Χρυσό η Αφένδρα του Φιλίππου στην ρυθμική, ασημένιο και χάλκινο η Μητριτώνη

Χρυσό η Αφένδρα του Φιλίππου στην ρυθμική, ασημένιο και χάλκινο η Μητριτώνη

Οι Κορασίδες του Φιλίππου Βέροιας τελείωσαν την αγωνιστική τους χρονιά με μεγάλη επιτυχία και προοπτική για το μέλλον του αθλήματος. Φανερά βελτιωμένες και ανεβασμένες από την περσινή αγωνιστική τους χρονιά κατάφεραν να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στην πόλη της Βέροιας.

Στην προκριματική φάση Κορασίδων συμμετείχε ο Φίλιππος με την Αφένδρα Ευαγγελία και την Μητριτώνη Άννα Μαρία οι οποίες χωρίστηκαν ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας των προγραμμάτων τους σε δυο κατηγορίες (Α&Β).

Ο Αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν 79 αθλήτριες.

Στην Α κατηγορία συμμετείχε η Αφένδρα Ευαγγελία του Φιλίππου η οποία ανάμεσα από 36 αθλήτριες κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση στο Σύνθετο ατομικό με 41.750 βαθμούς πραγματοποίησε εξαιρετικό πρόγραμμα με μπάλα κερδίζοντας 11.150 βαθμούς κατακτώντας την 8η θέση., πετυχαίνοντας έτσι άνετα το όριο πρόκρισης για τους Τελικούς στο Πανελλήνιο. Η δεύτερη κορασίδα του Φιλίππου, Μητριτώνη Άννα Μαρία η οποία αγωνίστηκε στην Β κατηγορία συγκέντρωσε 37.600 βαθμούς και το Χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό. Βελτιωμένη και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα εκτέλεσε πολύ καλό πρόγραμμα με κορίνες και κέρδισε τη πρώτη θέση με 10.400 βαθμούς , πετυχαίνοντας έτσι το όριο πρόκρισης με διαφορά για την Τελική Φάση.Με πείσμα και αποφασιστικότητα οι αθλήτριες του Φιλίππου έφτασαν σε μικρό χρονικό διάστημα και στα τελικά της κατηγορίας τους.

Η Τελική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Γ κατηγορίας πραγματοποιήθηκε πάλι στην Θεσσαλονίκη στο γυμναστήριο της Μίκρας με 41 παιδιά μόνο να έχουν φτάσει το όριο που χρειάζεται για την πρόκριση. Η Αφένδρα Ευαγγελία συγκέντρωσε 38.750 βαθμούς στο Σύνθετο ατομικό και το Χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα με στεφάνι με 11.950 βαθμούς.. Το πρόγραμμα στο Στεφάνι που πραγματοποίησε η Ευαγγελία ήταν πολύ καλά εκτελεσμένο με την μουσική (Λίμνη των Κύκνων), με μεγάλη εκφραστικότητα και συνεχή κίνηση του οργάνου με αποτέλεσμα να μαγέψει το κοινό και να πάρει την μεγαλύτερη βαθμολογία για το όργανο του αγώνα. Πραγματοποίησε τις δυσκολίες σώματος με μεγάλη ευκρίνεια και με πείσμα και ωριμότητα, έδειξε την σκληρή δουλειά και το ταλέντο της.Με ένα ασημένιο και ένα Χάλκινο μετάλλιο τελείωσε την Χρονιά της η Μητριτώνη Άννα Μαρία κατάφερε να συγκεντρώσει 36.950 βαθμούς και να κατακτήσει την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό. Πραγματοποίησε εξαιρετικό πρόγραμμα στις κορίνες με πολύ ένταση και δυναμισμό συγκέντρωσε 9.350 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα. Την 3η θέση κατέλαβε στο πρόγραμμα με σχοινί, την 7η θέση στο πρόγραμμα με στεφάνι και την 6η θέση στην μπάλα. Η Μητριτώνη απέδειξε ότι είναι παιδί Αγώνων προσόν που χρειάζεται να έχει οπωσδήποτε μια αθλήτρια Ρυθμικής καθώς με δύναμη και αποφασιστικότητα τα δίνει όλα στο ταπί.

Βαθιά συγκινημένοι ήταν οι προπονητές των αθλητριών του Φιλίππου Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα και Μιχαήλ Γκερμαν με αυτό το αποτέλεσμα καθώς άλλη μια κατηγορία του αθλήματος τελείωσε με επιτυχία. Το κλειδί ήταν η σκληρή και αποτελεσματική δουλειά.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Παπανώτας Νικόλαος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου αλλά και στην προπονητική ομάδα που για ακόμα μια φορά τα κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάνοντας περήφανο τον τόπο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δυνατό τεστ για την Κολυμβητική Ακαδημία

Δυνατό τεστ για την Κολυμβητική Ακαδημία "Νάουσα"

Σε ένα από τα δυνατότερα τεστ της χρονιάς αποδείχθηκαν...

Διακρίσεις της Ολυμπιακής Ελπίδας Βέροιας στα Βασιλικά και τα Ιωάννινα

Διακρίσεις της Ολυμπιακής Ελπίδας Βέροιας στα...

Ο ΑΣ JUDO-Ολυμπιακής Ελπίδας Βέροιας, συμμετείχε το...

Αυλαία για το  25ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος -  1η θέση για τους Βασίλη και Φώτη Μπιλαδερή στην κατηγορία C4 (Βίντεο)

Αυλαία για το 25ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος - 1η θέση για...

Ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου Ασφάλτου Ράλλυ Βορείου...

ΚΟΥΜΑΡΙΑ - 5 ΠΥΡΓΟΙ: Με τους Ορειβάτες  Βέροιας

ΚΟΥΜΑΡΙΑ - 5 ΠΥΡΓΟΙ: Με τους Ορειβάτες Βέροιας

Με  το τραγούδι του κούκου , πήραμε το μονοπάτι………!Το...

Διαβάστε αύριο στην

Διαβάστε αύριο στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" 22/4

ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ - ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η...

Στις 12 Μαίου ο 17ος Δρόμος Θυσίας: Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται  η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής

Στις 12 Μαίου ο 17ος Δρόμος Θυσίας: Με μεγάλο ενδιαφέρον...

Με μεγάλο ενδιαφέρον από τους δρομείς συνεχίζεται η...

Αρχές Ιουνίου το Riv3r Enduro Crossing στην Βέροια

Αρχές Ιουνίου το Riv3r Enduro Crossing στην Βέροια

Στις 7- 8 – 9 Ιουνίου 2019, στην πόλη της Βέροιας, θα...

Οκτώ μετάλλια κατέκτησε ο Ρωμιός στην Χαλάστρα στο 7ο κύπελλο Brazillian jiu -jitsu

Οκτώ μετάλλια κατέκτησε ο Ρωμιός στην Χαλάστρα στο 7ο...

Την Κυριακή 14 Απριλίου διεξήχθη το 7o κύπελλο Brazilian...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Σε ένα από τα δυνατότερα τεστ της χρονιάς αποδείχθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες 37α ΝΙΟΒΕΙΑ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Χ.Α.Ν.Θ. στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη.Περισσότεροι από 600 αθλητές...

Ο ΑΣ JUDO-Ολυμπιακής Ελπίδας Βέροιας, συμμετείχε το τελευταίο διάστημα σε 2 σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν, η πρώτη στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης όπου ο ΑΣ “ΦΙΛΙΠΠΟΣ”  Αμύνταιου ...

Ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου Ασφάλτου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος που έλαβε χώρα στην πόλη μας έριξε την αυλαία τους και το 25ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος πέρασε στην ιστορία. Την Κυριακή 21 Απρίλιου 2019 και με σύμμαχο τον...