Πολλές επιτυχίες το τελευταίο 15νθήμερο για τους αθλητές του Συλλόγου Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας

Πολλές επιτυχίες το τελευταίο 15νθήμερο για τους αθλητές του Συλλόγου Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας

Γεμάτο αγωνιστική δράση ήταν το δεκαπενθήμερο του Πάσχα για τους αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» . Συγκεκριμένα ,εκτός από τον καθιερωμένο κύκλο προπονήσεων του Πάσχα στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης, οι κολυμβητές της Κ.Α.Ν. συμμετείχαν, με σημαντικές διακρίσεις, στο Grand prix 36α Νιόβεια που διοργανώνει η ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη και στους 9ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες που διοργανώνουν τα Δελφίνια στη Πτολεμαϊδα.


Τα αποτελέσματα από τις δύο διοργανώσεις ήταν άκρως ενθαρρυντικά με τους αθλητές να έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και νέα αγωνίσματα, πετυχαίνοντας πολλά νέα ατομικά ρεκόρ, πολλά μετάλλια καθώς και 4 νέα όρια προεθνικής (2 από τη Λαφτσίδου στα 800μ και 200μ ελεύθερο και από τη Σιπητάνου στα 200μ και 400 μικτή) και νέα όρια ΟΠΕΝ από τη Πολύζη στα 200μ πρόσθιο και τον Εξηντάρα στα 200μ μικτή και 1500μ ελεύθερο.  

Αγωνιστική δράση όμως είχαν και οι αθλητές της προαγωνιστικής 22 από τους οποίους έλαβαν μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες Πετρίδεια που διοργάνωσε ο Άρης Θεσσαλονίκης στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Οι αθλήτες δοκιμάστηκαν και σε νέα αγωνίσματα μαζεύοντας 10 χρυσά, 10 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια και πετυχαίνοντας 41 νέα ατομικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα: 

Πρώτη θέση: Ρώσιος Π. -3 μετ., Σαμαράς Γ.-3μετ., Σταμένου Δ -1μετ., Μαυρίδου Χρ.-1μετ., 4χ50 αγ11 (Σαμαράς Γ., Μουρατίδης Α., Μητσιάνης Χ., Ευθυβουλίδης Ν.)-2μετ. 

Δεύτερη θέση: Ράγκας Χρ.-1μετ., Σταμένου Π. -2μετ., Χατζησλάυου Χρ. -2μετ., Μητσιάνης Χρ. -2μετ., Στούκα Ε. -1μετ., 4χ50 κορ 10 (Χατζησλάυου Χρ., Σταμένου Π., Μαυρίδου Χρ., Καραμπινέση Ν., Καραγιάννη Κ.)-2μετ.

Τρίτη θέση: Στούκα Ε.-1μετ., Μαυρίδου Χρ. -1μετ., Θωμαϊδης Ρ. -1μετ., Παρχαρίδου Α.-1μετ., Σιπητάνος Κ.-1μετ.,  Ράγκας Χρ.-1μετ.,  Μητσιάνης Χρ.-1μετ.,  Μουρατίδης Α. -1μετ..

Επίσης συμμετείχαν με πολύ καλές επιδόσεις: Δούμου Σμ., Σταμένου Μ., Μλιάτσιου Στ., Τούμπα Α., Τσιάτσιος Γρ., Καραμίχος Ι. με νέα ατομικά ρεκόρ. 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου θα διοργανωθεί στην Βέροια την Κυριακή 3 Μαρτίου

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου θα διοργανωθεί...

Η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία...

Ανέβηκαν... τον 'Γολγοθά' της Λάρισας δρομείς  από την Νάουσα

Ανέβηκαν... τον 'Γολγοθά' της Λάρισας δρομείς από...

Στον 3ο ορεινό αγώνα τρεξίματος στο Γεντίκι trail στην...

Αγωνιστικά νέα του Σαββατοκύριακου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια για τις ομάδες του Βόλει

Αγωνιστικά νέα του Σαββατοκύριακου του ΓΑΣ...

Με τρία μεγάλα παιχνίδια εκτός έδρας θα κυλήσει το...

Πινγκ-Πονγκ: Δυο Νίκες για τον Ο.Ε.Α.Β. Ανδρών στο Πρωτάθλημα Β' Τοπικού

Πινγκ-Πονγκ: Δυο Νίκες για τον Ο.Ε.Α.Β. Ανδρών στο...

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 η ανδρική ομάδα του...

Η ΛΕ.ΜΟ. Βέροιας  έκοψε την βασιλόπιτα

Η ΛΕ.ΜΟ. Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου έγινε η κοπή πίτας της...

Τρίτος ο

Τρίτος ο "Τέτραθλον" Νάουσας στο Εθνικό...

Με επιτυχία και με την συμμετοχή Σωματείων και αθλητών...

Μαρία Ντάνου, Γεωργία Νιμπίτη και Στελλίνα Γιαννακοβίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Seefeld Αυστρία 2019

Μαρία Ντάνου, Γεωργία Νιμπίτη και Στελλίνα...

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για το Seefeld  της...

Στις 19 Μαΐου ο 2ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μνήμης και Θυσίας στην Καστανιά

Στις 19 Μαΐου ο 2ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μνήμης και...

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Αγώνα το Μάιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου , προκηρύσσει  το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019 στο FIGHTING SYSTEM (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ), στο DUO SYSTEM (ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ...

Στον 3ο ορεινό αγώνα τρεξίματος στο Γεντίκι trail στην περιοχή της Λάρισας συμμετείχε την Κυριακή με 7 αθλητές η ομάδα Νάουσα Βέρμιο Trail. Σε ένα χαμηλό βουνό με τις διαδρομές να χαρακτηρίζονται δύσκολες-τεχνικές...

Με τρία μεγάλα παιχνίδια εκτός έδρας θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Το Σάββατο 16-2-2019 και στις 16:00 οι Κορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας αντιμετωπίζουν τις κορασίδες του ΑΣ Ποσειδώνα...