Η αναχώρηση για την Ν Κορέα της Ελληνικής αποστολής . Σημαιοφόρος η Σοφία Ράλλη

Η αναχώρηση για την Ν Κορέα της Ελληνικής αποστολής . Σημαιοφόρος η Σοφία Ράλλη

Για την PyeongChang της Δημοκρατίας της Κορέας, αναχώρησε η ελληνική Ολυμπιακή ομάδα προκειμένου να πάρει μέρος στους XXIII Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που αρχίζουν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν ως τις 25 Φεβρουαρίου.
Την αποστολή αποτελούν οι αθλητές Απόστολος Αγγέλης, Γιάννης Ιωάννου και οι αθλήτριες Σοφία Ράλλη, Μαρία Ντάνου. Προπονητές είναι οι Στέργιος Πάππος και Τιμολέων Τσουρέκας, ενώ Αρχηγός Αποστολής είναι το μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ Βασίλης Κατσώρας. Μαζί τους θα είναι και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων Δημοσθένης Γυρούσης.

Αισιόδοξοι για μία αξιοπρεπή εμφάνιση, ήταν και οι αθλητές:
Απόστολης Αγγέλης: «Για κάθε αθλητή είναι μεγάλη τιμή η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πόσο μάλλον για μένα που θα συμμετάσχω για δεύτερη φορά. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και θέλω να είμαι υγιής ώστε να μπορώ να παρουσιαστώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη μέρα του αγώνα και να πλασαριστώ σε μία θέση που θα είναι αντάξια των προσδοκιών των δικών μου αλλά και της χώρας μου».
Γιάννης Αντωνίου: «Είμαι σε πολύ κατάσταση και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ευελπιστώ ότι θα φέρω ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε υψηλό επίπεδο».
Σοφία Ράλλη: «Είναι η τρίτη φορά για μένα που θα συμμετάσχω σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι η εμπειρία που έχω θα με βοηθήσει να πετύχω το καλύτερο».
Μαρία Ντάνου: «Οι προσδοκίες μου από τους Ολυμπιακούς είναι να φέρω ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το Βανκούβερ, όπου έκανα την πρώτη μου συμμετοχή. Είμαι πιο ώριμη και πιο έμπειρη, κάτι που φάνηκε και στα αποτελέσματα που είχα για την πρόκριση και θέλω να δώσω το 110% για να φέρω στην Ελλάδα το καλύτερο αποτέλεσμα που έχουμε φέρει ως χώρα στο σκι αντοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Σημαιοφόρος η Σοφία Ράλλη 

H πρωταθλήτρια του αλπικού σκι, Σοφία Ράλλη, θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Κορέα. Τι δήλωσε η ίδια.

Όπως αναφέρει το Sport24, η Ημαθιώτισσα πρωταθλήτρια του αλπικού σκι, Σοφία Ράλλη, θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “PyeongChang 2018” την ερχόμενη Παρασκευή, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που η ΕΟΕ επέλεξε εμένα να κρατήσω το εθνικό μας σύμβολο στο μεγαλύτερο αυτό αθλητικό γεγονός. Γνωρίζοντας την ιστορία της χώρας μας και με κάθε σεβασμό, την ευχαριστώ που με τον τρόπο αυτό αναγνώρισε τις θυσίες και τον κόπο που έκανα μέχρι και σήμερα, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, θέλοντας πάντα να τιμήσουμε τη χώρα μας. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στην PyeongChang», ανέφερε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...