Σκοπιανό, βολές αντιδημάρχων  σε συμβούλους, βράβευση Κυρμιζάκη και δρόμοι στην Αγ. Βαρβάρα,  στη συνεδρίαση της Δευτέρας

Σκοπιανό, βολές αντιδημάρχων σε συμβούλους, βράβευση Κυρμιζάκη και δρόμοι στην Αγ. Βαρβάρα, στη συνεδρίαση της Δευτέρας

Αρκετές αναφορές για το ζήτημα της ονομασίας της FYROM στη συνεδρίαση της Δευτέρας, καθώς και ερωτήματα για το αν ο δήμος θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Περισσότερο φορτισμένοι όλων εμφανίστηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τριλόφου κ. Καραγιάννης, με ιστορική αναφορά στα ματωμένα ελληνικά χώματα για τα οποία κανείς δεν μιλά («Μήπως να πάρουμε και την Πόλη;» σχολίασε τη συγκεκριμένη αναφορά ο κ. Μπέκης.) Αλλά και τον κ. Καγκελίδη να σημειώνει: «Δεν πρέπει να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Ο όρος Μακεδονία μάς αφορά περισσότερο από όλους. Αλλά είμαστε μια χώρα που ξέρει να βγάζει ηγέτες προδότες...» και να ζητά δράση από τον δήμο.

Από την πλευρά του δημάρχου κ. Βοργιαζίδη έγινε αναφορά στη συμμετοχή του στην πρόσφατη σύσκεψη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, που δεν δέχονται τη συμμετοχή του ονόματος Μακεδονία στην ονομασία του κρατιδίου, ενώ από τον πρόεδρο κ. Τσαπαρόπουλο διαβάστηκε το σχετικό ψήφισμα.

Τη διοργάνωση παγκόσμιου συνεδρίου στη Βεργίνα για το θέμα πρότεινε ο Γιώργος Γουλτίδης.

Βολές αντιδημάρχων

Στο στόχαστρο αντιδημάρχων βρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, που δεν ψηφίζουν τίποτα στο δημοτικό συμβούλιο ή προχωρούν σε προσφυγές για να καθυστερήσουν έργα. Ο Βασίλης Λυκοστράτης μίλησε για κάποιους βολεμένους επαγγελματικά που παριστάνουν τους σωτήρες και παρουσιάζονται ως οι νομιμότεροι πολίτες, προσπαθώντας να καθυστερήσουν έργα με καταγγελίες και κάνοντας μικροπολιτική με ανακρίβειες και ψέματα. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε σε «κοπανατζήδες» που εμφανίζονται μόνο στα προ ημερησίας θέματα και μετά φεύγουν και σχολιάζουν στο ίντερνετ. Στο ίδιο πνεύμα και η τοποθέτηση του Άρη Λαζαρίδη, ο οποίος ενημέρωσε ότι απορρίφθηκε και η δεύτερη προσφυγή του Γιώργου Γουλτίδη στην Περιφέρεια για τη μελέτη της Γέφυρας Κούσιου.

Βράβευση του γιατρού Δ. Κυρμιζάκη

Κήρυκας του Ιπποκράτειου Πνεύματος θα αναδειχθεί στις 17 Μαρτίου ο Βεροιώτης γιατρός Διονύσης Κυρμιζάκης. Αυτό ανακοίνωσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Χρήστος Κούτρας, μιλώντας για μια αξιοζήλευτη κλινική ωριλά επί των ημερών του και έναν γιατρό παράδειγμα προς μίμηση. Η βράβευση θα γίνει από την Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκράτειου Πνεύματος, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, το Νοσοκομείο Ημαθίας και τον Δήμο Βέροιας.

Ο κ. Κούτρας ενημέρωσε επίσης ότι στις 24 Ιανουαρίου (5μμ) θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη, από το Δημοτικό Ιατρείο και το ΚΕΠ Υγείας Βέροιας, στην Αντωνιάδειο Στέγη.

Ευχαριστίες για τους δρόμους στην Αγία Βαρβάρα

Ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο Θανάση Σιδηρόπουλο για τη βελτίωση του οδικού δικτύου στην Αγία Βαρβάρα εξέφρασε ο πρόεδρος του χωριού κ. Κωτσιαντής.

«Δεν κάναμε τίποτε παραπάνω από την υποχρεώσή μας. Με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, ό,τι έγινε στο Μακροχώρι, στο Σέλι και θα γίνει και σε άλλα χωριά» απάντησε ο αντιδήμαρχος.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο  των Ενώσεων  Τύπου στο Ναύπλιο

Ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο των Ενώσεων Τύπου στο...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο που...

Νέος αριθμός τηλεφώνου του Κέντρου Αναφοράς Περιστατικού της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Νέος αριθμός τηλεφώνου του Κέντρου Αναφοράς...

Το νέο τηλέφωνο που ισχύει πλέον είναι το 23310-23700.Στο...

Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας - Φωτό

Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας - Φωτό

Στα πλαίσια της προσπάθειας επίλυσης σημαντικών...

Διαβάστε αύριο στη

Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 19/11

Ακόμα να χτυπήσει η καμπάνα στον Προμηθέα  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη άλατος από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη...

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

 Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με ...

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου...

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν   οι λέξεις

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν οι λέξεις

Γράφει η Όλγα  Κουτμηρίδου - ΜεταξάΟι λέξεις άνοιξαν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ), ο Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) και η Ένωση...

Το νέο τηλέφωνο που ισχύει πλέον είναι το 23310-23700.Στο τηλέφωνο αυτό μπορεί να απευθύνεται οποιοσδήποτε πολίτης θέλει να αναφέρει περιστατικό παραμέλησης ή κακοποίησης ανηλίκου, υπό συνθήκες εχεμύθειας και...

Στα πλαίσια της προσπάθειας επίλυσης σημαντικών ζητημάτων, το Μουσικό Σχολείο Βέροιας πραγματοποίησε την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου κατάληψη στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Βαρβάρα. Τα αιτήματα των μαθητών...

Ακόμα να χτυπήσει η καμπάνα στον Προμηθέα  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΡΘΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - «ΜΠΑΧΑΛΟ» ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ- ΤΙ ΛΕΝΕ Ο...