Τα συγκινητικά μηνύματα για τον Γιώργο Γαλανομάτη Το ευχαριστήριο από τον γιο του Βίλυ Γαλανομάτη

Τα συγκινητικά μηνύματα για τον Γιώργο Γαλανομάτη Το ευχαριστήριο από τον γιο του Βίλυ Γαλανομάτη

Έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν, ακόμη και 10 μέρες μετά τον θάνατό του τον γύρο το διαδικτύου, τα σχόλια φίλων και γνωστών του Γιώργου Γαλανομάτη, ενώ είναι άπειρα τα τηλεφωνήματα, για την έκφραση των συλλυπητηρίων προ τους οικείους του. Σχόλια εκτίμησης  και αγάπης, μερικά από τα οποία σας παραθέτουμε:


Ηλίας Αντωνούδης

Θλίψη απέραντη!

Ο αγαπημένος φίλος, ο μέντορας, ο συνεργάτης, στα όμορφα χρόνια της Βέροιας μας!

Καλό σου ταξίδι «καλέ μου  άνθρωπε».

Ίσως να μην το ξέρεις, αλλά σου «χρωστάω» πολλά...

Και θα μου λείψεις πολύ.


Ευφραιμιδης Μακης

Αγαπητέ μου φίλε Γιώργο Γαλανομάτη καλο σου ταξίδι !!

Δημοσιογραφε μου !!

Θα μας λείψεις

Πόσα πράγματα δεν μάθαμε στο μικρό σχολείο το κουρείο σου !!

Πόσα γλέντια με τραγούδια και κέφια δεν κάναμε στο στέκι των ψαράδων στον Αλιάκμονα

Πόσες κουβέντες για ποδόσφαιρο που σαν και πολιτική διαφωνώντας και συμφωνώντας δεν κάναμε

Πόσα πειράγματα και φαρσες σε φίλους

Και όμως ήρθε το τέλος της γήινης ζωής σου

Μας αφήνεις να σε θυμόμαστε για παντα

Εγώ ο «Μπόλαρης « οπως με αποκαλουσες, σε αποχαιρετώ περήφανος που σε γνώρισε

Καλο ταξίδι και παλι και χαιρετισμούς στους φίλους που σε περιμένουν εκει επάνω

Γεια σου Γιώργο


Μπαμπης

Οι άνθρωποι φεύγουν από κοντά μας μόνο όταν τους ξεχάσουμε.

Ο κ. Γιωργος ζει μέσα από τα παιδιά του.


Χαρουλα Ουσουτζόγλου

Δεν άφησε πίσω του μόνο οικογένεια.

Ο Γιώργος άφησε και το τεράστιο έργο της καταγραφής μεγάλου μέρους της αθλητικής Ιστορίας του τόπου.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.


Άκης Κεχάογλου

ΕΦΥΓΕΣ........ΑΛΛΑ, ΕΓΡΑΨΕΣ, ΕΙΠΕΣ, ΔΙΔΑΞΕΣ ΣΟΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΑΝ ΣΟΦΟΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ.......’’ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ’’ !!!!

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ‘’ΣΤΕΦΟ’’ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘’ΓΙΑΝΝΗ’’ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘’ΘΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ’’ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘’π. ΑΝΤΩΝΙΟ’’ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗ.

ΑΝΤΙΟ ‘’ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ’’.


ΓΑΚΗΣ ΡΕΜΟΣ

Με κουρευε απο μικρο παιδι ανεβαζοντας με στην πολυθρονα με ενα ξυλο που επιανε τα μπρατσα γιατι ημουν χαμηλα.

Φιλος της οικογενειας μας,του μπαμπα μου διπλα στο μαγαζι μας, θαυμαστης του θειου μου του Σουλη Βαρακλη (ποδοσφαιριστη)και πολυ ωραιος, παντα χαμογελαστος.

Θα σε θυμομαστε με αγαπη.


ΚΕΜΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο ΚΥΡ ΓΙΟΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ  ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ «ΕΦΥΓΕ». ΕΙΧΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΟΡΓΟ. ΜΟΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ.

ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟ.


ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΣΙΚΙΔΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Τα συλλυπητηρια ειναι μια απλη λεξη με πολλα συναισθηματα.

Δεν ηρθα νασας τα πω απο κοντα γιατι νομιζω πως θα κηδευα για δευτερη φορα τον δικο μου μπαμπα και τα ματια μου δε σταματησαν να τρεχουν.Ηταν τοσο δυνατη η φιλια τους απο παιδια και τωρα βρισκοντε παλι μαζι.

Θα ειναι παντα στη σκεψη μου διπλα στο δικο μου πατερα.


ΖΗΣΗΣ ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ

Αγαπημένε κ. Γιώργο των παιδικών χρόνων. Διατηρώ ζωντανές τις μνήμες από το κουρείο και φυσικά από τα χρόνια σου στο ΛΑΟ και την ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Ξεκουράστηκες και ξεκίνησες να συναντήσεις την αγαπημένη σου. Καλό σου ταξίδι!


ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ

Ένας άνθρωπος που τίμησε τη δημοσιογραφία της Ημαθίας στον ύψιστο βαθμό και άφησε πίσω του πολύτιμη παρακαταθήκη στα παιδιά του αλλά και σε ολους εμας, τα έργα του, τα βιβλία του και την πολιτεία του ως φωτεινους φάρους σκληρής δουλειάς και ανεξάντλητης δημιουργίας.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.


ΣΟΦΙΑ ΖΕΙΜΠΕΚΗ

Με την ευγενεια και την πραοτητα που τον χαρακτηριζε στην καθημερινοτητα του και την αψογη δημοσιογραφικη του παρουσια κ προσοφορα στα αθλητικα δρωμενα της πολης μας,θα αποτελει για ολους εμας που τον γνωρισαμε...σημειο...αναφορας στις ζωες ...μας.


ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Θέλω να γράψω για τον Γιώργο Γαλανομάτη αλλά δεν μου βγαίνει. Να γράψω για το πόσο τον θαύμαζα, πόσο τον αγαπούσα και τον εκτιμούσα. Που τον γνώρισα όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμη, διότι του πήγαινα τις ανακοινώσεις που βγάζαμε για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων “Θύρα 4” της ‘Βασίλισσας’ και επειδή διάβαζα φανατικά από τότε, όλα όσα έγραφε για την ομάδα, ειδικά εκείνες τις Τρίτες με το αναλυτικό ρεπορτάζ του κυριακάτικου αγώνα και τα εύστοχα “παραλειπόμενα” (η αγαπημένη μου στήλη).

Να γράψω για την τύχη που είχα αργότερα να γίνουμε μέχρι και συνάδελφοι, σε εκείνη την τεράστια ομάδα του “Λαού” που κάποια εποχή οι αδελφοί Πατσίκα μου έκαναν την τιμή να μου εμπιστευτούν μέχρι και την αρχισυνταξία της.

Να γράψω πως αν και ήταν του “αθλητικού” μπορούσε να μας συμβουλέψει εξ ίσου και στο “πολιτικό” και να μας καθοδηγήσει δημοσιογραφικά σαν δάσκαλος από τα τόσα χρόνια της πείρας του.

Να γράψω για το πόσο καλός και έντιμος άνθρωπος ήταν, για την ψυχή- μάλαμα που είχε, για το πόσο άριστος οικογενειάρχης ήταν και για τα δύο άξια παιδιά του, που τα μεγάλωσε κυρίως με αρχές αλλά και με περισσή φροντίδα.

Να γράψω για τα εξαιρετικά τσίπουρα που πίναμε, για τις ευφάνταστες αντιδράσεις του όταν επίτηδες του μιλούσα παθιασμένα για τον ΠΑΟΚ (από τις “άλλες” ομάδες ήταν μέγας Αρειανός), να γράψω για το πάθος που είχε για την ομάδα της Βέροιας και για τον  θησαυρό των αναμνήσεων και των σημειώσεων που κρατούσε, μέχρι που τα μετέφερε σε μοναδικά βιβλία για το είδος τους.

Να γράψω που εδώ κι ένα χρόνο όλο χαιρετισμούς του έστελνα και δεν αξιώθηκα να τον συναντήσω για μια ακόμη φορά, ενδεχομένως και για να μείνει μέσα μου ως ανάμνηση, όπως όταν τον γνώρισα και τον έζησα.

Ίσως τα γράψω κάποτε. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να τον αποχαιρετήσω. Καλό ταξίδι κύριε Γιώργο και σ΄ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χάρισες. Βίλλυ και Μανώλη συλλυπητήρια σε όλους σας.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΙΚΙΔΗΣ

Ο αγαπητός κ. Γιώργος, ο αυτοδίδακτος δημοσιογράφος που αγάπησε τόσο πολύ την ομάδα της Βέροιας και με τον «κολλητό» του φίλο και φωτογράφο Δήμο την ακολουθούσαν παντού.

Την εικόνα του με το αναφιλητό κλάμα να απαγγέλει τον επικήδειο στον φίλο του δεν θα την ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου.

Πέρα από την  αγάπη μου, η εκτίμηση κι ο σεβασμός θα είναι αιώνιος. Καλό ταξιδι....


Αποχαιρετίζοντας τον Γιώργο Γαλανομάτη

Στα πρώτα μου βήματα σαν ποδοσφαιριστής ήσουν εκεί, το ίδιο και σαν προπονητής, με μεγάλωσες.

Τόνιζες τις επιτυχίες μου, αυστηρός κριτής στα λάθη μου αλλά ΔΙΚΑΙΟΣ και το πιο σημαντικό, το αισθανόμουν, ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ.

Δεν ήταν πάντα αρμονική η συμβίωση μας στον ποδοσφαιρικό χώρο, υπήρξαν διαφωνίες, αντιθέσεις που ποτέ όμως δεν αλλοίωσαν την μεταξύ μας «χημεία», δεν μας στέρησαν τις ατελείωτες συζητήσεις για την μεγάλη σου – μεγάλη μου αγάπη για την «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ» , το αισθανόσουν ΣΕ ΣΕΒΟΜΟΥΝ. Στο καλό Κύριε  Γιώργο.

Στέφανος Γαϊτάνος


Αντί για επικήδειο λόγο

για τον Γιώργο Γαλανομάτη

Όταν συνεργάζεσαι, ζεις με έναν άνθρωπο, πάνω από 34 χρόνια, είναι δύσκολο να σταθείς απέναντί του αυτή την ύστατη ώρα.

Κυρ Γιώργο θέλω να πω δύο λόγια για σένα που, κυριολεκτικά, δεν τα έχεις ανάγκη, αν και μου ήταν υπερβολικά δύσκολο. Από την άλλη είναι η μοναδική μου ευκαιρία να πω αυτά που δεν σου είχα πει ποτέ.

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα εσένα και την εξαίρετη οικογένειά σου, ένοιωσα ότι έγινα μέλος της. Γιατί εσύ ήσουν αυτός που με αγκάλιασες, με δίδαξες, και με είχες πάντα ως πρώτη επιλογή σου. Με είχες σαν ένα ακόμα παιδί σου.

Όμως ας αφήσω τα εγώ. Εμείς που γαλουχηθήκαμε μέσα στην αθλητική δημοσιογραφία βγήκαμε κερδισμένοι. Και δεν το λέμε εμείς αυτό. Θα θυμηθώ τα λόγια ενός προπονητή που είχε η ομάδα της Βέροιας, του Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος έλεγε πως «οι δημοσιογράφοι της Βέροιας είναι έντιμοι και αυτό που κάνουν το κάνουν από αγάπη για την ομάδα και τον τόπο τους». Εσύ κυρ Γιώργο μας το δίδαξες αυτό. Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί σου, αποκτήσαμε, πιστεύουμε, αυτήν την αρετή.

Κάποιος άλλος προπονητής είχε πει: «Μα καλά δεν βλέπετε τι γίνεται στην ομάδα; Γιατί δεν τα γράφετε!!!». Κι όταν εμείς ως νέοι μας έπιανε η έπαρση, εσύ κυρ Γιώργο μας συμβούλευες: «Κάντε υπομονή. Το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες κι αν δεν είστε υπομονετικοί, θα κάνετε λάθη». Άλλοτε σε ακούγαμε, άλλοτε όχι. Όμως στην συνέχεια εσύ δικαιωνόσουν…

Είχες κι άλλο ένα χάρισμα στην δημοσιογραφική σου πορεία. Δεν περιαυτολογούσες. Πάντα έπαιζες τη μπάλα χαμηλά. Αν και είσαι ο μοναδικός που χωρίς να φείδεσαι κόπο και χρήμα να καταγράψεις με λεπτομέρειες την ιστορία του ποδοσφαίρου σε πέντε τόμους, ωστόσο ποτέ δεν είπες «ΕΓΩ». (Προσωπικά σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να προλογίσω το πρώτο σου συγγραφικό έργο για την «Ιστορία του Ποδοσφαίρου στη Βέροια». Μοναδική στιγμή). Κυρ Γιώργο είμαστε βέβαιοι ότι φεύγεις από την ζωή με χαρά. Το έλεγες άλλωστε σε συνεντεύξεις σου: «Έζησα μια υπέροχη ζωή». Εσύ την έκανες υπέροχη. Γιατί εσύ δημιούργησες αυτά που επιθυμούσες. Γιατί αφήνεις πίσω σου μια όμορφη οικογένεια. Παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα. Ήσουν πάντα κοντά τους και ήταν πάντα κοντά σου.

Όμως είσαι χαρούμενος γιατί εκεί που θα πας, θα συναντήσεις τον άνθρωπο που μαζί αντιμετωπίσατε τις δυσκολίες και τις χαρές της ζωής, χαρήκατε και πονέσατε, αλλά πάντα αγαπημένοι και μονιασμένοι. Την λατρεμένη σου γυναίκα, την Αλεξάνδρα, η οποία στάθηκε και στάθηκες απέναντί της με εντιμότητα. Το έλεγες και το καμάρωνες.

Είναι λίγα αυτά που λέω εκ μέρους όλων που σε ζήσαμε. Όμως θα σε θυμόμαστε και θα έχουμε να λέμε πολύ περισσότερα στην καθημερινότητά μας. Γιατί το σώμα σου θα είναι αλλού, αλλά η ψυχή σου ανάμεσά μας. Και πάντα θα σε ακούμε.

Καλό ταξίδι πολυαγαπημένε μας δάσκαλε. Σε ευχαριστούμε!!!

Στο στερνό αντίο θα σου κάνω και ένα κομπλιμέντο που δεν στο έκανα ποτέ: Σου πάει πολύ η φανέλα της Βέροιας, της αγαπημένης σου «βασίλισσας» του βορρά, που σύντομα θα βρει τον δρόμο της.

Κώστας Τσιμόπουλος


Για τον κ. Γιώργο Γαλανομάτη,

τον αγαπητό κ. Γιώργο

Το φετινό παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου έμελε να ήταν το στερνό για τον αγαπητό μας κ. Γιώργο. Έτσι αποφάσισε η μοίρα!! Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού, της αθλητικής δημοσιογραφίας -  ο πιο αναγνωρίσιμος στο χώρο - ο «πατριάρχης». Έφυγε  «πλήρης ημερών»,  αφήνοντας παρακαταθήκη – εκτός των άλλων -  μια μεγάλη φαμίλια που τον αγαπούσε και θα τον τιμά, όπως αρμόζει σε έντιμους και στοργικούς γονείς.

 Εύχομαι ολόψυχα στα μέλη της πολυμελούς οικογένειας του, να είναι όλοι τους γεροί, να τον θυμούνται και να τον τιμούν.

Καλό ταξίδι κ. Γιώργο.

Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος

Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ


Στο Γιώργο Γαλανομάτη αντί …. στεφάνου

Την Τρίτη  3 Ιουλ 2018, με θλίψη αποχαιρετίσαμε στην τελευταία του κατοικία  ένα συμπολίτη μας που συνέδεσε το όνομά του με την καθημερινή παρουσία του στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της Βέροιας. Τον δημοσιογράφο – αθλητικογράφο  Γιώργο Γαλανομάτη. Τον οικογενειάρχη, το σεβαστό φίλο, τον επιχειρηματία, τον λάτρη της Βέροιας αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας ‘’ΒΕΡΟΙΑ’’.

Τον γνώριζα από τα παιδικά μου χρόνια πηγαίνοντας για κούρεμα στο κουρείο του. Πάντα ευπροσήγορος, απλός και γνώστης πάντων περί τα ποδοσφαιρικά. Αργότερα τον επισκεπτόμουν στα γραφεία της εφημερίδας ‘’ΒΕΡΟΙΑ’’.  Ίσως ήταν, ο πιο ενημερωμένος αθλητικογράφος και όχι μόνον και έτσι αντλούσα από αυτόν γνώσεις στα τεκταινόμενα του αθλητισμού. Τα τελευταία χρόνια που… μεγαλώσαμε πλέον, μου ανέλυε όλα σχεδόν τα αθλητικά και τοπικά δρώμενα της μικρής μας κοινωνίας με έναν άκρως απολαυστικό τρόπο.

Ο Γιώργος Γαλανομάτης πέτυχε στον τομέα του, γιατί αγαπούσε τη δουλειά του. Σε ότι έγραψε και δημοσίευσε είχε μεράκι και έψαχνε να βρει  και να προσφέρει το καλύτερο. “Η Ιστορία του Ποδοσφαίρου στη Βέροια”  ήταν το έργο της ζωής του.

Πολλοί φορείς τον τίμησαν για την προσφορά του, το δικαιούταν !!!

Θερμά συλλυπητήρια τους γιούς του Βίλλη, Μανώλη, αλλά και όλη την οικογένεια.

Γιώργο, αιωνία σου Η μνήμη

Αλέξανδρος Τρομπούκης


Το ευχαριστώ του Βίλυ Γαλανομάτη

Ο ιδιοκτήτης του kerkidasport.gr, εκδότης των εφημερίδων ΚΕΡΚΙΔΑ και ΒΕΡΟΙΑ και γιος του Γιιώργου Γαλανομάτη ο Βύλλης Γαλανομάτης, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς και άγνωστους, για την έκφραση συλλυπητηρίων προς εμένα και την οικογένειά μου, για την απώλεια του αγαπημένου μας πατέρα και παππού Γιώργου Γαλανομάτη, που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Τα λόγια σας είναι παρηγοριά για εμάς και δείχνουν ότι οι αξίες αναγνωρίζονται και δεν χάνονται. Πέρα από αυτό, εμάς προσωπικά μας κάνουν πιο δυνατούς, ώστε να συνεχίσουμε, με το ίδιο ήθος και καλοσύνη που μας δίδαξε.

Σας ευχαριστώ και πάλι».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...