Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Ημερίδα της ΠΟΜΙΔΑ

Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Ημερίδα της ΠΟΜΙΔΑ

 Σε πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, η ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Ημαθίας.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, το 4ο Περιφερειακό τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Ημαθίας, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Θεσσαλονίκης και το Εργατικό Κέντρο Βέροιας.

 Την εκδήλωσε συντόνισε η Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας κα Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

 Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, κος Στράτος Παραδιάς ο οποίος αναφέρθηκε στις ολέθριες επιπτώσεις του συμπληρωματικού φόρου του ΕΝΦΙΑ για την κτηματαγορά, την οικοδομή, τους ιδιοκτήτες ακινήτων, την απελευθέρωση των μισθώσεων και συνολικά την οικονομία.


Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Ημαθίας κος Φώτης Καραβασίλης, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων, και ευχαρίστησε τον κο Παραδιά ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τους αγώνες για το ανθρώπινο δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

 Η εκπρόσωπος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Ν.Ε. του Τ.Ε.Ε Ημαθίας και υπεύθυνη του γραφείου κτηματογράφησης κα Εύη Παπαγιαννούλη, πολιτικός μηχανικός τοποθετήθηκε στο θέμα της επιδότησης ενοικίου και έδωσε χρήσιμες διευκρινίσεις σχετικά με την  κτηματογράφηση.

 Ο Διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου ο κος Γεώργιος Σούρλας, μετέφερε το μήνυμα του βουλευτή για τις συνέπειες της υπερφορολόγησης στην οικονομία αλλά και την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για μείωση των φόρων, προκειμένου να επανεκκινηθεί η οικονομία.


 Ο Πρόεδρος του τέταρτου Περιφερειακού τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κος Κώστας Τσιλογιάννης, οικονομολόγος, φοροτεχνικός, αναφέρθηκε στην οικονομία σε συνάρτηση με τα βάρη που επωμίστηκε η Ελληνική οικογένεια με δεδομένη την υπογεννητικότητα στη χώρα.

 Ο Αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης κος Δημήτριος Τζίμας, αναφέρθηκε στο θέμα της μεταβίβασης ακινήτων, ο Προϊστάμενος του κτηματολογικού γραφείου Βέροιας κος Αντώνης Λαχανόπουλος, σχετικά με το υπάρχον κτηματολόγιο και την τωρινή κατάσταση που επικρατεί, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κος Κώστας Χαιδούτης τοποθετήθηκε για τις προσπάθειες της ΠΟΜΙΔΑ Πανελλαδικά, ενώ ο ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κος Νίκος Κεχαγιάογλου ενημέρωσε το κοινό για τα προνόμια και τα ασφαλιστικά προγράμματα που μπορεί να επωφεληθούν όσοι γραφούν μέλη στο Σωματείο.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζούλα και Θεόφιλος Τελληγιαννίδης, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης, γιατρός, τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, η Εκπρόσωπος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ κα.Εύη Παπαγιαννούλη,  το μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Ιατρικού συλλόγου, κος Αναστάσιος Βασιάδης, η Πρόεδρος Λ.Ε.Α.Δ.Ι. Βέροιας κα Σοφία Ζειμπέκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας κα Ελένη Γκόγκα, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας κα Συρμούλα Τζήμα, εκπρόσωποι φορέων, κομμάτων, συλλόγων και φυσικά ιδιοκτήτες ακινήτων και μέλη του Σωματείου.

 Ένα θέλετε και εσείς να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα δικαιώματά σας και να συμμετέχετε στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ, να παίρνετε συμβουλές, υποδείγματα μισθωτηρίων, έντυπα και πληροφορίες από τους έμπειρους νομικούς της οργάνωσής μας, ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

 ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ:

-          Αποκτήστε το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος / φυσικού αερίου απο την Protergia, στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικών και Κοινόχρηστων Χώρων από την INTERAMERICAN

-          Θα λαμβάνετε ταχυδρομικά το περιοδικό μας «ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ», κάθε τρίμηνο στο σπίτι σας

-          Μπορείτε να συμμετέχετε στο ετήσιο Συνέδριό μας και τα τακτικά μας σεμινάρια, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι

Τηλ.επικοινωνίας: 2331022373 (Ιφιγένεια Βλαχογιάννη)

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτική εκδήλωση   στην Αλεξάνδρεια για την δράση της Οργάνωσης Α21 και την κατάργηση της   δουλείας στον 21ο αιώνα

Ενημερωτική εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια για την δράση...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, συνάντηση...

22 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Προσκόπου

22 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Προσκόπου

Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου γιορτάζει η μεγαλύτερη...

Ο Βάλτος

Ο Βάλτος

Πώς αγριεύει ο άνθρωπος,σε τι δρόμους μπερδεύετε ο...

ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ Τρία χρόνια χωρίς ΧΡΗΣΤΟ ΡΑΠΟ

ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ Τρία χρόνια χωρίς ΧΡΗΣΤΟ ΡΑΠΟ

«Τρία χρόνια περάσανε, δίχως να σ’ ανταμώσω.Τρία...

 Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος        Από...

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βέροιας

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου...

Πριν από περίπου δύο μήνες, όταν ανακοινώθηκε από το...

Συνελήφθη 38χρονος για πώληση πυροτεχνημάτων χωρίς την απαιτούμενη άδεια

Συνελήφθη 38χρονος για πώληση πυροτεχνημάτων χωρίς την...

Συνελήφθη χθες (21 Φεβρουαρίου 2020) το μεσημέρι...

Λύση στο πρόβλημα των αναδρομικών ποσών συντάξεων προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών

Λύση στο πρόβλημα των αναδρομικών ποσών συντάξεων...

Η κυβέρνηση αναλαμβάνει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τους πεσόντες υπέρ πατρίδας, τίμησε η Ι Μεραρχία πεζικού Βέροιας το πρωί του σημερινού ψυχοσάββατου 22 Φεβρουαρίου ,στα στρατιωτικά νεκροταφεία Βέροιας, στα Κοιμητήρια της πόλης.Παρουσία συγγενών και...

«Η Κόρη της Βέροιας» αναμφίβολα είναι ένα –και το μοναδικό- έργο τέχνης που έκανε και συνεχίζει να κάνει γνωστή την πόλη μας στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στη Γερμανία, αφού το αυθεντικό μπρούτζινο...

Η τοποθέτηση του πρώην διευθυντή της ΚΕΠΑ, του κ. Γιάννη Καμπούρη, αναφορικά με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου να παραχωρήσει το (χαρακτηρισμένο ως μνημείο) αρχοντικό Σαράφογλου, προς χρήση,...

Πρόβλημα στέγης αντιμετωπίζουν οικογένειες και ζευγάρια από την κατακόρυφη πτώση των «οικοδομών» την 10ετία της κρίσηςΤης Σοφίας ΓκαγκούσηΕνός κακού, μύρια έπονται και το πάγωμα της ανοικοδόμησης είχε...