Τίμησε τον Σάββα Θώμογλου Παγκόσμιο πρωταθλητή στην Γυμνασιάδα Κολύμβησης η διευθύντρια Εκπαίδευσης

Τίμησε τον Σάββα Θώμογλου Παγκόσμιο πρωταθλητή στην Γυμνασιάδα Κολύμβησης η διευθύντρια Εκπαίδευσης

Τιμητική πλακέτα στον μαθητή του 4ου ΓΕΛ Βέροιας Σάββα Θώμογλου απέμεινε μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα τη Δευτέρα 21 Μαΐου η διευθύντρια Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας Αναστασία Μαυρίδου, συνοδευόμενη  από ολόκληρη την Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης. Θυμίζουμε ότι ο Σάββας τίμησε το σχολείο του, την Ημαθία και την Ελλάδα κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο στην κολύμβηση στην Παγκοσμία Γυμνασιάδα που διεξήχθη πρόσφατα στο Μαρόκο.«Ευχόμαστε ο Σάββας να αποκτήσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και να γίνει λαμπρό παράδειγμα στα μικρά παιδιά της Ημαθίας, που ειδικά τώρα γνωρίζουν από κοντά και μέσα από το σχολείο τους το μάθημα της κολύμβησης» αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

 

         Βράβευση και άλλων διακριθέντων αθλητών

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών του σχολείου οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στους αθλητικούς στίβους κατά τη σχολική χρονιά που διανύουμε. Την απονομή των μεταλλίων και των επάθλων έκανε η κ. Μαυρίδου, η οποία συνοδευόταν από τους Υπεύθυνους του Τμήματος Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης κυρίους Καμπουρίδη Χαρίλαο και Μπλατσιώτη  Χρήστο.

Στην εκδήλωση τους γονείς των μαθητών εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου κ. Γρηγοριάδου Αικατερίνη. Πριν τη απονομή ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γκανάς Απόστολος συνεχάρη τους κυρίους Καμπουρίδη και Μπλατσιώτη για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι σχολικοί  αθλητικοί αγώνες, και παρότρυνε τους μαθητές να συνδυάζουν τα μαθήματα τους με τη σωματική άσκηση. Η κυρία Μαυρίδου ακολούθως τόνισε τα οφέλη από την  ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό και τη συμβολή του στη διαμόρφωση της προσωπικότητας τους. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν:

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης Στάμος Αναστάσιος, που κατέκτησε τη 2η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες  που έγιναν στη Λαμία στα 10.000 μέτρα βάδην, ο οποίος παράλληλα έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις  σε διασυλλογικούς και βαλκανικούς αγώνες.

Ο μαθητής της Β΄ τάξης Λαζόπουλος Παναγιώτης,  που ανακηρύχθηκε 1ος στην κατηγορία του στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα “Open Series” στο άθλημα του καράτε.

Η ομάδα μπάσκετ του Σχολείου, που ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Ημαθίας στους Σχολικούς Αγώνες

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας εξαίρει  τη συμβολή  του καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου κ. Πασχούλα Κωνσταντίνου στις προσπάθειες των μαθητών μας, συγχαίρει  τους διακριθέντες μαθητές  και τους εύχεται περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.


Τον Σάββα Θώμογλου βράβευσε και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας


 Ο Βεροιώτης πρωταθλητής Σάββας Θώμογλου (1η θέση στην κολύμβηση 200 μ. πρόσθιο) ήταν ανάμεσα στους πέντε βραβευθέντες μαθητές από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, για τους μαθητές που διακρίθηκαν στην πρόσφατη Παγκόσμια Γυμνασιάδα.

Η βράβευση έγινε από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα στην αρχή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας (ο Σάββας Θώμογλου φαίνεται στο βάθος). Οι πέντε Βορειοελλαδίτες αθλητές συνέβαλαν ώστε η Ελλάδα να κατακτήσει την πρώτη θέση σε μετάλλια στη διοργάνωση και να είναι πρώτη στη γενική κατάταξη μεταλλίων για πρώτη φορά στην ιστορία της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας.
Οι βραβευθέντες μαθητές είναι:
1. Αρκάδιος Γεώργιος Ασπρουγάλης (1η θέση στην κολύμβηση 50 μ. και 100 μ. πρόσθιο)
2. Σάββας Θώμογλου (1η θέση στην κολύμβηση 200 μ. πρόσθιο)
3. Μαρία Χατζή (3η θέση στην κολύμβηση 200 μ. μικτή ατομική)
4. Δημήτρης Μούτσος (7η θέση στην κολύμβηση 200 μ. μικτή ατομική)
5. Ελένη Πριμετάκη (9η θέση στην κολύμβηση 200 μ. πρόσθιο).

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία έγινε  η διοργάνωση του 2ου Αλεξανδρινού Αγώνα Δρόμου την Κυριακή
Οι επιδόσεις των αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας στο 51ο Ράλι ΔΕΘ και στο Drag Racing

Οι επιδόσεις των αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου...

Το "αγωνιστικό" Σαββατοκύριακο πέρασε και οι δύο...

Διαβάστε αύριο στην

Διαβάστε αύριο στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" 17/9

Αρέσει...Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...

Το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας Βέροιας για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας Βέροιας για το...

Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής για το Σάββατο 15/9...

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 2ος...

Διαβάστε αύριο στην ΚΕΡΚΙΔΑ 10/9

Διαβάστε αύριο στην ΚΕΡΚΙΔΑ 10/9

Διαβάστε αύριο στην ΚΕΡΚΙΔΑ

Στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 ο 7ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

Στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 ο 7ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του 7ου...

Με τις ευχές και την στήριξη του Δήμου Βέροιας οι Κελεπούρης και Ιωαννίδου στην μακρινή Αργεντινή

Με τις ευχές και την στήριξη του Δήμου Βέροιας οι...

Τους νεαρούς αθλητές στίβου, Ελένη Ιωαννίδου και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Η ερασιτεχνική αθλητική ομάδα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ συνδιοργάνωσε με τη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας τον 2ο Αλεξανδρινό Αγώνα Δρόμου 5 & 10χλμ καθώς το Gidas Fun Run 1000m για μικρά και μεγάλα...

Το "αγωνιστικό" Σαββατοκύριακο πέρασε και οι δύο αγώνες, όπου έλαβαν μέρος αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας, στεύθηκαν με επιτυχία!- 51ο Ραλι ΔΕΘO Γιάννης Κωνσταντινίδης οδήγησε το Citroen ZX στην 4η...

Αρέσει...Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ 4-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΕΒΔΟΜΗ ΝΙΚΗ ΣΕ 8 ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ• ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΑ ΛΕΦΙΔΗ• Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ΕΓΙΝΕ 58...