Σκοπιανό, βολές αντιδημάρχων  σε συμβούλους, βράβευση Κυρμιζάκη και δρόμοι στην Αγ. Βαρβάρα,  στη συνεδρίαση της Δευτέρας

Σκοπιανό, βολές αντιδημάρχων σε συμβούλους, βράβευση Κυρμιζάκη και δρόμοι στην Αγ. Βαρβάρα, στη συνεδρίαση της Δευτέρας

Αρκετές αναφορές για το ζήτημα της ονομασίας της FYROM στη συνεδρίαση της Δευτέρας, καθώς και ερωτήματα για το αν ο δήμος θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Περισσότερο φορτισμένοι όλων εμφανίστηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τριλόφου κ. Καραγιάννης, με ιστορική αναφορά στα ματωμένα ελληνικά χώματα για τα οποία κανείς δεν μιλά («Μήπως να πάρουμε και την Πόλη;» σχολίασε τη συγκεκριμένη αναφορά ο κ. Μπέκης.) Αλλά και τον κ. Καγκελίδη να σημειώνει: «Δεν πρέπει να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Ο όρος Μακεδονία μάς αφορά περισσότερο από όλους. Αλλά είμαστε μια χώρα που ξέρει να βγάζει ηγέτες προδότες...» και να ζητά δράση από τον δήμο.

Από την πλευρά του δημάρχου κ. Βοργιαζίδη έγινε αναφορά στη συμμετοχή του στην πρόσφατη σύσκεψη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, που δεν δέχονται τη συμμετοχή του ονόματος Μακεδονία στην ονομασία του κρατιδίου, ενώ από τον πρόεδρο κ. Τσαπαρόπουλο διαβάστηκε το σχετικό ψήφισμα.

Τη διοργάνωση παγκόσμιου συνεδρίου στη Βεργίνα για το θέμα πρότεινε ο Γιώργος Γουλτίδης.

Βολές αντιδημάρχων

Στο στόχαστρο αντιδημάρχων βρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, που δεν ψηφίζουν τίποτα στο δημοτικό συμβούλιο ή προχωρούν σε προσφυγές για να καθυστερήσουν έργα. Ο Βασίλης Λυκοστράτης μίλησε για κάποιους βολεμένους επαγγελματικά που παριστάνουν τους σωτήρες και παρουσιάζονται ως οι νομιμότεροι πολίτες, προσπαθώντας να καθυστερήσουν έργα με καταγγελίες και κάνοντας μικροπολιτική με ανακρίβειες και ψέματα. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε σε «κοπανατζήδες» που εμφανίζονται μόνο στα προ ημερησίας θέματα και μετά φεύγουν και σχολιάζουν στο ίντερνετ. Στο ίδιο πνεύμα και η τοποθέτηση του Άρη Λαζαρίδη, ο οποίος ενημέρωσε ότι απορρίφθηκε και η δεύτερη προσφυγή του Γιώργου Γουλτίδη στην Περιφέρεια για τη μελέτη της Γέφυρας Κούσιου.

Βράβευση του γιατρού Δ. Κυρμιζάκη

Κήρυκας του Ιπποκράτειου Πνεύματος θα αναδειχθεί στις 17 Μαρτίου ο Βεροιώτης γιατρός Διονύσης Κυρμιζάκης. Αυτό ανακοίνωσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Χρήστος Κούτρας, μιλώντας για μια αξιοζήλευτη κλινική ωριλά επί των ημερών του και έναν γιατρό παράδειγμα προς μίμηση. Η βράβευση θα γίνει από την Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκράτειου Πνεύματος, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, το Νοσοκομείο Ημαθίας και τον Δήμο Βέροιας.

Ο κ. Κούτρας ενημέρωσε επίσης ότι στις 24 Ιανουαρίου (5μμ) θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη, από το Δημοτικό Ιατρείο και το ΚΕΠ Υγείας Βέροιας, στην Αντωνιάδειο Στέγη.

Ευχαριστίες για τους δρόμους στην Αγία Βαρβάρα

Ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο Θανάση Σιδηρόπουλο για τη βελτίωση του οδικού δικτύου στην Αγία Βαρβάρα εξέφρασε ο πρόεδρος του χωριού κ. Κωτσιαντής.

«Δεν κάναμε τίποτε παραπάνω από την υποχρεώσή μας. Με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, ό,τι έγινε στο Μακροχώρι, στο Σέλι και θα γίνει και σε άλλα χωριά» απάντησε ο αντιδήμαρχος.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημόσια ακίνητα & Υπερταμείο, παρερμηνείες και αλήθεια

Δημόσια ακίνητα & Υπερταμείο, παρερμηνείες και...

  Από τη  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ γνωστοποιούνται τα εξής:«Ο...

ΕΛΜΕ Ημαθίας: Δωρεάν και ασφαλής μεταφορά όλων των μαθητών

ΕΛΜΕ Ημαθίας: Δωρεάν και ασφαλής μεταφορά όλων των...

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας καταγγέλλει το γεγονός ότι για μια...

Τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης   επισκέφθηκε η Φρ. Καρασαρλίδου   για τα προβλήματα των σχολείων της Ημαθίας

Τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης επισκέφθηκε η Φρ....

Τι απάντησε ο Παν. ΑνανιάδηςΤον περιφερειακό...

Επιτέλους… «προστασία» στην περιοχή Σπήλαιο στη Νάουσα

Επιτέλους… «προστασία» στην περιοχή Σπήλαιο στη...

Παρελθόν αποτελεί πλέον η ξύλινη περίφραξη κατά...

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 5ου ΓΕ.Λ. ΒΕΡΟΙΑΣ   ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA ERASMUS+  ΚΑ2 – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 5ου ΓΕ.Λ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ...

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής...

Ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος και ευνοϊκοί διακανονισμοί σε άτοκες δόσεις

Ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος και...

- Για όσους αποσυνδέθηκαν από το δίκτυο λόγω οφειλών…-...

Μεγάλη φωτιά στο διαλογητήριο- επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων Polis Tracks - Δείτε το βίντεο!

Μεγάλη φωτιά στο διαλογητήριο- επιχείρηση εμπορίας...

Μία μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο...

Θεμελιώθηκε ο νέος τερματικός σταθμός   στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη

Θεμελιώθηκε ο νέος τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο...

Θεμελιώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μία μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο διαλογητήριο και επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων POLIS TRUCKS στο δρόμο από την Πατρίδα προς τον Αγ. Γεώργιο.@@ads-95@@Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για...

  Από τη  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ γνωστοποιούνται τα εξής:«Ο λόγος για την Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών [ΦΕΚ 2320/Β’/19.6.2018], η πλημμελής γνώση της οποίας οδηγεί σε αυθαίρετα συμπεράσματα, ότι δήθεν εκχωρούνται...

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας καταγγέλλει το γεγονός ότι για μια ακόμη σχολική χρονιά η μεταφορά πολλών μαθητών  από και προς το σχολείο τους,  είναι ακόμα στον «αέρα».  Αν και  τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει, σε ορισμένα...

Τι απάντησε ο Παν. ΑνανιάδηςΤον περιφερειακό διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ανανιάδη,  επσικέφθηκε η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και συζήτησε μαζί  του θέματα εκπαίδευσης...