F4 γυναικών. Ν.Ιωνία -Φίλιππος  26-16

F4 γυναικών. Ν.Ιωνία -Φίλιππος 26-16

Το 5ο Κύπελλο της ιστορίας της θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ο ΟΦΝ Ιωνίας μετά την πρόκριση του με 26-16 απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας στον 1ο ημιτελικό του 16ου Final Four Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στο Καματερό, στον 12ο τελικό της ιστορίας της και 4ο συνεχόμενο, αύριο στις 18:00 (ΕΡΤ3)

Ο Φίλιππος από την πλευρά του συμμετείχε σε Final Four Κυπέλλου Γυναικών μετά από 18 χρόνια και συγκεκριμένα από την τελική φάση της Νεάπολης Θεσσαλονίκης το 2000.

Αγωνιστικά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής και η ομάδα της Νέας Ιωνίας επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό της φτάνοντας πολύ εύκολα στη νίκη.

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 26-16
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 6-2, 9-2, 11-2, 14-3, 16-3 (ημχ.), 20-4, 21-6, 22-9, 23-12, 24-13, 26-16
ΟΦΝΙ (Ναϊσίδου- Ζιβούλοβιτς): Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου 1, Φράγκου 2, Μίλασιτς 2, Παπανικολάου 2, Πάπα 3, Ζυγούρα 4, Μακρή, Ντανίλοβιτς 3, Βαφειάδου, Πανούση, Χρυσή 1, Κοντοστεργίου 2, Σαραντάκου 1, Χρονοπούλου 2, Στουγιαννίδου 3.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γιώργος Τσικίνας): Νάκο, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 3, Ντόβα, Παπαδοπούλου, Καραχαρίση 4, Θεοδοσοπούλου, Σπυριδοπούλου 2, Μπατζαρακούδη 5, Γεωργιάδου 2, Θεοδοσοπούλου, Βασιλειάδου, Σαμαρά, Νοχουσίδου, Πιτούλια.
Διαιτητές: Λινάρδος- Αναστασίου, Δίλεπτα: 5-1, Πέναλτι: 2/2-2/3

Δηλώσεις

Γιώργος Τσικίνας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Είχαμε εξαρχής χρίσει ως φαβορί τη Νέα Ιωνία, με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας που είδαμε και στο πρωτάθλημα. Φοβηθήκαμε τον αγώνα, χάσαμε ένα ημίχρονο κατά το οποίο άνοιξε η διαφορά. Στο δεύτερο μέρος οι αθλήτριες ήταν πιο μαχητικές και βγάλαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Για τις περισσότερες αθλήτριές μας ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή η συμμετοχή. Συγχαρητήρια στη Νέα Ιωνία, εύχομαι καλή συνέχεια».

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια ΟΦ Νέας Ιωνίας): «Συγχαρητήρια στον προπονητή και στην ομάδα του Φιλίππου, καθώς παρά τις σημαντικές απουσίες στάθηκαν καλά στο παιχνίδι. Εμείς παίξαμε με πολλές αλλαγές και δε βρήκαμε ρυθμό. Γενικά δεν είχε καλά χαρακτηριστικά ο αγώνας. Πήραμε την πρόκριση. Ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε πολύ το τρόπαιο και ελπίζουμε αύριο τέτοια ώρα να πανηγυρίζουμε, μετά από έναν πολύ καλό αγώνα για το ελληνικό χάντμπολ».

Δήμητρα Μπατζαρακούδη (αθλήτρια Φιλίππου Βέροιας): «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, καθώς είχαμε το μειονέκτημα των απουσιών. Μπήκαμε φοβισμένες, καθώς για τα περισσότερα κορίτσια ήταν πρωτόγνωρη η διαδικασία της συμμετοχής σε ένα final 4, σε ένα τέτοιο γήπεδο και με κάμερες. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να χαρούμε αυτή την εμπειρία και πήγαμε καλύτερα. Πιστεύω και εύχομαι στο μέλλον να είμαστε καλύτερες μπροστά σε τέτοιες προκλήσεις».

Μάγδα Κεπεσίδου (τερματοφύλακας ΟΦ Νέας Ιωνίας): «Περαστικά σε όλα τα κορίτσια του Φιλίππου γιατί πραγματικά φέτος είχαν πολλούς τραυματισμούς. Μπήκαμε δυνατά, αλλά στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε. Όλη μας η συγκέντρωση και η αφοσίωση πλέον είναι στο αυριανό παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη ευρωπαϊκό ματς στη Λισαβώνα

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη...

Ο βεροιώτης διεθνής διαιτητής και αντιδήμαρχος...

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του Φιλίππου

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του...

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής,...

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...