Νίκος Ζλατάνος

Νίκος Ζλατάνος "Είναι μία ανταμοιβή η πρόσκληση μου στην Εθνική Ανδρών."

Σε σχέση με την 16αδα του Οκτωβρίου κόντρα στην ΠΓΔΜ, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, αφού στις θέσεις των Δομπρή, Καλόμοιρου, Γουργούμη, Ιωάννου κλήθηκαν οι Κρητικός, Μπασμαλής, Μπάγιος και Ζλατάνος.

Μία βασική διαφοροποίηση είναι ότι στην αποστολή βρίσκονται δύο αριστερόχειρες ίντερ (Ηλιόπουλος και Μπασμαλής) σε σχέση με τα προκριματικά του ΕURO 2020.

Ο Γιάννης Μπασμαλής επιστρέφει στην Εθνική Ανδρών μετά από έναν χρόνο, όταν και είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο φιλικό με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ. Ο 32χρονος περιφερειακός μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς αγώνων τον Οκτώβριο με την Λιμόζ, η οποία διανύει πολύ καλή σεζόν στην Προλιγκ της Γαλλίας, όντας με 17 πόντους στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Βεροιώτης τερματοφύλακας Νίκος Ζλατάνος θα έχει την δική του ευκαιρία στην Εθνική Ανδρών μετά από πέντε χρόνια. Είχε κληθεί τον Ιανουάριο του 2014 για τα παιχνίδια με την Κύπρο για τον 1οπροκριματικό γύρο του EURO 2018 σε Πάτρα (27-25), και Λευκωσία (23-17) και μάλιστα στο δεύτερο ματς είχε συμπεριληφθεί στην 16αδα.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας που έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο με την φανέλα του Διομήδη Άργους μίλησε στο e-handball.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα που επιστρέφω μετά από πέντε χρόνια στην Εθνική. Είναι  επιβράβευση και ανταμοιβή για την προσπάθεια μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, ώστε να είμαστε έτοιμοι  τον Απρίλιο για τα ματς με την Τουρκία. Έχω κάνει μία επανεκκίνηση στην καριέρα μου, η επιλογή να πάω στον Διομήδη και να ασχολούμαι αποκλειστικά με το χάντμπολ σε καθημερινό επίπεδο, είναι κάτι που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο».

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Για 4η φορά στην ιστορία του μετά το 2012, το 2015 και το 2017,...

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι οφ ο Φέρωνας Βέροιας

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι...

ημαντική επιτυχία για την ομάδα χάντμπολ του Φέρωνα...

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του Φιλίππου!

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του...

Τη συμμετοχή στην Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...