ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ν.  ΗΜΑΘΙΑΣ - Aπολογισμός  δραστηριοτήτων του 2017

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - Aπολογισμός δραστηριοτήτων του 2017

15 Ιανουαρίου 2017

Στον Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ τελέσαμε επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αποβιωσάντων μελών μας. Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα του Συνδέσμου.

29 Ιανουαρίου 2017

Στο κέντρο «Σείριος» πραγματοποιήσαμε την ετήσια χοροσυνεστίαση και την κοπή βασιλόπιτας.

 5 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματοποιήσαμε την ετήσια Γεν. Συνέλευση  του Συνδέσμου και συμπληρωματική  εκλογή αντιπροσώπων για το 70ό  εκλογοαπολογιστικό  Συνέδριο της Π.Ο.Π.Σ.

16 Φεβρουαρίου 2017

Πολλά μέλη του Συνδέσμου μας αποφασίσαμε να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

7 και 8 Μαρτίου 2017

Τρεις (3) αντιπρόσωποι του Συνδέσμου μας συμμετείχαν στις εργασίες του 70ού εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Π.Ο.Π.Σ.

17 Μαρτίου 2017

Εξήντα (60) μέλη του Συνδέσμου παρακολουθήσαμε την ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στην Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΟΣ Αριδαίας. Ακολούθησε συνεστίαση στο Λουτράκι Αριδαίας.

7 Απριλίου 2017

Οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Ι.Κ.Α.- Δημοσίου- Ο.Α.Ε.Ε. Νομού Ημαθίας πραγματοποιήσαμε στο πάρκο της «ΕΛΙΑΣ» συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αναδείξαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι συνταξιούχοι.

31  Μαΐου 2017

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου συναντηθήκαμε στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας με άλλα Δ.Σ. των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών  οργανώσεων και προετοιμάσαμε την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.

 12  έως 17 Μαΐου 2017

Ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε 6/ήμερη εκδρομή: ΖΑΓΚΡΕΠ-ΠΡΑΓΑ- ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.

 7 Ιουνίου 2017

Με την ευκαιρία λήξης των μαθημάτων διδασκαλίας παραδοσιακών χορών και εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών διοργανώσαμε γεύμα αποχαιρετισμού.

 13 Ιουνίου 2017

Πολλά μέλη του Συνδέσμου μας συμμετείχαμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων των Νομών Θεσσαλίας - Ηπείρου- Μακεδονίας – Θράκης.

11 Αυγούστου 2017

Αρκετά μέλη του Συνδέσμου μας παρακολούθησαν στο Αρχαίο Θέατρο Δίου Πιερίας, με εισιτήρια που διέθεσε η Π.Ο.Π.Σ., το έργο «Επτά επί Θήβας» του Κ.Θ.Β.Ε.

1η Οκτωβρίου 2017

Ημέρα αφιερωμένη στην Τρίτη ηλικία. Πραγματοποιήσαμε αρτοκλασία στην Ι.Μ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ (Μουτσιάλη). Επισκεφτήκαμε και ξεναγηθήκαμε στο Μουσείο της Βεργίνας και ακολούθησε γεύμα στην Παραλία της Κατερίνης.

10 Οκτωβρίου 2017

Πολλά μέλη του Συνδέσμου μας συμμετείχαμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Θεσσαλονίκης των συνταξιουχικών οργανώσεων Κεντρικής Μακεδονίας.

22 και 23 Οκτωβρίου 2017

Πενήντα (50) μέλη του Συνδέσμου μας πραγματοποιήσαμε 2/ήμερη εκδρομή: Καβάλα - Δράμα - Σέρρες. Εκτός από τον ψυχαγοπαιδαγωγικό  χαρακτήρα της εκδρομής, μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούμε με τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων των Νομών αυτών, όπου ανταλλάξαμε απόψεις και συσφίξαμε τις σχέσεις μας.

14 Δεκεμβρίου 2017

Με την ευκαιρία λήξης των μαθημάτων διδασκαλίας παραδοσιακών χορών για τις γιορτές των Χριστουγέννων, δόθηκε γεύμα αγάπης στο κέντρο «Ψαροπούλα».

Εκτός αυτών των τακτικών εκδηλώσεων ο Σύνδεσμός μας είχε και άλλες πολλές εκδηλώσεις. Αναφερόμαστε ενδεικτικά στις πιο σημαντικές.

Όλη τη διάρκεια του έτους εκτός των καλοκαιρινών διακοπών λειτούργησε τμήμα διδασκαλίας παραδοσιακών χορών.

Στείλαμε περισσότερες από τετρακόσιες (400) αιτήσεις μελών μας στο Γ.Λ.Κ. για επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων ποσών για την υγειονομική περίθαλψη.

Με την ευκαιρία των εορτών  των Χριστουγέννων οργανώσαμε και πάλι κοινωνικό παντοπωλείο και μοιράσαμε σε  είκοσι επτά (27) οικογένειες δέματα με αξιόλογες ποσότητες ειδών μακράς διάρκειας, αλλά και άμεσης κατανάλωσης.

Το Γραφείο λειτουργούσε σε καθημερινή βάση: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  από  10:30π.μ.  έως  12:30μ.μ. Την ΤΡΙΤΗ  από  07:00μ.μ. έως 09:00μ.μ.

Η καθημερινή λειτουργία του Γραφείου  μας έδωσε την ευκαιρία σε πάρα πολλά μέλη μας να λύσουν τα διάφορα προβλήματα  που αντιμετώπισαν.

Πιστεύουμε ότι οι δραστηριότητες αυτές δημιούργησαν μεταξύ των μελών μας ανθρώπινες φιλικές και κοινωνικές σχέσεις και παρακίνησαν πολλούς συνταξιούχους να εγγραφούν μέλη του Συνδέσμου μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΓΚΟΓΚΑΣ 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΟΠΑΛΤΖΙΚΗΣ 

ΑΡΓΥΡΙΟΣ


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις  επενδύσεις σε κινηματογράφο και νέους δημιουργούς

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις ...

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο Αν. Γενικός Γραμματέας...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην Αγορά  από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην...

Από τη  Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το...

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του ΕΣΠΑ- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Καμία αδικία, προσχηματική προσπάθεια Βοργιαζίδη να δημιουργήσει εντυπώσεις  για να καλύψει αδυναμίες και ανεπάρκειες της διοίκησής του»  -Απάντηση της ΠΕ Ημαθίας κ

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του...

Απάντηση με καταλογισμό ευθυνών στον δήμαρχο και την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...