Συνεδριάζει την Τρίτη   η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας θα γίνει την Τρίτη  23 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ., με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

-Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 1ης αναμόρφωσης προϋπ/σμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2018.

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού οριστικού αναδόχου του έργου «Ενδοδημοτική Οδοποιία Δ.Ε. Βέροιας».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού οριστικού αναδόχου του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για Προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού υλικού (2017).

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του έργου «Ανακατασκευή των δαπέδων γηπέδων καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, αντισφαίρισης ΕΑΚ».

-Κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση του αριθμ 61 αγροτεμαχίου συνοικισμού Ταγαροχωρίου.

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης για «Έξοδα κίνησης προέδρων Τ.Σ. (άρθρο 4 Ν.2539/97)».

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης για «Συμμετοχή του Δήμου στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠ)».

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης για «Αμοιβές νομικών και συμβολαιογράφων».

-Έγκριση ή μη δαπάνης για «Προμήθεια κτηνιατρικού υλικού».

-Διάθεση ή μη πιστώσεων για «Συντήρηση σχολικών και δημοτικών κτιρίων της Δ.Ε. Βέροιας (2017)» & «Συντήρηση σχολικών και δημοτικών κτιρίων των Δ.Ε. Απ.Παύλου, Δοβρά, Βεργίνας και Μακεδονίδος (2017)».

-Διάθεση ή μη πιστώσεων για «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικίνδυνων καταστάσεων».

-Διάθεση ή μη πιστώσεων για τη συντήρηση και επισκευή, τα ανταλλακτικά, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου, έτους 2018.

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Ανακατασκευή των δαπέδων γηπέδων καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, αντισφαίρισης ΕΑΚ».

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Έξοδα συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών».

-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου διαχειριστή της παγίας προκαταβολής έτους 2017.

-Έγκριση ή μη χορήγησης πάγιας προκαταβολής για το έτος 2018 και ορισμός υπαλλήλου του Δήμου ως διαχειριστή της.

-Επί αιτήματος Δ.Βόλκα για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής του Χρ.Σιαραπτσή.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής της Αν.Ανδρεάδου.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής του Ι.Γερουλίδη.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής της εταιρίας «ΜΑΡΚΒΕ Α.Ε.».

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής της Δ.Ε.Η.  Α.Ε.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Τριμ. Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής του Ν. Λαβδάνη».

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Τριμ. Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής της Ανδρ.Φασίδου.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής (με αίτημα δ/κής επίλυσης διαφοράς) της εταιρείας «Αντωνούδη Ολυμπία και Σια Ο.Ε.»

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής (με αίτημα δ/κής επίλυσης διαφοράς) της Ευαγ.Καρακώστα.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής (με αίτημα δ/κής επίλυσης της διαφοράς) της Ελ.Πατρίκη.

-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας σε υπόθεση κτηματολογίου, για την οποία  δεν διεκδικεί δικαιώματα ο Δήμος Βέροιας και έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης (απόφ. 219/ΤΜ/2017).

-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας σε υπόθεση κτηματολογίου, για την οποία  δεν διεκδικεί δικαιώματα ο Δήμος Βέροιας και έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης (απόφ. 231/ΤΜ/2017).

-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας σε υπόθεση κτηματολογίου, για την οποία  δεν διεκδικεί δικαιώματα ο Δήμος Βέροιας (απόφ. 225/ΤΜ/2017).

-Ανάκληση ή μη της αριθμ.24/2018 απόφασης Ο.Ε. και μη παράσταση δικηγόρου στο Ειρηνοδικείου Βέροιας στη συζήτηση αγωγής του Χ.Ζιάκα.

-Ορισμός ή μη δικηγόρων για άσκηση ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου, αγωγών διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων ακινήτων περιοχής Κομνηνίου και Τριποτάμου, εκ μέρους του Δήμου, ώστε να φαίνονται ως ιδιοκτησία του Δήμου Βέροιας και έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποτάμια οι δρόμοι της Αλεξάνδρειας! Βίντεο

Ποτάμια οι δρόμοι της Αλεξάνδρειας! Βίντεο

Η ΕΜΥ επιβεβαιώθηκε. Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης...

Ποτάμια οι δρόμοι της Αλεξάνδρειας!

Ποτάμια οι δρόμοι της Αλεξάνδρειας!

Η ΕΜΥ επιβεβαιώθηκε. Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης...

Πρωτοβουλία για το Παιδί: Προσοχή! Επιτήδειοι κερδοσκοπούν εις βάρος της παιδικής προστασίας! - Η Πρωτοβουλία για το Παιδί δεν προβαίνει ΠΟΤΕ σε εράνους

Πρωτοβουλία για το Παιδί: Προσοχή! Επιτήδειοι...

Πολύ συχνά, τον τελευταίο καιρό, παρουσιάζονται στην...

Τον Δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκαν μαθητές του   5ου ΓΕΛ Βέροιας

Τον Δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκαν μαθητές του 5ου ΓΕΛ...

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία της...

Αντ. Μαρκούλης: Παρόντες όλοι  οι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΕΥΑΒ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αντ. Μαρκούλης: Παρόντες όλοι οι υπηρεσιακοί...

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε δια του...

Χαλάει ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη

Χαλάει ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της...

Ερώτηση του Τάσου Μπαρτζώκα για τη φημολογούμενη αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών

Ερώτηση του Τάσου Μπαρτζώκα για τη φημολογούμενη...

 Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας υπέβαλε ο ...

ΣΟΦΨΥ Ημαθίας: ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΨΥΧΗΣ!

ΣΟΦΨΥ Ημαθίας: ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΨΥΧΗΣ!

  Το Δ.Σ. του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας ευχαριστεί όλους όσους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Γραπτή ερευνητική ανακοίνωση στο 17ο Συνέδριο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιχθυολόγων που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτη 31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2019, επισημαίνει τη σημαντική μείωση του πληθυσμού της άγριας...

Έρευνα-Επιμέλεια:Μάκης ΔημητράκηςΓύρω στα 1920, η Βέροια ήταν μια μικρή πόλη με 15.000 κατοίκους περίπου, οι οποίοι βασικά ασχολούνταν με την γεωργοκτηνοτροφία και κάποια συγγενή επαγγέλματα όπως του σαμαρά, του...

Στα 92 της χρόνια, με τα μαλλιά της να έχουν πια ασπρίσει και μετακινούμενη με αναπηρικό αμαξίδιο, η Μελπομένη Ντίνα κλαίει από χαρά και συγκίνηση: για πρώτη φορά σήμερα, μετά από 75 χρόνια, συνάντησε τους...

«Έσπασαν» τα ισόβια δεσμά για 58χρονη που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης κατηγορούμενη ως ηθική αυτουργός στη δολοφονία του συζύγου της, τον Οκτώβριο του 2011, στο Νεόκαστρο...