Ξεκινούν οι εγγραφές στα αναπτυξιακά τμήματα του Φιλίππου

Ξεκινούν οι εγγραφές στα αναπτυξιακά τμήματα του Φιλίππου

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου εξέδωσε ο Φίλιππος, γνωστοποιώντας παράλληλα τα ονόματα των προπονητών που θα εργασθούν στις μικρές ηλικίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κύρος Σαράφης θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του στο τμήμα των Παίδων μετά και τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις της πρώτης θέσης, ενώ θα προσπαθήσει να επαναφέρει στις επιτυχίες και το τμήμα των Παμπαίδων Β´ το οποίο αναλαμβάνει και αυτό, παίρνοντας την θέση του Τάσου Χατζηπαρασίδη, ο οποίος δεν αποδέχθηκε την μικρή μείωση των απολαβών που του πρότεινε η διοίκηση!!!

Ο αρχηγός της αντρικής ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει το τμήμα των Παμπαίδων Α' παίρνοντας την θέση του Νίκου Κούγια, ο οποίος μετά από συνεχόμενα έτη πολύτιμης προσφοράς στο σύλλογο δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, τονίζοντας όμως ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Φίλιππο βοηθώντας τον σύλλογο όποτε μπορεί!!!!

Οι προπονητές της Αντρικής ομάδας Γιώργος Γιούπης και Τάσος Πρωτογέρης θα έχουν την ευθύνη και του Εφηβικού τμήματος, όπου μετά την άτυχη περσινή χρονιά του τμήματος, θα αντικαταστήσουν τον Τάσο Χατζηπαρασίδη.

Ο Αποστόλης Ντέλλας θα συνεχίσει την εκπληκτική δουλειά που κάνει στις Ακαδημίες του συλλόγου, μυώντας στο Χάντμπολ και στον αθλητισμό παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από την ηλικία των 5 χρονών!!!

Ρόλο γενικού συντονιστή ανάμεσα στους εφόρους των τμημάτων και στην διοίκηση αναλαμβάνει ο Βασιλης Τουλιόπουλος, με σκοπό την ομαλή λειτουργία στην καθημερινότητα των τμημάτων και την λύση των προβλημάτων που τυχόν δημιουργηθούν.

Η ανάπτυξη ήταν είναι και θα είναι προτεραιότητα για τον σύλλογο μας, ανεξαρτήτως προπονητών και παραγόντων, έχοντας ως στόχο την διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών με σκοπό να γίνουν πρώτα καλύτεροι άνθρωποι και στην συνέχεια καλοί αθλητές, όπου μέσα απο την ομαδικότητα και τον πρωταθλητισμό που εγγυάται ο Φίλιππος σε όλα τα τμήματα υποδομής, θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, πειθαρχία, ήθος και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή!!!

Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται τα τελευταία 35 χρόνια περίπου,όπου πάρα πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Φιλίππου, εξελίχθηκαν σε πετυχημένους επιστήμονες, γιατρούς, δικηγόρους, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, μηχανικους, καθηγητές, γυμναστές, επιχειρηματίες, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, και πολλά άλλα, και οι περισσότεροι παραδέχονται και έχουν να λένε, ότι τα χρόνια που ήταν στις υποδομές του Φιλίππου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτή τους την εξέλιξη!!!

Καλούμε όσους γονείς επιθυμούν να προσέλθουν στα γραφεία του συλλόγου στο Φιλίππειο γυμναστήριο και να γράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής του Φιλίππου".

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Για 4η φορά στην ιστορία του μετά το 2012, το 2015 και το 2017,...

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι οφ ο Φέρωνας Βέροιας

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι...

ημαντική επιτυχία για την ομάδα χάντμπολ του Φέρωνα...

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του Φιλίππου!

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του...

Τη συμμετοχή στην Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...