Η κίνηση  του Μητροπολίτη 25/4

Η κίνηση του Μητροπολίτη 25/4

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων 


 Την Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

 Την Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. 

Το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

 Το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Εν συνεχεία θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως στην Πλατεία Ελιάς στη Βέροια και έπειτα θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας.

 Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 6:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

 Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 29 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βεροίας.

 Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 29 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λουτρού. 

Την Τρίτη της Διακαινησίμου 30 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου και Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Παλαιοχωρίου. 

Την Τρίτη της Διακαινησίμου 30 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

 Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 1 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνας, επί τη εορτή της Αγίας Ματρώνας εκ Ρωσίας.

 Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 1 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Ριζώματα.

 Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 2 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναούσης, επί τη εορτή των Αγίων Πέντε Ναουσαίων Ιερομαρτύρων.

 Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 2 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά. 

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 3 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

 Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 3 Μαΐου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης.

 Το Σάββατο της Διακαινησίμου 4 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αρκοχωρίου, όπου θα εορτάσει την μνήμη των Αγίων Αυταδέλφων Μαρτύρων Αγάπης, Ειρήνης και Χιονίας.

 Το Σάββατο της Διακαινησίμου 4 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης και εν συνεχεία θα προεξάρχει της Πάνδημης Ιερής Λιτανείας της Εικόνος των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον «Χώρο Μαρτυρίου» Κιόσκι.

 Την Κυριακή του Θωμά 5 Μαΐου το πρωί θα συμμετάσχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Ναούσης. Στο τέλος θα τελέσει Δοξολογία και θα κατευθυνθεί στο «Χώρο Θυσίας» όπου θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες ήρωες της πόλης κατά την επανάσταση του 1822.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...