Σαββατοκύριακο συναντήσεων αυτοδιοικητικών και φορέων στο Δημαρχείο Βέροιας

Σαββατοκύριακο συναντήσεων αυτοδιοικητικών και φορέων στο Δημαρχείο Βέροιας

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας 


Το σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης των Περιφερειών της χώρας, οργανώνει η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τους Περιφερειάρχες, μέσα από συνεδριάσεις που διεξάγονται αυτές τις ημέρες.

Για την προετοιμασία του Περιφερειακού Συνεδρίου που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 26-28 Μαρτίου με αντικείμενο την παραγωγική ανασυγκρότηση, συνεδρίασε προχθές η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, όπου έγινε αναλυτική συζήτηση για τη θεματολογία του συνεδρίου, για τις προτάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανά τομέα, αλλά και για τα αιτήματα προς επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας της κυβέρνησης στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τους Αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη της διοίκησης της Περιφέρειας απολογιστικά στοιχεία του έργου, αλλά κυρίως των εκκρεμοτήτων με την κεντρική διοίκηση, προκειμένου με οργανωμένο και τεκμηριωμένο τρόπο να γίνει ένας διάλογος όλων των φορέων με την κυβέρνηση, ο οποίος να έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου, που θα γίνει στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο κ. Τζιτζικώστας επίσης ζήτησε από τους Αντιπεριφερειάρχες που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι Βουλευτές ή Δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές «να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, μέχρι τα τέλη του μήνα, προκειμένου η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απερίσπαστη και απόλυτα αφοσιωμένη, να συνεχίσει να επιτελεί το σημαντικό έργο της και παράλληλα να προχωρήσει το σχεδιασμό της επόμενης κρίσιμης πενταετίας».


Διήμερη ενημερωτική σύσκεψη και στη Βέροια το Σαββατοκύριακο

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής αυτού του Περιφερειακού Συνεδρίου και για τον καλύτερο προγραμματισμό του, διοργανώνεται ενημερωτική σύσκεψη και  στη Βέροια κατά τη διάρκεια όλου του Σαββατοκύριακου  στο κτίριο του Δημαρχείου, με συντονιστή την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και καλεσμένους, εκπροσώπους της Αντιπεριφέρειας, των Δήμων και όλων των Φορέων, όλων των κλάδων του Νομού Ημαθίας.

Οι συνεχείς συσκέψεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλου του Σαββατοκύριακου 10 και 11 Μαρτίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι το βράδυ, για να κατατεθούν και να καταγραφούν τα ζητήματα της Ημαθίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω συναντήσεις: 

Το Σάββατο η πρώτη συνάντηση αφορά την Αντιπεριφέρεια και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν στο Δημαρχείο συναντήσεις με εκπροσώπους των Δήμων Βέροιας και Νάουσας, του Νοσοκομείου και των Υγειονομικών Συλλόγων του Δήμου Αλεξάνδρειας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου, της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών, των Ξενοδόχων και Εστιατόρων, του Χιονοδρομικού Κέντρου, των Οινοποιών, των ΜΜΕ και των ΤΟΕΒ. 

Την Κυριακή οι συναντήσεις ξεκινούν με εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων, των Ποδοσφαιρικών και άλλων Αθλητικών Σωματείων, των Βοοτρόφων και Αιγοπροβατοτρόφων, των Τυροκόμων, των Κρεοπωλών, της Εφορείας Αρχαιοτήτων, των Επαγγελματιών, των Αγροτικών Συλλόγων, των Ζαχαροπλαστών, της ΕΒΖ, των Εκπαιδευτικών και άλλων συλλόγων.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΚΤΕΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ: Σχέση εμπιστοσύνης και ποιοτικής εξυπηρέτησης!

ΙΚΤΕΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ: Σχέση εμπιστοσύνης και...

Η εταιρία γεννήθηκε το 2007. Στην αρχή και με βάση την...

Από το σχολικό έτος 2018-19 Ένταξη νέων ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ στα Τμήματα Μαθητείας

Από το σχολικό έτος 2018-19 Ένταξη νέων ειδικοτήτων των...

Με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και...

Αδελφοποίηση   Συλλόγων

Αδελφοποίηση Συλλόγων

Ο Σύλλογος Ζαχ/στών Βεροίας είχε συνάντηση κατόπιν...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ   ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Το Ροταριανό Ίδρυμα (The Rotary Foundation) (www.rotary.org) σε...

Εκστρατεία καθαριότητας   ξεκίνησε ο Δήμος Νάουσας

Εκστρατεία καθαριότητας ξεκίνησε ο Δήμος Νάουσας

Εκστρατεία καθαριότητας σε χώρους, δημοτικούς και μη,...

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:  «Οι κυβερνητικές παλινωδίες των τελευταίων ετών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, οδηγούν σε μαρασμό την ελληνική τευτλοκαλλιέργεια»

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Οι κυβερνητικές παλινωδίες των...

Ερώτηση στη Βουλή για τις κυβερνητικές παλινωδίες των...

Συνεδριάζει το Δημοτικό  Συμβούλιο Εφήβων σήμερα  στο Δημαρχείο Βέροιας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων σήμερα στο...

Συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή στις 11.00 μ.μ. στο...

Στηρίζουμε τους νέους, καταργούμε τον κατώτατο υπο-μισθό που έφεραν  οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Στηρίζουμε τους νέους, καταργούμε τον κατώτατο...

Του Μακάριου Β. ΛαζαρίδηΣύμβουλος Επικοινωνίας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η εταιρία γεννήθηκε το 2007. Στην αρχή και με βάση την κείμενη νομοθεσία το ΙΚΤΕΟ λειτούργησε με 2 γραμμές ελέγχου μόνον για Επιβατικά και Φορτηγά με Μ.Β. ≤3.5 τόνους. Έκτοτε προστέθηκαν και η γραμμή για ΜΟΤΟ...

Με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δ. Μπαξεβανάκη πρόκειται να ενταχθούν από την επόμενη σχολική χρονιά στα τμήματα  του «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ – ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ» και οι παρακάτω...

Ο Σύλλογος Ζαχ/στών Βεροίας είχε συνάντηση κατόπιν πρόσκλησης στις 21-3-2018 με τον Σύλλογο Ζαχ/στών Θεσσαλονίκης στα γραφεία τους επί της οδού Κάρμπολα 2.Στην κοινή συνεδρίαση συζητήθηκαν πολλά θέματα που...

Το Ροταριανό Ίδρυμα (The Rotary Foundation) (www.rotary.org) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για την εκπαίδευση σε ζητήματα υδάτων του Delft της Ολλανδίας (ΙΗΕ Delft Institute for Water Education) (https://www.un-ihe.org) προκηρύσσει περιορισμένο αριθμό...