Σαββατοκύριακο συναντήσεων αυτοδιοικητικών και φορέων στο Δημαρχείο Βέροιας

Σαββατοκύριακο συναντήσεων αυτοδιοικητικών και φορέων στο Δημαρχείο Βέροιας

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας 


Το σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης των Περιφερειών της χώρας, οργανώνει η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τους Περιφερειάρχες, μέσα από συνεδριάσεις που διεξάγονται αυτές τις ημέρες.

Για την προετοιμασία του Περιφερειακού Συνεδρίου που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 26-28 Μαρτίου με αντικείμενο την παραγωγική ανασυγκρότηση, συνεδρίασε προχθές η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, όπου έγινε αναλυτική συζήτηση για τη θεματολογία του συνεδρίου, για τις προτάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανά τομέα, αλλά και για τα αιτήματα προς επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας της κυβέρνησης στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τους Αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη της διοίκησης της Περιφέρειας απολογιστικά στοιχεία του έργου, αλλά κυρίως των εκκρεμοτήτων με την κεντρική διοίκηση, προκειμένου με οργανωμένο και τεκμηριωμένο τρόπο να γίνει ένας διάλογος όλων των φορέων με την κυβέρνηση, ο οποίος να έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου, που θα γίνει στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο κ. Τζιτζικώστας επίσης ζήτησε από τους Αντιπεριφερειάρχες που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι Βουλευτές ή Δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές «να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, μέχρι τα τέλη του μήνα, προκειμένου η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απερίσπαστη και απόλυτα αφοσιωμένη, να συνεχίσει να επιτελεί το σημαντικό έργο της και παράλληλα να προχωρήσει το σχεδιασμό της επόμενης κρίσιμης πενταετίας».


Διήμερη ενημερωτική σύσκεψη και στη Βέροια το Σαββατοκύριακο

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής αυτού του Περιφερειακού Συνεδρίου και για τον καλύτερο προγραμματισμό του, διοργανώνεται ενημερωτική σύσκεψη και  στη Βέροια κατά τη διάρκεια όλου του Σαββατοκύριακου  στο κτίριο του Δημαρχείου, με συντονιστή την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και καλεσμένους, εκπροσώπους της Αντιπεριφέρειας, των Δήμων και όλων των Φορέων, όλων των κλάδων του Νομού Ημαθίας.

Οι συνεχείς συσκέψεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλου του Σαββατοκύριακου 10 και 11 Μαρτίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι το βράδυ, για να κατατεθούν και να καταγραφούν τα ζητήματα της Ημαθίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω συναντήσεις: 

Το Σάββατο η πρώτη συνάντηση αφορά την Αντιπεριφέρεια και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν στο Δημαρχείο συναντήσεις με εκπροσώπους των Δήμων Βέροιας και Νάουσας, του Νοσοκομείου και των Υγειονομικών Συλλόγων του Δήμου Αλεξάνδρειας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου, της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών, των Ξενοδόχων και Εστιατόρων, του Χιονοδρομικού Κέντρου, των Οινοποιών, των ΜΜΕ και των ΤΟΕΒ. 

Την Κυριακή οι συναντήσεις ξεκινούν με εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων, των Ποδοσφαιρικών και άλλων Αθλητικών Σωματείων, των Βοοτρόφων και Αιγοπροβατοτρόφων, των Τυροκόμων, των Κρεοπωλών, της Εφορείας Αρχαιοτήτων, των Επαγγελματιών, των Αγροτικών Συλλόγων, των Ζαχαροπλαστών, της ΕΒΖ, των Εκπαιδευτικών και άλλων συλλόγων.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Οι πρωταγωνιστές της Βέροιας στον Μακεδονικό Αγώνα

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Οι πρωταγωνιστές...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος ΜΕΡΟΣ ΙΑ ...

Ειδική συνεδρίαση  του Δημοτικού  Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

Ειδική συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου...

Προς κάθε αρμόδιο - Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην καθημερινότητα

Προς κάθε αρμόδιο - Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην...

Γράφει ο Αναστάσιος ΒασιάδηςΤα δραματικά γεγονότα που...

Κρίσιμοι προσανατολισμοί

Κρίσιμοι προσανατολισμοί

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ.ΧαλκιάΠολλές και ποικίλες...

«Μια φευγαλέα εικόνα»

«Μια φευγαλέα εικόνα»

Του Κώστα ΜίζαΕπιμελητή Ανηλίκων ΒέροιαςΕίναι εύκολο...

«ΠΙΤΣΑΡΙΑ, Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ»!

«ΠΙΤΣΑΡΙΑ, Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ»!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Από την καρδιά στο νου - Ο χορός  των φύλλων

Από την καρδιά στο νου - Ο χορός των φύλλων

Γράφει η Όλγα Κουτμηρίδου - ΜεταξάΤα φύλλα χόρευαν...

Συγκροτήθηκε  η αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Δήμο Βέροιας, «ΠΟΛΙΤΕΣ σε Δράση»

Συγκροτήθηκε η αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ,...

- Ποιοι συμμετέχουν στην κίνηση, που παραμένει ανοιχτή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος ΜΕΡΟΣ ΙΑ      Όλη η Ελληνική ιστορία αποτελεί ένα απέραντο μωσαϊκό με πολύχρωμα πετράδια.  Είναι οι αγώνες των Ελλήνων που υπερασπίστηκαν την πατρική τους γη, τα...

Ειδική συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ψήφιση ή μη...

Γράφει ο Αναστάσιος ΒασιάδηςΤα δραματικά γεγονότα που κυριάρχησαν στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών,  αμαύρωσαν το εορταστικό κλίμα  που διαμορφώνεται εν αναμονή των Χριστουγέννων και  είχαν ως...

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ.ΧαλκιάΠολλές και ποικίλες είναι οι προκλήσεις της σύγχρονης ζωής, φίλοι αναγνώστες. Είναι οι στιγμές κατά τις οποίες ο άνθρωπος μπορεί να παραδοθεί αμαχητί στις προκλήσεις των...