Παραλειπόμενα από την επίσκεψη Ξανθού στη μονάδα Βέροιας

Παραλειπόμενα από την επίσκεψη Ξανθού στη μονάδα Βέροιας

 • Παλιούς φίλους είχε απέναντί του ο υπουργός στη διάρκεια της εκδήλωσης. Αρχικά έδωσε ο ίδιος τον λόγο στον εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Τάσο Βασιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Ξανθό παλιό φίλο και αγωνιστή της Υγείας.
 • Αν εσείς κάνετε 12ωρα εδώ, ο υπουργός κάνει 20ωρα στο υπουργείο, είπε ο κ. Βασιάδης προς τον κ. Μαυρογιώργο, για σχετική δική του αναφορά νωρίτερα.

-Δεν αντέχω άλλο γιατί είμαι μεγαλύτερος! απάντησε ο διοικητής

 • Τάσο θα νομίζουν ότι σε έβαλα εγώ να τα πεις... σχολίασε με χιούμορ ο υπουργός.

-Ή ότι εγώ έγινα ΣΥΡΙΖΑ! απάντησε ο κ. Βασιάδης.

 • Στη συνέχεια ο κ. Ξανθός είδε στο βάθος τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής Γιάννη Βογιατζή, χαιρετίζοντας «έναν συνάδελφο από τα παλιά» όπως είπε.
 • Χλιαρά χειροκροτήθηκαν οι περισσότεροι ομιλητές στη διάρκεια των τοποθετήσεων των φορέων, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Αντιθέτως χειροκροτήθηκε ζωηρά νεαρός στην απεξάρτηση, που ζήτησε ένταξη σε προγράμματα στήριξης προκειμένου να μην υποπέσει σε κλοπές.
 • Θα παταχθεί όποιος πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη, είπε σε κάποια στιγμή ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μαυρογιώργος, αναφορόμενος σε θέματα διαφθοράς.

Είναι όρος αξιοπρέπειας και επιβίωσης του συστήματος η καταπολέμη των εστιών διαφθοράς, σχολίασε αργότερα ο υπουργός.

 • «Μπηχτή» χωρίς απάντηση από τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην καθυστέρηση του έργου της επέκτασης του νοσοκομείου εξαιτίας των κάπιταλ κοντρόλ και του «εξαμήνου Βαρουφάκη» όπως είπε.
 • Στην ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης του έργου της επέκτασης αναφέρθηκε και ο διευθυντής της χειρουργικής κ. Δεμερτζίδης, κάτι το οποίο δεν πέτυχαν 5-6 πρώην υπουργοί, «μεταξύ αυτών γαμπροί και νύφες!» όπως είπε. (Σ.σ. Λυκουρέντζος, Λοβέρδος, Παπακώστα.)
 • Ένα κλαδί ανθισμένης μυγδαλιάς είχε μπροστά του ο υπουργός, που τοποθετήθηκε εκεί από την προϊσταμένη της νοσηλευτικής Μαρία Παπαϊωάννου: Μακάρι να ανθίσει έτσι και ο τόπος μας η Ημαθία, σχολίασε.
 • Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας τέθηκε από πολλούς ομιλητές (Γραμματικόπουλος, Τσέκης), με τον κ. Μαυρογιώργο να προσδιορίζει τον χώρο στο ΚΕΘΕΑ Μακροχωρίου, πρώην ΚΕΚΥΑΜΕΑ.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 27 Φεβρουαρίου πληρώνονται οι δικαιούχοι του ΚΕΑ

Στις 27 Φεβρουαρίου πληρώνονται οι δικαιούχοι του ΚΕΑ

Υπογράφηκε από την αρμόδια υπουργό η μεταφορά...

Τί θα γίνει με τη νέα ΚΑΠ;

Τί θα γίνει με τη νέα ΚΑΠ;

Δικαίως έθεσαν θέμα για τη νέα ΚΑΠ οι βοοτρόφοι του...

Επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Βέροιας

Επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση...

Ένα επετειακό διήμερο στις αρχές Μαΐου θα διοργανώσει...

Και πάλι ένταση για το Σκοπιανό

Και πάλι ένταση για το Σκοπιανό

Ένταση και διαπληκτισμοί για μια ακόμη φορά στο...

Παράταση στον διαγωνισμό για τα 3-5 Πηγάδια

Παράταση στον διαγωνισμό για τα 3-5 Πηγάδια

Μικρή παράταση θα δοθεί -όπως μαθαίνουμε- στον διεθνή...

Με «καρφί» η ενημέρωση του δημάρχου για τη γέφυρα

Με «καρφί» η ενημέρωση του δημάρχου για τη γέφυρα

«Καρφί» από τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη στη χθεσινή...

Βούλιαξαν τα χιονοδρομικά!

Βούλιαξαν τα χιονοδρομικά!

Βούλιαξαν από κόσμο το τριήμερο τα χιονοδρομικά...

Πανταχού παρών!

Πανταχού παρών!

Την Πέμπτη ήταν στη βασιλόπιτα της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας στην...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...

Υπογράφηκε από την αρμόδια υπουργό η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 64.256.843,74 € για την πληρωμή μηνός Φεβρουαρίου σε 294.685 δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Η πληρωμή αναμένεται...

Δικαίως έθεσαν θέμα για τη νέα ΚΑΠ οι βοοτρόφοι του νομού μας, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση με αντιπεριφερειάρχες για τα προβλήματα του κλάδου τους, που ακόμα κυριαρχεί πανελλαδικά στην εκτροφή βοοειδών.Κι...