Την αποσύνδεση των δύο νοσοκομείων ζήτησε ο δήμαρχος Νάουσας

Την αποσύνδεση των δύο νοσοκομείων ζήτησε ο δήμαρχος Νάουσας

Για άρνηση γιατρών της Βέροιας να βοηθήσουν έκανε λόγο ο Ν. Κουτσογιάννης


Το ζήτημα του νοσοκομείου απασχόλησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στο πρόσφατο κλείσιμο της παθολογικής λόγω έλλειψης γιατρών και στην άρνηση γιατρών της Βέροιας να βοηθήσουν, επαναφέροντας το αίτημα για αποσύνδεση της μονάδας από το νοσοκομείο Ημαθίας. «Έχει εκλείψει κάθε λόγος διασύνδεσης. Μόνο στα χαρτιά υπάρχει» σημείωσε ο δήμαρχος, ευχόμενος «να μην ζήσουμε ξανά παρόμοιες σκηνές, που στερούν το ισότιμο δικαίωμα των ασθενών στην υγεία».

Πιο δυναμικά μέτρα ζήτησε ο κ. Καραμπατζός, συμφωνώντας με την αποσύνδεση των δύο νοσοκομείων και την ένταξη της μονάδας Νάουσας στη Γ΄ ζώνη. «Είναι πιο φιλική η σημερινή κυβέρνηση στα θέματα αυτά. Να το αξιοποιήσουμε» τόνισε.

Ο κ. Ρίζος αναφέρθηκε στην πρόσφατη προκήρυξη 500 γιατρών για όλη την Ελλάδα και τις 5 θέσεις για τη μονάδα Νάουσας. «Να πιέσουμε για να μην μείνουν στα χαρτιά» πρότεινε.

«Αν υπάρχει βούληση, το νοσοκομείο μπορεί να λειτουργήσει με ή χωρίς διασύνδεση» σχολίασε ο κ. Καρτσιούνης, ενώ απαισιόδοξος για την πορεία και των νέων προκηρύξεων εμφανίστηκε ο κ. Λακηνάνος.


Για το ψήφισμα προέδρων των τοπικών κοινοτήτων στην Επισκοπή 

Στην κυριακάτικη συνάντηση των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων στην Επισκοπή Νάουσας και στο ψήφισμα διαμαρτυρίας τους για την επένδυση φαρμακευτικής κάνναβης αναφέρθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη. 

«Μου προκαλεί θλίψη να δημιουργείται αυτό το πλαίσιο παραπληροφόρησης γύρω από αυτό το θέμα. Είναι ντροπή για εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους να δημιουργούν σύγχυση, χωρίς να σέβονται τον θεσμικό τους ρόλο. Κάποιοι πρόεδροι έπεσαν σε παγίδα, τους εκμεταλλεύτηκαν. Κάποιοι απουσίαζαν, ενώ κάποιοι άλλοι ζήτησαν συνάντηση με τον δήμαρχο πρώτα για να πάρουν θέση. Η αλήθεια θα φανεί και θα θριαμβεύσει έστω και την ύστατη ώρα» σημείωσε ο δήμαρχος, μίλησε για παρωδία και ανάγκη διατήρησης ενός επιπέδου αξιοπρέπειας που δεν πρέπει να χαθεί στον βωμό συμφερόντων. Τέλος τόνισε ότι η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας θα γίνει στην κατάλληλη στιγμή. «Ούτε εκβιαζόμαστε ούτε συρόμαστε από κινήσεις που στερούνται αξιοπρέπειας» είπε κλείνοντας.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άμεσα οι προκηρύξεις για 7.500 μόνιμες προσλήψεις σε Ειδική Αγωγή  & «Βοήθεια στο Σπίτι»

Άμεσα οι προκηρύξεις για 7.500 μόνιμες προσλήψεις σε...

Την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την έκδοση...

«Από το τούνελ της ύφεσης … στο φως της ανάπτυξης»

«Από το τούνελ της ύφεσης … στο φως της ανάπτυξης»

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης*Η Ελλάδα επί των ημερών...

Έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία από κλιμάκια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία από κλιμάκια της...

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και...

Ν.Ε. ΚΙ.ΝΑΛ. ΗΜΑΘΙΑΣ:   Ξεπούλημα!!! 126   ακίνητα στην   Ημαθία   στο Υπερταμείο

Ν.Ε. ΚΙ.ΝΑΛ. ΗΜΑΘΙΑΣ: Ξεπούλημα!!! 126 ακίνητα στην ...

Από τη Ν.Ε. ΚΙ.ΝΑΛ. Ημαθίας δόθηκε η παρακάτω...

Έπεσε το «διατηρητέο» Τουρώνη στην οδό Σοφού  - Χάθηκε ένα ακόμα κομμάτι από την παλιά Βέροια

Έπεσε το «διατηρητέο» Τουρώνη στην οδό Σοφού - Χάθηκε...

Αναμενόμενο ήταν και δεν ξάφνιασε κανέναν από...

Συνεδριάζει την Παρασκευή   η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας 19/9

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Κοινότητα...

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας ...

Επίσκεψη του 2ου  Γυμνασίου Νάουσας στη  Διεθνή Έκθεση  Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη του 2ου Γυμνασίου Νάουσας στη Διεθνή Έκθεση ...

Μια αξέχαστη εμπειρία είχαν οι μαθητές και οι...

24χρονος καλλιεργούσε χασίς στην αυλή του και 23χρονος συνελήφθη για κατοχή κάνναβης

24χρονος καλλιεργούσε χασίς στην αυλή του και 23χρονος...

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την έκδοση προκηρύξεων από το ΑΣΕΠ που θα αφορούν μόνιμες προσλήψεις συνολικά 7.500 ατόμων για την κάλυψη των αναγκών της Ειδικής Αγωγής αλλά και των προγράμματος «Βοήθεια...

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης*Η Ελλάδα επί των ημερών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταγράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης έχει καταστεί ουραγός σε μια Ευρώπη...

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Πάλλα  ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη διενέργεια ελέγχων σε σχολικά λεωφορεία,  με την έναρξη...

Από τη Ν.Ε. ΚΙ.ΝΑΛ. Ημαθίας δόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:«Από τη  πιο μαύρη σελίδα της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, που αφορά στην εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο για 99 χρόνια αρχίζει σιγά...