Κ. Καλαιτζίδης: Όνειρο μου η δημιουργία Διοικητηρίου για την Ημαθία - Γ. Μπατσαρά: Υποψήφιος, μου είχε προτείνει 4 χρόνια αντιδημαρχία για να είμαι μαζί του!

Κ. Καλαιτζίδης: Όνειρο μου η δημιουργία Διοικητηρίου για την Ημαθία - Γ. Μπατσαρά: Υποψήφιος, μου είχε προτείνει 4 χρόνια αντιδημαρχία για να είμαι μαζί του!

Ζωντανά στο στούντιο του ΑΚΟΥ 99,6 και στην ραδιοφωνική εκπομπή ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαιτζίδης. Επεσήμανε ότι έχει την ανάγκη του σταυρού, λόγω της αλλαγής του Κλεισθένη για να επανεκλεγεί και υπογράμμισε ότι στην απόφασή του να κατέλθει και σε αυτές τις εκλογές έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι θέλει να ολοκληρωθεί το όμορφο και δημιουργικό ταξίδι που ξεκίνησε από το 2014 με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, όταν και του εμπιστεύθηκε την θέση της αντιπεριφέρειας.

Πρέπει να συνεχισθεί η πετυχημένη πορεία και το έργο που έφερε 140 εκατομμύρια μέσω ΕΣΠΑ στην Ημαθία και συνολικά έχει την Περιφέρειά μας από τις πιο πετυχημένες στην Ευρώπη σε απορρόφηση κονδυλίων.

Υπογράμμισε με νόημα ότι για να διεκδικήσεις χρήματα για την Ημαθία πρέπει να ξέρεις και τον «δρόμο». Η εμπειρία που έχει από δύο θητείες στον πρώτο βαθμό και δύο θητείες στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης είναι σημαντικό εφόδιο για να γνωρίζει την λειτουργία και τα προβλήματα και να μπορεί να βρίσκει λύσεις.

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης με αυτοκριτική διάθεση μίλησε για την ανεκπλήρωτη υπόσχεση της προηγούμενης θητείας που είναι η δημιουργία διοικητηρίου που λείπει από την Ημαθία. Έχουν γίνει προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν λόγω χρηματοδότησης, αλλά τόνισε ότι είναι κάτι που θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας, αφού είναι το όνειρό του. 

Γ. Μπατσαρά: Υποψήφιος, μου είχε προτείνει

4 χρόνια αντιδημαρχία για να είμαι μαζί του!


Η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά ήταν προσκεκλημένη χθες το μεσημέρι ζωντανά στο στούντιο του ΑΚΟΥ 99,6 και στην ραδιοφωνική εκπομπή ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ. Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τις παρουσίες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού και ειδικότερα των ανθρώπων της Ν.Δ., που όπως τόνισε είναι πάντα δίπλα της.

Ωστόσο ανέφερε ότι παρόλο που δεν κρύβει την κομματική της ταυτότητα, την επομένη των εκλογών ως εκλεγμένη δήμαρχος αισθάνεται ότι θα είναι δήμαρχος για όλους τους πολίτες της Βέροιας, αφού τα προβλήματα του δήμου δεν έχουν χρώμα.

Αποκάλυψε ότι επικεφαλής υποψήφιος άλλου συνδυασμού της είχε κάνει πρόταση να κατέβει μαζί του και μάλιστα με αντάλλαγμα αντιδημαρχία για 4 χρόνια! Δήλωσε ότι διαθέτει κουλτούρα συνεργασίας, που εξάλλου απαιτείται με τον Κλεισθένη, ωστόσο δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε κανένα είδος συνεννόησης.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και Σαββατοκύριακο ανοιχτά τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων για την εξυπηρέτηση των εκλογέων

Και Σαββατοκύριακο ανοιχτά τα Γραφεία Ταυτοτήτων και...

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει των...

Με περισσότερη «ένταση» το χθεσινό δεύτερο debate  στον ΑΚΟΥ 99.6

Με περισσότερη «ένταση» το χθεσινό δεύτερο debate στον...

Μετά την θετική ανταπόκριση των ακροατών και θεατών...

Έργα ασφαλτόστρωσης στην γέφυρα 66  στο Μακροχώρι

Έργα ασφαλτόστρωσης στην γέφυρα 66 στο Μακροχώρι

Πυρετώδεις εργασίες για να περατωθούν οι εργασίες...

Με κάμερες και συναγερμό «φυλάνε» τα κεράσια!!!

Με κάμερες και συναγερμό «φυλάνε» τα κεράσια!!!

Το είδαμε και αυτό στο Μακροχώρι, στην περιοχή της...

Προσωρινές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών συντήρησης στον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας

Προσωρινές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών...

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης...

Στέργιος Καλπάκης: «Δεν μπορεί  να είμαστε 29 ετών  και να μας αντιμετωπίζουν  σαν παιδιά που δεν μπορούν  να αναλάβουν ευθύνες»

Στέργιος Καλπάκης: «Δεν μπορεί να είμαστε 29 ετών και...

Με αυτή την φράση ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Β. Κωνσταντινόπουλος  μίλησε στον ΑΚΟΥ 99.6  για τα έργα που δεν έγιναν  στην Ημαθία

Ο Β. Κωνσταντινόπουλος μίλησε στον ΑΚΟΥ 99.6 για τα έργα...

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό...

Η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα μίλησε ζωντανά  στο στούντιο του ΑΚΟΥ 99.6

Η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα μίλησε ζωντανά στο...

Υπουργική παρουσία στα χθεσινά ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ(β’...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...