Παιχνίδια με θέαμα και μεγάλη αγωνία  την Κυριακή στο Νοσταλγία 2018

Παιχνίδια με θέαμα και μεγάλη αγωνία την Κυριακή στο Νοσταλγία 2018

Παιχνίδια με θέαμα και σασπένς έγιναν την Κυριακή 10 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο της Εληας . Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι τα Παρτάλια κέρδισαν με 81-54 τους Αβάνα , στο ντέρμπι της ημέρας οι Oklaχώμα κέρδισαν τους Dalton’s με σκορ 50-56 και τέλος στο βραδινό παιχνίδι οι Μορφές επιβλήθηκαν των Βεροια23 με 33-43 .

Καταιγιστικοί οι πρωταθλητές δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους και πέτυχαν μια ακόμα νίκη με το μεγαλύτερο σκορ για φέτος στο τουρνουά . Ο Κωστογλιδης ήταν ασταμάτητος σκοράροντας από κάθε σημείο , ο Γεωργοπουλος και ο Παππας καθάρισαν την ρακέτα και ο Μπερσος μοίρασε ασίστ και καλάθια στον αιφνιδιασμό .

Κατάκτηση της πρώτης θέσης του Β Ομίλου με 5 νίκες και καμία ήττα .

Τελευταία παράσταση για τους Αβάνα στο τουρνουά που φρόντισαν να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους παρά την ήττα . Ο Αργυροπουλος ήταν πολυβόλο από μέση και μακρινή απόσταση , ο Αρχηγός Κοντοκώστας μαζί με τον Καρανάσιο εξαιρετικό δίδυμο στο ζωγραφιστό και για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σιδηροπουλος ήταν βαρόμετρο στην επίθεση . Έκτη θέση για την αρμάδα από την Κούβα , με χαμόγελα και αισιοδοξία για του χρόνου !

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Κωστογλιδης 28(4), Μπερσος 10, Παππας 3, Γκιλιοπουλος 6, Γεωργοπουλος 10, Τσακίρης 12, Εμμανουηλιδης 12.

ΑΒΑΝΑ: Μυτιλεκας 2, Κοντοκώστας 10, Καρανάσιος 7(1), Μόσχου 2, Καραινδρος , Σιδηροπουλος 10, Αργυροπουλος 21(3), Μπέκας 2 .

Ντέρμπι με αμείωτο ενδιαφέρον το μεσαίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και πολλές εναλλαγές στο σκορ . Ο συνήθης ύποπτος Σιάσιος πήρε την ομάδα από το χέρι και ξεχύθηκε στο σκοράρισμα , ο Καραγιαννοπουλος κυριάρχησε στα επιθετικά ριμπάουντ και στις δυο ρακέτες και ο Αχτσης ακούραστος έτρεχε πάνω κάτω σε άμυνα και επίθεση . Βράχος και ο Πετρόπουλος που όσο διάστημα ήταν στον αγώνα ήταν εξαιρετικός . Ήττα στις λεπτομέρειες με αστοχία στις ελεύθερες βολές .

Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Μπεκιαρίδη που έκανε αρκετά λάθη σε επίθεση και άμυνα και βρέθηκε να χάνει σε πολλά σημεία του αγώνα . Οι Παπανικολάου και Τουφας όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με καθοριστικά καλάθια στα τελευταία λεπτά έδειξαν πτι έχουν κρύο αίμα ! Αποκάλυψη ο Ανδρεόπουλος που έβαλε δύσκολα καλάθια όταν η μπάλα έκαιγε ! Οδοστρωτήρες στα ριμπάουντ Τσιριμπακας και Μπιτέρνας , έχοντας ως αποτέλεσμα την νίκη και την πρώτη θέση του Α Ομίλου με 5 νίκες και μια ήττα .

DALTONS : Σιστακος 6, Πετροπουλος 2, Σιάσιος 16, Μπογδαμπειδης Ν 2, Αχτσης 2, Καραγιαννοπουλος 14, Μπογδαμπειδης Γ 4, Ιωαννιδης 4.

OCLAΧώμα : Κωτιαδης 4, Κουλης , Παπανικολάου 15(4), Ανδρεόπουλος 8, Τουφας 16, Τσιριμπακας 2, Μπιτέρνας 3, Μπεκιαρίδης 8.

Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα το σύνολο του Ηλιαδη έχοντας αρκετές κακές επιλογές στην επίθεση , δοκιμάζοντας πολλά καινουρια σχήματα . Τρομερός ο Λεονταράκης κυνήγησε όλες τις φάσεις , σκόρερ ολκης ο Τζιμογιαννης και έξυπνο παιχνίδι από τον Τζανετο και τον Τρομπούκη . Τετάρτη προνομιούχος θέση με 2 νικες και 3 ήττες για τους Βεροια23 .

Δύσκολο βράδυ για τις Μορφές που αν και βρέθηκαν να χάνουν ατο ημίχρονο με ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο πήραν κεφάλι στο σκορ και έκτοτε δεν κοίταξαν πίσω . Σε εξαιρετική φόρμα ο αρχηγός Σκουμπόπουλος που σκόραρε ακατάπαυστα , ο Κολιός για ένα ακόμα παιχνίδι εκτελεστής και ο Χριστοφοριδης έδειξε τις δυνατότητες του από μέση απόσταση ! Ανίκητος ο Τίμιος γίγαντας Παπαστεργίου που μαζί με τον Μαυροπουλο κέρδισαν τις μονομαχίες . Τρίτη θέση για τις Μορφές στον Β Όμιλο με 3 νικες και 2 ήττες .

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβρααμ , Ευθυμιαδης , Μιχαηλιδης 2, Τρομπουκης 6, Λαμπρής 2, Λεονταράκης 4, Μπαλτζης 4, Βασιλοπουλος 5, Τζανετος 5(1), Τζιμογιάννης 5.

ΜΟΡΦΕΣ : Χριστοφοριδης 9, Κολιός 7(1), Σκουμποπουλος 12(2), Τζιουμακης 5, Χριστοδουλίδης 1, Μαυροπουλος 3(1), Χατζηκυριακίδης 2, Παπαστεργίου 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε στη Σκύδρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε...

Την ήττα γνώρισε στην Έδεσσα με 71-61 ο Ζαφειράκης...

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Σε ρυθμούς play-off κινείται πλέον η ομάδα μπάσκετ του...

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας… και τώρα play off!

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας…...

Μία από τις πιο βαριές ήττες στο φετινό πρωτάθλημα...

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Εφηβικού ο Φίλιππος Βέροιας!

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Εφηβικού...

Το ήθελαν, το πάλεψαν, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν...

Έχασε το εντός έδρας αήττητο στο φινάλε της κανονικής περιόδου ο Φίλιππος Βέροιας!

Έχασε το εντός έδρας αήττητο στο φινάλε της κανονικής...

Με ήττα (πρώτη φετινή εντός έδρας) έκλεισε την κανονική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...