Με αφορμή την πρόκληση πυρκαγιάς σε κάδο ανακύκλωσης Προσοχή: Στους σωστούς   χρωματιστούς κάδους,  τα σωστά απορρίμματα

Με αφορμή την πρόκληση πυρκαγιάς σε κάδο ανακύκλωσης Προσοχή: Στους σωστούς χρωματιστούς κάδους, τα σωστά απορρίμματα

Με αφορμή την πρόκληση πυρκαγιάς σε κάδο ανακύκλωσης, η οποία προήλθε από την απόρριψη αναμμένων τσιγάρων εντός του κάδου, Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος Βασίλης Παπαδόπουλος, εφιστά για μία ακόμη φορά την προσοχή ως προς τη διάθεση των απορριμμάτων στους κάδους (πράσινους ή μεταλλικούς και μπλε ανακύκλωσης) με στόχο την ορθολογική διαχείρισή τους αλλά και την προστασία της  ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας από παρόμοια φαινόμενα. Αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Στους κοινούς κάδους απορριμμάτων (πράσινους ή μεταλλικούς) διαθέτουμε σε καλά κλεισμένους σάκους τα οικιακού τύπου απορρίμματα, τα οποία δεν μπορούν να ανακυκλωθούν. 

-Οι στάχτες, εφ’ όσον δεν μπορούν να διατεθούν σε κήπους ή αγρούς ως εδαφοβελτιωτικό υλικό,  τις τοποθετούμε πλησίον του κάδου σε διπλούς στεγανούς σάκους, αφού προηγουμένως έχουμε διασφαλίσει το σβήσιμο τους.

-Τα πράσινα απορρίμματα (χόρτα, κλαδιά), τα ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, είδη οικιακού εξοπλισμού κλπ) και τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τα διαθέτουμε κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου στα τηλέφωνα 2331350634, 2331350595.

Στους μπλε κάδους ανακύκλωσης διαθέτουμε «χύμα» (χωρίς σακούλα) τις κενές συσκευασίες (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, τετραπάκ, λευκοσίδερο, γυαλί), αφού προηγουμένως τις ξεπλύνουμε και απομακρύνουμε τα οργανικά υλικά.

Στους κάδους μικροαπορριμμάτων («καλαθάκια») απορρίπτουμε μόνο μικροαντικείμενα και απαγορεύεται να διαθέτουμε σακούλες με οικιακά  απορρίμματα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ως προς τα απορρίμματα που διαθέτουμε στους κάδους μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βέροιας στα τηλέφωνα 2331350634, 2331350595».


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναίκα έκλεψε πορτοφόλι ηλικιωμένου στη Νάουσα

Γυναίκα έκλεψε πορτοφόλι ηλικιωμένου στη Νάουσα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, σχηματίσθηκε...

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ - Ο Πασλαβισμός  και η επίδρασή του στο Μακεδονικό ζήτημα.

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ - Ο Πασλαβισμός και...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος ΜΕΡΟΣ ΙΓΟ...

Κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως στο παλλαϊκό συλλαλητήριο   της Κυριακής για την Μακεδονίας

Κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως στο παλλαϊκό...

   Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας...

Έκλεψαν   τσαντάκι   με κοσμήματα   και χρήματα

Έκλεψαν τσαντάκι με κοσμήματα και χρήματα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας με 37 θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας με 37...

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

Κωστής Χατζιδάκης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Η θέση της Ν.Δ. είναι ξεκάθαρα απέναντι σ’ αυτή την συμφωνία αλλά δεν θέλει   σε καμία περίπτωση να καπελώσει το αυριανό συλλαλητήριο»

Κωστής Χατζιδάκης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Η θέση της Ν.Δ. είναι...

-Το βέβαιο είναι ότι η Ν.Δ. θέλει να καταρτίσει...

Ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο προστέθηκε στο «επιτελείο» της ΔΕΥΑΒ

Ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο προστέθηκε στο...

-Τα κλειδιά του eco car παρέδωσε χθες στον πρόεδρο...

Λίνα Τουπεκτσή:  Σκληρό ριγκ  κάθε έκθεση

Λίνα Τουπεκτσή: Σκληρό ριγκ κάθε έκθεση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (17 Ιανουαρίου 2019) το πρωί στη Νάουσα, αφαίρεσε από την κατοχή 76χρονου ημεδαπού, το...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος ΜΕΡΟΣ ΙΓΟ Πασλαβισμός  και η επίδρασή του στο Μακεδονικό ζήτημα. Η ιστορική παρουσία των σλάβων που έγινε  με επιδρομές  στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι γνωστή...