Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Ημερίδα της ΠΟΜΙΔΑ

Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Ημερίδα της ΠΟΜΙΔΑ

 Σε πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, η ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Ημαθίας.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, το 4ο Περιφερειακό τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Ημαθίας, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Θεσσαλονίκης και το Εργατικό Κέντρο Βέροιας.

 Την εκδήλωσε συντόνισε η Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας κα Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

 Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, κος Στράτος Παραδιάς ο οποίος αναφέρθηκε στις ολέθριες επιπτώσεις του συμπληρωματικού φόρου του ΕΝΦΙΑ για την κτηματαγορά, την οικοδομή, τους ιδιοκτήτες ακινήτων, την απελευθέρωση των μισθώσεων και συνολικά την οικονομία.


Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Ημαθίας κος Φώτης Καραβασίλης, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων, και ευχαρίστησε τον κο Παραδιά ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τους αγώνες για το ανθρώπινο δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

 Η εκπρόσωπος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Ν.Ε. του Τ.Ε.Ε Ημαθίας και υπεύθυνη του γραφείου κτηματογράφησης κα Εύη Παπαγιαννούλη, πολιτικός μηχανικός τοποθετήθηκε στο θέμα της επιδότησης ενοικίου και έδωσε χρήσιμες διευκρινίσεις σχετικά με την  κτηματογράφηση.

 Ο Διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου ο κος Γεώργιος Σούρλας, μετέφερε το μήνυμα του βουλευτή για τις συνέπειες της υπερφορολόγησης στην οικονομία αλλά και την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για μείωση των φόρων, προκειμένου να επανεκκινηθεί η οικονομία.


 Ο Πρόεδρος του τέταρτου Περιφερειακού τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κος Κώστας Τσιλογιάννης, οικονομολόγος, φοροτεχνικός, αναφέρθηκε στην οικονομία σε συνάρτηση με τα βάρη που επωμίστηκε η Ελληνική οικογένεια με δεδομένη την υπογεννητικότητα στη χώρα.

 Ο Αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης κος Δημήτριος Τζίμας, αναφέρθηκε στο θέμα της μεταβίβασης ακινήτων, ο Προϊστάμενος του κτηματολογικού γραφείου Βέροιας κος Αντώνης Λαχανόπουλος, σχετικά με το υπάρχον κτηματολόγιο και την τωρινή κατάσταση που επικρατεί, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κος Κώστας Χαιδούτης τοποθετήθηκε για τις προσπάθειες της ΠΟΜΙΔΑ Πανελλαδικά, ενώ ο ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κος Νίκος Κεχαγιάογλου ενημέρωσε το κοινό για τα προνόμια και τα ασφαλιστικά προγράμματα που μπορεί να επωφεληθούν όσοι γραφούν μέλη στο Σωματείο.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζούλα και Θεόφιλος Τελληγιαννίδης, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης, γιατρός, τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, η Εκπρόσωπος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ κα.Εύη Παπαγιαννούλη,  το μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Ιατρικού συλλόγου, κος Αναστάσιος Βασιάδης, η Πρόεδρος Λ.Ε.Α.Δ.Ι. Βέροιας κα Σοφία Ζειμπέκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας κα Ελένη Γκόγκα, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας κα Συρμούλα Τζήμα, εκπρόσωποι φορέων, κομμάτων, συλλόγων και φυσικά ιδιοκτήτες ακινήτων και μέλη του Σωματείου.

 Ένα θέλετε και εσείς να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα δικαιώματά σας και να συμμετέχετε στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ, να παίρνετε συμβουλές, υποδείγματα μισθωτηρίων, έντυπα και πληροφορίες από τους έμπειρους νομικούς της οργάνωσής μας, ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

 ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ:

-          Αποκτήστε το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος / φυσικού αερίου απο την Protergia, στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικών και Κοινόχρηστων Χώρων από την INTERAMERICAN

-          Θα λαμβάνετε ταχυδρομικά το περιοδικό μας «ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ», κάθε τρίμηνο στο σπίτι σας

-          Μπορείτε να συμμετέχετε στο ετήσιο Συνέδριό μας και τα τακτικά μας σεμινάρια, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι

Τηλ.επικοινωνίας: 2331022373 (Ιφιγένεια Βλαχογιάννη)

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είμαστε υπεύθυνοι για την ανοχή!!!

Είμαστε υπεύθυνοι για την ανοχή!!!

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜε πόνο και οδύνη...

Για το Χιονοδρομικό στα 3-5 Πηγάδια: Ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας για μίσθωση ενός χρόνου στον ΕΟΣ

Για το Χιονοδρομικό στα 3-5 Πηγάδια: Ομόφωνη απόφαση...

Την παραχώρηση της χρήσης του χιονοδρομικού κέντρου...

Σειρά προτάσεων του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τη στήριξη του λιανεμπορίου Αθ. Τσιπουρίδου στον ΑΚΟΥ 99.6: «Κατά τη 30% μειωμένη η κίνηση, από την αρχή του 2020»

Σειρά προτάσεων του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τη...

Για δεύτερο «χτύπημα» πάνε τα καταστήματα λιανικού...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

του Ιωάννη Ιασ. ΒελέντζαΔιπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ανταπάντηση Παύλου Παυλίδη στον αντιδήμαρχο Καλλίστρατο Γρηγοριάδη

Ανταπάντηση Παύλου Παυλίδη στον αντιδήμαρχο...

Ανταπάντηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης...

Βελτιώσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για πολύτεκνους και τρίτεκνους καθώς και για οικείες που χτίστηκαν την τελευταία 15ετία ζητάει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Βελτιώσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για...

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ...

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας – Τμήμα Δημόσιας Υγείας  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου 2020)

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και...

 Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής...

Σε λειτουργία τέθηκε το νέο δίκτυο της ΔΕΥΑΝ  επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου

Σε λειτουργία τέθηκε το νέο δίκτυο της ΔΕΥΑΝ επί της...

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα (Παρασκευή 30 Οκτωβρίου)...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερο «χτύπημα» πάνε τα καταστήματα λιανικού εμπορίου με τα νέα μέτρα που επιβάλλονται λόγω της β΄ φάσης με έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, ενώ την 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι...

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Βεροιώτισσα ακτινολόγος του Κ.Υ. Βέροιας Βασιλική Καραδήμου, κόρη της Ιφιγένειας Καραδήμου που έπεσε θύμα του κορωνοϊού, περιγράφοντας την εμπειρία της με...

Ατύχημα στην Λεωφόρο Στρατού στην συμβολή με τον κάθετο δρόμο που κατεβαίνει από την Ανοίξεως στους Αγ. Αναργύρους σημειώθηκε χθες γύρω στις 2 το μεσημέρι. @@ads-307@@Συγκεκριμένα αγροτικό αυτοκίνητο που...

Έφυγε σε ηλικία 65 ετών γυναίκα στην Βέροια που νόσησε από κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα και διεκομίσθη από το νοσοκομείο Βέροιας στην Θεσσαλονίκη αλλά εκεί...