«Καθάρισε» στο β' ημίχρονο  η Πυλαία 30-22 τον Ζαφειράκη Νάουσας

«Καθάρισε» στο β' ημίχρονο η Πυλαία 30-22 τον Ζαφειράκη Νάουσας

Τη νίκη με 30-22 πανηγύρισε ο ΑΕΣΧ Πυλαίας επι του Ζαφειράκη Νάουσας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι-οφ του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών κάνοντας το 1-0.  Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στη Νάουσα όπου με πιθανή νίκη η Πυλαία θα περάσει στον τελικό των πλέι-οφ.


Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες ήταν χέρι-χέρι καθ’όλη τη διάρκεια του. Μετά το πρώτο 20 λεπτο η ομάδα της Πυλαίας κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά της τάξεως των τριών τερμάτων και πήγε στα αποδυτήρια με το υπερ της 11-9.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ζαφειράκης παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό του πρώτου μέρους και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Πυλαία να ανοίξει ακόμη περισσότερο τη διαφορά. Τσεσμετζίδης από τα εξτρεμ και Ιλερής από το ίντερ συνέβαλαν τα μέγιστα στο να πάρει μια διαφορά ασφαλείας.

Έτσι το παιχνίδι στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη που ζητούσαν. Πλέον χρειάζονται ακόμη μια και αν την πετύχουν την Τετάρτη στην έδρα του Ζαφειράκη θα περάσουν στον μεγάλο τελικό των πλεί-οφ.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 30-22

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-3, 5-4, 6-5, 9-6, 11-9 (ημχ.) 14-10, 18-11, 22-14, 26-17, 29-18, 30-22

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Παναγιώτης Γούσιος): Μάτοβιτς  5, Κουκμίσης 5, Ανανιάδης 2, Πετρίδης, Τοκατζόγλου 2, Γιαννακίδης, Τσεσμετζίδης 5, Ανθομελίδης, Ιλερής 9, Παπαγεωργίου 1, Ζαφείρης 1, Αντωνιάδης, Ορφανουδάκης, Αλατσατιανός, Ελέτα, Αλεξανδρίδης.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Γιώργος Γιούπης)Βλάχος 2, Πίτος, Θεοδωρόπουλος 5, Διδασκάλου 2, Ρότζιος, Αρβανιτίδης, Παντελίδης 2, Τζουβάρας, Κορώνας Κ. 3, Τσιγαρίδας 3, Καραμπέλκος 3, Δεληχρήστος Θ 1, Δεληχρήστος Α., Κορώνας Θ. 1, Μπουμπουλέντρας, Τσαγκέρας.

Διαιτητές: Μπέτμαν-Τζαφερόπουλος, Δίλεπτα: 6-5, Πέναλτι: 3/3-2/3

Γιώργος Γιούπης." Πληρώσαμε το κακό β' ημίχρονο "

Στο γεγονός πως η ομάδα του έκανε κακό δεύτερο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας και την ήττα του Ζαφειράκη ο τεχνικός της ομάδας της Νάουσας Γιώργος Γιούπης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Στο σημερινό παιχνίδι πληρώσαμε το κακό μας δεύτερο ημίχρονο. Ενώ στο πρώτο μέρος σταθήκαμε καλά δεν παρουσιάσαμε ανάλογο πρόσωπο και στο δεύτερο μέρος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι τελείως διαφορετικό. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και να φέρουμε τη σειρά και πάλι εδώ. Έχουμε ελπίδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλικαρίσια κέρδισε ο Ζαφειράκης  τον Δούκα στην Αθήνα

Παλικαρίσια κέρδισε ο Ζαφειράκης τον Δούκα στην Αθήνα

Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο Ζαφειράκης στην Αθήνα, την...

Με Εθνικό Κοζάνης ξεκινούν την προσπάθεια ανόδου τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Με Εθνικό Κοζάνης ξεκινούν την προσπάθεια ανόδου τα...

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Β' φάσης του...

Ήττα στα... σημεία για τον Φέρωνα Βέροιας στις Συκιές

Ήττα στα... σημεία για τον Φέρωνα Βέροιας στις Συκιές

Την ήττα με 30-28 γνώρισε ο Φέρωνας Βέροιας στις Συκιές...

Άνετο πέρασμα από την Κέρκυρα και πρόκριση για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Άνετο πέρασμα από την Κέρκυρα και πρόκριση για τα...

Εύκολο ήταν το πέρασμα του Φιλίππου Βέροιας από την...

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πάλεψε αλλά έχασε από την ισχυρή ΑΕΚ ο Ζαφειράκης

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πάλεψε αλλά έχασε από την ισχυρή ΑΕΚ ο...

Πάλεψε απέναντι στην ισχυρή ΑΕΚ ο Ζαφειράκης Νάουσας,...

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Ζαφειράκης, με Εκμάθηση ο Φέρωνας - Στην Κέρκυρα τα κορίτσια του Φιλίππου

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Ζαφειράκης, με Εκμάθηση ο Φέρωνας...

Ανακοινώθηκε από την ΟΧΕ το πρόγραμμα της ερχόμενης...

Αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ στην Πιερία

Αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ στην Πιερία

Στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2024 ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης...

Έλενα Κερλίδη. Μια κυπελλούχος ανάμεσά μας!

Έλενα Κερλίδη. Μια κυπελλούχος ανάμεσά μας!

Κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα χαντ-μπολ του ΠΑΟΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...