Κ. Ναλμπάντης στην πρώτη συνάντηση   υποψηφίων: «Νιότη και εμπειρία το συγκριτικό μας πλεονέκτημα»

Κ. Ναλμπάντης στην πρώτη συνάντηση υποψηφίων: «Νιότη και εμπειρία το συγκριτικό μας πλεονέκτημα»

Την πρώτη συνάντηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων συγκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» Κώστας Ναλμπάντης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΜΑΝΘΟΣ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν πλέον των 40 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων τους οποίους ευχαρίστησε θερμά ο κ. Ναλμπάντης διαβεβαιώνοντας ότι τα μηνύματα απ όλες τις περιοχές του Δήμου είναι πολύ θετικά και όλα δείχνουν ότι μετά τις εκλογές ως νέα Δημοτική Αρχή θα έχει συνέχεια η συνεργασία που ξεκινά μαζί τους προεκλογικά.

Με τον μέσο όρο ηλικίας των μελών τη παράταξης να είναι ιδιαίτερα χαμηλός, ο κ. Ναλμπάντης τόνισε:

«Έχουμε ως παράταξη ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από το πάντρεμα της νιότης με την εμπειρία. Γνωρίζουμε πως πρέπει να διοικηθεί ο Δήμος σωστά, έχουμε την φρεσκάδα και ήδη ο κόσμος με τον οποίο μιλάω αναγνωρίζει στην παράταξη μας την καθαρή βούληση και την ορμή που διαθέτουμε για να επαναφέρουμε τον Δήμο στη σωστή κατεύθυνση».

Αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά της παράταξης δεν παρέλειψε να τονίσει τον ξεκάθαρα αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η κίνηση μας είναι ξεκάθαρα Αυτοδιοικητική. Εδώ συναντηθήκαμε συνδημότες που έχουμε διαφορετικές κομματικές καταβολές και συμφωνήσαμε ότι θα δώσουμε τον αυτοδιοικητικό αυτό αγώνα ενώνοντας τις δυνάμεις και τις ιδέες μας για το καλό του τόπου μας. Συμφωνήσαμε ότι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και για όσο διάστημα θα ασχολούμαστε με τη διοίκηση του Δήμου οι κομματικές μας ταυτότητες θα παραμένουν κλειδωμένες στα σπίτια μας και γι αυτό κάνουμε τη διαφορά ως παράταξη.

Μας στοχεύουν και προσπαθούν είτε με ψιθύρους είτε με δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ να μας χρεώσουν σε κάποιο κόμμα. Δεν μας στοχεύουν  τυχαία. Προσπαθούν εμάς να κτυπήσουν γιατί ξέρουν ότι η παράταξη μας είναι από επιλογή ακομμάτιστη κι όχι από ανάγκη όπως οι ίδιοι προσπαθούν να εμφανιστούν στην κοινή γνώμη. Μας κτυπούν γιατί έχουν πάρει τα μηνύματα της κοινωνίας και αισθάνονται τη δυναμική μας. Μας κτυπούν επειδή τους φοβίζει ότι εδώ ενώσαμε τις δυνάμεις μας άνθρωποι διαφορετικών κομματικών προτιμήσεων και είμαστε ενωμένοι και ισχυροί κι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές».

Στην συνέχεια ο κ. Ναλμπάντης αναφέρθηκε σε θέματα στρατηγικής που αφορούν την προεκλογική κίνηση των υποψηφίων και της παράταξης ευρύτερα. Διευκρίνισε ότι κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τομέα δράσης που επιθυμεί κατά προτεραιότητα να ασχοληθεί στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ανακεφαλαιώνοντας τόνισε ότι η παράταξη δεν έχει την παραμικρή εξάρτηση από πολιτικά ή επιχειρηματικά πρόσωπα ή κύκλους συμφερόντων αλλότριους προς τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Ως εκ τούτου, κανείς εξωθεσμικός παράγοντας δεν θα έχει λόγο στη νέα διοίκηση του Δήμου με τον ίδιο στο τιμόνι και τα μέλη της παράταξης στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, πέραν των ίδιων των δημοτών με τους οποίους θα συνεχιστεί η αμφίδρομη επικοινωνία στη διάρκεια της 4ετίας.

Σε θέματα προεκλογικής καμπάνιας αλλά και ειδικότερα σε θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα στα οποία πρέπει να δοθεί έμφαση αναφέρθηκαν οι υποψήφιοι που πήραν το λόγο για να ακολουθήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Κατατέθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες νέες ιδέες και προτάσεις, που στο σύνολο τους στοχεύουν σε καινοτόμες δράσεις και έργα τα οποία απαιτούνται για να μπει η περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης και πάλι. Τονίσθηκαν οι δυσκολίες και τα προβλήματα που δημιουργεί η κρίση αλλά και οι προκλήσεις που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς και συμφωνήθηκε ότι η επανεκκίνηση του Δήμου πρέπει να περάσει μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Το ραντεβού για προσεχή συνάντηση ανανεώθηκε για το αμέσως προσεχές διάστημα, λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου που προσδιορίστηκε για την Δευτέρα 18 Μαρτίου.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε αύριο στη

Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 27/1

Σε αδιέξοδο...Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟΥ ΚΤΕΛ. ΔΕΝ...

Συνελήφθη 38χρονος για ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια στη Βέροια

Συνελήφθη 38χρονος για ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια στη...

Συνελήφθη προχθές (24 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι στην...

Οργανώνεται με «καθαρό» μητρώο μελών και νέους πολιτικούς στόχους το ΚΙΝΑΛ – ΠαΣοΚ - Ομιλία και κοπή πίτας στη Βέροια από τον Μ. Χριστοδουλάκη

Οργανώνεται με «καθαρό» μητρώο μελών και νέους...

Την πρώτη της πολιτική εκδήλωση για τη νέα χρονιά,...

Με το βλέμμα στραμμένο στον στόχο για το μεγαλύτερο ρεβανί του κόσμου και το βραβείο Γκίνες, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας, έκοψε την πίτα του 2020

Με το βλέμμα στραμμένο στον στόχο για το μεγαλύτερο...

Την πίτα  του 2020 έκοψε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 8.0...

Oι ιστορίες του παππού - Της Όλγας Κοτμηρίδου-Μεταξά

Oι ιστορίες του παππού - Της Όλγας Κοτμηρίδου-Μεταξά

Στο χωριό οι μέρες κυλούσαν γρήγορα.Μεγάλες...

Συγκέντρωση και ψήφισμα   διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Ημαθίας για τα πτυχία των ιδιωτικών κολεγίων

Συγκέντρωση και ψήφισμα διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ...

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!

του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Τριπόταμος: εικόνες, ήχοι, συναισθήματα!!! *Του Πάρη Παπακανάκη

Τριπόταμος: εικόνες, ήχοι, συναισθήματα!!! *Του Πάρη...

Το εξοχικό καφενείο «Μπαρμπούτα» στα 1900Ο Τριπόταμος,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Την πίτα  του 2020 έκοψε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 8.0 μ.μ., στο «Αιγές Μέλαθρον», ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας.Ο Πρόεδρος κ. Τάσος Παγούρας καλωσόρισε όλα τα μέλη του Συλλόγου και ευχήθηκε πάνω από όλα...

Το εξοχικό καφενείο «Μπαρμπούτα» στα 1900Ο Τριπόταμος, παρά τις περιστασιακές φουσκονεριές του, στάθηκε διαχρονικά ο «ευεργέτης της Βέροιας», εξασφαλίζοντάς της ύδρευση, άρδευση, ενέργεια από τις...

Η πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γεωργία Μπατσαρά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος ήταν παρόντες στη σύσκεψη για τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ) ​ υπό την...

Για αύξηση του αριθμού των μαθητών που απουσιάζουν από τα σχολεία της περιοχής μας, λόγω της εξάπλωσης της εποχικής γρίπης, κάνει λόγο το σημερινό πρωτοσέλιδο του ΛΑΟΥ και τα πρώτα στοιχεία της Πρωτοβάθμιας...