Σύσκεψη για το F4 χαντ μπολ γυναικών στην Κοζάνη

Σύσκεψη για το F4 χαντ μπολ γυναικών στην Κοζάνη

Πραγματοποιήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης σύσκεψη σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του 16ου Final Four του Κυπέλλου Γυναικών με την συμμετοχή των ΟΦΝ Ιωνίας, Φιλίππου Βέροιας, ΠΑΟΚ RED-LED και Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23-24 Φεβρουαρίου 2018 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Θεοχάρης, ο εκπρόσωπος της ΟΧΕ και πρόεδρος της ΕΣΧΚΜ Διονύσης Ντόβας, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης μαζί με τον Χρήστο Τοπάλη, εκπρόσωποι των φιναλίστ ομάδων, Δημήτρης Χασεκίδης (ΠΑΟΚ RED-LED), Γιώργος Ζηνονίδης (ΟΦΝ Ιωνίας), Ιωάννης Θεοδοσόπουλος, Γιώργος Τσικίνας (Φίλιππος Βέροιας), ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Γιώργος Δημόλας, καθώς και αξιωματικοί του επιτελείου της Δ.Α. Κοζάνης.

-Για το 16ο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών θα εκδοθούν 2.250 εισιτήρια, 1.350 μπλε χρώματος για τις ανάγκες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και 900 λευκού χρώματος για τους φιλάθλους των ομάδων ΟΦΝ Ιωνίας, Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας και Φιλίππου Βέροιας.

-Οι φίλαθλοι θα καταλάβουν τις θέσεις σε διαφορετικές κερκίδες και η είσοδος τους θα πραγματοποιείται από διαφορετικές εισόδους. Ειδικότερα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καταλάβουν τις θέσεις στην κερκίδα στην Βόρεια πλευρά του γηπέδου, ενώ οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων θα καταλάβουν τις θέσεις στην κερκίδα που βρίσκεται στην Νότια πλευρά του γηπέδου.

-Απαγορεύεται η προσέγγιση και η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο που δεν διαθέτουν εισιτήρια.

-Τα εισιτήρια θα διατεθούν από τις κατά τόπους Ενώσεις Χειροσφαίρισης και από το κατάστημα «Γερμανός» της Κοζάνης. Λεπτομέρειες σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων θα γίνουν γνωστές από την ΟΧΕ με νεότερη ανακοίνωση.

-Το κάθε εισιτήριο έχει κόστος 10 ευρώ και ισχύει και για τους τρείς αγώνες (ημιτελικοί και τελικός).

-Τα σωματεία χάντμπολ της περιοχής (Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία) που επιθυμούν οι ακαδημίες τους, ηλικιακών κατηγοριών Μίνι, Παμπαίδων και Παγκορασίδων, να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα πρέπει να αποστείλουν το αργότερο έως την Τετάρτη 21/2 λίστα στο mail (hellenichandballfederation@gmail.com) του γραφείου Τύπου της ΟΧΕ με τα ονόματα των μικρών αθλητών καθώς και του προπονητή-συνοδού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήττα στα... σημεία για τον Φέρωνα Βέροιας στις Συκιές

Ήττα στα... σημεία για τον Φέρωνα Βέροιας στις Συκιές

Την ήττα με 30-28 γνώρισε ο Φέρωνας Βέροιας στις Συκιές...

Άνετο πέρασμα από την Κέρκυρα και πρόκριση για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Άνετο πέρασμα από την Κέρκυρα και πρόκριση για τα...

Εύκολο ήταν το πέρασμα του Φιλίππου Βέροιας από την...

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πάλεψε αλλά έχασε από την ισχυρή ΑΕΚ ο Ζαφειράκης

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πάλεψε αλλά έχασε από την ισχυρή ΑΕΚ ο...

Πάλεψε απέναντι στην ισχυρή ΑΕΚ ο Ζαφειράκης Νάουσας,...

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Ζαφειράκης, με Εκμάθηση ο Φέρωνας - Στην Κέρκυρα τα κορίτσια του Φιλίππου

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Ζαφειράκης, με Εκμάθηση ο Φέρωνας...

Ανακοινώθηκε από την ΟΧΕ το πρόγραμμα της ερχόμενης...

Αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ στην Πιερία

Αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ στην Πιερία

Στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2024 ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης...

Έλενα Κερλίδη. Μια κυπελλούχος ανάμεσά μας!

Έλενα Κερλίδη. Μια κυπελλούχος ανάμεσά μας!

Κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα χαντ-μπολ του ΠΑΟΚ...

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Ζαφειράκη στο Κιλκίς

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Ζαφειράκη στο Κιλκίς

Μεγάλη νίκη στη μάχη της παραμονής πήρε ο ΓΑΣ Κιλκίς με...

Νίκη άνευ αγώνα για τον Φέρωνα Βέροιας

Νίκη άνευ αγώνα για τον Φέρωνα Βέροιας

Δεν έγινε το Σάββατο η αναμέτρηση του Φέρωνα Βέροιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...