Τα είπε και αυτά… Τελεία και παύλα!

Τα είπε και αυτά… Τελεία και παύλα!

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου της Γεωργίας Μπατσαρά, η υποψήφια με την επίσημη στήριξη της Ν.Δ. για το Δήμο Βέροιας τα είπε «για να τα ακούσουν όσοι σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την υποψηφιότητά της». Μεταξύ άλλων τόνισε:

Επιτέλους να μπει μία τελεία στα σενάρια που ακούγονται και στις προσπάθειες απαξίωσης της στήριξής μου.

(Περιπαιχτικώς μειδιάζουσα) Το σχέδιο ήταν να αποχωρήσω μέχρι 30 Νοεμβρίου. Τώρα μπορεί να αποχωρήσω τα Χριστούγεννα. Δεν πειράζει, ας λένε… Εμείς προχωράμε στο στόχο μας. Ούτε λέξη για παραίτηση!

Ακούστηκε μέχρι και ότι ήρθαν από τη Ν.Δ. να μου δώσουν τη στήριξη για να με τελειώσουν, λες και ήμουν η τελευταία των τελευταίων.

Άπαντες είναι δίπλα μου. Η δεξαμενή της Ν.Δ. είναι τεράστια, γι’ αυτό τη διεκδικούν κι άλλοι, που ξόδεψαν χρόνο και χρήμα να ανεβοκατεβαίνουν στην Αθήνα γι’ αυτό. Ε, την πήρα εγώ, τί να κάνουμε τώρα;

Θα σαρώσουμε το Δήμο, πόρτα-πόρτα, είμαστε αποφασισμένοι να λιώσουμε τα παπούτσια μας. Όποιος μου φέρει τα λιωμένα του παπούτσια, θα τα κρεμάσω μετά τις εκλογές στο Δημαρχείο.

Τον δήμαρχο τον εκτιμώ αφάνταστα! Είχε όραμα για την πόλη, αλλά η πόλη «έκατσε»… Δε χρησιμοποίησα εγώ τη λέξη «αποτυχημένη» για την παρούσα δημοτική αρχή, εσείς το είπατε (προς δημοσιογράφο), εγώ αναφέρθηκα σε έργα που δεν έγιναν ή είναι αποτυχημένα.

Εγώ διαθέτω και κουλτούρα και διάθεση συνεργασίας. Και με τον διάβολο θα συνεργαστώ, προκειμένου να πάει μπροστά ο Δήμος της Βέροιας. Τη διάθεση συνεργασίας οφείλουν να την έχουν όλοι οι αυτοδιοικητικοί, εφόσον οι εκλογές γίνονται μ’ αυτό το σύστημα.

Αν γίνουν εθνικές εκλογές πριν τις Αυτοδιοικητικές, το Μάϊο, ο Κ. Μητσοτάκης θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Οπότε θα αρθούν τα προβλήματα.

Δεν πάμε για να βγούμε δεύτεροι ή τρίτοι. Εγώ πάω για πρωτιά, δεν παίζουμε εμείς τώρα. Θα κάνουμε δημοκρατική επίθεση στους πάντες!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζουν οι καταναλωτές Κινητής τηλεφωνίας να την «πατάνε» με τα 5ψήφια και τις… ανύπαρκτες συνδέσεις

Συνεχίζουν οι καταναλωτές Κινητής τηλεφωνίας να την...

Τί συμβαίνει με τις Εταιρίες Κινητής Τηλεφωνίας που...

Παιδική χριστουγεννιάτικη νότα

Παιδική χριστουγεννιάτικη νότα

Μικρά παιδιά με τις φωνούλες τους μας προσκάλεσαν να...

Τό στρωσε χθες  στα ορεινά της Ημαθίας

Τό στρωσε χθες στα ορεινά της Ημαθίας

Τό ΄στρωσε για τα καλά χθες το χιόνι στα ορεινά της...

Κυκλοφοριακά μέτρα  στην οδό Ρήγα Φεραίου, λόγω εργασιών στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας

Κυκλοφοριακά μέτρα στην οδό Ρήγα Φεραίου, λόγω...

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής...

Βασίλης Δαβόρας  και Τάσος Ιγνατιάδης υποψήφιοι  της «Δημοκρατικής Ευθύνης» για τις βουλευτικές εκλογές στην Ημαθία

Βασίλης Δαβόρας και Τάσος Ιγνατιάδης υποψήφιοι της...

Ο χημικός-εκπαιδευτικός Βασίλης Δαβόρας (πρώην...

Οι φωτό μιλούν...

Οι φωτό μιλούν...

Άδειο το πάρκινγκ στο Σέλι στην είσοδο του χωριού, το...

Με γλυκά, αλμυρά και παιχνίδια  το Σαββατοκύριακο στην Πλατεία Εληάς

Με γλυκά, αλμυρά και παιχνίδια το Σαββατοκύριακο στην...

Και γλυκά και αλμυρά και χορός και πολύ παιχνίδι, είχε...

Ανακοινώνει επίσημα υποψηφιότητα

Ανακοινώνει επίσημα υποψηφιότητα

Και επίσημα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...