Πολλές επιτυχίες το τελευταίο 15νθήμερο για τους αθλητές του Συλλόγου Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας

Πολλές επιτυχίες το τελευταίο 15νθήμερο για τους αθλητές του Συλλόγου Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας

Γεμάτο αγωνιστική δράση ήταν το δεκαπενθήμερο του Πάσχα για τους αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» . Συγκεκριμένα ,εκτός από τον καθιερωμένο κύκλο προπονήσεων του Πάσχα στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης, οι κολυμβητές της Κ.Α.Ν. συμμετείχαν, με σημαντικές διακρίσεις, στο Grand prix 36α Νιόβεια που διοργανώνει η ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη και στους 9ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες που διοργανώνουν τα Δελφίνια στη Πτολεμαϊδα.


Τα αποτελέσματα από τις δύο διοργανώσεις ήταν άκρως ενθαρρυντικά με τους αθλητές να έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και νέα αγωνίσματα, πετυχαίνοντας πολλά νέα ατομικά ρεκόρ, πολλά μετάλλια καθώς και 4 νέα όρια προεθνικής (2 από τη Λαφτσίδου στα 800μ και 200μ ελεύθερο και από τη Σιπητάνου στα 200μ και 400 μικτή) και νέα όρια ΟΠΕΝ από τη Πολύζη στα 200μ πρόσθιο και τον Εξηντάρα στα 200μ μικτή και 1500μ ελεύθερο.  

Αγωνιστική δράση όμως είχαν και οι αθλητές της προαγωνιστικής 22 από τους οποίους έλαβαν μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες Πετρίδεια που διοργάνωσε ο Άρης Θεσσαλονίκης στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Οι αθλήτες δοκιμάστηκαν και σε νέα αγωνίσματα μαζεύοντας 10 χρυσά, 10 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια και πετυχαίνοντας 41 νέα ατομικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα: 

Πρώτη θέση: Ρώσιος Π. -3 μετ., Σαμαράς Γ.-3μετ., Σταμένου Δ -1μετ., Μαυρίδου Χρ.-1μετ., 4χ50 αγ11 (Σαμαράς Γ., Μουρατίδης Α., Μητσιάνης Χ., Ευθυβουλίδης Ν.)-2μετ. 

Δεύτερη θέση: Ράγκας Χρ.-1μετ., Σταμένου Π. -2μετ., Χατζησλάυου Χρ. -2μετ., Μητσιάνης Χρ. -2μετ., Στούκα Ε. -1μετ., 4χ50 κορ 10 (Χατζησλάυου Χρ., Σταμένου Π., Μαυρίδου Χρ., Καραμπινέση Ν., Καραγιάννη Κ.)-2μετ.

Τρίτη θέση: Στούκα Ε.-1μετ., Μαυρίδου Χρ. -1μετ., Θωμαϊδης Ρ. -1μετ., Παρχαρίδου Α.-1μετ., Σιπητάνος Κ.-1μετ.,  Ράγκας Χρ.-1μετ.,  Μητσιάνης Χρ.-1μετ.,  Μουρατίδης Α. -1μετ..

Επίσης συμμετείχαν με πολύ καλές επιδόσεις: Δούμου Σμ., Σταμένου Μ., Μλιάτσιου Στ., Τούμπα Α., Τσιάτσιος Γρ., Καραμίχος Ι. με νέα ατομικά ρεκόρ. 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποτελέσματα του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας από τον 12ο  Γύρο της λίμνης Ιωαννίνων

Αποτελέσματα του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας από τον 12ο ...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23...

Διαβάστε αύριο στην

Διαβάστε αύριο στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" 24/9

Και τώρα το πρωτάθλημα• Η ΒΕΡΟΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ...

Ξεκίνησε η σεζόν στην Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας

Ξεκίνησε η σεζόν στην Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας

Με ξεχωριστό τρόπο ξεκίνησε η νέα κολυμβητική σεζόν...

Δηλώσεις συμμετοχής  για τον 2ο Αριστοτέλειο Δρόμο

Δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο Αριστοτέλειο Δρόμο

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Δήμος Ηρωικής...

Στις 29-30 Σεπτέμβριου η 4η διοργάνωση της Ανάβασης Καστανιάς- Βίντεο

Στις 29-30 Σεπτέμβριου η 4η διοργάνωση της Ανάβασης...

Η Ανάβαση Καστανιάς που διεξάγεται στις 29-30...

Με επιτυχία έγινε  η διοργάνωση του 2ου Αλεξανδρινού Αγώνα Δρόμου την Κυριακή
Οι επιδόσεις των αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας στο 51ο Ράλι ΔΕΘ και στο Drag Racing

Οι επιδόσεις των αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου...

Το "αγωνιστικό" Σαββατοκύριακο πέρασε και οι δύο...

Διαβάστε αύριο στην

Διαβάστε αύριο στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" 17/9

Αρέσει...Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...

ΑΚΟΥ 99.6FM
ΑΚΟΥ 99.6FM

Αγγελίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ο 12ος Γύρος της λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ και οι παράλληλοι αγώνες 5χλμ και 10χλμ.Ο Σύλλογος δρομέων παρόν στο κάλεσμα των Ιωαννίνων συμμετείχε...

Και τώρα το πρωτάθλημα• Η ΒΕΡΟΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ•ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΥΜΙΝΩΝ 1 – 0 Ήλθε ο Βραζιλιάνος  μεσοεπιθετικός Πεδρίνιο“Ντούμπλαραν” τις νίκες τους•ΤΟ 2...

Με ξεχωριστό τρόπο ξεκίνησε η νέα κολυμβητική σεζόν για τα δελφίνια της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» αφού είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν, μετά την προετοιμασία τους στη κατασκήνωση «Ελαιώνες», σε 2...