Επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Νάουσας Βασίλη Τζουβάρα

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Νάουσας Βασίλη Τζουβάρα

Η επιστολή:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του ΚΔΚ, με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την βούληση μου να αποχωρήσω από την ομάδα του Κοινού Τόπου . Είναι ξεκάθαρο στην συνείδηση των πολιτών της Νάουσας ότι από καιρό έχω διαχωρίσει την θέση μου από τον Κοινό Τόπο και τον κ. Κουτσογιάννη.

            Αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ ως δημοτικός σύμβουλος γιατί όπως έκανα σε όλη μου την ζωή ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος θέλω να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που μ΄ εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

            Η αλήθεια είναι ότι έκανα αγώνα το 2014 για να εκλεγεί ο Κοινός Τόπος και δήμαρχος ο κ. Κουτσογιάννης, γιατί τον πίστεψα και πίστεψα στην κοινή μας προσπάθεια τότε να εργαστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Δυστυχώς διαψεύσθηκα και μάλιστα πολύ νωρίς, όταν αντιλήφθηκα ότι τα κίνητρα του κ. Κουτσογιάννη δεν ήταν τα ίδια με τα δικά μου, δηλαδή δεν ήταν πρωταρχικός στόχος του να εξυπηρετήσει το κοινό καλό. Τα επιχειρήματα είναι πολλά και γνωστά αναφέρθηκαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αυτά. Δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω.

            Η ομάδα σκέψης και δράσης, όπως την βάπτισε τότε ο κ. Κουτσογιάννης, μας έκανε να πιστέψουμε ότι ήταν μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών και ότι όντως είμαστε μια ομάδα. Τελικά αυτό που ήθελε ο κ. Κουτσογιάννης ήταν να διοικήσει μόνος του, χωρίς να ακούει την δική μας γνώμη. Όταν μάλιστα τολμούσα να εκφράσω την διαφορετική μου άποψη τότε γινόμουν αντιπαθής και « εχθρός».

            Πολλοί από εμάς στην δημοτική ομάδα έχουμε δεχτεί ύβρεις, ειρωνεία και χλευασμό από τον κ. Κουτσογιάννη και αυτό είχε αντίκτυπο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Απογοητεύτηκα από αυτό που είπε ο κ. Δάγγας, ο οποίος μάλιστα είναι αντιδήμαρχος σε έμμισθη θέση εδώ και πέντε χρόνια, ότι έχω διαχωρίσει την θέση μου επειδή δεν έγινα αντιδήμαρχος. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά, διότι το έχουμε συζητήσει επανειλημμένως, τις διαφωνίες που είχα από την αρχή, οι οποίες ήταν στον τρόπο και στις ειλημμένες αποφάσεις του κ. Κουτσογιάννη.

          Επειδή όμως εργάζομαι χρόνια στη Νάουσα και έχω πραγματική σχέση με την κοινωνία της ξέρω πως οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είμαι. Έχω λοιπόν εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου, ο οποίος τελικά μπορεί να διακρίνει την αλήθεια και την αξιοπρέπεια.

Βασίλης Τζουβάρας

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ηρωικής Πόλης Ναουσας

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή νερού την Τρίτη στη Νάουσα λόγω εργασιών

Διακοπή νερού την Τρίτη στη Νάουσα λόγω εργασιών

Η ΔΕΥΑ Νάουσας ανακοίνωσε διακοπή νερού στην περιοχή...

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας την Τρίτη 11-08 - Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας την Τρίτη...

Τακτική συνεδρίαση τη; Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας...

Ρυθμίσεις λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών σε Βέροια, Μακροχώρι και Αγίου Γεωργίου

Ρυθμίσεις λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών σε Βέροια,...

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την  υπ΄αριθμ....

Νέος κύκλος Βιωματικών  Σεμιναρίων  στη Νάουσα  από  τον «Έρασμο»

Νέος κύκλος Βιωματικών Σεμιναρίων στη Νάουσα από ...

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης«ΕΡΑΣΜΟΣ»,...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Κεντρικής στη Βέροια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Δήμος Νάουσας: Ενημέρωση για χορήγηση ειδικού βοηθήματος για επανασύνδεση παροχών ηλεκτρικού ρεύματος

Δήμος Νάουσας: Ενημέρωση για χορήγηση ειδικού...

 Ο Δήμος Η.Π Νάουσας ενημερώνει ότι εκδόθηκε η ΚΥΑ...

Φρόσω Καρασαρλίδου: ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ DE MINIMIS ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Φρόσω Καρασαρλίδου: ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ DE MINIMIS ΓΙΑ ΤΙΣ...

Είναι χαρακτηριστικό της αγροτικής παραγωγής να...

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας: Ο δρόμος του αγώνα γίνεται πλέον καθολικός

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας: Ο δρόμος του αγώνα...

Για άλλη μία χρονιά οι αγρότες βιώνουμε τα τραγικά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Δόθηκε παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για ακόμη μερικές εβδομάδες.Ειδικότερα, παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων του 2020 ανακοίνωσε στη Βουλή η κυβέρνηση,...

Απανωτές σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν περιοχές σε Ημαθία, Πιερία και Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας.Ο πρώτος σεισμός συνέβη στις 5:08 και ήταν εντάσεως 4,1 Ρίχτερ, με επίκεντρο μεταξύ των χωριών...

Γράφει ο Μάκης  ΔημητράκηςΔεκαπενταύγουστος! Της Παναγίας! Τρανή γιορτή και όλη η Ελλάδα, απ’ άκρη σ’ άκρη γιορτάζει και ειδικά το Βέρμιο που προσελκύει πιστούς κάθε ράτσας που ανηφορίζουν στις πλαγιές του...

Ομολογώ ότι δεν περίμενα τοποθέτηση από τον κ. Παυλίδη στην επιστολή μου για το θέμα του Δημαρχείου, του 3ου δημοτικού και των εκπαιδευτηρίων Τσαλέρα. Και δεν αντιλαμβάνομαι την επιθετική του απάντηση σε...