Νοσταλγία 2018. Οι Μορφές κέρδισαν με σκορ 43-47 την  Θύελλα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και οι nJOYers κέρδισαν με 54-60 τους Φούφουτος στο γήπεδο της Εληας .

Νοσταλγία 2018. Οι Μορφές κέρδισαν με σκορ 43-47 την Θύελλα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και οι nJOYers κέρδισαν με 54-60 τους Φούφουτος στο γήπεδο της Εληας .

Την Δευτέρα 21 Μαΐου συνεχίστηκε η αγωνιστική του Νοσταλγία μοιρασμένη σε δυο γήπεδα ελεώ καιρού . Δυο ντέρμπι όπως εξελίχθηκαν που βρήκαν νικητές τους πιο συγκεντρωμένους στο τέλος!



Οι Μορφές κέρδισαν με σκορ 43-47 την αξιόμαχη Θύελλα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και οι nJOYers κέρδισαν με 54-60 τους Φουφουτος στο γήπεδο της Εληας .

Παρθενική εμφάνιση για τις νέες Μορφές του Σκουμπόπουλου με πολλές μεταγραφές και άριστο κλίμα το οποίο φρόντισαν να δείξουν και στο παρκέ ! Ο Τρυγώνης έδωσε το έναυσμα για την νίκη με το πρώτο τρίποντο του αγώνα , ο Τζιουμάκης έτρεχε σαν βέλος και ο γίγαντας Παπαστεργίου σκέπασε το καλάθι . Άνθρωπος του αγώνα ο εκτελεστής Τσιούντας που κέρασε << τρίποντα >> τους αντιπάλους λόγω ονομαστικής εορτής !!

Νωθρά ξεκίνησε η αρμάδα του Κονδωνη αλλά στην συνέχεια κατάφερε μα ισορροπήσει το παιχνίδι ! Έκανε μια ύστατη προσπάθεια να κλέψει την νίκη στο τέλος , αλλά μετά από δυο διαδοχικά λάθη στις τελευταίες επιθέσεις έχασε την ευκαιρία για να έχει το απόλυτο στις νίκες . Ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο ο Μονας έκανε πάρτι στην αντίπαλη άμυνα , καταιγιστικός ο Χατζηπαυλιδης έδειξε ότι φέτος είναι η χρόνια του και σίφουνας ο Αργύρης Γκοντόπουλος που όμως δεν ήταν αρκετοί για την ανατροπή .

ΘΥΕΛΛΑ : Πιπερίδης , Κονδωνης 3(1), Γκοντοπουλος 7 (1), Ζαλωνης , Πεχλιβανίδης , Χατζηπαυλιδης 15, Μουρατιδης 6(1), Μονας 9, Βαρβερης , Τσεγκος 3(1), Μπαμπαλης

ΜΟΡΦΕΣ : Ανδρεου 3, Κολιός 2, Χριστοφοριδης 6, Μαυροπουλος 2, Τζιουμακης 8, Καραμιχος 5, Χριστοδουλιδης 1, Τριγωνης 7(1), Τσιούντας 6(2), Σκουμποπουλος , Παπαστεργίου 3, Χατζηκυριακίδης 4.

Το δεύτερο βραδινό παιχνίδι δεν ήταν για καρδιακούς , με πολλές εναλλαγές στο σκορ οι nJOYers με έναν σούπερ Κανελλιδη να μεταμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να υπερισχύσουν . Ο Μαρτος εκτελούσε τρίποντες βόμβες από όπου βρισκόταν , ο Λαφάρας έτρεχε ασταμάτητα και ο Γκίνης έδωσε ανάσες σε δύσκολα σημεία καταφέρνοντας να πάρουν το δεύτερο ροζ φύλλο σε αντίστοιχα παιχνίδια .

Στην αντίπερα όχθη οι Φουφουτος με ακόμη έναν εορτάζοντα τον αρχηγό Μωυσιαδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγούνταν στο ημίχρονο με σκορ 28-26 . Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο η κούραση και λίγο η αστοχία σε συνδυασμό με την ευστοχία των αντιπάλων επέφεραν την ήττα . Άπιαστος ο Νικολοπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι κρατούσε όρθια την ομάδα , καλαθομηχανη και ακούραστος ο Παπαδόπουλος , κέρβερος στην άμυνα με πολλές άσιστ στο ενεργητικό του ο Λαζαρου .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Παπαδόπουλος 19 (2), Αμοιριδης 4, Νικολοπουλος 23(2), Στεργιοπουλος 1, Σαράφης 4, Μουτιδης, Καλαντζοπουλος, Τσαμητρος 2, Λαζαρου , Μιχαηλιδης 1 .

nJOYers: Αμιτζογλου , Τσιγκογιαννης , Πουλτσιδης , Γκίνης 2, Μπουτζολας 2, Λαφάρας 6(1), Μαρτος 13(3), Κανελλιδης Ν. 29(5), Κωτσακης 8, Μουρατιδης , Κανελλιδης .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...