Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων του 6ου Φιλίππειου από τον Σύλλογο δρομέων Βέροιας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων του 6ου Φιλίππειου από τον Σύλλογο δρομέων Βέροιας

Για πρώτη φορά διοργανώθηκαν το Σάββατο το βράδυ 9 Δεκεμβρίου,  νυχτερινοί αγώνες 1000μ παιδιών Δημοτικού Σχολείου , 2000μ παιδιών Γυμνασίου και 5000μ όλων των ηλικιών ανω 15 ετών. Η συμμετοχή και στις  3 αγωνιστικές κατηγορίες ξεπέρασε τους 650 δρομείς πραγματοποιώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών. Ακολούθησε πάστα πάρτυ στην αυλή του Δημαρχείου για τους δρομείς και τους εθελοντές.

Την Κυριακή  10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε  ο 6ος Φιλίππειος δρόμος (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) 14,5km . Μία διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνείς διοργανώσεις.

10 Λεωφορεία χρειάστηκαν για την μετακίνηση των δρομέων από την  Βέροια στην Βεργίνα (εκκίνηση). 2 φορτηγά  αυτοκίνητα επέστρεψαν με ασφάλεια τον ρουχισμό των δρομέων στην Βέροια στον χώρο του τερματισμού .

680 δρομείς  στήθηκαν  στην γραμμή εκκίνησης ενώ 850 ήταν οι εγγραφές.

160 εθελοντές συνετέλεσαν ώστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση.

Η συμβολή της τροχαίας ήταν πραγματικά παραδειγματική και αποτελεσματική αφού κατάφερε να αποστειρώσει  κυριολεκτικά το δρόμο Βεργίνα Βέροια κατά την διάρκεια του αγώνα.  Αξίζει να ευχαριστήσουμε   στον Αστυνομικό διευθυντή κο Σιμούλη  Χρήστο για την παραχώρηση μεγάλης δύναμης στην τροχαία, καθώς  επίσης  και τον κο Καλογερόπουλο Ανδρέα Διοικητή  της τροχαίας και τον υποδιοικητή κος  Παρούτογλου Ιωσήφ για την υλοποίηση του κυκλοφοριακού σχεδιασμού .

Η Δημοτική αστυνομία ήταν παρούσα από το πρωί ρυθμίζοντας την κυκλοφορία αλλά και προσφέροντας την βοήθεια της για να γίνει σωστή σήμανση μέσα στην πόλη στις περιοχές που θα γινόταν οι βραδινοί αγώνες.

Η ανταπόκριση του στρατού στο αίτημα μας να στηθούν σκηνές για ιατρείο και αποδυτήρια ήταν άμεση.  Εκπρόσωπος του Στρατού στην διοργάνωση μας  ήταν ο διοικητή της  1ης Μεραρχίας πεζικού  Υποστράτηγος  κος Βύνιος Γεωργιος.

Ο τοπικός τύπος κάλυψε το γεγονός επαγγελματικά και ήταν παρόν σε όλη την διάρκεια των διήμερων διοργανώσεων εκσφενδονίζοντας το κύρος και την εικόνα της διοργάνωσης δημιουργώντας  υψηλές προσδοκίες στους διοργανωτές. Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε το  Veria net  και το sportorama για την άμεση διάθεση όλου του υλικού (φωτογραφικού και Βίντεο ) κάλυψης των αγώνων καθώς και την Ιωάννα Πρέσια για την άμεση ανταπόκριση της στο κάλεσμα της Διοργάνωσης να καλύψει φωτογραφικά  κάποια κομμάτια των αγώνων.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Συλλόγου δρομέων Βέροιας που εκτός τις ημέρες  των αγώνων  αλλά  και τις προηγούμενες  ήταν παρόντες στο κάλεσμα για την προετοιμασία του . Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Φίλιππου Βεροίας για την εθελοντική τους δράση,  στους εθελοντές των διαφόρων κοινωνικών φορέων  η συλλόγων  αλλά και σε  μεμονωμένους πολίτες . Μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια προσέφερε ο Λαογραφικός  σύλλογος ντοπίων Μακροχωρίου & περιχώρων , ιδιαίτερα τον κ. Αραμπατζή και τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Μακροχωρίου Βαλάντη Κεχαίδη.  Το εθελοντικό παρόν τους όπως και τις περασμένες 4 χρονιές έδωσαν η ΛΕΜΟΒ (λέσχη μοτοσικλετιστών) η Ομάδα riv3r enduro με εκπρόσωπο τον Αντώνη Μπαζάκα ο οποίος κάλυψε ένα μεγάλο μέρος της διοργάνωσης αναλαμβάνοντας την φωτογράφιση και δίνοντας άμεσα τις φωτογραφίες στα ηλεκτρονικά μεσα της διοργάνωσης, οι Ραδιοερασιτέχνες Ημαθίας , το τμήμα στίβου του Φιλίππου Βέροιας . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντες Γιατρούς κ.Αποστολίδη Δημήτρη, κ. Καραντουμάνη , Μαλούτα Γιώργο κ. Τσαλέρα Γεώργιο & την κυρία  Ψωμιάδου Μαρία καθως επισης και τους Φυσικοθεραπευτές κο Κούλη Νικόλαο &Καραμελίδου Αικατερίνη , επίσης την  νοσηλεύτρια του ΙΚΑ  Χουλιάρα Λαμπρινή . Μεγάλη ήταν η συμβολή του Αθλητικού τμήματος  του Δήμου Βέροιας ΚΑΠΑ , που βοήθησε όπου χρειαζόταν με την καθοδήγηση του Προέδρου Διαμάντη Στέργιου αλλά και του κου Κακαφίκα Γεώργιου. Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια  των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας όπως επίσης και τηςΑντιδημαρχείας καθαριότητας  με τον Αντιδήμαρχο Παπαδόπουλο Βασίλη να παρακολουθει την διοργάνωση από κοιντα και τις 2 ημέρες. Τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βέροιαςκαι την ΚΕΠΑ Βέροιας

Συντονιστές όλης της διοργάνωσης ήταν  οι Κελεπούρης Νίκος και Καραγιάννης Γιάννης προπονητές και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου δρομέων Βέροιας   και ο Πρόεδρος του Σ.Δ. ΒέροιαςΤσιάρας Βασίλης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου Κουκουτέγου Κατερινα , Τσιπροπουλου Αναστασία, Κουκουτέγος Αντωνης και αλλοι 30 μέλη. Αναμνηστικά δώρα περίμεναν τους δρομείς στον τερματισμό: Αναμνηστικό Μετάλλιο, προπονητικό ημερολόγιο, πετσέτα μπανάνες ,κρουασαν, Μπυρα χωρις αλκοόλ amstel free,  νερό .

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, αλλά και τον υποστηρικτή και συνδιοργανωτή ΚΑΠΑ (Τμήμα Αθλητισμού του Δημου Βέροιας) που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας . Με την οικονομική και υλική ενίσχυση τους συνέβαλαν στην υλοποίηση μιας προσπάθειας για άριστη διοργάνωση .

ΧΟΡΗΓΟΙ ,οικονομικοί υποστηρικτές του Φιλίππειου δρόμου:

Aerial net

CNC CAT

Eurobank

AVIN (ΣΕΑ Πλατανου)

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μέσης

GOODYS Burger House

NOVASERT ‘’Συμβουλευτικές υπηρεσίες’’

MCOZA ‘’ all day bistro ‘’

FAMILY super Market

SNOWLAND κατάστημα αθλητικών ειδών

ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

LIDO  Ζαχαροπλαστείο

SPESIAL Ζαχαροπλαστείο Ζαγάρης

ΚΟΓΙΑΣ (Φούρνοι)

ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗΣ κατάστημα ενδυμάτων

Φάρμα Ημαθίας Α.Ε.

ΒΕΡΓΙΩΤΙΚΟ ‘’Restaurant’’

Café Μπρίκι

Καφές Γιάγκογλου

ΠΙ&ΦΙ ‘’ Τακούνι & κλειδί’’

 

ΧΟΡΗΓΟΙ διάθεσης προϊόντων:

Οπωροπωλείο Κυρτσος   ‘’Μπανάνες’’

Glorigoods κρουασαν afto

Flora Hellas

x-treme stores‘’ενεργειακά προιοντα’’

 

Υποστηρικτές της διοργάνωσης με προσφορά  Υπηρεσιών και υλικών

Την εταιρεία TOYOTA και την αντιπροσωπεία Toytα  - Ποδας για την παραχώρηση αυτοκινήτου χρονομέτρησης TOYTA - yaris

Ιδιωτική Κλινική Ευαγγελισμός για την παραχώρηση ασθενοφόρου καθ’ ολη την διαρκεια των αγώνων

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΓΕΣ    για την παραχώρηση του εξοπλισμού catering (καρεκλες τραπεζια ) για το παστα παρτυ και την χορήγηση ενός  δωματίου έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθήνα.  

Ταβέρνα ΠΛΑΤΑΝΟΣ για την διάθεση ομάδας μαγείρων, τον εξοπλισμό μαγειρικής και τα φαγώσιμα υλικά , για να υλοποιηθεί το πάστα πάρτι που έγινε το Σαββατο το βράδυ.

Art Boutique Hotel Veritas για την παραχώρηση 1 δωματίου ετσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθηνα.   

Μαρτος Δημητρης (Υδραυλικα θέρμανση) για την διάθεση φορτηγού για την μεταφορά του ρουχισμού των δρομέων

 

Κατσαβος Κώστας   (εταιρεία μεταφορων)   για την διάθεση φορτηγού για την μεταφορά του ρουχισμού των δρομέων

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα του ΕΟΣ Νάουσας. Πρωτιές στο Κύπελλο Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Νέα του ΕΟΣ Νάουσας. Πρωτιές στο Κύπελλο Παμπαίδων και...

Ο ΕΟΣ Νάουσας με μια εξαιρετική διοργάνωση στο...

ΣΧΟ Βέροιας Κύπελλο Ελλάδος Παμπαίδων-παγκορασίδων   2019

ΣΧΟ Βέροιας Κύπελλο Ελλάδος Παμπαίδων-παγκορασίδων ...

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί...

O AOK Βέροιας έκοψε την πίτα του . Βραβεύσεις αθλητών

O AOK Βέροιας έκοψε την πίτα του . Βραβεύσεις αθλητών

Σε πολύ καλό κλίμα τελέστηκε η εθιμοτυπική κοπή της...

 Ο αθλητικός Όμιλος Νάουσας

Ο αθλητικός Όμιλος Νάουσας "Ηρακλής" έκοψε την...

Την Κυριακή 20/1/2019 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος...

Χρυσή' η Σοφία Ράλλη στο κύπελλο. Στο βάθρο Ζωγράφος και αδελφοί Μάντσιου

Χρυσή' η Σοφία Ράλλη στο κύπελλο. Στο βάθρο Ζωγράφος...

Η Σοφία Ράλλη του ΕΟΣ Νάουσας και ο Γιάννης Αντωνίου...

Πολλοί βαθμοί FIS και ελπίδες πρόκρισης στο παγκόσμιο για αθλητές του ΕΟΣ Nάουσας

Πολλοί βαθμοί FIS και ελπίδες πρόκρισης στο παγκόσμιο...

Πολύ δυνατή ήταν η παρουσία του ΕΟΣ Νάουσας στο FIS race...

Την 4η νίκη τους πέτυχαν οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα  Βέροιας

Την 4η νίκη τους πέτυχαν οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα ...

Τέταρτη νίκη οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας....

Ο Πήγασος στην χειμερινή ημερίδα ορίων κολύμβησης

Ο Πήγασος στην χειμερινή ημερίδα ορίων κολύμβησης

Στο πρώτο τεστ για τη νέα χρονιά, οι αθλητές του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Ο ΕΟΣ Νάουσας με μια εξαιρετική διοργάνωση στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή πραγματοποιώντας το 1ο Κύπελλο Παμπαίδων/Παγκορασίδων και Προαγωνιστικής...

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του ΣΧΟ Βέροιας στον Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Χ/Κ 3-5 Πηγάδια, σε έναν άρτια οργανωμένο αγώνα από τον ΕΟΣ Νάουσας.Ο ΣΧΟΒ...

Σε πολύ καλό κλίμα τελέστηκε η εθιμοτυπική κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2019, το απόγευμα του Σαββάτου. Γονείς και παιδιά έδωσαν το παρόν, με τους νικητές των φλουριών να παίρνουν τα δώρα τους, ενώ κατά τη...