Με αλλαγές στους όρους συμμετοχής το 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας

Με αλλαγές στους όρους συμμετοχής το 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας

Στις 29 Ιουνίου ξεκινά το 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου.  Μέσα στο μοναδικού κάλους άλσος του Αγίου Νικολάου, οι λάτρεις της καλαθοσφαίρισης θα μπορέσουν να συναγωνιστούν με τους καλύτερους απολαμβάνοντας τη μοναδικότητα ενός αγώνα basket σε ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της Ελλάδας.
Η  κλήρωση του 6ου θερινού τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας έχει ορισθεί για την Τετάρτη 27 Ιουνίου και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 29 Ιουνίου.

Το τουρνουά διοργανώνεται υπό την αιγίδα του τμήματος μπάσκετ του Ζαφειράκη, σε συνεργασία με το αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου.Με αλλαγές στους όρους συμμετοχής έρχεται το 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας που θα διεξαχθεί  Οι υπεύθυνοι του τουρνουά θέλοντας να βελτιώνουν κάθε χρόνο τις παροχές και τις υπηρεσίες που παρέχονται προχώρησαν σε μια σειρά αλλαγών ώστε να γίνει πιο εύκολος ο τρόπος συμμετοχής ομάδων στο τουρνουά.

Ακολουθούν οι Όροι συμμετοχής καθώς και το έντυπο συμμετοχής στο 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ

1. Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ από 10 έως 12 άτομα. Ομάδα που δεν συμπληρώνει στην κατάθεση συμμετοχής της, τον ελάχιστο αριθμό που προβλέπεται, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά.

2. Δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ομάδα έχουν ΑΥΣΤΗΡΑ 3 παίκτες εν ενεργεία αθλητές από τους οποίους οι 2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα την ώρα του αγώνα. Εν ενεργεία θεωρείται αθλητής ο οποίος κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-18 κατείχε δελτίο καλαθοσφαιριστή και είχε λάβει χρόνο συμμετοχής σε τουλάχιστον 1 επίσημο αγώνα. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει την τυχόν παραπάνω συμμετοχή σε επίσημους αγώνες κάποιου αθλητή. Παίκτες γεννηθέντες από το 2001 ως 2003 δεν θεωρούνται εν ενεργεία. Επίσης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά παίκτες γεννηθέντες από το 2004 και πάνω.

3. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ΔΕΝ επιτρέπεται αλλαγή του roster των ομάδων για κανέναν απολύτως λόγο, ακόμα και υγείας. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί κατόπιν ενημέρωσης των διοργανωτών τουλάχιστον μέχρι την ημέρα της κλήρωσης των αγώνων. Ομάδα που θα παρουσιασθεί σε αγώνα με οποιαδήποτε παράνομη αλλαγή στο roster μηδενίζεται αυτομάτως στον συγκεκριμένο αγώνα.

4. Ο χρόνος είναι 4 δεκάλεπτα στα οποία ο χρόνος μπάσκετ θα ισχύει μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο της 4ης περιόδου. Στην υπόλοιπη διάρκεια του κάθε αγώνα ο χρόνος σταματά μόνο κατά την εκτέλεση των ελευθέρων βολών ή όπου αλλού κρίνουν σκόπιμο οι διαιτητές. Οι μοναδικοί αγώνες που διεξάγεται με χρόνο μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του, είναι οι τελικοί (μικρός και μεγάλος) της διοργάνωσης.

5. Ομάδα που θα προσέρχεται με 4 άτομα και κάτω μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο μηδενισμός ισχύει αυτόματα και αν ομάδα παρουσιασθεί στο γήπεδο με αργοπορία πέραν των 15 λεπτών. Με τον μηδενισμό η ομάδα χάνει τον αγώνα με 20-0 και δεν παίρνει ούτε και τον 1 βαθμό της ήττας.

6. Η κάθε ομάδα πρέπει να φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε στολή είτε μπλουζάκι είτε t-shirt είτε φανέλα, ιδίου χρώματος, το οποίο θα έχει και αριθμό στο πίσω μέρος. Στο έντυπο συμμετοχής θα πρέπει εξ αρχής κάθε ομάδα να δηλώσει το επίσημο χρώμα της φανέλας που θα φορεί αλλά και τα νούμερο του κάθε αθλητή. Σε περίπτωση που δύο ομάδες που αγωνίζονται αντίπαλες έχουν το ίδιο χρώμα, η ομάδα που αναγράφεται ως γηπεδούχος στο φύλλο αγώνα, υποχρεούται να φορέσει «διακριτικά», που θα τους προμηθεύει η οργανωτική επιτροπή.

7. Το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά θα καθορισθεί ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΙ

1. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ ανά ομάδα και είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το ποσό που της αντιστοιχεί στους διοργανωτές ως την ημέρα της κλήρωσης. Ομάδα που δεν θα έχει καταβάλει το αντίστοιχο τίμημα θα μηδενίζεται σε κάθε αγώνα της έως ότου εξοφλήσει το ποσό που της αναλογεί.

2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.

3. Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους Γρηγόριο Σκουλαριώτη, Σταύρο Ζιάννη, Ηρακλή Τούφα και Αθανάσιο Πουρλίδα και είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για την λήψη αποφάσεων που αφορούν ζητήματα που τυχόν προκύψουν όσον αφορά το τουρνουά.

ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

1. Βρίσιμο τιμωρείται αυτομάτως με τεχνική ποινή και παίκτης που θα τιμωρηθεί με 2 τεχνικές ποινές αποβάλλεται. Καθώς επίσης παίκτης που θα τιμωρηθεί με 1 τεχνική ποινή και 1 αντιαθλητικό φάουλ ή με 2 αντιαθλητικά φάουλ αποβάλλεται. Σε περίπτωση εντελώς αντιαθλητικής και επιθετικής συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή ή διαιτητή κτλ, η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει και από επόμενο αγώνα της ομάδας του.

2. Κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να δηλώσει 2 άτομα ως προπονητές-αρχηγούς, οι οποίοι θα είναι οι μόνοι που θα έχουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας προπονητής σε μία ομάδα. Εννοείται πως μπορούν ταυτόχρονα να είναι και παίκτες της ομάδας.

3. Στο έντυπο συμμετοχής θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο του κάθε αθλητή, αριθμός φανέλας του και έτος γέννησης αυτού. Τα έντυπα συμμετοχής θα σταλούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση zafeirakisb.c@gmail.com ή χειρόγραφα από έντυπο που θα βρείτε στο αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου, στο λογιστικό γραφείο του Αθανάσιου Πουρλίδα και στο κυλικείου του κλειστού γυμναστηρίου Νάουσας. Μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018. Τα έντυπα μπορούν να δοθούν και μετά από επικοινωνία με τους υπεύθυνους του τουρνουά 6936716460 (Θανάσης Π.) 6980040420 (Γρηγόρης Σ.) 6938997206-(Ηρακλής Τ.) 6945410902 (Σταύρος Ζ. )

Επίσης ΔΕΝ επιτρέπεται καμία αλλαγή σε νούμερο φανέλας από τη στιγμή αποστολής του εντύπου και ως το τέλος του τουρνουά. Παίκτης που θα παρουσιασθεί με διαφορετικό νούμερο από το δηλωθέν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προπονητής Ακαδημιών μπάσκετ του Φιλίππου ο Θοδωρής Τσάτσας

Προπονητής Ακαδημιών μπάσκετ του Φιλίππου ο Θοδωρής...

Το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώνει την...

Μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι με Εθνικό για τον Φίλιππο Βέροιας για το κύπελλο

Μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι με Εθνικό για τον Φίλιππο...

Μετά την πρόκριση επί του Μακεδονικού στον εκτός έδρας...

Η συνεργασία των Αετών Βέροιας με την Μόρφη Γερασίμου και το τεχνικό τιμ της Ακαδημίας

Η συνεργασία των Αετών Βέροιας με την Μόρφη Γερασίμου...

Με ιδιαίτερη χαρά, η διοίκηση των Αετών Βέροιας...

Με τον Εθνικό στην 2η φάση του κυπέλλου μπάσκετ ο Φίλιππος

Με τον Εθνικό στην 2η φάση του κυπέλλου μπάσκετ ο...

Ολοκληρώθηκαν τα 13 από τα 16 παιχνίδια της 1ης...

Κύπελλο Μπάσκετ Νίκη του Φιλιππου 60-72 στον Μακεδονικό .

Κύπελλο Μπάσκετ Νίκη του Φιλιππου 60-72 στον Μακεδονικό .

Ο Φίλιππος Βέροιας πήρε την νίκη στο γήπεδο της...

Με Μακεδονικό σήμερα για το κύπελλο ο Φίλιππος στην Θεσ/νικη

Με Μακεδονικό σήμερα για το κύπελλο ο Φίλιππος στην...

Ξεκινάει σήμερα η Α' φάση του κυπέλλου μπάσκετ...

Φίλιππος Μπάσκετ. Συνεργασία με

Φίλιππος Μπάσκετ. Συνεργασία με "Μπέλλας...

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος...

ΕΚΑΣΚΕΜ Κύπελλο. Αγώνες Μπαράζ για μία θέση

ΕΚΑΣΚΕΜ Κύπελλο. Αγώνες Μπαράζ για μία θέση

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, ως προπονητή των τμημάτων υποδομών της ακαδημίας, με τον Τσάτσα Θεόδωρο.Ποιός είναι ο Τσάτσας Β. ΘεόδωροςΓεννήθηκε στις 29-6-1979 στην...

Μετά την πρόκριση επί του Μακεδονικού στον εκτός έδρας αγώνα του περασμένου Σαββάτου στην Νεάπολη, η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας υποδέχεται την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στο ΔΑΚ «Βικέλας» την...

Με ιδιαίτερη χαρά, η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ευμορφία Γερασίμου, που θα αναλάβει το γυναικείο τμήματα της Ακαδημίας, για το οποίο η διοίκηση των Αετών Βέροιας έχει...

Ολοκληρώθηκαν τα 13 από τα 16 παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις ομάδες της Β’ Εθνικής αλλά και της Α2 να μπαίνουν πρώτες στον χορό.Mε τρία παιχνίδια να απομένουν (θα γίνουν...