Ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ Δρόμου

Ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ Δρόμου

Με τέλειες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων του 7ου Φιλίππειου δρόμου στην Βέροια.

Έχοντας πια καθιερωθεί ως διήμερο event , ο Φιλίππειος δρόμος άνοιξε τις πύλες του, το  Σάββατο 8/12 με την εκκίνηση στις 18:00 των 1000μ ηλικιών δημοτικού Σχολείου (Δ’ Ε’ & ΣΤ’) , στις 18:15 δόθηκε η εκκίνηση των 2000μ παιδιών ηλικίας Γυμνασίου και τέλος στις 18:40 τα 5χλμ . Το σύνολο των συμμετεχόντων και στα 3 Νυχτερινά αγωνίσματα άγγιξε τους  530 δρομείς : (270 στα Δημοτικά ) 80 στα Γυμνάσια και 212 στα 5χλμ) Ακολούθησε pasta party στην αυλή του Δημαρχείου για τους δρομείς και τους εθελοντές. 250 μερίδες ζυμαρικά που περίσσεψαν , η διοργάνωση τα διένειμε στο Κέντρο Μέριμνας και στη Πρωτοβουλία για το παιδί.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή  9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε  ο 7ος Φιλίππειος δρόμος (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) 14,5km . Μία διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνείς διοργανώσεις.

Για πρώτη χρονιά φέτος ο Φιλίππειος δρόμος είχε την τιμή να φιλοξενήσει  το 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νομικών που έγινε ταυτόχρονα με τους αγώνες  των 5χλμ και 14,6χλμ.

10 Λεωφορεία χρειάστηκαν για την μετακίνηση των δρομέων από την  Βέροια στην Βεργίνα (εκκίνηση). 1 φορτηγό αυτοκίνητο επέστρεψε με ασφάλεια τον ρουχισμό των δρομέων στην Βέροια στον χώρο του τερματισμού .

610 δρομείς  στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης ενώ 800 ήταν οι εγγραφές.

200 εθελοντές συνετέλεσαν ώστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση.

Η συμβολή της τροχαίας ήταν πραγματικά υποδειγματική και αποτελεσματική αφού κατάφερε να αποστειρώσει  κυριολεκτικά το δρόμο Βεργίνα Βέροια κατά την διάρκεια του αγώνα. Αξίζει να ευχαριστήσουμε στον Αστυνομικό διευθυντή κο Σιμούλη  Χρήστο για την παραχώρηση μεγάλης δύναμης στην τροχαία, τον αστυνομικό υποδιευθυντή κ. Καλογερόπουλο Ανδρέα , καθώς  επίσης και τον Διοικητή  της τροχαίας κ.  Παρούτογλου Ιωσήφ για την υλοποίηση του κυκλοφοριακού σχεδιασμού .

Η Δημοτική αστυνομία ήταν παρούσα από το πρωί ρυθμίζοντας την κυκλοφορία αλλά και προσφέροντας την βοήθεια της για να γίνει σωστή σήμανση μέσα στην πόλη στις περιοχές που θα γινόταν οι βραδινοί αγώνες.

Η ανταπόκριση του στρατού στο αίτημα μας να στηθούν σκηνές για ιατρείο και αποδυτήρια ήταν άμεση.  Εκπρόσωπος του Στρατού στην διοργάνωση μας ήταν ο διοικητή της 1ης Μεραρχίας πεζικού  Υποστράτηγος  Πέτρος Δεμέστιχας.

Ο τοπικός τύπος κάλυψε το γεγονός επαγγελματικά και ήταν παρόν σε όλη την διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων  εκτοξεύοντας το κύρος και την εικόνα της διοργάνωσης ικανοποιώντας υψηλές προσδοκίες στους διοργανωτές. Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε το  Veria net το sportorama και τον Πληροφοριοδότη για την άμεση διάθεση όλου του ψηφιακού υλικού (φωτογραφικού και Βίντεο ) των αγώνων καθώς και την Ιωάννα και Βάσω  Πρέσια για την άμεση ανταπόκριση τους  στο κάλεσμα για την φωτογραφική κάλυψη κάποιων τμημάτων του αγώνα.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Συλλόγου δρομέων Βέροιας , οι οποίοι τόσο το διήμερο του αγώνα  όσο και τις προηγούμενες ήταν παρόντες  στην προετοιμασία του .

Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Φίλιππου Βέροιας και του O.K.A. Βικέλα με εκπρόσωπο τον Μηνά Κυριάκο , Υφαντίδου Σοφία , Κουτσουκη Κώστα, Ανθιμο Κελεπουρη , Ελενη Ιωαννιδου κλπ  για την εθελοντική τους δράση,  στους εθελοντές των διαφόρων κοινωνικών φορέων  η συλλόγων αλλά και σε  μεμονωμένους πολίτες .

Μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια προσέφερε ο νεοσύστατος Σύλλογος Ψηφιδωτό , ιδιαίτερα τον κ. Αραμπατζή και τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Μακροχωρίου Βαλάντη Κεχαίδη.  Το εθελοντικό παρόν τους όπως και τις περασμένες 4 χρονιές έδωσαν η μηχανοκίνητη Αθλητική ομάδα  ‘’riv3r enduro’’ με εκπρόσωπο τον Γιώργο Τριπολιτάκη και Δημήτρη Παπαζήση,  η ΛΕΜΟΒ (λέσχη μοτοσικλετιστών),  το veria cycling club με 5 ποδηλάτες συνόδευε τους πρώτους δρομείς και επιτηρούσε όλη την διαδρομή, οι Ραδιοερασιτέχνες Ημαθίας

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές Γιατρούς κ. Αποστολίδη Δημήτρη, κ. Λαζαρίδη Κώστα,  κ. Τσακελιδη Γιώργο κ. Τσαλέρα Γεώργιο, Ταχματζίδη Δημητρης & τον Μαλουτα Γιωργο  καθώς επίσης και την Πανελλήνια Ένωση Φυσικοθεραπευτών με εκπροσώπους τους Βεροιωτες Φυσικοθεραπευτες με εκπρόσωπο τον κο Παλπάνα Παναγιώτη και κο Μποσινα Γιώργο,

Το ασθενοφόρο της ιδιωτικής κλινικής Ευαγγελισμός που συνόδευε σε όλη την διαδρομή τους δρομείς εξυπηρετώντας μάλιστα άμεσα ένα περιστατικό. Μεγάλη ήταν η συμβολή του Αθλητικού τμήματος  του Δήμου Βέροιας ΚΑΠΑ , που βοήθησε όπου χρειαζόταν με την καθοδήγηση του Προέδρου Διαμάντη Στέργιου αλλά και του κ.  Κακαφίκα Γεώργιου.

Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια  των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας όπως επίσης και της Αντιδημαρχείας καθαριότητας  με τον Αντιδήμαρχο Παπαδόπουλο Βασίλη να παρακολουθεί την διοργάνωση από κοντά και τις 2 ημέρες. Την εκκίνηση του  Νυχτερινού αγώνα των 5χλμ όπως και της επόμενης ημέρας του κεντρικού αγώνα των 14,6χλμ έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Κώστας Βοργιατζίδης που ήταν διαρκώς παρών και τις 2 ημέρες των αγώνων.

Συντονιστές όλης της διοργάνωσης ήταν  οι Κελεπούρης Νίκος και Καραγιάννης Γιάννης προπονητές και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου δρομέων Βέροιας   και ο Πρόεδρος του Σ.Δ. Βέροιας Τσιάρας Βασίλης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου Κουκουτέγου Κατερινα , Τσιπροπουλου Αναστασία, Κωτούλας Γιάννης και άλλοι 30 μέλη. Αναμνηστικά δώρα περίμεναν τους δρομείς στον τερματισμό: Αναμνηστικό Μετάλλιο, προπονητικό ημερολόγιο, Φυλλάδιο για πρόληψη τραυματισμών από την Πανελλήνια Ένωση Φυσικοθεραπευτών , σακίδιο πλάτης, μπανάνες , Μπύρα χωρίς αλκοόλ amstel free,  νερό .

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι καταξιωμένοι δρομείς από την πανελλήνια Ελίτ έρχονται να τρέξουν και να υποστηρίξουν την διοργάνωση του Φιλίππειου δρόμου

Το παρόν στους φετινούς αγώνες έδωσαν στα 14,6χλμ ο Κώστας Γκελαουζος 1ος Πανελληνιονικης του Μαραθωνίου 2018 και στα 5χλμ ο Παναγιώτης Καραισκος 3ος Πανελληνιονικης του Μαραθωνίου 2018

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ του 7ου Φιλίππειου δρόμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  όλους τους χορηγούς, αλλά και τον υποστηρικτή και συνδιοργανωτή ΚΑΠΑ (Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας) που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας . Με την οικονομική και υλική ενίσχυση τους συνέβαλαν στην υλοποίηση μιας προσπάθειας για άριστη διοργάνωση .

ΧΟΡΗΓΟΙ ,οικονομικοί υποστηρικτές του Φιλίππειου δρόμου:

ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ (Γεωργικά λιπάσματα)

ΓΕΡΜΑΝΟΣ (τεχνολογία και τηλεπικοινωνίες)

Eurobank

Amstel Free (χορηγία μπύρας χωρίς αλκοόλ και όλων των Νερών της διοργάνωσης)

SportsMania (κατάστημα αθλητικών ειδών)

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μέσης

GOODY’S Burger House

Φροντιστήριο ΕΝΑ

Σωματείο καταστηματαρχών cafe

NOVASERT ‘’Συμβουλευτικές υπηρεσίες’’

ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ

MCOZA ‘’ all day bistro ‘’

Αγροτικός Συνεταιρισμός ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

LIDO  Ζαχαροπλαστείο

ΚΟΓΙΑΣ (Φούρνοι)

Οδοντιατρείο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ. & ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ Μ.

Άσσος ΗΛΙΑΔΗ (ελληνικός καφές)

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ)

Φλαμουριές (Ταβέρνα)

ΒΕΡΓΙΩΤΙΚΟ ‘’Restaurant’’

ΚΑΛΙΑΡΙΔΗΣ (υγρά καύσιμα)

PARMALAT

Café Μπρίκι

Café Bar ‘’MALL’’

Λουλούδια ΔΗΜΗΤΡΗΣ (χορηγία ζαρντινιέρων και ανθοδεσμών στον τερματισμό)

Την εξαγωγική εταιρεία SANI AE ‘’μπανάνες Dole’’

Οπωροπωλείο Κύρτσος   ‘’Μπανάνες’’

x-treme stores‘’ενεργειακά προϊόντα’’

Μάρμαρα ΚΟΜΒΟΣ


Υποστηρικτές της διοργάνωσης με προσφορά  Υπηρεσιών και υλικών

Την εταιρεία TOYOTA και την αντιπροσωπεία Toytα  - Πόδας για την παραχώρηση αυτοκινήτου χρονομέτρησης TOYTA - yaris

Ιδιωτική Κλινική Ευαγγελισμός για την παραχώρηση ασθενοφόρου καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΓΕΣ    για την παραχώρηση του εξοπλισμού catering (καρέκλες τραπέζια ) για το πάστα πάρτι και την χορήγηση ενός  δωματίου έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθήνα.

Art Boutique Hotel Veritas για την παραχώρηση 1 δωματίου έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθήνα.    

Κατσαβος Κώστας   (εταιρεία μεταφορών Νέος Ίκαρος)   για την διάθεση φορτηγού για την μεταφορά του ρουχισμού των δρομέων


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διεθνείς αγώνες ρόλερσκι Βέροια. Η συμμετοχή του ΕΟΣ Νάουσα

Διεθνείς αγώνες ρόλερσκι Βέροια. Η συμμετοχή του ΕΟΣ...

Εξαιρετικά αποτελέσματα,  σε μία σπουδαία αθλητική...

Πρωτιές  του ΣΧΟ Βέροιας στον διεθνή αγώνα ρόλλερ-σκι που έγινε στην Αγ. Βαρβάρα

Πρωτιές του ΣΧΟ Βέροιας στον διεθνή αγώνα ρόλλερ-σκι...

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου 2020, για 2η...

Με τους Ορειβάτες Βέροιας στην κορυφή Πανόραμα στα Λουτρά Πόζαρ

Με τους Ορειβάτες Βέροιας στην κορυφή Πανόραμα στα...

Γράφει ο Νίκος ΤσιαμούραςOλες  μας  οι αισθήσεις...

 Αγώνες Ρόλλερσκι.  Απόστολος Αγγέλης και Παρασκευή Λαδοπούλου κυπελλούχοι

Αγώνες Ρόλλερσκι. Απόστολος Αγγέλης και Παρασκευή...

Εν μέσω πανδαιμίας και η χιονοδρομία συνεχίζει να...

Vollleyleague Ήττα 3-1 σετ του Φιλίππου Βέροιας στην Συρο από τον Φοίνικα

Vollleyleague Ήττα 3-1 σετ του Φιλίππου Βέροιας στην Συρο από...

Στο παρθενικό παιχνίδι της ιστορίας του στην Vollleyleague ο...

Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Πρώτο σερβίς στη Volleyleague από την Ερμούπολη

Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Πρώτο σερβίς στη Volleyleague...

Ραντεβού με την ιστορία του έχει την Κυριακή στη Σύρο ο...

Αιγές Αθλητικο Σωματειο Ατομων με Αναπηριες Ν.Ημαθιας.

Αιγές Αθλητικο Σωματειο Ατομων με Αναπηριες Ν.Ημαθιας....

Ανοικτή πρόσκληση του Δ.Σ του σωματείου Αιγές αθλητικό...

Τον 27χρονο Βολειμπολίστα Χάρη Μπότση απέκτησε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας

Τον 27χρονο Βολειμπολίστα Χάρη Μπότση απέκτησε ο...

Την απόκτηση του 27χρονου ακραίου βολεϊμπολίστα Χάρη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Εξαιρετικά αποτελέσματα,  σε μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση!!!Με ένα άρτιαοργανωμένο αγωνιστικό διήμερο στις 24 και 25 Οκτωβρίου, έκλεισε ο κύκλος τουθερινού πρωταθλήματος Ρόλερσκι για το 2020.Οι αγώνες σε...