χαντ μπολ Α1 ανδρών. Μοιραία ισοπαλία του Φιλίππου 19-19 στον Φοίβο .Ένσταση για την τελευταία φάση

χαντ μπολ Α1 ανδρών. Μοιραία ισοπαλία του Φιλίππου 19-19 στον Φοίβο .Ένσταση για την τελευταία φάση

Μοιραία ίσως αποδειχθεί η ισοπαλία που παραχώρησε ο Φίλιππος στις Συκιές με τον Φοίβο  (19-19). Οι Βεροιώτες είχαν τη νίκη στα χέρια τους (18-19) αλλά δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης σε νεκρό χρόνο και άφησαν έναν βαθμό στις Συκιές.

Ο Φίλιππος αν και δεν μπήκε καλά στο ματς, ισορρόπησε και πήρε το προβάδισμα μετά το τέταρτο. Οι φιλοξενούμενοι συντήρησαν ένα μικρό προβάδισμα και στο 27' προηγήθηκαν με τον Αποστολίδη 6-9.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φοίβος ισορρόπησε και το παιχνίδι κύλησε με τις δυο ομάδες κοντά στο σκορ. Ο Φίλιππος προηγήθηκε με τον Φιλόσογλου 17-19 στο 53' οι γηπεδούχοι είχα μείνει με 4 παίκτες ευκαιρία με το Παπαδόπουλο που έχασε  πέναλτι να κάνει το 17-20 αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και δεν πέτυχε άλλο γκολ  στο υπόλοιπο επτάλεπτο. !!Από την άλλη, ο Φοίβος, μείωσε στο 56' με τον Δεληζάνο (18-19) και ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο με εκτέλεση φάουλ του Αθανασιάδη.

Μεγάλη απώλεια η αποβολή του Αποστολίδη στο ποίο κρίσιμο σημείο του αγώνα . Τα πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ δύσκολα και η ομαδα θέλει στηριξη και βοήθεια. 

Πεντάλεπτα: 2-1, 3-1, 3-4, 5-6, 6-8, 8-10 (ημ) 11-12, 14-15, 15-15, 17-17, 17-19, 19-19

Φοίβος (Τσολάκος): Γρηγοριάδης, Μαρκατάτος, Μήγγας 3, Γιαγκούλας, Μπόσκος 1, Μαργαρίτης, Αθανασιάδης 1, Σιγγιρίδης, Μανωλούδης 3, Ζέλιτς 4, Δεληζάνος 2, Δέσπος 3, Πάτσιας, Μέτσης, Τσιντίδης 2.
Φίλιππος (Πιπελίδης): Πόποβιτς, Τζίμπουλας, Ταραμονλής, Παντελίδης 1, Τάσκοβιτς 2, Λιακόπουλος, Καλλιαρίδης, Τριανταφυλλίδης 3, Κωστακίδης 3, Αποστολίδης 4, Κουκουτσίδης, Δάσκαλος, Κορωνάς, Φιλόσογλου 3, Παπαδόπουλος 3, Τζωρτζίνης.

Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας, Δίλεπτα: 5- 6, Πέναλτι: 2/3 – 1/3, Κόκκινες: Μπόσκος (33:45 -αντιαθλητική συμπεριφορά, κρατήθηκε δελτίο), Αποστολίδης (33:45 αντιαθλητική συμπεριφορά, κρατήθηκε δελτίο)

Ένσταση του Φιλίππου Βέροιας 

Με ένσταση του Φιλίππου Βέροιας, η οποία όμως απορρίφθηκε και με αρκετές αποβολές ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Φοίβο Συκεών και τον Φίλιππο Βέροιας που έληξε ισόπαλος με  19-19.

Με ένστασή του, ο Φίλιππος Βέροιας ζήτησε με την βοήθεια της τηλεοπτικής κάλυψης να γίνει ξανά πλήρης εκτίμηση της τελευταίας φάσης του αγώνα, όπου με φάουλ σε νεκρό χρόνο ο Φοίβος ισοφάρισε. Πιο συγκεκριμένα, η ένσταση αναφέρει: «Στο 59.56 του αγώνα έγινε φάουλ σε παίκτη του Φοίβου Συκεών. Οι παίκτες του Φοίβου επανέφεραν την μπάλα, εκτέλεσαν το φάουλ εντός χρόνου (59.59). Στη συνέχεια ο διαιτητής ενώ αρχικά σφύριξε τη λήξη, στη συνέχεια έδωσε επανάληψη εκτέλεσης του φάουλ. Επικαλούμαστε την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα για την πλήρη εκτίμηση της φάσης των τελευταίων δευτερολέπτων».

Σε απάντηση της ένστασης του Φιλίππου Βέροιας οι διαιτητές ανέφεραν τα εξής: «Όταν όλοι οι παίκτες πήραν τις προβλεπόμενες θέσεις από τον κανονισμό για την εκτέλεση της ελεύθερης ρίψης ακούστηκε το τελικό σήμα της λήξης του παιχνιδιού. Με βάση τον κανονισμό έγινε μια ελεύθερη ρίψη σε νεκρό χρόνο.

Handball Premier (19η αγωνιστική)

Δράμα- ΠΑΟΚ 25-36
Αερωπός - Άρης Νίκαιας 27-20
Ολυμπιακός- ΧΑΝΘ 28-18
Δούκας- Πυλαία 24-25
Φοίβος Συκεών- Φίλιππος Βέροιας19-19

* ΑΕΚ - Διομήδης (5/3)

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 35
  2. ΠΑΟΚ 34
  3. ΑΕΚ 32
  4. Δούκας 22
  5. Αερωπός 20
  6. Πυλαία 18
  7. Διομήδης 17
  8. Δράμα 16
  9. Φίλιππος 11
  10. Άρης Ν. 8
  11. ΧΑΝΘ 6
  12. Φοίβος 5

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Για 4η φορά στην ιστορία του μετά το 2012, το 2015 και το 2017,...

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι οφ ο Φέρωνας Βέροιας

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι...

ημαντική επιτυχία για την ομάδα χάντμπολ του Φέρωνα...

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του Φιλίππου!

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του...

Τη συμμετοχή στην Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...