Χρυσό η Αφένδρα του Φιλίππου στην ρυθμική, ασημένιο και χάλκινο η Μητριτώνη

Χρυσό η Αφένδρα του Φιλίππου στην ρυθμική, ασημένιο και χάλκινο η Μητριτώνη

Οι Κορασίδες του Φιλίππου Βέροιας τελείωσαν την αγωνιστική τους χρονιά με μεγάλη επιτυχία και προοπτική για το μέλλον του αθλήματος. Φανερά βελτιωμένες και ανεβασμένες από την περσινή αγωνιστική τους χρονιά κατάφεραν να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στην πόλη της Βέροιας.

Στην προκριματική φάση Κορασίδων συμμετείχε ο Φίλιππος με την Αφένδρα Ευαγγελία και την Μητριτώνη Άννα Μαρία οι οποίες χωρίστηκαν ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας των προγραμμάτων τους σε δυο κατηγορίες (Α&Β).

Ο Αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν 79 αθλήτριες.

Στην Α κατηγορία συμμετείχε η Αφένδρα Ευαγγελία του Φιλίππου η οποία ανάμεσα από 36 αθλήτριες κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση στο Σύνθετο ατομικό με 41.750 βαθμούς πραγματοποίησε εξαιρετικό πρόγραμμα με μπάλα κερδίζοντας 11.150 βαθμούς κατακτώντας την 8η θέση., πετυχαίνοντας έτσι άνετα το όριο πρόκρισης για τους Τελικούς στο Πανελλήνιο. Η δεύτερη κορασίδα του Φιλίππου, Μητριτώνη Άννα Μαρία η οποία αγωνίστηκε στην Β κατηγορία συγκέντρωσε 37.600 βαθμούς και το Χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό. Βελτιωμένη και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα εκτέλεσε πολύ καλό πρόγραμμα με κορίνες και κέρδισε τη πρώτη θέση με 10.400 βαθμούς , πετυχαίνοντας έτσι το όριο πρόκρισης με διαφορά για την Τελική Φάση.Με πείσμα και αποφασιστικότητα οι αθλήτριες του Φιλίππου έφτασαν σε μικρό χρονικό διάστημα και στα τελικά της κατηγορίας τους.

Η Τελική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Γ κατηγορίας πραγματοποιήθηκε πάλι στην Θεσσαλονίκη στο γυμναστήριο της Μίκρας με 41 παιδιά μόνο να έχουν φτάσει το όριο που χρειάζεται για την πρόκριση. Η Αφένδρα Ευαγγελία συγκέντρωσε 38.750 βαθμούς στο Σύνθετο ατομικό και το Χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα με στεφάνι με 11.950 βαθμούς.. Το πρόγραμμα στο Στεφάνι που πραγματοποίησε η Ευαγγελία ήταν πολύ καλά εκτελεσμένο με την μουσική (Λίμνη των Κύκνων), με μεγάλη εκφραστικότητα και συνεχή κίνηση του οργάνου με αποτέλεσμα να μαγέψει το κοινό και να πάρει την μεγαλύτερη βαθμολογία για το όργανο του αγώνα. Πραγματοποίησε τις δυσκολίες σώματος με μεγάλη ευκρίνεια και με πείσμα και ωριμότητα, έδειξε την σκληρή δουλειά και το ταλέντο της.Με ένα ασημένιο και ένα Χάλκινο μετάλλιο τελείωσε την Χρονιά της η Μητριτώνη Άννα Μαρία κατάφερε να συγκεντρώσει 36.950 βαθμούς και να κατακτήσει την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό. Πραγματοποίησε εξαιρετικό πρόγραμμα στις κορίνες με πολύ ένταση και δυναμισμό συγκέντρωσε 9.350 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα. Την 3η θέση κατέλαβε στο πρόγραμμα με σχοινί, την 7η θέση στο πρόγραμμα με στεφάνι και την 6η θέση στην μπάλα. Η Μητριτώνη απέδειξε ότι είναι παιδί Αγώνων προσόν που χρειάζεται να έχει οπωσδήποτε μια αθλήτρια Ρυθμικής καθώς με δύναμη και αποφασιστικότητα τα δίνει όλα στο ταπί.

Βαθιά συγκινημένοι ήταν οι προπονητές των αθλητριών του Φιλίππου Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα και Μιχαήλ Γκερμαν με αυτό το αποτέλεσμα καθώς άλλη μια κατηγορία του αθλήματος τελείωσε με επιτυχία. Το κλειδί ήταν η σκληρή και αποτελεσματική δουλειά.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Παπανώτας Νικόλαος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου αλλά και στην προπονητική ομάδα που για ακόμα μια φορά τα κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάνοντας περήφανο τον τόπο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδηλώσεις σε Σέλι και Πηγάδια στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού

Εκδηλώσεις σε Σέλι και Πηγάδια στο πλαίσιο της...

Για όγδοη χρονιά θα "εορταστεί" η Παγκόσμια Ημέρα...

Στις 12 Μαίου του 2019 3ος Δρόμος των Ανακτόρων στην Βεργίνα

Στις 12 Μαίου του 2019 3ος Δρόμος των Ανακτόρων στην...

O Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» με τη στήριξη...

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου η Λέσχη Αυτοκινήτου  Βέροιας θα κόψει την πίτα

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας...

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας σας προσκαλεί στην ετήσια...

Διαβάστε στην

Διαβάστε στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" που κυκλοφορεί 14/1

Πιο κοντά στην κορυφή η ¨Βασίλισσα¨, αν περάσει...

"Έφυγε" ξαφνικά στις αγαπημένες πίστες στο Σέλι ο...

Χθες στις 12.15 το πρωί ο παλαίμαχος χιονοδρόμος Γιώργος...

Με 4  μετάλλια επέστρεψε από την Αμερική η ομάδα χιονοδρομίας της Νάουσας

Με 4 μετάλλια επέστρεψε από την Αμερική η ομάδα...

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε από το Lake Placid της...

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους καλύτερους του 2018 - Βραβείο και στον Βεροιώτη κολυμβητή Σάββα Θώμογλου

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους...

Mε ιδιαίτερη λάμψη έγινε η Τελετή Βραβεύσεων της...

‘Χρυσή’ Μάρα Τσιάρκα στο Lake Placid!

‘Χρυσή’ Μάρα Τσιάρκα στο Lake Placid!

Ένα χρυσό μετάλλιο επιφύλασσε για την ελληνική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Για όγδοη χρονιά θα "εορταστεί" η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού στις 20 Ιανουαρίου 2019, καθώς θα περιλαμβάνει 469 εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε 45 χώρες.Ο Πρόεδρος του FIS, Gian Franco Kasper, δήλωσε: «Για άλλη μια...

O Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» με τη στήριξη του ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας διοργανώνει τον 3ο ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝΤην Κυριακή 12 Μαϊου 2019Ο αγώνας αποτελείται από δύο διαδρομές στις βόρειες πλαγιές των...

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή πίτας για το 2019.Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 11πμ, στο Beluga cafe & restaurant barστην οδό Ελιάς 14.Θα συζητήσουμε για την νέα αγωνιστική χρονιά, τις...