Π. Παυλίδης:

Π. Παυλίδης:" Εμείς οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ δεν συμβιβαζόμαστε με το τίποτα και το λίγο"

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παραβρέθηκαν χθες βράδυ στο ΣΤΑΡ γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα, ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας κ. Παύλος Παυλίδης, τον οποίο προλόγισε, πριν ανέβει στο βήμα, ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Δημήτρης Ζυγουλιάνος.

«Το δικό μας χρίσμα είστε εσείς» είπε απευθυνόμενος στον κόσμο για να συνεχίσει με πολιτικά συνθήματα για την παράταξη των «συνδημοτών» χωρίς παρασκήνιο, παράγοντες και συμφέροντα αλλά και εμψυχωτικά, με τη βεβαιότητα της νίκης στις εκλογές για τον Δήμο Βέροιας, με βάση τις αρχές της Συνεργασίας, Συν-εννόησης, Συν-θεσης και Συν-ντονισμού. «Τέλος στον εμπαιγμό, απαιτούμε νέες πολιτικές».

Ο κ. Παυλίδης συνεχίζοντας «σύστησε» εκ νέου στο κοινό, τον συνδυασμό του και τους στόχους του.


Αναλυτικά στην ομιλία του ανέφερε:


«Είμαστε συνδημότες, είμαστε οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. Κανείς δεν μπορεί να μας το αρνηθεί αυτό. Θα είμαστε ενωμένοι και θα προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μια γροθιά.

Είμαστε οι ΣΥΝ-ΔΗΜΟΤΕΣ που ΣΥΝ-εργαζόμαστε, που ΣΥΝ-πορευόμαστε, που με το ΣΥΝ προσθέτουμε και δεν αφαιρούμε.

Που νοιώθουμε ελεύθεροι κι ωραίοι. Δεν είμαστε χειραγωγούμενοι, εντολοδόχοι, σφραγιδοφύλακες και δακτυλο-δεικτούμενοι !!!

Είμαστε εδώ χωρίς παρασκήνιο, χωρίς παράγοντες, χωρίς συμφέροντα.

Απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας, της δημιουργίας, επιτυχημένοι.

Θα τον πάρουμε τον Δήμο μας, θα την πάρουμε πίσω την πόλη μας, θα αναζωογονηθούν τα χωριά μας.

Είμαστε δίπλα σας, χαμογελαστοί και πρόθυμοι, με μεράκι κι αγάπη

 

Όλοι εμείς που μαζευτήκαμε σήμερα εδώ, έχουμε κοινή σκέψη. Νοιώθουμε ότι για να βγούμε από την κρίση πρέπει να καταβάλουμε κοινή προσπάθεια. Η ισχύς εν τη ενώσει. Όπως ακριβώς περιγράφει και το σήμα του συνδυασμού μας. Δηλαδή πρέπει να ΣΥΝ-εργαστούμε, να ΣΥΝ-εννοηθούμε, να ΣΥΝ-ταξιδεύσουμε, να ΣΥΝ-τονίσουμε, να ΣΥΝ-ΘΕΣΟΥΜΕ για να βγει ο δήμος μας από την κατάσταση που είναι σήμερα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μαζί με τους συμμετοχικούς θεσμούς (τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τους φορείς, τους Συλλόγους).

 

Ποιοι είμαστε εμείς λοιπόν ;;;

 

Είμαστε αυτοί που δεν επιθυμούμε κι άλλη υποβάθμιση, κι άλλη εγκατάλειψη. Δεν επιθυμούμε να βλέπουμε κι άλλο αυτήν την καταθλιπτική και παρακμιακή εικόνα. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΟΛΗ-ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ παντού. Ένας Δήμος σε λήθαργο, με αργούς ρυθμούς, νωχελικούς, με ραθυμία και αναποφασιστικότητα. Τέτοια ομολογούμενη αδυναμία και ηττοπάθεια, τέτοιο φόβο και απραξία, τέτοια ανοργανωσιά και αντιμεταρρύθμιση, τέτοια στασιμότητα, δεν έχει ξαναζήσει η πόλη.

Είμαστε εμείς που θέλουμε να βλέπουμε τον Δήμαρχο του Δήμου της Βέροιας μαχητή και διεκδικητή, να βγαίνει φωτογραφίες έξω από πόρτες Υπουργών με φακέλους και μελέτες. Και να χαιρόμαστε για τις επιτυχίες. Κι όχι να βλέπουμε άλλες πόλεις να προχωρούν. Ούτε να «θρονιάζονται» στην καρέκλα της εξουσίας κι οι μόνες φωτογραφίες που κυκλοφορούν, να είναι από χορούς και πανηγύρια ή όποιον πήρε μετάλλιο κι επισκέφτηκε το Δημαρχείο. Έλεος σε αυτόν τον τόπο ! Τόσο χαμηλά ο πήχης γίνεται να είναι ;;;

 

Είμαστε εμείς που δεν θέλουμε να παραιτηθούμε από το αύριο και θέλουμε να το διεκδικήσουμε. Που δεν θέλουμε να μείνουμε απαθείς και να μην προστατεύουμε το βιος μας και την ζωή που μας κλέβουν. Που δεν θέλουμε να μείνουμε κουφοί και τυφλοί στη φωνή των παιδιών μας και να αφήσουμε στην τύχη τους τα πράγματα.

Εμείς είμαστε από αυτούς που θέλουμε την πρόοδο και την σταθερότητα. Κι όχι να τους ακούμε να λένε ότι δεν έχουμε λεφτά και μετά να τους βλέπουμε να τα πετάνε σε προεκλογικά καράβια που βουλιάζουν. Ούτε από αυτούς που την μια μέρα δηλώνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχουν 7.500.000€ και την άλλη μέρα κάνουν διάψευση κι έχουν μόνο 500.000€.

 

Μας αυτοκτονούν κάθε μέρα με τον τρόπο τους. Η αποθέωση της μετριότητας και του τίποτα, είναι το όπλο που καταστρέφει την κοινωνία μας.

Εμείς όλοι θέλουμε κι επιθυμούμε να μην μας θεωρούν ανώριμους και καθοδηγουμένους. Και να προσπαθούν προεκλογικά, αντί να μιλούν για το τι θα κάνουν, να μιλούν για στόχο και όραμα (που δεν είχαν ποτέ!!!), να κάνουν απολογισμούς για το παρελθόν και να μιλούν για εκατομμύρια που πηγαινοέρχονται. Και να ονειρεύονται ότι ζουν σε άλλη πόλη!  Λένε ότι 20.000.000€ έργα έγιναν κι άλλα 19.000.000€ έρχονται!!!!Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι όποιος κοιτάζει συνέχεια τον ουρανό μήπως βρέξει ευρώ, δεν είναι δικός μας ψηφοφόρος!!! Μεγάλα λόγια, ανέξοδες υποσχέσεις. Από τα ίδια και τα «ίδια», «γνώριμα» αυτοδιοικητικά πρόσωπα 9 χρόνια τώρα.

 

Είμαστε εμείς που αντέξαμε στο υβρεολόγιο, στην ειρωνεία, που δεν ανταλλάξαμε την ψήφο μας για λίγα πλακάκια, έναν κάδο ή λίγη πίσσα μπροστά στο σπίτι μας, που δεν ξεγελαστήκαμε από ψεύτικες υποσχέσεις, τώρα προεκλογικά.

 

Είμαστε εμείς που μπορούμε και διακρίνουμε αυτούς τους απίθανους τύπους, τους παντογνώστες, τους ιθύνοντες και ειδήμονες, τους θεωρητικούς που προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, είτε γιατί έχουν παχυλούς μισθούς επί χρόνια,  είτε γιατί το καράβι το έβγαλαν στην στεριά! Αλλά αυτό το καράβι ξέβρασε και ναυτάκια που τελευταία πήραν και γαλόνια, με την αντίστοιχη αύξηση μισθού πάντα. Αυτοί την δουλειά τους και οι χειροκροτητές τους και θαυμαστές τους το κουτόχορτο….

 

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.

 

Δεν επιθυμώ να αναφερθώ σε σημερινούς υποψήφιους Δήμαρχους που δεν ήταν στο Δημ. Συμβούλιο και δεν ήταν υπαίτιοι αποφάσεων.

Ούτε ήρθαμε εδώ για να περάσουμε ένα ήσυχο απόγευμα και να μην πούμε αλήθειες, επιθυμώντας να είμαστε αγαπητοί για να κάνουμε συνεργασίες αύριο-μεθαύριο, πάνω στις πλάτες και το αύριο του Δήμου μας.

Ούτε ήρθαμε εδώ για να τους βγάλουμε όλους άχρηστους. ΝΑΙ θα ενώσουμε. Είμαστε πάνω από όλα ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. Και θα προχωρήσουμε με αυτούς που μπορούν, που προσπαθούν, που αντιλαμβάνονται. Με αυτούς που στις εκλογές του 2014 κι ενώ ήδη διοικούσαν, η κοινωνία τους έστειλε ένα μήνυμα, δίνοντας τους το ποσοστό του 25% (δηλαδή τους ψήφισε 1 στους 4 συμπολίτες μας) και συνέχισαν τα ίδια και δεν προβληματίστηκαν, δεν πρόκειται μετά από 9 χρόνια εξουσίας και διοίκησης και μισθοδοσίας να τους δώσουμε κι ακόμα 4. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ο δήμος μας! Δεν δεχόμαστε ο τόπος μας να εξουσιάζεται, χωρίς να κυβερνιέται.

 

Εμάς όλους λοιπόν δεν μας αρέσει να μας κοροϊδεύουν :

·         Όταν μας λένε ότι πήραν τα έργα που έδωσε το κράτος με το Φιλόδημος Ι & ΙΙ, δια μέσου της ΑΝΗΜΑ, της κατανομής της Περιφέρειας και του Υπουργείου Εσωτερικών και να τα παρουσιάζουν σαν επιτυχίες τους. Εμείς γνωρίζουμε ότι στον Φιλόδημο μπήκαν τα έργα που δεν είχαν ενταχτεί στο ΕΣΠΑ. Κι επειδή δεν μπορούσαν και δεν μπορούν, τους καλούμε να σταματήσουν να παραπλανούν

·         Όταν παρουσίασαν ότι μοίρασαν τόσες χιλιάδες τόνους φρούτα! Λες και δεν είναι υποχρέωση τους. Λες και μπορούσαν να κάνουν αλλιώς!

·         Όταν πέρασαν 5 χρόνια με σκοτάδια στις γιορτές των Χριστουγέννων και με τον τελευταίο χρόνο, έστω και προεκλογικά πάλι τα χωριά τα εγκατέλειψαν

·         Όταν δεν μπορούν λακκούβα να κλείσουν κι αντί να ασχοληθούν με αυτό, πληρώνουν αποζημιώσεις σε βλάβες οχημάτων

·         Όταν όλα τα δάνεια του Δήμου αποπληρώθηκαν όλα τα χρόνια κανονικά από όλους κι αυτοί το θεωρούν επιτυχία τους.

·         Όταν βάφουν στον δρόμο τις διαχωριστικές γραμμές μέσα στον Φεβρουάριο και μέχρι σήμερα είναι σβησμένες.

·         Όταν λένε ότι μειώθηκαν οι πόροι, αλλά ταυτόχρονα έχουν τις μισές μισθοδοσίες από πριν, αφού έχουν απομείνει οι μισοί εργαζόμενοι

·         Όταν σε έναν διαλυμένο Δήμο δηλώνουν την επιθυμία τους να φύγουν κι άλλοι πόσοι εργαζόμενοι με την κινητικότητα. Όταν το περιβάλλον εργασίας είναι άρρωστο και μη αποδοτικό και κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί τους.

·         Όταν η μόνη ενασχόληση τους με την πλατεία Ωρολογίου, ήταν όταν τους το ζήτησε η Αστυνομία για να καλύψουν τις πέτρες από τα σιντριβάνια για να μην τις πετάξουν οι διαδηλωτές !

·         Όταν πέρασαν λάμπες led σε κάποιους δρόμους, αναγκασμένοι να κάνουν οικονομία. Και μόλις χθες παρήγγειλαν και παρέλαβαν περίπου 2.500 λάμπες παλιάς τεχνολογίας και τις έβαλαν στις αποθήκες τους! Αυτοί είναι ! Ξαναεμπιστευτείτε τους άμα θέλετε !!!

·         Όταν έχουν μελέτη για κυκλικούς κόμβους εδώ και 9 χρόνια. Με κορνιζωμένο το σχέδιο (-που προφανώς τους άρεσε!- ακριβώς απέναντι από το γραφείο τους) και προεκλογικά παραγγέλλουν νέα μελέτη!!!

·         Όταν πριν 5 χρόνια έταζαν 8 πυλώνες και τώρα το «γύρισαν» σε 4 άξονες! Τόσο πιστοί σε αυτά που υπόσχονται! Κι ακόμα και στους άξονες πάλι για το παρελθόν τους μιλάνε, την ώρα που ο δημότης θέλει να μάθει για το αύριο.

·         Με πολιτικές θεατρικές παραστάσεις εκλιπαρούσαν το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Έχετε ξαναδεί από την ίδια παράταξη να βρίσκονται τρία άτομα στο πάνελ κι άλλα τρία στα τραπέζια από κάτω να προσπαθούν να δείξουν πόσο καλά παιδιά είναι ; Το θέατρο του παραλόγου με εμφανή παιχνίδια εξουσίας

·         Όταν λένε εδώ κι ένα χρόνο ότι μια κάποια εταιρεία θα δώσει 200.000€ για το τελωνείο και κανείς δεν βλέπει αυτά τα χρήματα της δωρεάς στα Ταμεία του Δήμου.

·         Όταν σας μιλάνε για τουρισμό και το μόνο που βλέπουμε είναι τραπεζώματα, την ίδια ώρα που σε κεντρικά σημεία της πόλης ο Άγιος Γιάννης και η πλατεία Καρατάσου είναι πλέον μνημεία αμέλειας.

·         Όταν μας κοροϊδεύουν για τα αδέσποτα

 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

 

 

Για ποιο από όλα θέλετε να μιλήσουμε ;

 

Για την «έξυπνη πόλη» που ήμασταν και την διέλυσαν ;;; Και τώρα όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν την έξυπνη πόλη στα προγράμματα τους άραγε ξέρουν τι σημαίνει ; Κι άμα ξέρουν γιατί δεν ρώτησαν τίποτα στο Δημ. Συμβούλιο  τόσα χρόνια; Όλοι αυτοί οι Αντιδήμαρχοι οι ικανοί και άξιοι, γιατί δεν αξιοποίησαν έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ; Ποιοι είναι αυτοί που ακυρώνουν Ευρωπαϊκά Προγράμματα και βυθίζουν την πόλη ; Μήπως είναι αυτοί που επιθυμούν τις πελατειακές σχέσεις σε βάρος του Δήμου ; Ποιο «έξυπνο» πράγμα έκαναν μέχρι τώρα ; Δυο πινακίδες υπάρχουν στις εισόδους της πόλης με μηνύματα και την ώρα. Κι όχι μόνο όποτε θέλουν λειτουργούν, αλλά ούτε μηνύματα δεν άλλαξαν από τότε που τους τα άφησα. Όλα τα υπόλοιπα έργα εξαφανίστηκαν. Δεν λειτουργούν. Είναι αυτά που θαυμάζουν στα Τρίκαλα κι εμείς τα έχουμε στα υπόγεια του Δημαρχείου ανεκμετάλλευτα και σβηστά.

 

Για την κυκλοφοριακή μελέτη που ψήφισαν στο Δημ. Συμβούλιο και λέει ότι η Μητροπόλεως πρέπει να γίνει μονόδρομος ;;; Κι όλες οι αποφάσεις παίρνονται με γνώμονα αυτήν ;

 

Για τα 9 χρόνια διαχείρισης της γέφυρας Κούσιου;;; Κι έχουν το θράσος να σας ζητάνε να τους ξαναεμπιστευτείτε!  Κι εγώ σας ρωτώ : Αν παίρνατε έναν μηχανικό για να σας κτίσει κάτι και περνούσαν 9 χρόνια κι ακόμα ξαναυποσχόταν, θα τον ξαναπαίρνατε ;  Η αποτελεσματικότητα τους αρνητική, οι χειρισμοί τους και οι επιλογές τους καταστροφικοί και η εμπιστοσύνη πλέον μηδενική. Πέρασαν 9 χρόνια κι ούτε ένα συγγνώμη προς τους δωρητές και την πόλη. Κι ακόμα κυκλοφορούν!!! Κι επιμένουν !!! Γιατί άραγε ;;; Τέτοιον εμπαιγμό δεν έχει ξαναζήσει αυτή η πόλη!

 

Για το ότι ήθελαν να παραδώσουν τα κλειδιά της πόλης στην Αρχαιολογία;;; Κι ευτυχώς ξεσηκώθηκε όλος ο επιχειρηματικός κόσμος και το Επιμελητήριο κι επιστρατεύτηκαν όλοι οι πρώην Δήμαρχοι. Όλοι τότε έτρεξαν γιατί διαπίστωσαν ότι δεν αρκεί να είσαι «καλό παιδί», αλλά απαιτούνται άλλες δυναμικές.

 

Για το ότι δεν τολμούσαν να πάρουν θέση για την Βεργίνα και την Μακεδονία μας για όσο διάστημα προσδοκούσαν το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ότι κοιτούσαν το προσωπικό τους όφελος και το μέλλον τους κι αδιαφορούσαν γι αυτό του τόπου που υπηρετούν ;

 

Για το ότι ξεκίνησε με μια ενωμένη δημοτική ομάδα και σε 9 χρόνια την διέλυσαν;;; Και σας ρωτώ ευθέως : γίνεται να εμπιστευτείς κάποιον να διοικήσει μεικτά σχήματα λόγω Κλεισθένη την επομένη των εκλογών, όταν την ίδια τους την ομάδα δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ενωμένη ;;; Θέλουμε να διαλύσουμε την πόλη και να χάσει το τρένο ή θέλουμε να είμαστε οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ;;; Ενωμένοι κι αποτελεσματικοί ;

 

 

Για ποια «καλά παιδιά» θέλετε να μιλήσουμε ;;;

·         Γι αυτά που αποτελούν την διοίκηση ενός από τους λιγοστούς (μόλις 12) Δήμους στην Ελλάδα, οι οποίοι ελέγχονται από τους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης ;

·         Γι αυτά που σε βάρος τους εκκρεμούν δικαστικές υποθέσεις για θέματα που χειρίστηκαν ;

·         Γι αυτά που πιστεύουν ότι η εξουσία είναι είδος κοινωνικής αποκατάστασης χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις;;;

·         Γι αυτά που κάποιοι κάποτε τους διαφήμισαν ως «νέους και άφθαρτους» και τώρα αποδεικνύονται «κουρασμένοι και ανεπαρκείς»; 

·         Γι αυτά που πηγαινοέρχονται στα δικαστήρια και το παίζουν θύματα; Και την ίδια στιγμή τρέχουν να κάνουν καταγγελίες και μηνύσεις ακόμα κι όταν τους λέει δημοσιογράφος ότι είναι η τελευταία τους χρονιά στον Δήμο ;

·         Γι αυτούς που έχουν διαλύσει τον Δήμο ; Που προσπάθησαν να λασπώσουν όποιον δεν ανεχόταν πλέον το γνωστό παρεάκι που διοικεί ;

·         Γι αυτά που με τις απευθείας αναθέσεις προκαλούν το δημόσιο αίσθημα ;

·         Γι αυτούς που την ημέρα μνήμης των 21 μαθητών στο Μακροχώρι, αυτοί κατέβηκαν και μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια ; Για ποια ηθική ακριβώς μιλάμε ;

 

Θέλετε να μιλήσουμε για την καθημερινότητα ;;; Τις λακκούβες, τους δρόμους, τις λάμπες, την καθαριότητα, τους σπασμένους κάδους, τα αδέσποτα, το κυνοκομείο, τις εισόδους της πόλης ;

 

Είδατε πουθενά να αξιοποιούν τους νέους ή τις γυναίκες του ψηφοδελτίου τους;;;

 

Για ποιο ακριβώς πράγμα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι σε αυτήν την πόλη ;;

 

Έχουν προβληματιστεί στα 9 χρόνια για ποιο λόγο αυτός ο Δήμος δεν μπορεί να κρατήσει τα παιδιά του στον τόπο του ; Γιατί μένουν μετά τις σπουδές τους σε άλλες πόλεις ή φεύγουν στο εξωτερικό ;

 

Μήπως να αναζητήσουμε κάποια στρατηγική τους στα ζητήματα αιχμής για τον Δήμο π.χ. το φυσικό αέριο, τα αγροτικά, τον τουρισμό ;

 

Κι επειδή από το παρελθόν πρέπει να μαθαίνεις,

επειδή αδυνατούμε να συμβιβαστούμε με το τίποτα ή το λίγο,

σας αναπτύξαμε πρώτοι από όλους τις 4 θεματικές ενότητες.  Το πρόγραμμα μας. Αναλύσαμε πως θέλουμε τον Δήμο μας και που θέλουμε να τον πάμε. Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε. Με στρατηγική. Με πρόγραμμα, με αγωνιστική φιλοσοφία πάνω σε ένα όραμα για την πόλη, με αντίστοιχη ομαδική και ατομική νοοτροπία.

 

Συγκεκριμένες προτάσεις που τις αποδέχτηκαν οι συμπολίτες μας κι εκτίμησαν την αληθινή πρόθεση της προσφοράς και της αγάπης για τον τόπο μας. Είναι η εποχή που η θέληση κι η προσφορά για το καλό του τόπου, πρέπει να είναι υπεράνω της καρέκλας και των αξιωμάτων.

 

Εμείς :

1.      Μιλάμε για ένα ανοιχτό Δημαρχείο, χωρίς αποκλεισμούς, με θεσμοθετημένα  όργανα, όπου μαζί με τους εκπροσώπους των φορέων, των Συλλόγων, των επαγγελματιών, των επιστημόνων, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δρομολογούμε το αύριο. Κι όχι να παίρνονται αποφάσεις γι αυτούς και τους κλάδους τους, χωρίς αυτούς.

2.      Μιλάμε για τους νέους και σχεδιάζουμε και το πώς θα τους κρατήσουμε στον τόπο μας. Ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες με την παραγωγή και προσφέροντας νέους ορίζοντες ενασχόλησης. Πρέπει να προλάβουμε το νέο κύμα που έρχεται με τους νέους κλάδους, τις νέες μορφές επιχειρήσεων, την νέα αγροτική οικονομία, τις νέες δεξιότητες που απαιτεί η εξέλιξη και απειλεί και τη μεσαία τάξη στις κοινωνίες που δεν θα προετοιμαστούν, ανεπτυγμένες ή μη.    

3.      Εμείς λέμε ότι πρέπει να οργανώσουμε την ζωή μας με νέες πρακτικές και μεθόδους. Δεσμευόμαστε ότι δεν πάμε στον Δήμο για να κάνουμε διάγνωση και διαπίστωση και κριτική. Αλλά να αγωνιστούμε να σώσουμε το καράβι που βουλιάζει

4.      Εμείς είμαστε αυτοί που θα σας κάνουμε να σταματήσετε να ζηλεύεται τις άλλες πόλεις.

5.      Εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε τέλος στην ευνοιοκρατία και τα ρουσφέτια που έχουν αντικαταστήσει το φιλότιμο και την παραγωγικότητα. Που θέλουμε να πάρουμε την τύχη της πόλης στα χέρια μας κι όχι να την παραδώσουμε.

6.      Εμείς είμαστε αυτοί που λέμε ότι θα οργανώσουμε και θα στηρίξουμε τους ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ Συλλόγους μέσα στην κρίση

Εμείς λοιπόν, μπορούμε :

q  Να εκσυγχρονίσουμε τις Υπηρεσίες του Δήμου. 

q  Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις, τα ΑΜεΑ, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους.

q  Να αποκτήσουμε σύγχρονες υποδομές που θα  διευκολύνουν την ανάπτυξη της πόλης και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή μας .

q  Να καταπολεμήσουμε την ανεργία.

q  Να περιορίσουμε τις κοινωνικές ανισότητες.

q  Να βάλουμε ποιότητα στη ζωή μας .

q  Να γίνουμε Ευρωπαίοι στην οργάνωση και την λειτουργία της πόλης μας.

q  Να ανεβάσουμε το βιοτικό επίπεδο και να αυξήσουμε το εισόδημα μας.

Κι ο κατάλογος δεν περιορίζεται στα οκτώ  <<ΝΑ>>.        

Όμως και μόνο αυτές οι αναφορές δείχνουν ότι δεν έχουμε δικαίωμα στην αποτυχία, αν δε θέλουμε να βρεθούμε στο περιθώριο των εξελίξεων.                 

Απαιτείται υπέρβαση, αποφασιστικότητα και ταχύτητα στην προώθηση των προγραμμάτων ώστε να μην χαθεί ούτε μια ευκαιρία.

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ

                                                        TOYΡΙΣΜΟΣ

·         Εγκατάσταση της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στη Βεργίνα

·         Θεσμοθέτηση διεθνούς διημέρου αρχαιολογικού συνεδρίου στη μνήμη του Μανώλη Ανδρόνικου.

·         Θεσμοθέτηση διεθνούς φεστιβάλ πολιτιστικών ανταλλαγών με πόλεις όπου διήλθε ο Μέγας Αλέξανδρος

·         Δημιουργία χώρου «Τουριστικής Πληροφόρησης και Ενημέρωσης» στην είσοδο της πόλης από την Εγνατία οδό

·         Θεματικό πάρκο ως ψηφιακό πολιτιστικό κέντρο Μακεδονίας

·         Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Κ.&Ν.  αναδεικνύεται ο θρησκευτικός προορισμός του δήμου μας 

·         Την περίοδο των Χριστουγέννων, ο δήμος μας θα γίνει μόνιμος πόλος έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα

·         Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς

·         Η τοπική μας κουζίνα, τα φρούτα μας τα παραδοσιακά γλυκά αποτελούν αιχμή της γαστρονομικής προβολής της περιοχής

·         Φράγμα Αλιάκμονα, Σαραντόβρυσες  και Άλσος Παπάγου μεταμορφώνονται σε τόπους αναψυχής και φιλοξενίας

·         Ο ΑΘΛΟ-τουρισμός γίνεται έναυσμα επιπρόσθετης τουριστικής προβολής

·         Ενοποίηση του χώρου του Βήματος  Απόστολου Παύλου και αξιοποίηση του 3ου και 14ου  Δημοτικού σχολείου

·         Ανακατασκευή και μετατροπή του αμφιθεάτρου του τέως Φιλίππειου Γυμνασίου σε ένα σύγχρονο αμφιθέατρο

·         Δημιουργία σύγχρονης και σύνθετης τουριστικής υποδομής

·         Δημιουργία ελκυστικής διαφημιστικής εικόνας

ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ

·         Στην πλατεία  Ωρολογίου θα κτιστεί το παλιό Ωρολόι

·         Ανάπλαση της παρόχθιας ζώνης του Τριποτάμου  κατά μήκος της κοίτης  του ποταμού από την Μπαρμπούτα έως τα παλιά Σφαγεία 

·         Μεταφορά των ΚΤΕΛ. Ξεκινάει η κατασκευή ενός σύγχρονου σταθμού λεωφορείων σε συγκεκριμένο  χώρο του δήμου μας

·         Μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου του Δήμου από την είσοδο της πόλης και αξιοποίηση του χώρου

·         Χάραξη νέου περιφερειακού δρόμου

·         Δημιουργία κυκλικών κόμβων σε τρία σημεία

·         Νέο κλειστό γήπεδο στο πρώην στρατόπεδο Δοβρά και απομάκρυνση των ΡΟΜΑ της περιοχής

·         Νέο αθλητικό κέντρο κάτω από την Εληά

·         Πανεπιστημιακή σχολή Βιομηχανικού σχεδιασμού

·         Δημιουργία  γραφείου Δημότη όπου θα λειτουργεί το Κέντρο Επιχειρήσεων και σχεδιασμού

·         Δωρεάν wifi .Εγκατάσταση σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας , «ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΉΜΟΣ»

·         Κατασκευή πολιτιστικού κέντρου στην Καλλιθέα

·         Εκκλησία στον Προμηθέα

·         Εφαρμογή φωτοβολταϊκών στοιχείων σε δημοτικά κτίρια

·         Δημιουργία σημείων προβολής δραστηριοτήτων και ανακοινώσεων 

·         Άμεση δημιουργία νέου κοιμητηρίου

·         Κατασκευή κοινωνικού μαγειρείου στο δήμο που θα στηρίζει τις ανάγκες του

·         Ειδικό γραφείο διεκπεραίωσης αιτημάτων νέων επιχειρήσεων

·         Ειδικό γραφείο για την εξυπηρέτηση των αγροτών

·         Δημιουργία σύγχρονου πάρκου ζώων συντροφιάς για τη στέγαση των αδέσποτων

·         Μετατροπή του παρκινγκ πίσω από τα παλιά Δικαστήρια σε χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ –ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

 

·         Αμεση μεταφορά της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και αδέσποτων ζώων στο πρώην Δημαρχείο Αποστόλου Παύλου

·         Κυκλική οικονομία με την αξιοποίηση των απορριμμάτων

·         Σύστημα συλλογής και διαχείρισης περιβαλλοντικών δεδομένων με τη χρήση αισθητήρων

·         Πλήρης ανταποδοτικότητα στην κατανάλωση νερού ύδρευσης και αποχέτευσης

·         Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Αγ. Γεώργιο

·         Κατασκευή οδικού δικτύου Αγροτικής οδοποιίας

·         Κατασκευή αρδευτικών καναλιών στην Αγία Βάρβαρα

·         Επαναλειτουργία του φυτώριου του Δήμου σε συνεργασία με ΚοινΣΕΠ, με συλλόγους ΑΜΕΑ και ΕΠΑΛ

·         Πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών

·         Επαναλειτουργία του ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων- απορριμματοφόρων Δήμου Βέροιας

·         Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων σε επιλεγμένα σημεία

·         Ευαισθητοποίηση στη χρήση της πλαστικής σακούλας

·         Ανάπτυξη περιβαλλοντικής και Οικολογικής συνείδησης 

·         Το Άλσος Παπάγου αναδεικνύεται σε χώρο αναψυχής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης


ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 

·         Γίνεται θεσμός η ετήσια γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου στο πάρκο της Εληας

·         Διεκδίκηση Πανεπιστημίου Μουσικών σπουδών

·         Δημιουργία Επιτροπής Πολιτιστικής Ανάπτυξης από ανθρώπους του πολιτισμού του Δήμου μας.

·         Πολιτιστική αναβάθμιση όλων των συνοικιών της πόλης και των κοινοτήτων

·         Ο Δήμος μας θα αποτελεί πόλο έλξης για εκθέσεις, συνέδρια, πολιτιστικά γεγονότα και πολλές εκδηλώσεις σε συνεργασία με άλλους δήμους

·         Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός λειτουργίας της ΚΕΠΑ 

·         Ανάπτυξη του Θρησκευτικού και Ιστορικού  πολιτισμού  σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη  Βέροιας  Ναούσης  & Καμπανίας

·         Αξιολόγηση και επιλογή αθλητικών δράσεων με στόχο την καθιέρωση τους σε Πανελλήνια κλίμακα

·         Επανέρχεται ο θεσμός του “Vergina cup“ 

·         Κατασκευή υπερυψωμένων κερκίδων και δημιουργία αποδυτηρίων και τουαλετών  στο ανοιχτό γήπεδο "ΔΑΚ .Δημ. Βικέλας" πρώην ΕΑΚ

·         Παρεμβάσεις στα γήπεδα ποδοσφαίρου Μακροχωρίου και Κουλούρας για τη βελτίωση συνθηκών προπόνησης και αγώνων

·         Κατασκευή πάρκου άθλησης για όλους στην παραποτάμια περιοχή του Αλιάκμονα και του Άλσους Αγίας Βαρβάρας

·         Αξιοποίηση χιονοδρομικού κέντρου Σελίου σε προπονητικό κέντρο

·         Διεκδίκηση και κατασκευή νέου γυμναστηρίου 2.000 θέσεων διεθνών προδιαγραφών κάτω από την εληά

·         Κάθε άθλημα στο δικό του γήπεδο

·         Αξιοποιούμε την πίστα  enduro Τριποτάμου

·         Λειτουργία αθλητικών κατασκηνώσεων για τα παιδιά των δημοτών μας  σε συνεργασία με του προσκόπους

·         Θεσπίζουμε  τον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Φάνη Τριανταφυλλίδη» της Καλλιθέας στην Παναγία Σουμελά

·         Στήριξη και ανάδειξη του ειδικού αθλητισμού και των αγώνων Αμεα

·         Δημιουργία πίστας ΒΜΧ και skateboarding στην Κυψέλη

·         Ευκαιρία άθλησης σε όλους τους δημότες

·         Ενίσχυση του γυναικείου αθλητισμού, ΠΑΓΟ

·         Υποστήριξη   του σχολικού αθλητισμού

·         Διοργάνωση διήμερου διεθνούς συνεδρίου για την αθλοδιατροφή

Η Βέροια έχει ανάγκη από πολλή δουλειά. Δουλειά που θα την κάνουμε μαζί. Με σχέδιο, ευαισθησία και αγάπη. Το Σχέδιο μου για την Βέροια αφορά όλους τους πολίτες. Είναι σχέδιο φιλόδοξο, αλλά και εφαρμόσιμο. Κάνοντας το πράξη, θέλουμε να ταυτιστούμε με περίοδο αλλαγών, έργου και δημιουργίας.

Σε αυτές τις εκλογές θέλω να παρατηρήσετε ότι δικαιωνόμαστε ως ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, ως ανεξάρτητη κίνηση πολιτών γιατί οι περισσότερες Κοινότητες «κατεβάζουν» ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, δίνοντας ηχηρή απάντηση στα παλαιοκομματικά και ξεπερασμένα μοντέλα, στους διχασμούς και τα ψευτοδιλήμματα,  στα χρίσματα και τα βαφτίσια. Σε όποια Κοινότητα υπάρχει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, το στηρίξαμε και το στηρίζουμε.

Στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα βάλω υποψηφιότητα και θα αποσυρθώ. Εξωτερικεύοντας την πραγματική τους επιθυμία και φόβο.

Μετά έλεγαν ότι δεν θα κάνω ψηφοδέλτιο.

Αντιλαμβάνεστε όλοι τι διακυβευόταν γι αυτούς και λυσσαλέα λασπολογούσαν. Αντιλαμβάνεστε όλοι τι σημαίνει 9 χρόνια μισθοί κι εξουσία κι αποτέλεσμα μηδέν.

Από εκεί που είχαν ψηλά το κεφάλι και λοιδορούσαν, τώρα νοιώθουν ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

Συνήθως αυτός που νοιώθει ότι χάνει στην μάχη, προσπαθεί να λασπολογήσει και να εκβιάσει. Τρέφονται οι ίδιοι τους και οι όμοιοι τους από το σκεπτικό ότι η πολιτική είναι βούρκος και δυσωδία. Δεν ξέρουν άλλον τρόπο. Η «σύγχρονη κοινωνία» μας γι αυτούς έχει ανάγκη από κατασκευές μίσους και δικαστηρίων. Θέλουν τους πολίτες να μισούν τυφλά και ταυτόχρονα να φοβούνται. Ήρθε η ώρα τους!!!

Η ασυλία τους τελείωσε !!!

 

Να ‘μαι λοιπόν εδώ μπροστά σας, με όλους μου τους υποψήφιους.

Ξεκινήσαμε δυναμικά είπαμε αλήθειες και δώσαμε όρκο να καταφέρουμε τα μέγιστα έως και τον τελευταίο πολίτη τού Δήμου μας.

Και κάπως έτσι καταφέραμε να ενώσουμε το παρασκήνιο απέναντι μας. Κι έτσι ο δημότης αντιλήφτηκε πολλά περισσότερα.

Είμαι πολύ περήφανος για τους υποψήφιους μου. Στήσαμε ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο. Βάλαμε την αγάπη για τον Δήμο μας, για το περιβάλλον που ζούμε εμείς και οι οικογένειες μας, πάνω από όλα.

Οι δικοί μου υποψήφιοι, οι δικοί μου συνεργάτες, είναι επιτυχημένοι στον τομέα τους, στην εργασία τους και τους εκτιμά το περιβάλλον τους, ενώ πολλοί τους έχουν εμπιστευτεί τις τύχες τους. Είναι άτομα της προσφοράς.

Και ξέρετε γιατί είναι απαραίτητοι για τον Δήμο ; Γιατί αυτοί μπορούν και ξέρουν πως θα διώξουν την απογοήτευση, μπορούν να αντικαταστήσουν την απαισιοδοξία με δημιουργική σκέψη.

 

Αυτός ο συνδυασμός είναι ο πραγματικά ανεξάρτητος. Από αναθέσεις, ταχτοποιήσεις εκκρεμοτήτων και χρεών, υποσχέσεις για θέσεις, ελπίδες για μετατάξεις, κυλικεία, πρωτοβουλίες, Προϊστάμενους, συγγενείς, κλπ

 

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από πολλή δουλειά. Δουλειά που θα την κάνουμε μαζί. Με σχέδιο, ευαισθησία και αγάπη. Το Σχέδιο μας για τον Δήμο μας, την Βέροια και τα χωριά μας, αφορά όλους τους πολίτες. Είναι σχέδιο φιλόδοξο, αλλά και εφαρμόσιμο. Κάνοντας το πράξη, θέλουμε να ταυτιστούμε με περίοδο αλλαγών, έργου και δημιουργίας.

Οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ έρχονται για να ενώσουν πολιτικές, ανθρώπους, νέες ιδέες, συμμετοχικές διαδικασίες και να δώσουν τέλος σε ότι δεν ωφελεί τον τόπο. Σε αυτήν την προσπάθεια είστε καλεσμένοι όλοι. Ελατε να αλλαξουμε τον τοπο μας.

           Οι υποψήφιοι

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του, αλφαβητικά:


1 ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΣ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

2 ΑΝΘΥΜΙΑΔΗΣ  ΑΥΤΑΝΤΙΛ ΙΑΤΡΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

3 ΑΠΟΣΟΓΛΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

4 ΑΥΤΖΗ  ΜΑΡΙΑ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

5 ΒΡΑΝΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

6 ΓΟΥΛΤΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Δ.Υ. ΥΠΟΜΕΔΥ

7 ΔΑΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

8 ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

9 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

10 ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

11 ΖΕΊΜΠΕΚΗ  ΣΟΦΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

12 ΖΟΥΡΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

13 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΥΠΑΛ. ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ

14 ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΑΤΡΟΣ

15 ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

16 ΚΑΡΚΕΛΗ-ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΦΙΛΙΩ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ)

     ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

17 ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ  ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ

18 ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

19 ΚΟΝΔΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

20 ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

21 ΚΟΥΠΕΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

22 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

23 ΛΕΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

24 ΜΑΝΟΚΟΥ ΜΑΡΙΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

25 ΜΑΣΤΟΡΑΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

26 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

27 ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

28 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΑΛ.ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ

29 ΝΟΝΙ ΚΛΕΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

30 ΞΑΦΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

31 ΠΑΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

32 ΠΑΠΑΚΑΝΑΚΗΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

33 ΠΑΥΛΙΔΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣ.ΑΓΩΓΗΣ

34 ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

35 ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

36 ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ ΥΠΑΛ. ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ

37 ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ

38 ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

39 ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

40 ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

41 ΧΑΡΙΣΗ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ

42 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ-ΔΑΒΟΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΞ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

KOINOTHTA BΕΡΟΙΑΣ

1 ΓΟΥΤΙΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ

2 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ  ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

3 ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΜΠΟΡΟΣ

4 ΗΛΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

5 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ

6 ΛΟΥΡΗ ΣΥΜΕΛΑ ΙΔΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

7 ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ  ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

8 ΠΑΠΑΝΔΡΩΝΗ    ΑΝΤΩΝΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9 ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ  ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ

10 ΣΑΒΒΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

11 ΤΟΛΙΚΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

1 ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

2 ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

3 ΝΤΟΒΑΣ ΘΩΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

4 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ  ΗΛΙΑΣ ΥΠΑΛ. ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ

5 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

6 ΣΕΜΕΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

7 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

8 ΤΣΙΛΗΣ  ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ

9 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ

10 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ  ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ          

 

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τάσος Μπαρτζώκας: Η επαγγελματική εκπαίδευση είναι προτεραιότητά μας!

Τάσος Μπαρτζώκας: Η επαγγελματική εκπαίδευση είναι...

Σε ευρεία σύσκεψη, με θέμα την Επαγγελματική...

Η εκμίσθωση των 3-5 Πηγαδιών, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Η εκμίσθωση των 3-5 Πηγαδιών, στη σημερινή έκτακτη...

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

ΑΓΑΘΟΕΡΓΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Υποτροφίες  σπουδών σχολικού έτους 2021-2022

ΑΓΑΘΟΕΡΓΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ: Υποτροφίες ...

Η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας, πιστή στο...

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού “TTG TRAVEL EXPERIENCE 2021” στο Ρίμινι της Ιταλίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού “TTG TRAVEL EXPERIENCE 2021” στο...

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού “TTG TRAVEL EXPERIENCE 2021” που...

Κατέληξε ο διασωληνωμένος αστυνομικός στο νοσοκομείο Βέροιας

Κατέληξε ο διασωληνωμένος αστυνομικός στο νοσοκομείο...

Θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας του 50χρονου...

Ολοκληρώθηκε το 2ο Συνέδριο Πληροφορικής Ελλάδας με μεγάλη συμμετοχή ομιλητών

Ολοκληρώθηκε το 2ο Συνέδριο Πληροφορικής Ελλάδας με...

Με μεγάλη συμμετοχή ομιλητών ολοκληρώθηκε το 2ο...

Σε Βέροια και Νάουσα χθες ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός Επισκέφθηκε τα νοσοκομεία και ανέλυσε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία σε συνέντευξη Τύπου και πολιτική ομιλία στη Βέροια

Σε Βέροια και Νάουσα χθες ο πρώην Υπουργός Υγείας...

Τα Νοσοκομεία Νάουσας και Βέροιας επισκέφθηκε χθες το...

«Εξοικονομώ» 2021: Πότε ξεκινά το νέο πρόγραμμα και ποιους αφορά

«Εξοικονομώ» 2021: Πότε ξεκινά το νέο πρόγραμμα και...

Το αμέσως προσεχές διάστημα δρομολογείται η έναρξη...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας του 50χρονου αρχιφύλακα Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Βέροιας και κατέληξε νωρίς σήμερα το...

Κάνε το καλύτερο για την πόλη σου απέναντι στα ζητήματα καθημερινότηταςΣε ένα ακόμα βήμα με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και Δημοτών προχωρά ο Δήμος Βέροιας. Τα...

“numquam enim quamvis obcura virtus latte, sed mitti sui signa; quisquis dignus fuerit, vestigiis illam colliget» ** Του Απόστολου ΙωσηφίδηΜε αφορμή τον πρόσφατο εγκαινιασμό της φερώνυμης, πλέον, του Φιλοκτήμονος Παπαδόπουλου, μεγάλης αίθουσας...

Σεβασμιότατε Μητροπολίτα Βέροιας Ναούσης και Καμπάνιας κ.κ, Παντελεήμονα,Κύριε Υπουργέ Απόστολε Βεσυρόπουλε,Κύριοι βουλευτές (Λάζαρε Τσαβδαρίδη, Αναστάσιε Μπαρτζώκα και Άγγελε Τόλκα)Κύριε...