Κ. Ναλμπάντης στην πρώτη συνάντηση   υποψηφίων: «Νιότη και εμπειρία το συγκριτικό μας πλεονέκτημα»

Κ. Ναλμπάντης στην πρώτη συνάντηση υποψηφίων: «Νιότη και εμπειρία το συγκριτικό μας πλεονέκτημα»

Την πρώτη συνάντηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων συγκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» Κώστας Ναλμπάντης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΜΑΝΘΟΣ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν πλέον των 40 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων τους οποίους ευχαρίστησε θερμά ο κ. Ναλμπάντης διαβεβαιώνοντας ότι τα μηνύματα απ όλες τις περιοχές του Δήμου είναι πολύ θετικά και όλα δείχνουν ότι μετά τις εκλογές ως νέα Δημοτική Αρχή θα έχει συνέχεια η συνεργασία που ξεκινά μαζί τους προεκλογικά.

Με τον μέσο όρο ηλικίας των μελών τη παράταξης να είναι ιδιαίτερα χαμηλός, ο κ. Ναλμπάντης τόνισε:

«Έχουμε ως παράταξη ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από το πάντρεμα της νιότης με την εμπειρία. Γνωρίζουμε πως πρέπει να διοικηθεί ο Δήμος σωστά, έχουμε την φρεσκάδα και ήδη ο κόσμος με τον οποίο μιλάω αναγνωρίζει στην παράταξη μας την καθαρή βούληση και την ορμή που διαθέτουμε για να επαναφέρουμε τον Δήμο στη σωστή κατεύθυνση».

Αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά της παράταξης δεν παρέλειψε να τονίσει τον ξεκάθαρα αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η κίνηση μας είναι ξεκάθαρα Αυτοδιοικητική. Εδώ συναντηθήκαμε συνδημότες που έχουμε διαφορετικές κομματικές καταβολές και συμφωνήσαμε ότι θα δώσουμε τον αυτοδιοικητικό αυτό αγώνα ενώνοντας τις δυνάμεις και τις ιδέες μας για το καλό του τόπου μας. Συμφωνήσαμε ότι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και για όσο διάστημα θα ασχολούμαστε με τη διοίκηση του Δήμου οι κομματικές μας ταυτότητες θα παραμένουν κλειδωμένες στα σπίτια μας και γι αυτό κάνουμε τη διαφορά ως παράταξη.

Μας στοχεύουν και προσπαθούν είτε με ψιθύρους είτε με δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ να μας χρεώσουν σε κάποιο κόμμα. Δεν μας στοχεύουν  τυχαία. Προσπαθούν εμάς να κτυπήσουν γιατί ξέρουν ότι η παράταξη μας είναι από επιλογή ακομμάτιστη κι όχι από ανάγκη όπως οι ίδιοι προσπαθούν να εμφανιστούν στην κοινή γνώμη. Μας κτυπούν γιατί έχουν πάρει τα μηνύματα της κοινωνίας και αισθάνονται τη δυναμική μας. Μας κτυπούν επειδή τους φοβίζει ότι εδώ ενώσαμε τις δυνάμεις μας άνθρωποι διαφορετικών κομματικών προτιμήσεων και είμαστε ενωμένοι και ισχυροί κι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές».

Στην συνέχεια ο κ. Ναλμπάντης αναφέρθηκε σε θέματα στρατηγικής που αφορούν την προεκλογική κίνηση των υποψηφίων και της παράταξης ευρύτερα. Διευκρίνισε ότι κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τομέα δράσης που επιθυμεί κατά προτεραιότητα να ασχοληθεί στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ανακεφαλαιώνοντας τόνισε ότι η παράταξη δεν έχει την παραμικρή εξάρτηση από πολιτικά ή επιχειρηματικά πρόσωπα ή κύκλους συμφερόντων αλλότριους προς τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Ως εκ τούτου, κανείς εξωθεσμικός παράγοντας δεν θα έχει λόγο στη νέα διοίκηση του Δήμου με τον ίδιο στο τιμόνι και τα μέλη της παράταξης στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, πέραν των ίδιων των δημοτών με τους οποίους θα συνεχιστεί η αμφίδρομη επικοινωνία στη διάρκεια της 4ετίας.

Σε θέματα προεκλογικής καμπάνιας αλλά και ειδικότερα σε θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα στα οποία πρέπει να δοθεί έμφαση αναφέρθηκαν οι υποψήφιοι που πήραν το λόγο για να ακολουθήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Κατατέθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες νέες ιδέες και προτάσεις, που στο σύνολο τους στοχεύουν σε καινοτόμες δράσεις και έργα τα οποία απαιτούνται για να μπει η περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης και πάλι. Τονίσθηκαν οι δυσκολίες και τα προβλήματα που δημιουργεί η κρίση αλλά και οι προκλήσεις που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς και συμφωνήθηκε ότι η επανεκκίνηση του Δήμου πρέπει να περάσει μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Το ραντεβού για προσεχή συνάντηση ανανεώθηκε για το αμέσως προσεχές διάστημα, λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου που προσδιορίστηκε για την Δευτέρα 18 Μαρτίου.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε αύριο στη

Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 21/10

Έπαινοι ή κολακείες;-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 500 ΠΟΛΙΤΕΣ...

Στιγμές συγκίνησης στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων 1940 – 1941, στην Πλατεία Ωρολογίου της Βέροιας

Στιγμές συγκίνησης στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου...

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της...

Ερώτηση Καρασαρλίδου για συμψηφισμό των εργοσήμων αγροτών με ασφαλιστικές εισφορές

Ερώτηση Καρασαρλίδου για συμψηφισμό των εργοσήμων...

Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου προς...

Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Πετροπόλεμος μεταξύ μεταναστών και Ρομά στη Δομή Φιλοξενίας

Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Πετροπόλεμος μεταξύ μεταναστών...

Επεισόδια ξέσπασαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας μεταξύ...

Νιφετοί στο κατάστρωμα (σκόρπιες σκέψεις σε σκόρπιες λέξεις)

Νιφετοί στο κατάστρωμα (σκόρπιες σκέψεις σε σκόρπιες...

Της Νανάς Παπαϊωάννου Ο άνθρωπος κορυφαία αξία,...

Συνελήφθη εγκληματική ομάδα με λεία 495.485 ευρώ!

Συνελήφθη εγκληματική ομάδα με λεία 495.485 ευρώ!...

Μια ιδιαίτερα… δραστήρια σπείρα που διέπραττε...

Σύλληψη 51χρονου για καλλιέργεια και μικροποσότητα κάνναβης από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Βέροιας

Σύλληψη 51χρονου για καλλιέργεια και μικροποσότητα...

Συνελήφθη χθες (18 Οκτωβρίου) το μεσημέρι σε περιοχή...

Πέρα απ΄την σκιά   του στίγματος...

Πέρα απ΄την σκιά του στίγματος...

Εάν σε μια παρέα αναφέρεις ότι πάσχεις από ζαχαρώδη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Στις 8/10/2019 το απόγευμα δεχθήκαμε μια κλήση από την Πρωτοβουλία για το Παιδί στην περιοχή της αστυνομίας για ένα σκυλί σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε από εθελοντές στο κτηνιατρείο του κ. Χατζησαλάτα, όπου...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ήρθε η είδηση της απώλειας μιας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Ημαθίας. Ο γιατρός, δημοσιογράφος, ποιητής, συγγραφέας και πολιτικός, αλλά πάνω απ' όλα Άνθρωπος, Ορέστης...

Στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικειου Βέροιας έγινε στις 12 το πρωί η κλήρωση για την ανάδειξη του προέδρου του Κάτω Βερμίου (Σελίου). Στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Αντωνη Πιτουλια και Γιώργου...

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς  διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, νωρίς το μεσημέρι, ο 60χρονος, συνταξιούχος  βεροιώτης, Απόστολος Χατζηλάμπρου. Το περιστατικό συνέβη στα Δικαστήρια της Βέροιας, όπου...