Παραλειπόμενα   από   το Δημοτικό  Συμβούλιο   Βέροιας 28/3

Παραλειπόμενα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας 28/3

Καρφί Καγκελίδη

Καρφί Αντώνη Καγκελίδη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις τηλεοπτικές εικόνες από τις παρελάσεις στα νησιά.

«Βλέπουμε τώρα ότι είναι παρόντες αυτοί που ήθελαν να καταργήσουν τις παρελάσεις...»  

Πολύπλοκο θέμα χαρακτήρισε ο ίδιος τους δασικούς χάρτες, ζητώντας καλύτερη ενημέρωση για καλύτερη διάχυση της πληροφορίας στους δημότες. Ο δήμαρχος απάντησε ότι η παραπάνω βοήθεια θα δοθεί από την αρμόδια υπηρεσία στο επόμενο διάστημα.


Για τη στάση του ΚΤΕΛ στην  Πιερίων

Στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται καθημερινά στη στάση του ΚΤΕΛ της Πιερίων εξαιτίας αυτοκινήτων που παρκάρουν παντού αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας Σπύρος Κοτσιαντής, ζητώντας λύση σε συνεργασία με την τροχαία.

«Είναι ίσως το φαρδύτερο σημείο της Πιερίων, αλλά καταντάει επικίνδυνος από την ασυδοσία των οδηγών που παρκάρουν και από τις δύο πλευρές και γίνεται πάρα πολύ επικίνδυνος» συμφώνησε αργότερα ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος.


Τόνοι... σχεδόν προεκλογικοί

Σε αρκετά αντιπολιτευτικούς τόνους οι τοποθετήσεις του Αντώνη Μαρκούλη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας τη Δευτέρα. 

«Ασχολείστε με καταγγελίες και μηνύσεις εναντίον πολιτών, με αποτέλεσμα να χάνονται πολλές εργατοώρες για τον δήμο. Στο τέλος της πενταετίας φροντίστε να ενημερώσετε για το πόσα έργα κάνατε και όχι για το πόσες μηνύσεις» σχολίασε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας.«Αν εσείς είστε τόσο λαρτζ στη συκοφαντία, δικαίωμά σας. Εγώ δεν είμαι αναίσθητος συναισθηματικά» του απάντησε ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης.

«Η αντίδραση στο δημοσίευμα είναι προσωπικό θέμα. Δεν μπορεί να έχει ασυλία κάθε εμπαθής και κακοπροαίρετος...» συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου.

Για τη χρήση του δημοτικού σταδίου

Το θέμα της χρήσης του δημοτικού σταδίου για τους δημότες στη σημερινή συγκυρία που η ΠΑΕ είναι εκτός, έφερε εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Αντώνης Μαρκούλης.

«Περιμένουμε γνωμοδότηση από τον νομικό σύμβουλο για τη δυνατότητα έξωσης της ΠΑΕ. Προσωπικά δεν θα απολογηθώ γι’ αυτούς που υπέγραψαν το συμβόλαιο και βάλανε όρους» απάντησε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης. Ο οποίος αναφορικά με τα μισθώματα της ΠΑΕ τόνισε ότι έχει πληρωθεί ποσό 60.000 ευρώ που αφορά τα μισθώματα εκτός από το φετινό.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για να γνωρίσουμε καλύτερα  τους τοπικούς μας Οινοποιούς και Αμπελουργούς

Για να γνωρίσουμε καλύτερα τους τοπικούς μας...

Από 20 μέλη-παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στην ΠΟΠ...

Τι ισχύει στο εξής για την άδεια μητρότητας

Τι ισχύει στο εξής για την άδεια μητρότητας

Τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους...

Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών

Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο καράβι και χρωματιστά...

Χωρίς γιορτή σοκολάτας φέτος η Βέροια

Χωρίς γιορτή σοκολάτας φέτος η Βέροια

Χωρίς…σοκολάτα η Βέροια, αφού οι εκδηλώσεις θα γίνουν...

Η πρόληψη σώζει ζωές …

Η πρόληψη σώζει ζωές …

«Γνωρίζω, Προλαμβάνω, Αντιμετωπίζω, Κερδίζω τη ζωή»,...

Από τη Νορβηγία με αγάπη στη Βέροια,  που τους γοήτευσε!

Από τη Νορβηγία με αγάπη στη Βέροια, που τους γοήτευσε!

Μία φιλία που κρατά χρόνια από τότε που υπηρέτησαν...

Επιστολές στο «Λαό» - Στον «Φρουρό» το δισέλιδο μιας παλιάς εφημερίδας  Κύριε Διευθυντά

Επιστολές στο «Λαό» - Στον «Φρουρό» το δισέλιδο μιας...

Ανταποκρινόμενος σε παράκληση επώνυμου αναγνώστη...

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία από τη ζωή του Αττίκ

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία από τη ζωή του Αττίκ

Από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Παρίσι ήταν ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...