ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ!

ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ!

Του Ιωάννη Βελέντζα

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός 

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, την εβδομάδα που διανύσαμε ο μπαξές της πολιτικής μας ζωής ήταν γεμάτος.

Είχε από όλα. Διάστημα, σελήνη, Νέα Δημοκρατία, σκάνδαλα, μεταγραφές!

Πριν από μήνες, από τούτο δω το βήμα, είχα επισημάνει, απευθυνόμενους προς τους Μακεδονομάχους της ΝΔ, που «κρατούσανε» πρώτο τραπέζι πίστα, στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας, ότι θα πρέπει να είναι περισσότερο «προσεκτικοί», στο τι λένε και δείχνουνε, διότι τα μεταξωτά σώβρακα, θέλουν και επιδέξιους πισινούς!

Έφθασε λοιπόν η στιγμή, να μας πούνε οι λαλίστατοι των διαφόρων τοπικών, νομαρχιακών, οργανώσεων, συντεχνιών, … της ΝΔ, ποια η άποψή τους για την υποψηφιότητα ευρωβουλευτού, που υποστηρίζει μεταξύ άλλων:

 

«όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών»,

 

«…ξαφνικά εμφανίζεται ο μύθος της Ποντιακής Γενοκτονίας στα τέλη της δεκαετίας του ’80, για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγει τα δραματικά και τραγικά γεγονότα των Ελλήνων του Πόντου σε γενοκτονία».

 

«συμπεριφερόμαστε με ακραίο και σκληρό τρόπο στους Μακεντόνσκι. Τους έχουμε ρίξει στα τέσσερα και τους ζητάμε να αλλάξουν όνομα, σύνταγμα και να κάνουν όλοι δήλωση κοινωνικών φρονημάτων ότι δεν έχουν βλέψεις».

 

 

Μετά την Άννα Μισέλ, μας προέκυψε και ο καθηγητής Καιρίδης, και πόσοι άλλοι άραγε, και έτσι αργά και σταθερά, δημιουργείται η πτέρυγα των αναρχοφιλελεύθερων, χαρακτηριστικό των οποίων, ο εθνομηδενισμός, ο φιλοτομαρισμός και η θεοποίηση του χρήματος.

Και εις ανώτερα στα ηγετικά στελέχη της ΝΔ, να ζήσετε να σας θυμόμαστε!

 

Και μετά από την υποψηφιότητα του αιώνα για τη ΝΔ, είχαμε και τις μεταγραφές του αιώνα, για το κυβερνών κόμμα.

Ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος, ο εκφραστής του νέου ΠΑΣΟΚ, κ. Τζουμάκας, προσχώρησε στην αριστερά του τρόμου, για την ολική καταστροφή!

Άντε με το καλό.

Ένας Άκης έμεινε ακόμη, για την επίσημη προσχώρηση και η Ελλάδα δεν θα έχει πλέον να φοβηθεί τίποτα!

 

Εκτός βέβαια από τον Στέφανο, με το ΣΥΡΙΖΑ ενώθηκε εις σάρκα μία και η ομάδα της ΔΗΜΑΡ, η οποία προσπαθεί να μας πείσει, ότι στις ευρωεκλογές θα «έσκιζε», για αυτό αποφάσισε, να κρατά την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οφείλουμε πάντως να παραδεχτούμε, ότι είναι επιτυχία να κουβαλάς ένα ποσοστό με τρία νι όπως ο Γιάνννης, συγνώμη με τρία μηδενικά ήθελα να πω και να βρίσκεσαι πάντα στην πρώτη γραμμή και χωρίς να θέτεις τον εαυτό σου στη βάσανο του σταυρού!

Κάποιοι, «επιθυμούνε» την σωτηρία μας, μέσω της ασφαλούς οδού πάντα, του «διορισμού».

Μάλλον για τη δική τους σωτηρία θα πρόκειται!

 

Και ναι, φίλοι μου είναι γεγονός, η σελήνη θα υποδεχθεί την Ελλάδα.

Μπορεί να δώσαμε την Μακεδονία, θα κατακτήσουμε όμως τη σελήνη και στη συνέχεια τον Πλούτωνα, τον Πλούταρχο, την Αφροδίτη, την Μόνικα, …

Τελευταίες πινελιές απομένουν, και επιτέλους τα ούφο θα πάνε εκεί που τους αξίζει.

Για αυτό άλλωστε σε λίγες ημέρες θα κατατεθεί νομοσχέδιο, που θα απαγορεύει τις απεργίες των αστροναυτών και θα επιτρέπει τον διορισμό αστυνομικών της σελήνης, οι οποίοι θα τιμωρούνε το διπλοπαρκάρισμα και το ουρείν στον σεληνιακό δρόμο!

 

Και έτσι απλά και μεθοδικά, ο υπουργός ούφο, έλυσε και το οικονομικό πρόβλημα της πατρίδας μας, αφού τα έσοδα από τα διόδια, μέχρι να φθάσουμε στη σελήνη, θα εξυπηρετούν τα χρέος μας!

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα υπάρχουνε και οι λεγόμενοι σταθμοί αναπαύσεως «τα καλά ούφο», που θα σερβίρουνε και σάμαλι!

Η ύπαρξη των σταθμών ανάπαυσης (Θεός σχωρέστους), κρίθηκε απαραίτητη, για να ξεκουράζεται και η υπουργός που αγαπά βάδισμα και θα πηγαίνει στη σελήνη περπατώντας!

Εννοείται πως οι μερακλήδες ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα, στάσης στις αιωρούμενες καντίνες. Θα σερβίρεται αιωρούμενο μπιφτέκι και καλαμάκι!

 

Το βασικό πρόβλημα από ότι φαίνεται θα είναι η δυσκολία, στο να κάνεις τσιριμπίμ – τσιριμπόμ.

Τα γκομενάκια λόγω της έλλειψης βαρύτητας θα ξεγλιστράνε εύκολα και μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται, θα βρίσκονται σε άλλο πλανήτη.

Για αυτό θα προτιμούνται τα αγοράκια, που θα είναι λιγότερο ευκίνητα, άλλωστε στις κοινωνίες των εθνομηδενιστών - αναρχοφιλελεύθερων, όλα επιτρέπονται, όλα είναι το ίδιο, σκυλιά, γατιά, χοντροί, λεπτοί, Γιωρίκες, Συμέλες!

 

Για την ώρα πάντως, η κυβέρνηση προσπαθεί να ανακαλύψει σε ποιες οφ σόρ και σε ποιο πλανήτη, βρίσκονται τα κλεμμένα χρήματα του σκανδάλου του μήνα, της Νοβάρτις!

 

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας ανακοινώσω σε παγκόσμια πρώτη και το επόμενο μέτρο σταθμός της κυβέρνησης ούφο!

 

Λόγω της υπερβολικής αγάπης προς το συνάνθρωπο, το χειμώνα με τα κρύα και αφού πετρέλαιο δεν θα υπάρχει, μελετάνε την μεταφορά των γιδιών ( ημών δηλαδή) στον πλανήτη ήλιο, για να ζεσταθούμε ή καλύτερα να καούμε!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έξυπνες Λύσεις για τη «Βέροια-Πρωτεύουσα πόλη»

Έξυπνες Λύσεις για τη «Βέροια-Πρωτεύουσα πόλη»

Ο απλός δημότης πέρα από υποσχέσεις ή μακροπρόθεσμα...

Τα “Παιδιά της Άνοιξης”   και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε   κλιμάκιο της ομάδας γυναικών   της “Ώρας Ευθύνης”

Τα “Παιδιά της Άνοιξης” και το Ειδικό Δημοτικό...

Την Παρασκευή 19 Απριλίου κλιμάκιο της ομάδας γυναικών...

Η Ελένη Παναγιωταρέα στο εκλογικό κέντρο της Γεωργίας Μπατσαρά

Η Ελένη Παναγιωταρέα στο εκλογικό κέντρο της Γεωργίας...

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα...

Αντωνία Παπανδρώνη  Βιογραφικό της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου   με τον συνδυασμό   του Παύλου Παυλίδη   «Συνδημότες»

Αντωνία Παπανδρώνη Βιογραφικό της υποψήφιας...

Γεννήθηκα στη Βέροια στις 18-05-80.Γονείς μου είναι ο...

Ελένη Παναγιωταρέα: «Πιστεύω απόλυτα ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ. θα πάει τη χώρα μπροστά»

Ελένη Παναγιωταρέα: «Πιστεύω απόλυτα ότι το...

«Η πολιτική είναι ένα άγνωστο, αλλά ενδιαφέρον, για...

Ο αντιπεριφερειάρχης πήρε την πασχαλινή του λαμπάδα από Τα Παιδιά της Άνοιξης  (Φωτό - Βίντεο)

Ο αντιπεριφερειάρχης πήρε την πασχαλινή του λαμπάδα...

Μια ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία από τα «Παιδιά της...

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΑΤΣΕΑΣ!

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΑΤΣΕΑΣ!

Του Ιωάννη Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγος...

Απαγορεύεται η λήψη αποφάσεων από τα Δημοτικά Συμβούλια, ένα μήνα πριν από τις εκλογές και μέχρι   την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών

Απαγορεύεται η λήψη αποφάσεων από τα Δημοτικά...

-Από την Μεγάλη  Πέμπτη 25 Απριλίου-Για τον λόγο αυτό...

ΑΚΟΥ 99.6FM
ins data-revive-zoneid="204" data-revive-id="3e6dd13b7a3f0f934b4d37369eea331d">
ΑΚΟΥ 99.6FM

Αγγελίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Ο απλός δημότης πέρα από υποσχέσεις ή μακροπρόθεσμα σχέδια έχει σίγουρα ανάγκη από άμεσες και χειροπιαστές λύσεις που θα αλλάξουν από την επόμενη μέρα την καθημερινότητα του. Κάθε υποψήφιος οφείλει να...

Την Παρασκευή 19 Απριλίου κλιμάκιο της ομάδας γυναικών του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” επισκέφθηκε το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας και Κατάρτισης ΑμΕΑ «Τα Παιδιά Της Άνοιξης» και το...