Χρυσό η Αφένδρα του Φιλίππου στην ρυθμική, ασημένιο και χάλκινο η Μητριτώνη

Χρυσό η Αφένδρα του Φιλίππου στην ρυθμική, ασημένιο και χάλκινο η Μητριτώνη

Οι Κορασίδες του Φιλίππου Βέροιας τελείωσαν την αγωνιστική τους χρονιά με μεγάλη επιτυχία και προοπτική για το μέλλον του αθλήματος. Φανερά βελτιωμένες και ανεβασμένες από την περσινή αγωνιστική τους χρονιά κατάφεραν να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στην πόλη της Βέροιας.

Στην προκριματική φάση Κορασίδων συμμετείχε ο Φίλιππος με την Αφένδρα Ευαγγελία και την Μητριτώνη Άννα Μαρία οι οποίες χωρίστηκαν ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας των προγραμμάτων τους σε δυο κατηγορίες (Α&Β).

Ο Αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν 79 αθλήτριες.

Στην Α κατηγορία συμμετείχε η Αφένδρα Ευαγγελία του Φιλίππου η οποία ανάμεσα από 36 αθλήτριες κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση στο Σύνθετο ατομικό με 41.750 βαθμούς πραγματοποίησε εξαιρετικό πρόγραμμα με μπάλα κερδίζοντας 11.150 βαθμούς κατακτώντας την 8η θέση., πετυχαίνοντας έτσι άνετα το όριο πρόκρισης για τους Τελικούς στο Πανελλήνιο. Η δεύτερη κορασίδα του Φιλίππου, Μητριτώνη Άννα Μαρία η οποία αγωνίστηκε στην Β κατηγορία συγκέντρωσε 37.600 βαθμούς και το Χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό. Βελτιωμένη και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα εκτέλεσε πολύ καλό πρόγραμμα με κορίνες και κέρδισε τη πρώτη θέση με 10.400 βαθμούς , πετυχαίνοντας έτσι το όριο πρόκρισης με διαφορά για την Τελική Φάση.Με πείσμα και αποφασιστικότητα οι αθλήτριες του Φιλίππου έφτασαν σε μικρό χρονικό διάστημα και στα τελικά της κατηγορίας τους.

Η Τελική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Γ κατηγορίας πραγματοποιήθηκε πάλι στην Θεσσαλονίκη στο γυμναστήριο της Μίκρας με 41 παιδιά μόνο να έχουν φτάσει το όριο που χρειάζεται για την πρόκριση. Η Αφένδρα Ευαγγελία συγκέντρωσε 38.750 βαθμούς στο Σύνθετο ατομικό και το Χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα με στεφάνι με 11.950 βαθμούς.. Το πρόγραμμα στο Στεφάνι που πραγματοποίησε η Ευαγγελία ήταν πολύ καλά εκτελεσμένο με την μουσική (Λίμνη των Κύκνων), με μεγάλη εκφραστικότητα και συνεχή κίνηση του οργάνου με αποτέλεσμα να μαγέψει το κοινό και να πάρει την μεγαλύτερη βαθμολογία για το όργανο του αγώνα. Πραγματοποίησε τις δυσκολίες σώματος με μεγάλη ευκρίνεια και με πείσμα και ωριμότητα, έδειξε την σκληρή δουλειά και το ταλέντο της.Με ένα ασημένιο και ένα Χάλκινο μετάλλιο τελείωσε την Χρονιά της η Μητριτώνη Άννα Μαρία κατάφερε να συγκεντρώσει 36.950 βαθμούς και να κατακτήσει την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό. Πραγματοποίησε εξαιρετικό πρόγραμμα στις κορίνες με πολύ ένταση και δυναμισμό συγκέντρωσε 9.350 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα. Την 3η θέση κατέλαβε στο πρόγραμμα με σχοινί, την 7η θέση στο πρόγραμμα με στεφάνι και την 6η θέση στην μπάλα. Η Μητριτώνη απέδειξε ότι είναι παιδί Αγώνων προσόν που χρειάζεται να έχει οπωσδήποτε μια αθλήτρια Ρυθμικής καθώς με δύναμη και αποφασιστικότητα τα δίνει όλα στο ταπί.

Βαθιά συγκινημένοι ήταν οι προπονητές των αθλητριών του Φιλίππου Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα και Μιχαήλ Γκερμαν με αυτό το αποτέλεσμα καθώς άλλη μια κατηγορία του αθλήματος τελείωσε με επιτυχία. Το κλειδί ήταν η σκληρή και αποτελεσματική δουλειά.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Παπανώτας Νικόλαος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου αλλά και στην προπονητική ομάδα που για ακόμα μια φορά τα κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάνοντας περήφανο τον τόπο τους.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε η σεζόν στην Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας

Ξεκίνησε η σεζόν στην Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας

Με ξεχωριστό τρόπο ξεκίνησε η νέα κολυμβητική σεζόν...

Δηλώσεις συμμετοχής  για τον 2ο Αριστοτέλειο Δρόμο

Δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο Αριστοτέλειο Δρόμο

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Δήμος Ηρωικής...

Στις 29-30 Σεπτέμβριου η 4η διοργάνωση της Ανάβασης Καστανιάς- Βίντεο

Στις 29-30 Σεπτέμβριου η 4η διοργάνωση της Ανάβασης...

Η Ανάβαση Καστανιάς που διεξάγεται στις 29-30...

Με επιτυχία έγινε  η διοργάνωση του 2ου Αλεξανδρινού Αγώνα Δρόμου την Κυριακή
Οι επιδόσεις των αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας στο 51ο Ράλι ΔΕΘ και στο Drag Racing

Οι επιδόσεις των αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου...

Το "αγωνιστικό" Σαββατοκύριακο πέρασε και οι δύο...

Διαβάστε αύριο στην

Διαβάστε αύριο στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" 17/9

Αρέσει...Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...

Το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας Βέροιας για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας Βέροιας για το...

Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής για το Σάββατο 15/9...

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 2ος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Με ξεχωριστό τρόπο ξεκίνησε η νέα κολυμβητική σεζόν για τα δελφίνια της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» αφού είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν, μετά την προετοιμασία τους στη κατασκήνωση «Ελαιώνες», σε 2...

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, σε συνεργασία με αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και βετεράνους αθλητές στίβου του Δήμου Νάουσας, διοργανώνουν τον λαϊκό αγώνα «2ος...

Η Ανάβαση Καστανιάς που διεξάγεται στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018 θα είναι και φέτος ο μαγνήτης των Αναβάσεων στη Βόρεια Ελλάδα αφού αποτελεί τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος που γνωρίζει άνθηση...