Νοσταλγία 2018. οι Φουφουτος κέρδισαν τους Morfis Wood με σκορ 40-46 και οι Bad  Boys την Θύελλα με 53-50.

Νοσταλγία 2018. οι Φουφουτος κέρδισαν τους Morfis Wood με σκορ 40-46 και οι Bad Boys την Θύελλα με 53-50.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου έγιναν δυο παιχνίδια το καθένα με ξεχωριστή ομορφιά στο κλειστό ΔΑΚ Δ. Βικελας . Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Φουφουτος κέρδισαν τους Morfis Wood με σκορ 40-46 κοιτώντας πλέον με σοβαρές βλέψεις την 4αδα κάτι όμως που πλέον εξαρτάται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα .

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ένας συγκλονιστικός αγώνας , που παρόλο που ήταν αδιάφορος καθώς οι Bad Boys τερμάτισαν 2οι στον Όμιλο και οι Θύελλα δυστυχώς αποκλείστηκαν από την δεύτερη φάση , χρειάστηκε η παράταση για να βγει ο νικητής !!! Με την ομάδα του Μπακαλίδη να παίρνει το Ροζ φύλλο με σκορ 53-50.

Έδειξε έτοιμη η αρμάδα του Μορφη να παλέψει το παιχνίδι το οποίο θα έκρινε την είσοδο της στην επόμενη φάση και μπήκε δυνατά στον αγώνα . Ο Παντσιος ήταν ασταμάτητος για έναν ακόμα αγώνα σκοράροντας από κάθε θέση και ο αρχηγός τον συμπλήρωνε όταν έκαιγε η μπάλα . Εξαιρετικά τα αδέλφια Νίκος και Μάκης Καλαϊτζής στην άμυνα και στα ριμπάουντ και ένας Κασαπίδης ασταμάτητος έδειξε γιατί έλειπε από τα υπόλοιπα παιχνίδια . Λίγο η κούραση και λίγο η αστοχία και δεν τα κατάφεραν όμως .

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Φουφουτος μετά την κακή αρχή στο τουρνουά και δηλώνουν παρών για την πρόκριση στην επόμενη φάση ! Ένας φορμαρισμένος Αμοιριδης για ένα ακόμα παιχνίδι ασταμάτητος , ο Παπαδόπουλος είναι απλώς Ξαδελφος του Φλας και ο Σαράφης όσους πόντους έβαλε τόσα επιθετικά ριμπάουντ μάζεψε και κατάφεραν να κερδίσουν ένα ακόμα αμφίρροπο παιχνίδι .

MORFIS WOOD: Καλαιτζης Ν. , Παντσιος 11(1), Κασαπίδης 12, Τσαλιγοπουλος 5, Καλαιτζης Μ 4, Μορφής 8, ΧΑτζηκωστας , Φουντουλης .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Παπαδόπουλος 11(1), Μιχαηλιδης 2 , Μωϋσιάδης , Καλάντζοπουλος , Αμοιριδης 18(1), Σαράφης 10(1), Λαζαρου , Νικολοπουλος 5(1).

Το πρώτο παιχνίδι για φέτος που πήγε παράταση ήταν αδιάφορο βαθμολογικής πλευράς , δείχνοντας μια ακόμα φορά την ομορφιά του τουρνουά . Ο Δομουτζης ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση , ο Δουλαλας έτρεξε και σκόραρε και ο Μαυροκεφαλίδης κυριάρχησε στο ζωγραφιστό . Καταλυτική η άμυνα των Γώγος και Γαβριλακης που δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους . Τέσσερις νικες και μια ήττα ο απολογισμός της Α φάσης και δεύτερη θέση για τους Bad Boys στον Β Όμιλο .

Μια Θύελλα που θα μας λείψει για το πάθος , την αγωνιστική συμπεριφορά που πάλεψε οκά τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδειξε ότι δεν πέρασε στην επόμενη φάση παρά τρίχα . Ο Πιπερίδης έδωσε το έναυσμα για την επίθεση , οι Ζαλωνης και Μονας με πολύτιμες λύσεις στην επίθεση , και ο ακούραστος Πεχλιβανίδης με τον συνήθη ύποπτο Χατζηπαυλιδη τα έδωσαν όλα , αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν . Τετάρτη θέση για την αρμάδα του Κονδωνη στον Β Όμιλο και ραντεβού με ενθουσιασμό για του χρόνου .

BAD BOYS : Γώγος 3, Μαυροκεφαλίδης 16, Πολυμερης , Δουλαλας 16, Λιακοπουλος , Στυκας 7, Καπαγεριδης , Σπυριδόπουλος , Δομουτζης 10, Γαβριλακης 1 .

ΘΥΕΛΛΑ: Πιπερίδης 10, Κονδωνης 4, Γκοντοπουλος 3, Πεχλιβανίδης 4, Χατζηπαυλιδης 8, Ζαλωνης 12, Μονας 7, Τσεγκος 2, Μουρατιδης , Βαρβερης , Μπουζίκας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...