ΤΟΠΙΚΑ

Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών σήμερα στη Βέροια -Κεντρικοί ομιλητές ο Ανδρέας Βλαζάκης και ο Θεοφάνης Μαλκίδης

Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών σήμερα στη Βέροια -Κεντρικοί ομιλητές ο Ανδρέας Βλαζάκης και ο Θεοφάνης Μαλκίδης

Μεγάλο  πανημαθιώτικο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών διοργανώνεται από την  Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα για τη Μακεδονία, σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Δημαρχείου Δ. Βέροιας με κεντρικούς ομιλητές τους Ανδρέα Βλαζάκη και Θεοφάνη Μαλκίδη.με τη συμπαράσταση συλλόγων, φορέων, επαγγελματιών, αγροτών, πολιτών, Αυτοδιοίκησης, της Μητρόπολης, και όλου του Νομού, σε συνέχεια του μεγάλου συλλαλητηρίου που έγινε την Κυριακή στην Αθήνα, όπου υπήρξε έντονη και η συμμετοχή της Ημαθίας

Περίπου 15  λεωφορεία, 50θέσια, γεμάτα κόσμο, κατέβηκαν οργανωμένα στην στην Πλατεία Συντάγματος για να ενώσουν τη φωνή τους με τη φωνή διαμαρτυρίας χιλιάδων πολιτών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, που έρχεται την Πέμπτη  προς συζήτηση στη Βουλή.

Σήμερα το πρωί όλος ο νομός Ημαθίας «νεκρώνει» για να στείλει στην κυβέρνηση  το μήνυμα της αδιαπραγμάτευτης ελληνικότητας της Μακεδονίας, ενώ σύλλογοι και φορείς συνεχίζουν να στέλνουν δηλώσεις  συμμετοχής. 

Μέχρι τις 12.00 η λαϊκή  της Βέροιας

Τα σωματεία της λαϊκής αγοράς Ημαθίας αποφάσισαν ομόφωνα την συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που θα γίνει σήμερα Τρίτη 22/1/2019 στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας και αφορά την διαμαρτυρία έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονία και ενημερώνουν το κοινό ότι η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει έως τις 12.00 π.μ., ώρα κατά την οποία έχει ορισθεί η έναρξη του συλλαλητηρίου Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη τους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο μαζεύοντας τους πάγκους τους, στις 12:00 το μεσημέρι και δίνοντας το δυναμικό παρών στην πλατεία Δημαρχείου 


Αρτοποιοί - Ζαχαροπλάστες

Το Σωματείο Αρτοποιών Ναούσης και Περιχώρων καθώς και ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βέροιας συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, το οποίο θα διεξαχθεί την τρίτη 22α Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Το  Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας συνεδρίασε στις 18/01/2019 και αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22/01/2019 και ώρα 12:00 π.μ. στην πλατεία του Δημαρχείου της Βέροιας, ενάντια στην επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Καλεί όλα τα μέλη να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία, με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 11:30 π.μ., δηλώνοντας παρόν στο συλλαλητήριο, ενάντια στην παραχώρηση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η Θρακική Εστία Βεροίας

Η Θρακική Εστία Βεροίας, θα συμμετέχει στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Ημαθίας για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στο συλλαλητήριο της Τρίτης 22ας Ιανουαρίου 2019, ώρα 12:00  στην πλατεία Δημαρχείου με μέλη μας και φίλους. Δηλώνει ότι είναι σε αντίθεση στην «Συμφωνία των Πρεσπών».

Συνταξιούχοι ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ Βεροίας & περιχώρων «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ», καλεί τα μέλη του να βρίσκονται την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:00 στην πλατεία Δημαρχείου Βεροίας, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί, για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους, για την «Συμφωνία των Πρεσπών».


Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Βέροιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας, σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Παρασκευή 18/01/2019, αποφάσισε τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/01/2019 και ώρα 12:00 στην πλατεία Δημαρχείου, ενάντια στην επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν μαζικά και ειρηνικά στη διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας, αποκλείοντας όποιες διχαστικές και πολωτικές ενέργειες.

Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

 Δυναμικό παρών με ΤΡΑΚΤΕΡ (εφόσον το επιθυμούν οι διοργανωτές) ανακοίνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του δήμου Αλεξανδρειας στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής των πολιτιστικών συλλόγων – σωματείων- κοιν. φορέων Ημαθίας για τη Μακεδονία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στο δημαρχείο της Βέροιας.

Η Μητρόπολη

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας παρακολουθώντας με μεγάλη ανησυχία τις πρόσφατες εξελίξεις για το σοβαρότατο θέμα της Μακεδονἰας και την επικείμενη συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών εκφράζει απερίφραστα τη διαφωνία της με την ψήφιση μιας Συμφωνίας που χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας μας στη γειτονική χώρα και τον λαό της και ενώνει τη φωνή της μαζί με όλους τους Έλληνες υπέρ της ελληνικότητος της Μακεδονίας μας.  Για τον λόγο αυτό συμμετέχει, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της Ημαθίας, στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Τρίτης 22αςΙανουαρίου 2019 και ώρα 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Δημαρχείου Βεροίας και ζητά από όλους τους υπευθύνους να αρθούν στο ύψος των ιστορικών στιγμών και να μην προδώσουν τα δίκαια της Μακεδονίας μας και τη βούληση του Ελληνικού λαού για το ζήτημα της Μακεδονίας μας.


Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της «πρωτοβουλίας» των πολιτιστικών φορέων της Ημαθίας ,ενημερώνει τα μέλη του για το συλλαλητήριο της Τρίτης 22/01/2019 για την Μακεδονία στις 12.00 στην Πλάτεία Δημαρχείου της Βέροιας και καλεί τους αγρότες  να δώσουν ένα  βροντερό παρών για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην συμφωνία των Πρεσπών .

Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις για το μείζον εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας και την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών ανακοινώνει την συμμετοχή της στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Βέροια, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου. Έχοντας ως ιερό καθήκον την αντίδραση σ’ αυτή την ύστατη στιγμή των αποφάσεων, καλεί τους επαγγελματοβιοτέχνες που είναι μέλη της να πράξουν κατά συνείδηση και να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Στηρίζοντας την οργανωτική επιτροπή πολιτιστικών συλλόγων και φορέων για την διοργάνωση του συλλαλητηρίου,  επαινεί και συγχαίρει τέτοιες πρωτοβουλίες.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας γιορτάζει φέτος έναν...

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό κάλεσμα στη δράση της «Λευκής Νύχτας»

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας απευθύνει...

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Βέροιας

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο...

Το  1ο Γυμνάσιο Βέροιας «Φιλίππειο»,  το 1ο ΓΕΛ ...

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την αναβάθμιση του οδικού φωτισμού στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την...

Ξεκίνησε να υλοποιείται το έργο, Βελτίωση Οδικής...

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας:  Ημερίδα για την εφηβική παραβατικότητα

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας: ...

Το Κέντρο Αναφοράς, Παροχής Συμβουλευτικής και...

Δώρα Κουρκουτά:  «Προσπαθούν σε λίγες  ημέρες να κάνουν ό,τι  επιδεικτικά αγνόησαν 9 χρόνια»

Δώρα Κουρκουτά: «Προσπαθούν σε λίγες ημέρες να κάνουν...

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης της Δώρας Κουρκουτά...

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη:  Ερώτηση στη Βουλή για την δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη: Ερώτηση στη...

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και...

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Βάναυση προσβολή προς τον Ελληνικό Λαό η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Αντιπολίτευση

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Βάναυση προσβολή προς τον...

Από το πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...