Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Ημερίδα της ΠΟΜΙΔΑ

Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Ημερίδα της ΠΟΜΙΔΑ

 Σε πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, η ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Ημαθίας.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, το 4ο Περιφερειακό τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Ημαθίας, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Θεσσαλονίκης και το Εργατικό Κέντρο Βέροιας.

 Την εκδήλωσε συντόνισε η Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας κα Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

 Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, κος Στράτος Παραδιάς ο οποίος αναφέρθηκε στις ολέθριες επιπτώσεις του συμπληρωματικού φόρου του ΕΝΦΙΑ για την κτηματαγορά, την οικοδομή, τους ιδιοκτήτες ακινήτων, την απελευθέρωση των μισθώσεων και συνολικά την οικονομία.


Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Ημαθίας κος Φώτης Καραβασίλης, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων, και ευχαρίστησε τον κο Παραδιά ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τους αγώνες για το ανθρώπινο δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

 Η εκπρόσωπος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Ν.Ε. του Τ.Ε.Ε Ημαθίας και υπεύθυνη του γραφείου κτηματογράφησης κα Εύη Παπαγιαννούλη, πολιτικός μηχανικός τοποθετήθηκε στο θέμα της επιδότησης ενοικίου και έδωσε χρήσιμες διευκρινίσεις σχετικά με την  κτηματογράφηση.

 Ο Διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου ο κος Γεώργιος Σούρλας, μετέφερε το μήνυμα του βουλευτή για τις συνέπειες της υπερφορολόγησης στην οικονομία αλλά και την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για μείωση των φόρων, προκειμένου να επανεκκινηθεί η οικονομία.


 Ο Πρόεδρος του τέταρτου Περιφερειακού τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κος Κώστας Τσιλογιάννης, οικονομολόγος, φοροτεχνικός, αναφέρθηκε στην οικονομία σε συνάρτηση με τα βάρη που επωμίστηκε η Ελληνική οικογένεια με δεδομένη την υπογεννητικότητα στη χώρα.

 Ο Αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης κος Δημήτριος Τζίμας, αναφέρθηκε στο θέμα της μεταβίβασης ακινήτων, ο Προϊστάμενος του κτηματολογικού γραφείου Βέροιας κος Αντώνης Λαχανόπουλος, σχετικά με το υπάρχον κτηματολόγιο και την τωρινή κατάσταση που επικρατεί, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κος Κώστας Χαιδούτης τοποθετήθηκε για τις προσπάθειες της ΠΟΜΙΔΑ Πανελλαδικά, ενώ ο ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κος Νίκος Κεχαγιάογλου ενημέρωσε το κοινό για τα προνόμια και τα ασφαλιστικά προγράμματα που μπορεί να επωφεληθούν όσοι γραφούν μέλη στο Σωματείο.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζούλα και Θεόφιλος Τελληγιαννίδης, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης, γιατρός, τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, η Εκπρόσωπος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ κα.Εύη Παπαγιαννούλη,  το μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Ιατρικού συλλόγου, κος Αναστάσιος Βασιάδης, η Πρόεδρος Λ.Ε.Α.Δ.Ι. Βέροιας κα Σοφία Ζειμπέκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας κα Ελένη Γκόγκα, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας κα Συρμούλα Τζήμα, εκπρόσωποι φορέων, κομμάτων, συλλόγων και φυσικά ιδιοκτήτες ακινήτων και μέλη του Σωματείου.

 Ένα θέλετε και εσείς να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα δικαιώματά σας και να συμμετέχετε στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ, να παίρνετε συμβουλές, υποδείγματα μισθωτηρίων, έντυπα και πληροφορίες από τους έμπειρους νομικούς της οργάνωσής μας, ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

 ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ:

-          Αποκτήστε το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος / φυσικού αερίου απο την Protergia, στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικών και Κοινόχρηστων Χώρων από την INTERAMERICAN

-          Θα λαμβάνετε ταχυδρομικά το περιοδικό μας «ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ», κάθε τρίμηνο στο σπίτι σας

-          Μπορείτε να συμμετέχετε στο ετήσιο Συνέδριό μας και τα τακτικά μας σεμινάρια, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι

Τηλ.επικοινωνίας: 2331022373 (Ιφιγένεια Βλαχογιάννη)

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΑΚΡΙΝΗ *του εκπαιδευτικού Γιάννη Γεωργουδάκη

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΑΚΡΙΝΗ *του εκπαιδευτικού Γιάννη...

Σε μια χώρα μακρινή κι ονειρεμένη, ο κύριος Χουαν ο...

Τράπεζα Πειραιώς: «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Νέο καινοτόμο πρόγραμμα  για τη στήριξη των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων

Τράπεζα Πειραιώς: «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Νέο καινοτόμο...

Διευρύνοντας περαιτέρω, τις υπηρεσίες που προσφέρει...

Την ανάγκη νέας παράτασης για την τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Την ανάγκη νέας παράτασης για την τακτοποίηση...

Την ανάγκη να παραταθεί εκ νέου, τουλάχιστον ως τα...

Πρώτη ομιλία για φέτος του Μητροπολίτη στο πλαίσιο της σειράς ομιλών «Επισκοπικός λόγος»

Πρώτη ομιλία για φέτος του Μητροπολίτη στο πλαίσιο της...

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό...

Τάσος Μπαρτζώκας: «Κάνουμε την καθημερινότητα του πολίτη ευκολότερη»

Τάσος Μπαρτζώκας: «Κάνουμε την καθημερινότητα του...

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης και της ψήφισης του...

Ενημέρωση των πολιτών για την διεξαγωγή της Διακλαδικής  Άσκησης  «ΑΝΤΙΟΧΟΣ -20» Από 24 Σεπτεμβρίου έως και 02 Οκτωβρίου

Ενημέρωση των πολιτών για την διεξαγωγή της...

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 έως και 02 Οκτωβρίου 2020 θα...

 Ρυθμίσεις λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Βέροιας

Ρυθμίσεις λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών του Δήμου...

Ο Δήμος Βέροιας ενηερμώνει ότι σύμφωνα με την ...

Ο

Ο "Έρασμος" βάπτισε παιδί ωφελούμενης μητέρας του...

Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020, το Δ.Σ., οι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Δεν ψηφίστηκε το θέμα της μακροχρόνιας μίσθωσης των 3-5 Πηγαδιών, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Κατά της εισήγησης ψήφισε ο ‘Κοινός Τόπος’, η ΛΑΣ...

Ολοκληρώνεται πλέον η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων με τους Τελικούς Δικαιούχους που εντάχθηκαν στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER, κατά την 1η Πρόσκληση για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα. 22 επενδυτικά έργα, με...

Απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών ο Διονύσης Σωτ. Βούλγαρης. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 12μ, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μακροχωρίου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 11.30πμ.

ουκέτο σε καταστήματα και πρόστιμα επιβλήθηκαν και χθες στο πλαίσιο των ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.@@ads-307@@Ειδικότερα,  πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 40.669 έλεγχοι και...