Συνεδριάζει την Τρίτη   η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας θα γίνει την Τρίτη  23 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ., με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

-Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 1ης αναμόρφωσης προϋπ/σμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2018.

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού οριστικού αναδόχου του έργου «Ενδοδημοτική Οδοποιία Δ.Ε. Βέροιας».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού οριστικού αναδόχου του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για Προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού υλικού (2017).

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του έργου «Ανακατασκευή των δαπέδων γηπέδων καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, αντισφαίρισης ΕΑΚ».

-Κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση του αριθμ 61 αγροτεμαχίου συνοικισμού Ταγαροχωρίου.

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης για «Έξοδα κίνησης προέδρων Τ.Σ. (άρθρο 4 Ν.2539/97)».

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης για «Συμμετοχή του Δήμου στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠ)».

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης για «Αμοιβές νομικών και συμβολαιογράφων».

-Έγκριση ή μη δαπάνης για «Προμήθεια κτηνιατρικού υλικού».

-Διάθεση ή μη πιστώσεων για «Συντήρηση σχολικών και δημοτικών κτιρίων της Δ.Ε. Βέροιας (2017)» & «Συντήρηση σχολικών και δημοτικών κτιρίων των Δ.Ε. Απ.Παύλου, Δοβρά, Βεργίνας και Μακεδονίδος (2017)».

-Διάθεση ή μη πιστώσεων για «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικίνδυνων καταστάσεων».

-Διάθεση ή μη πιστώσεων για τη συντήρηση και επισκευή, τα ανταλλακτικά, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου, έτους 2018.

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Ανακατασκευή των δαπέδων γηπέδων καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, αντισφαίρισης ΕΑΚ».

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Έξοδα συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών».

-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου διαχειριστή της παγίας προκαταβολής έτους 2017.

-Έγκριση ή μη χορήγησης πάγιας προκαταβολής για το έτος 2018 και ορισμός υπαλλήλου του Δήμου ως διαχειριστή της.

-Επί αιτήματος Δ.Βόλκα για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής του Χρ.Σιαραπτσή.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής της Αν.Ανδρεάδου.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής του Ι.Γερουλίδη.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής της εταιρίας «ΜΑΡΚΒΕ Α.Ε.».

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής της Δ.Ε.Η.  Α.Ε.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Τριμ. Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής του Ν. Λαβδάνη».

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Τριμ. Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής της Ανδρ.Φασίδου.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής (με αίτημα δ/κής επίλυσης διαφοράς) της εταιρείας «Αντωνούδη Ολυμπία και Σια Ο.Ε.»

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής (με αίτημα δ/κής επίλυσης διαφοράς) της Ευαγ.Καρακώστα.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παρασταθεί στο Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση προσφυγής (με αίτημα δ/κής επίλυσης της διαφοράς) της Ελ.Πατρίκη.

-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας σε υπόθεση κτηματολογίου, για την οποία  δεν διεκδικεί δικαιώματα ο Δήμος Βέροιας και έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης (απόφ. 219/ΤΜ/2017).

-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας σε υπόθεση κτηματολογίου, για την οποία  δεν διεκδικεί δικαιώματα ο Δήμος Βέροιας και έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης (απόφ. 231/ΤΜ/2017).

-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας σε υπόθεση κτηματολογίου, για την οποία  δεν διεκδικεί δικαιώματα ο Δήμος Βέροιας (απόφ. 225/ΤΜ/2017).

-Ανάκληση ή μη της αριθμ.24/2018 απόφασης Ο.Ε. και μη παράσταση δικηγόρου στο Ειρηνοδικείου Βέροιας στη συζήτηση αγωγής του Χ.Ζιάκα.

-Ορισμός ή μη δικηγόρων για άσκηση ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου, αγωγών διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων ακινήτων περιοχής Κομνηνίου και Τριποτάμου, εκ μέρους του Δήμου, ώστε να φαίνονται ως ιδιοκτησία του Δήμου Βέροιας και έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση ή μη πίστωσης.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο  στην Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών -Αντιπρόεδρος ο βεροιώτης Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πανελλήνια Ένωση...

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 30 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη...

Και επίσημα η ενθρόνιση του Ηγούμενου π. Παλαμά στη Μονή Καλλίπετρας

Και επίσημα η ενθρόνιση του Ηγούμενου π. Παλαμά στη...

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 θα γίνει και η επίσημη...

Στους βασιλικούς τάφους  των Αιγών στη Βεργίνα και στο  Αρχαιολογικό Μουσείο Δίου σήμερα  ο  υφ. Εσωτερικών Θ. Καράογλου

Στους βασιλικούς τάφους των Αιγών στη Βεργίνα και στο ...

Επίσκεψη σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους...

Έρχονται οι θερινές εκπτώσεις! Οδηγίες προς τους καταστηματάρχες

Έρχονται οι θερινές εκπτώσεις! Οδηγίες προς τους...

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων,...

Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα δημιουργεί η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα δημιουργεί η Εύξεινος...

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας,  μετά την μεγάλη επιτυχία ...

Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος: Διαφορετική και πρωτότυπη η  φετινή χρονιά! - Μοναδικό

Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος: Διαφορετική και...

Η φετινή χρονιά είναι πραγματικά διαφορετική και ...

Δωρεά γλυπτών του Μιχάλη Κευγά στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας - Περισσότερα από 160.000 τεκμήρια στη συλλογή της!

Δωρεά γλυπτών του Μιχάλη Κευγά στη Δημόσια Βιβλιοθήκη...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας ευχαριστεί...

Συνάντηση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά

Συνάντηση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των...

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι βελτίωσης της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 θα γίνει και η επίσημη ενθρόνιση του Ηγούμενου  της Μονής Καλλίπετρας Βέροιας Αρχιμανδρίτη Παλαμά Καλλιπετρίτη από τον  Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα.Μετά από πολλά χρόνια...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας ευχαριστεί θερμά τον γλύπτη κ. Μιχάλη Κευγά για τη δωρεά τριών (3) γλυπτών για τη συλλογή της Βιβλιοθήκης, η οποία έχει ξεπεράσει πλέον τον αριθμό των 160.000 τεκμηρίων...

      Λόγω τεχνικού προβλήματος που διαπιστώθηκε στην εφαρμογή e-eggrafes, κατά την προσπάθεια βελτίωσης απόκρισης του συστήματος, είναι απαραίτητο να υποβληθούν εκ νέου από τους γονείς/κηδεμόνες των...

Με ανακοίνωση τους τα ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ενημερώνουν το επιβατηγό κοινό της Νάουσας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων για την περικοπή των δρομολιγίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση...