Από 15-20 Ιουνίου το

Από 15-20 Ιουνίου το "veria Baskeball camp " με τον Κώστα Τσαρτσαρή. Συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο.

Για 4η χρονιά διοργανώνεται στην Βέροια το "veria Basketball camp από  τον Βεροιώτη πρώην άσσο Κώστα Τσαρτσαρή και τους συνεργάτες στο ανοικτό 'Αρης Γεωργιάδης¨στην Εληά και στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας στο Μακροχωρι από 15-20 Ιουνίου 2018. Μετέχουν αγόρια και κορίτσια από 6 έως 17 ετών και οι δηλώσεις συμμετοχής είνια μέχρι τις 10-6-2018.

Σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δόθηκε συνέντευξη τύπου παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Βοργιαζίδη του προέδρου του ΚΑΠΑ κ. Διαμάντη, του υπέυθυνου του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου κ. Λαζού αλλά και του εκπροσώπου του ΑΟΚ Βέροιας  κ. Κελεπούρη Νίκου. 

Στην αρχή μίλησε ο Δήμαρχος ο οποίος τόνισε τα εξής 

"Υποδεχόμαστε για 4η συνεχή χρονιά ένα δικό μας παιδί τον Κώστα Τσαρτσαρή ο οποίος είναι  και πάλι έτοιμος να προσφέρει στα δικά μας παιδιά  Οι πειρασμοί είναι μεγάλοι και πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μακριά. Πιστεύουμε στον Αθλητισμό είτε αυτό λέγεται μπάσκετ είτε χαντ μπολ είτε καράτε Πιστεύουμε στον αθλητισμό γιατί μόνο καλά έχει να προσφέρει . Είμαι σίγουρος οτι θα έχουμε και πάλι επιτυχία όπως και τα προηγούμενα χρόνια και στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια όπως στηρίζουμε κάθε άλλη προσπάθεια που αφορά τον αθλητισμό. Πιστεύω επίσης οτι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα και όλα θα πάνε κατ'ευχήν." 

Από την πλευρά του ο διεθνής άσσος Κώστας Τσαρτσαρής δήλωσε τα εξής 

"Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια και παράλληλα να τον ευχαριστήσω και πάλι για την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφερε και τα τρία προηγούμενα χρόνια. Παίρνω την πάσα του Δημάρχου και να πώ ότι στόχος μας είναι να βάλουμε τα παιδιά στον Αθλητισμό. Παρότι προέρχομαι από το μπάσκετ χαίρομαι να βλέπω πολλά παιδιά σε αθλητικούς χώρους και να αποφεύγουν τους διάφορους πειρασμούς που υπάρχουν σήμερα στην κοινωνία μας.  Έστω και στο διάστημα αυτής της εβδομάδας να μπορέσουμε να τους δώσουμε κάποια στοιχεία να γίνουν πρώτα καλύτεροι άνθρωποι και να ακολουθήσουν το άθλημα του μπάσκετ μελλοντικά Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια Χρόνο με τον χρόνο παρουσιάζουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς. Από την πλευρά μας και μεις δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας προσφέροντας πράγματα που έχουμε ζήσει μέσα από την εμπειρία μας στους χώρους του Αθλητισμού και του μπάσκετ και μπορούμε να τα δίνουμε απλόχερα στα παιδιά  Στόχος μας για φέτος είνια να ανέβουμε ένα επίπεδο και να δώσουμε τέτοια στοιχεία και να φύγουν από το κάμπ ποιο ευχαριστημένοι και καλύτεροι μπασκετμπολίστες.  Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τις δύο ομάδες τον Φίλιππο και τον ΑΟΚ Βέροιας, και εύχομαι να τελειώσουμε αυτή την διοργάνωση δίχως απρόοπτα." 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Στέργιος Διαμάντης είπε τα εξής 

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε για 4η χρονιά το κάμπ του Κώστα Τσαρτσαρή, και πιστεύω ότι και φέτος θα γίνει ένα πετυχημένο τουρνουά Πρέπει να πάρουμε τα παιδιά από τις καφετέριες και τα ναρκωτικά.Όμως το θέμα είνια και ποιος θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας να τραβήξει τα παιδιά στον αθλητισμό. Το δήλωσα και πέρσι για΄τι θεωρώ τον Κώστα Τσαρτσαρή οτι καλύτερο έχει βγάλει η πόλη  της Βέροιας στα ομαδικά αθλήματα, αλλά πέρα από αυτό ο Κώστας δεν ήταν μόνο άψογος στα αγωνιστικά του καθήκοντα αλλά και εκτός γηπέδων.Άρα δεν υπάρχει καλύτερος πρεσβευτής να οδηγήσει τα παιδιά μας στον Αθλητισμό." 

Ηλίας Λαζός (Φίλιππος Βέροιας) 

"Πιστεύω οτι είναι  μία ευχάριστη συγκυρία για το μπάσκετ της πόλις μας και του Νομού  να μιλάμε φέτος για επιτυχίες των ομάδων μας αφού τόσο ο Φίλιππος όσο και ο ΑΟΚ αλλά και η Μέλίκη και οι Αετοί είνια μέσα στους στόχους τους. θεωρώ λοιπόν οτι έχουμε μπροστά μας μια μπασκετική αύρα και το καμπ αυτό θα έρθει ως επιστέγασμα μιας καλής χρονιάς για όλους μας Δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ευχάριστο για το μπάσκετ ο ερχομός του Κώστα Τσαρτσαρή και του Μανώλη Παπαμακάριου στην πόλη μας." 

Από την πλευρά του ο Νίκος Κελεπούρης εκ μέρους του ΑΟΚ Βέροιας δήλωσε.

"Καλωσορίζω  τον Κώστα τον Τσαρτσαρή που τον γνώρισα σαν έφορος τότε του Φιλίππου στα ηλικιακά  Χαίρομαι ιδιαίτερα για την πρόοδο του και το μεγαλύτερο σκαλοπάτι που ανέβηκε . Σαν ΑΟΚ Βέροιας μετέχουμε για την επιτυχία του κάμπ γιατί θέλουμε να έρθουν περισσότερα παιδιά στα γήπεδα και όλοι μαζί να πετυχ'αινουμε τους στόχους μας . Θα είμαστε δίπλα για ότι χρειαστεί." 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΚΑΝ. 15 μετάλλια στο χειμερινό πρωτάθλημα Β. Ελλάδας

ΚΑΝ. 15 μετάλλια στο χειμερινό πρωτάθλημα Β. Ελλάδας

Στο χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών Β. Ελλάδας, που...

ΑΠΣ Ρωμιός - Εξετάσεις ανωτέρας ζώνης των τμημάτων Jiu-Jitsu

ΑΠΣ Ρωμιός - Εξετάσεις ανωτέρας ζώνης των τμημάτων...

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του...

O χάλκινος Παραολυμπιονίκης του Ρίο Ζησίδης Δημήτρης, στο

O χάλκινος Παραολυμπιονίκης του Ρίο Ζησίδης Δημήτρης,...

Ο Δημήτρης Ζησίδης τίμησε την Ελλάδα φέρνοντας...

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων η Βάικου Αικατερίνη του ΕΟΣ Νάουσας

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων η Βάικου...

Στην αποστολή με την Εθνική Ομάδα Διάθλου στο JAkuszyce της...

Κύπελλο Ελλάδας ορειβατικού σκι  στα 3-5 Πηγάδια

Κύπελλο Ελλάδας ορειβατικού σκι στα 3-5 Πηγάδια

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3 και 4...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...