Με αλλαγές στους όρους συμμετοχής το 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας

Με αλλαγές στους όρους συμμετοχής το 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας

Στις 29 Ιουνίου ξεκινά το 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου.  Μέσα στο μοναδικού κάλους άλσος του Αγίου Νικολάου, οι λάτρεις της καλαθοσφαίρισης θα μπορέσουν να συναγωνιστούν με τους καλύτερους απολαμβάνοντας τη μοναδικότητα ενός αγώνα basket σε ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της Ελλάδας.
Η  κλήρωση του 6ου θερινού τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας έχει ορισθεί για την Τετάρτη 27 Ιουνίου και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 29 Ιουνίου.

Το τουρνουά διοργανώνεται υπό την αιγίδα του τμήματος μπάσκετ του Ζαφειράκη, σε συνεργασία με το αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου.Με αλλαγές στους όρους συμμετοχής έρχεται το 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας που θα διεξαχθεί  Οι υπεύθυνοι του τουρνουά θέλοντας να βελτιώνουν κάθε χρόνο τις παροχές και τις υπηρεσίες που παρέχονται προχώρησαν σε μια σειρά αλλαγών ώστε να γίνει πιο εύκολος ο τρόπος συμμετοχής ομάδων στο τουρνουά.

Ακολουθούν οι Όροι συμμετοχής καθώς και το έντυπο συμμετοχής στο 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ

1. Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ από 10 έως 12 άτομα. Ομάδα που δεν συμπληρώνει στην κατάθεση συμμετοχής της, τον ελάχιστο αριθμό που προβλέπεται, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά.

2. Δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ομάδα έχουν ΑΥΣΤΗΡΑ 3 παίκτες εν ενεργεία αθλητές από τους οποίους οι 2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα την ώρα του αγώνα. Εν ενεργεία θεωρείται αθλητής ο οποίος κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-18 κατείχε δελτίο καλαθοσφαιριστή και είχε λάβει χρόνο συμμετοχής σε τουλάχιστον 1 επίσημο αγώνα. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει την τυχόν παραπάνω συμμετοχή σε επίσημους αγώνες κάποιου αθλητή. Παίκτες γεννηθέντες από το 2001 ως 2003 δεν θεωρούνται εν ενεργεία. Επίσης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά παίκτες γεννηθέντες από το 2004 και πάνω.

3. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ΔΕΝ επιτρέπεται αλλαγή του roster των ομάδων για κανέναν απολύτως λόγο, ακόμα και υγείας. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί κατόπιν ενημέρωσης των διοργανωτών τουλάχιστον μέχρι την ημέρα της κλήρωσης των αγώνων. Ομάδα που θα παρουσιασθεί σε αγώνα με οποιαδήποτε παράνομη αλλαγή στο roster μηδενίζεται αυτομάτως στον συγκεκριμένο αγώνα.

4. Ο χρόνος είναι 4 δεκάλεπτα στα οποία ο χρόνος μπάσκετ θα ισχύει μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο της 4ης περιόδου. Στην υπόλοιπη διάρκεια του κάθε αγώνα ο χρόνος σταματά μόνο κατά την εκτέλεση των ελευθέρων βολών ή όπου αλλού κρίνουν σκόπιμο οι διαιτητές. Οι μοναδικοί αγώνες που διεξάγεται με χρόνο μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του, είναι οι τελικοί (μικρός και μεγάλος) της διοργάνωσης.

5. Ομάδα που θα προσέρχεται με 4 άτομα και κάτω μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο μηδενισμός ισχύει αυτόματα και αν ομάδα παρουσιασθεί στο γήπεδο με αργοπορία πέραν των 15 λεπτών. Με τον μηδενισμό η ομάδα χάνει τον αγώνα με 20-0 και δεν παίρνει ούτε και τον 1 βαθμό της ήττας.

6. Η κάθε ομάδα πρέπει να φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε στολή είτε μπλουζάκι είτε t-shirt είτε φανέλα, ιδίου χρώματος, το οποίο θα έχει και αριθμό στο πίσω μέρος. Στο έντυπο συμμετοχής θα πρέπει εξ αρχής κάθε ομάδα να δηλώσει το επίσημο χρώμα της φανέλας που θα φορεί αλλά και τα νούμερο του κάθε αθλητή. Σε περίπτωση που δύο ομάδες που αγωνίζονται αντίπαλες έχουν το ίδιο χρώμα, η ομάδα που αναγράφεται ως γηπεδούχος στο φύλλο αγώνα, υποχρεούται να φορέσει «διακριτικά», που θα τους προμηθεύει η οργανωτική επιτροπή.

7. Το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά θα καθορισθεί ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΙ

1. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ ανά ομάδα και είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το ποσό που της αντιστοιχεί στους διοργανωτές ως την ημέρα της κλήρωσης. Ομάδα που δεν θα έχει καταβάλει το αντίστοιχο τίμημα θα μηδενίζεται σε κάθε αγώνα της έως ότου εξοφλήσει το ποσό που της αναλογεί.

2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.

3. Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους Γρηγόριο Σκουλαριώτη, Σταύρο Ζιάννη, Ηρακλή Τούφα και Αθανάσιο Πουρλίδα και είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για την λήψη αποφάσεων που αφορούν ζητήματα που τυχόν προκύψουν όσον αφορά το τουρνουά.

ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

1. Βρίσιμο τιμωρείται αυτομάτως με τεχνική ποινή και παίκτης που θα τιμωρηθεί με 2 τεχνικές ποινές αποβάλλεται. Καθώς επίσης παίκτης που θα τιμωρηθεί με 1 τεχνική ποινή και 1 αντιαθλητικό φάουλ ή με 2 αντιαθλητικά φάουλ αποβάλλεται. Σε περίπτωση εντελώς αντιαθλητικής και επιθετικής συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή ή διαιτητή κτλ, η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει και από επόμενο αγώνα της ομάδας του.

2. Κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να δηλώσει 2 άτομα ως προπονητές-αρχηγούς, οι οποίοι θα είναι οι μόνοι που θα έχουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας προπονητής σε μία ομάδα. Εννοείται πως μπορούν ταυτόχρονα να είναι και παίκτες της ομάδας.

3. Στο έντυπο συμμετοχής θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο του κάθε αθλητή, αριθμός φανέλας του και έτος γέννησης αυτού. Τα έντυπα συμμετοχής θα σταλούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση zafeirakisb.c@gmail.com ή χειρόγραφα από έντυπο που θα βρείτε στο αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου, στο λογιστικό γραφείο του Αθανάσιου Πουρλίδα και στο κυλικείου του κλειστού γυμναστηρίου Νάουσας. Μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018. Τα έντυπα μπορούν να δοθούν και μετά από επικοινωνία με τους υπεύθυνους του τουρνουά 6936716460 (Θανάσης Π.) 6980040420 (Γρηγόρης Σ.) 6938997206-(Ηρακλής Τ.) 6945410902 (Σταύρος Ζ. )

Επίσης ΔΕΝ επιτρέπεται καμία αλλαγή σε νούμερο φανέλας από τη στιγμή αποστολής του εντύπου και ως το τέλος του τουρνουά. Παίκτης που θα παρουσιασθεί με διαφορετικό νούμερο από το δηλωθέν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δ.Σ του ΑΟΚ Βέροιας ευχαριστεί τους χορηγούς της ομάδας

Το Δ.Σ του ΑΟΚ Βέροιας ευχαριστεί τους χορηγούς της...

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ αισθάνεται...

Ο ΑΟΚ Βέροιας τίμησε τον πρωταθλητή Ευρώπης Ημαθιώτη Δημήτρη Ιτούδη

Ο ΑΟΚ Βέροιας τίμησε τον πρωταθλητή Ευρώπης Ημαθιώτη...

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΟΚ Βέροιας παρευρέθη στην...

O Φίλιππος Βέροιας τίμησε τον Δημήτρη Ιτούδη

O Φίλιππος Βέροιας τίμησε τον Δημήτρη Ιτούδη

Τον Δημήτρη Ιτούδη, φετινό νικητή της Euroleague με την...

Το δώρο των Αετών Βέροιας στον Δημήτρη Ιτούδη  από τον πρέοδρο Σίμο Γαβριηλίδη

Το δώρο των Αετών Βέροιας στον Δημήτρη Ιτούδη από τον...

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο ανοικτό γυμναστήριο Άρης...

Με την παρουσία του Δημήτρη  Ιτούδη έπεσε η αυλαία της πρώτης περιόδου του Veria Basketball Camp 2019

Με την παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη έπεσε η αυλαία της...

Ολοκληρώθηκε  το απόγευμα του Σαββάτου (22/6) στο...

Συνεχίζει στους Αετούς Βέροιας ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Συνεχίζει στους Αετούς Βέροιας ο Δημήτρης...

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει την ανανέωση...

Τελετή Λήξης του Veria Basketball Camp με τον Δημήτρη Ιτούδη πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ

Τελετή Λήξης του Veria Basketball Camp με τον Δημήτρη Ιτούδη...

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ημαθιώτης (...

Νοσταλγία 2019  Νίκη των Oklaχώμα 72-56 τις Μορφές

Νοσταλγία 2019 Νίκη των Oklaχώμα 72-56 τις Μορφές

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο της Εληας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...

Μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και τον αγώνα λιγότερο που έχει ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας αν νικήσει περνάει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας Αναλυτικά τα αποτελέσματα :Κεραυνός Άσπρου – ΑΓΕ Πιερίας  65-88Αετός...