NΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ:   «Να γίνουν άμεσα εκλογές,  να τελειώνουμε με την κυβέρνηση  των εθνικών υποχωρήσεων  και τον θίασο Τσίπρα- Καμμένου»

NΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ: «Να γίνουν άμεσα εκλογές, να τελειώνουμε με την κυβέρνηση των εθνικών υποχωρήσεων και τον θίασο Τσίπρα- Καμμένου»

Ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Ημαθίας τοποθετηθήκαμε σχετικά με τις θλιβερές εξελίξεις στο θέμα της Μακεδονίας πριν την κατάπτυστη συνάντηση των Πρεσπών. Αποφύγαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο μετά τη συνάντηση αυτή, θέλοντας να συγκρατήσουμε την οργή που ενδεχομένως θα μας οδηγούσε σε ακραίες λεκτικές αντιδράσεις. Μια οργή που ξεπερνούσε κάθε όριο αντοχής, ειδικά όταν βλέπαμε κάτι ντόπιες καρικατούρες “πολιτικών” και κυβερνητικών παραγόντων της Ημαθίας, να αποκαλύπτονται πανηγυρίζοντας για την προδοσία που σχεδίασε και προσπαθεί να υλοποιήσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Σήμερα επανερχόμαστε, έχοντας ήδη γίνει μάρτυρες όπως όλος ο ελληνικός λαός, του παρασκηνίου που οδήγησε την κυβέρνηση να σπεύσει ασθμαίνοντας στις Πρέσπες, της φαρσοκωμωδίας που ακολούθησε στο Ζάπειο με τη φαιδρή εικόνα του γραβατωμένου Τσίπρα αγκαζέ με την κυνική υποκριτική του εταίρου Καμμένου αλλά και τις “συμπτώσεις” περί δήθεν τέλους των μνημονίων με τη συμφωνία- εξπρές για το Σκοπιανό. 

Ο πολιτικός καιροσκοπισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται πλέον στο αποκορύφωμά του κι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση “Τσίπρα και Σία” που πασχίζει να κλείσει ανειλημμένες εκκρεμότητες έναντι ξένων εντολοδόχων, όσο είναι καιρός και πριν ηττηθεί κι εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου 

Μια κυβέρνηση τόσο επικίνδυνη όσο και γελοία, ειδικά από την πλευρά του ξεχαρβαλωμένου ΑΝΕ(α)Λήτικου δεκανικιού που απεγνωσμένα πασχίζει να τη στηρίζει. Που μαζί, χέρι-χέρι και σε πλήρη συμφωνία, ξεπουλάνε τη Μακεδονία για να κρατηθούν στις καρέκλες λίγους μήνες ακόμη αλλά και για να εξασφαλίσουν μερικά ανταλλάγματα για χρήση κυβερνητικού λαϊκισμού μέσω κρυφών συμφωνιών κάτω από τα τραπέζια. 

Μια κυβέρνηση σε πανικό που βαφτίζει “ακροδεξιό” όποιον διαμαρτύρεται για τις επιλογές της (δηλαδή το 86% !!!), ενώ την ίδια στιγμή στηρίζει την πλασματική εξουσία της, στο πιο ακραίο δεξιό κόμμα που κυβέρνησε ποτέ στην Ελλάδα. Η οποία όταν ήταν στην αντιπολίτευση, έβλεπε “αγανακτισμένους” πολίτες και τώρα που είναι στην εξουσία, τους βαπτίζει “ακραίους”. 

Μια κυβέρνηση σε απόγνωση που ανακαλύπτει δήθεν “συνωμοσίες” για όσους την εγκαταλείπουν, ενώ οι Τζάκρη, Μεγαλοοικονόμου, Κουρουμπλής, Μπόλαρης και λοιποί που εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο τρόπο, ήταν... “έντιμοι αγωνιστές”. 

Μια κυβέρνηση φοβισμένη και ταυτόχρονα ακραία αυταρχική, που υπέγραψε και ανακοίνωσε τη “συμφωνία” με τα Σκόπια, χωρίς κυβερνητική εξουσιοδότηση, χωρίς κοινοβουλευτική έγκριση αλλά και χωρίς λαϊκή στήριξη. Μια “συμφωνία” που αποτελεί εθνική ήττα και εθνική υποχώρηση, που αναγνωρίζει ευθέως στα Σκόπια, Μακεδονική ταυτότητα, εθνικότητα και γλώσσα. Που παραχωρεί στα Σκόπια εμπορικά σήματα και άλλα κρυφά δικαιώματα. 

Μια συμφωνία που εκχωρεί την ουσία του αλυτρωτισμού στα Σκόπια, κάτι που καμία κυβέρνηση δεν έκανε μέχρι σήμερα και όπως τόνισε ξεκάθαρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν πρόκειται να ψηφιστεί ούτε να κυρωθεί από τη Νέα Δημοκρατία. 

Μια απαράδεκτη συμφωνία, που μας βρίσκει συνολικά αντίθετους σε όλη την Ημαθία, όπως και σε όλη τη Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα, πλην ελαχίστων εναπομεινάντων μονοψήφιων που το κάνουν λόγω προσωπικών συμφερόντων με την κυβερνητική εξουσία (για την καρέκλα και το παντεσπάνι τους) ή λόγω μιας ξεπερασμένης διεθνιστικής ιδεοληψίας. 

Επί τέλους να γίνουν άμεσα εκλογές, για να καταγραφεί η γνώμη του ελληνικού λαού, τόσο για τη “συμφωνία” της γραβάτας, όσο και για την κυβέρνηση που θα έσχιζε τα μνημόνια, για την κυβέρνηση της συνεχούς μείωσης μισθών- συντάξεων και νέων μέτρων. Για να τελειώνουμε μια και καλή με τον θίασο Τσίπρα- Καμμένου, για να απαλλαγούμε από τους ψεύτες που μας κυβερνούν, για να αναμετρηθεί η αναπτυξιακή πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον λαϊκισμό των ψευτοπροοδευτικών και για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός, ποιος θα τον οδηγήσει με σχέδιο, προοπτική και ασφάλεια στην επόμενη ημέρα.                                      

ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ο.Δ.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΛΠΑΝΑΣ

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας γιορτάζει φέτος έναν...

Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Γεωρ. Χαραλαμπίδου σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Γεωρ. Χαραλαμπίδου σε ηλικία 92...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024...

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό κάλεσμα στη δράση της «Λευκής Νύχτας»

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας απευθύνει...

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Βέροιας

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο...

Το  1ο Γυμνάσιο Βέροιας «Φιλίππειο»,  το 1ο ΓΕΛ ...

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την αναβάθμιση του οδικού φωτισμού στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την...

Ξεκίνησε να υλοποιείται το έργο, Βελτίωση Οδικής...

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας:  Ημερίδα για την εφηβική παραβατικότητα

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας: ...

Το Κέντρο Αναφοράς, Παροχής Συμβουλευτικής και...

Δώρα Κουρκουτά:  «Προσπαθούν σε λίγες  ημέρες να κάνουν ό,τι  επιδεικτικά αγνόησαν 9 χρόνια»

Δώρα Κουρκουτά: «Προσπαθούν σε λίγες ημέρες να κάνουν...

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης της Δώρας Κουρκουτά...

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη:  Ερώτηση στη Βουλή για την δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη: Ερώτηση στη...

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...