικροβιακού φορτίου, καθώς και την αναζωογόνηση των χρωμάτων στις ταπετσαρίες σας.

Έτσι σας εξασφαλίζουμε:

  • την πραγματική και εις βάθος (όχι μόνο επιφανειακή) καθαριότητα & απολύμανση των σαλονιών, (γίνεται δηλ. βαθύς Καθαρισμός Σαλονιού) πολυθρόνων, καρεκλών τραπεζαρίας, καρεκλών γραφείου σας κτλ.
  • την απομάκρυνση των ακάρεων & των περιττωμάτων τους
  • την απομάκρυνση της οικιακής σκόνης, μικροοργανισμών, βακτηριδίων & μυκήτων
  • τη σημαντική ελάττωση των μικροβίων και, τέλος, την αναζωογόνηση των υφασμάτινων επίπλων σας για ένα καθαρό & υγιεινό περιβάλλον στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο!

Ο βαθύς βιολογικός καθαρισμός εξαφανίζει αποτελεσματικά τους λεκέδες, τα ακάρεα, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια, τους μύκητες, τις οσμές (ούρων, ιδρώτα κ.α. ), απολυμαίνει και σας προστατεύει αποτελεσματικά από αλλεργίες.Η εταιρία μας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθαρίζει τα σαλόνια σας επιτόπου, χωρίς να δημιουργεί αναστάτωση στο χώρο σας, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων για την υγεία σας & το περιβάλλον χημικών απορρυπαντικών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογία. Τα απορρυπαντικά, που χρησιμοποιούνται κατά περίσταση, είναι βιοδιασπώμενα, βιολογικά / οικολογικά και, σαφώς, εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς της Ε.Ε.

 

Βαθύς βιολογικός καθαρισμός


Ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε τρεις κύριες φάσεις:

Αρχικά γίνεται ένας οπτικός έλεγχος για τυχόν λεκέδες (αίμα, ούρα, λάδια φαγητού, μελάνι κλπ) προκειμένου να ψεκαστούν με το αντίστοιχο απορρυπαντικό για την αντιμετώπισή τους. Στη συνέχεια γίνεται ο ψεκασμός όλης της επιφάνειας του με απορρυπαντικό και τα αφήνουμε να μουλιάσει. Μετά από λίγο ένα μηχάνημα με περιστροφική βούρτσα τρίβει όλο το σαλόνι ή το στρώμα αντίστοιχα καθαρίζοντάς το.

Βαθύς καθαρισμός – απολύμανση. Γίνεται η αναρρόφηση με ταυτόχρονο ψεκασμό νερού προκειμένου να ξεπλυθεί από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθαρισμό του.

 Γίνεται μόνο η αναρρόφηση όλης της ποσότητας του νερού – απορρυπαντικών που χρησιμοποιήθηκαν συλλέγοντας τα σε ειδικό κάδο που διαθέτει η μηχανή καθαρισμού.

Με το πέρας των διαδικασιών καθαρισμού του σαλονιού σας από την εταιρεία μας, αυτό είναι πραγματικά καθαρό (και όχι μόνο επιφανειακά), στεγνό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν άμεσα!

Απαλλαγείτε από τα επικίνδυνα για την υγεία σας ακάρεα, μικροοργανισμούς, βακτήρια, μύκητες κτλ. που υπάρχουν στα στρώματα και τα έπιπλά σας. Χαλαρώστε στους καναπέδες σας, κοιμηθείτε ανάλαφρα & ευχάριστα χωρίς την έγνοια για όλα τα παραπάνω. Ξεκουραστείτε πραγματικά!

Ο Βιο-Καθαρισμός Σαλονιών που εφαρμόζουμε εξαφανίζει τους λεκέδες & τις οσμές, απολυμαίνει και σας προστατεύει από αλλεργίες!

Απομάκρυνση λεκέδων και οσμών. Βαθύς καθαρισμός και απολύμανση.

 

Επιδιορθώσεις Χαλιών


Τα πλυντήρια χαλιών Κύκνος, εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού για τα χαλιά, τις κουβέρτες ή τα παπλώματα σας αναλαμβάνουν και την επιδιόρθωση – αντικατάσταση στο ρέλι, σε κρόσσια και κολλάρισμα.

Αναλαμβάνουμε:

  • τη λεύκανση των κροσσιών
  • το ξεκιτρίνισμα αυτών
  • τον αποχρωματισμό από το ξέβαμμα του πέλους πάνω στα κρόσσια
  • την επισκευή των κροσσιών
  • την εξ ολοκλήρου αφαίρεση & αντικατάσταση των κροσσιών.

 Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε είδη, ποιότητες, σχέδια αλλά και χρώματα κροσσιών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

 

Κλείστε ραντεβού onlinehttp://kiknos.gr/online-order/

Επικοινωνία: http://kiknos.gr/contact/

Facebook: www.facebook.com

 

https://www.youtube.com/user/KiknosGR

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Ιωαν. Ταρασίδης σε ηλικία 91 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Ιωαν. Ταρασίδης σε ηλικία 91...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024...

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνιος Γεωργ. Καλαϊτζίδης σε ηλικία 79 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνιος Γεωργ. Καλαϊτζίδης σε...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024...

Παίκτης της Βέροιας ο οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Κ.Δευτέρας

Παίκτης της Βέροιας ο οδηγός που ενεπλάκη στο...

Θύμα τροχαίου έπεσε τα ξημερώματα της Κ. Δευτέρας ο...

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Δήμου Κιζιρίδου σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Δήμου Κιζιρίδου σε ηλικία 87...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024...

Τροχαίο στη Βέροια: Μία νεκρή 25χρονη και δύο τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων

Τροχαίο στη Βέροια: Μία νεκρή 25χρονη και δύο...

Τραγωδία τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βέροια, σε...

ΒΕΡΜΙΟ  Κορυφή   Φούρκα Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 Με τους Ορειβάτες Βέροιας

ΒΕΡΜΙΟ Κορυφή Φούρκα Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 Με τους...

 Ένα ταξίδι,  μια διαδρομή, μια ορειβασία, μια απόδραση...

Δισαρχιερατικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον κατάμεστο Ναό του πολιούχου της Βεροίας

Δισαρχιερατικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον...

Το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 17ης Μαρτίου,...

Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Νάουσα

Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Νάουσα

Το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 17ης Μαρτίου, ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...